Beslenme listesi de verdiler emzirenlere özel. Tabi misafirlerim vardı ama az yedim normalden. Akşam 7 den sonra bir şey yemesem o bile etkiler diye düşünüyorum. İp aldım bı hafta et kesiği geçsin ip atlamaya da başlayacağım.Olur bence ya dediğin gibi uyumazsa anakucağı hoppala filan bir şekilde idare edersin. Sen yinede pilatese çok güvenme o çok kilo verdirmiyor ama sıkılaştırıyor bize de o lazım :) ben daha şişmanım ya 8 kilo var hala hamile kaldığıma.. ki kalmadan önce de 5 kilo almıştım sağlıklı beslenecem diye
Gebelikte kaç kilo almıştın ?Beslenme listesi de verdiler emzirenlere özel. Tabi misafirlerim vardı ama az yedim normalden. Akşam 7 den sonra bir şey yemesem o bile etkiler diye düşünüyorum. İp aldım bı hafta et kesiği geçsin ip atlamaya da başlayacağım.
Ben hırslıyım bi de zoom üstünden oldu herkes incecik çok fena gaza geldimben 60 la hamile kaldım. Doğuma girdiğimden daha kiloluyum içimde çocuk unuttular bence
75lw doğuma girdim galiba. 80denfazlaydım bu Arada yürüyüşle biraz gitti sütümün azalmasından korkuyorum deneyeceğim bir kaç gün bakalım.Gebelikte kaç kilo almıştın ?
İyiyim bugün canım 38e düştü ateş antibiyotik işe yaradı şükürCanım nasıl oldun ???aklım sende
Yok kuzum süt olsun diye yemekten oluyor bunlarBeslenme listesi de verdiler emzirenlere özel. Tabi misafirlerim vardı ama az yedim normalden. Akşam 7 den sonra bir şey yemesem o bile etkiler diye düşünüyorum. İp aldım bı hafta et kesiği geçsin ip atlamaya da başlayacağım.
Ben hırslıyım bi de zoom üstünden oldu herkes incecik çok fena gaza geldimben 60 la hamile kaldım. Doğuma girdiğimden daha kiloluyum içimde çocuk unuttular bence
Çok şükür çok dikkat et kendine , bide misafirin var bu haldeİyiyim bugün canım 38e düştü ateş antibiyotik işe yaradı şükürdünkü gibi değilim ya buna şükür
61 le hamile kaldım doğumdan önce en son 82 ydim ki bence daha da fazla olmuştur o , doğumdan sonra 2 hafta içinde ışık hızıyla 70 e düştüm, şimdi de süt olsun diye tahin pekmez helva 2 ayrı takviye Allah ne verdiyse yiyorum geri aldım 4 kiloyuBeslenme listesi de verdiler emzirenlere özel. Tabi misafirlerim vardı ama az yedim normalden. Akşam 7 den sonra bir şey yemesem o bile etkiler diye düşünüyorum. İp aldım bı hafta et kesiği geçsin ip atlamaya da başlayacağım.
Ben yerim yine tahin pekmez haşhaş falan ekmeği azaltıp akşam yemeleri ve ıvır zıvır ı keseceğim. 6 aydan sonra salona gitmeyi ben de istiyorum ama sabredemedin o zamana kadar ve kendime vakit ayırmak kendim için bir şeyler yapmak istedim.61 le hamile kaldım doğumdan önce en son 82 ydim ki bence daha da fazla olmuştur o , doğumdan sonra 2 hafta içinde ışık hızıyla 70 e düştüm, şimdi de süt olsun diye tahin pekmez helva 2 ayrı takviye Allah ne verdiyse yiyorum geri aldım 4 kiloyubende 6.ayda ek gıdayla birlikte spor salonuna gideyim diyorum ama yarın kendi dr uma muayene olcam daha erken başla derse bende başlicam
Kızımda 3 aylıkken olmuştu geçici oluyor. Sallayarak, ters ya da zıplayarak emziriyordumBebeğim sabahtan beri sol memeyi emmek istemiyor dolu olmasına rağmen. Başına gelen var mı?
Premium Ekstra yumuşak ve emici.mavi olan normal emicilikte sanırım.ben de premium kullanıyorum memnunum.Kızlar goon mavi paket kullanan var mı? Premium soft sarı paketle arasında ne fark var?
@evcarshirak @esdia Kızlar sizde goon kullanıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam bilginiz var mı?
Bende yan yatırarak emzirmeyi denedim öyle aldı .yani göbeği sana dönük olacak bebiş kolunun üstüne yatacak . Sanırım sütun fazla gelmesinden kaynaklı hızlı yutamiyorlar o yüzden emmek istemiyorlarBebeğim sabahtan beri sol memeyi emmek istemiyor dolu olmasına rağmen. Başına gelen var mı?
Evet öyle denedim almadı, biraz elimle sağdım sonra aldı. Şimdi de hapşurup duruyor, burnu da akıyor, 3. Kez nezle olduBende yan yatırarak emzirmeyi denedim öyle aldı .yani göbeği sana dönük olacak bebiş kolunun üstüne yatacak . Sanırım sütun fazla gelmesinden kaynaklı hızlı yutamiyorlar o yüzden emmek istemiyorlar
Kız melike senin kız neden uslu bulduk haşhaşBen yerim yine tahin pekmez haşhaş falan ekmeği azaltıp akşam yemeleri ve ıvır zıvır ı keseceğim. 6 aydan sonra salona gitmeyi ben de istiyorum ama sabredemedin o zamana kadar ve kendime vakit ayırmak kendim için bir şeyler yapmak istedim.
Biz de aynıyız merak etme. Bugün misafir gelcek diye evi topladık eşimle misafirin arada bir gelmesi iyi oluyor mecbur topluyoruz eviKızlar selam, siz her şeye tek başınıza nasıl yetişiyorsunuz, kiminiz 2 çocukla hem de…
Bende son zamanlarda yetememe hissi başladı. Bebekle ilgilenmekten evde çöp bile kaldıramıyorum. Bizimkinin uykuları çok düzensiz gündüz o uyuduğunda da pestilim çıkmış oluyor hiçbir şey yapamıyorum. Ev aldı başını gidiyor. Eşim çalıştığından bi geceleri yardımcı oluyor.
Ben annelik işini beceremedim
Canım tek memeyi emmiyorsa onu ters pozisyonda emzir diğer meme sanıyormuş o zaman alıyor. Bir de her emzirme önce burnunu temizle nezle ya belki o tarafı emerken daha çok tıkanıyordurEvet öyle denedim almadı, biraz elimle sağdım sonra aldı. Şimdi de hapşurup duruyor, burnu da akıyor, 3. Kez nezle olduailecek hastayiz bu arada.
Ben hoppalaya bindirmeye başlamıştım 20 gündür baya basıyor dikeliyor hatta yatarken tutup kaldırıp ayağa dikiyorum.
Evet canım ben kızımdada veriyordum kimyon hemen sakinleşiyordu galiba erkek bebekler daha gazlı oluyomuş onun sıkıntısını yaşıyoruz sağlıkla büyüsünler tek derdimiz gaz olsunKimyon ver canım hen verdim ve çok yaradı , rezene vermesen bile kimyon ver eskilerden de duydum ben kimyon
Bende boğaz ağrısı başladı grip oldum miniğimde hapşırıp arada öksürüyo kış gelmeden hastalıklar geldiKızlar ateşim 40ların üstü ya ilaç içince duş alınca filan 39.4 e düşüyor en iyi ihtimalle. Gece 12.30 antibiyotik içtim bakalım inş çabuk işe yarar ya. Hayatımda hiç ateşim çıktığını hatırlamıyorum ;( tam da bebiş varken denk geldi. Herhalde bağışıklık düşüyor bu emzirmeden
Benimde aynı gittim vermedi burun temizle diyor oda pek işe yaramıyoKızlar günaydın
Bebeğimin burnu çok tikaniyor o kadar açıyoruz ama yine hemen tıkaniyor. Arada hapşırma öksürme bile oluyor . bu yüzden uykusu bile verimli değil ne zmaan ilaç vermeye başlar doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?