2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben kucağımda dik pozisyonda evi geziyorum genelde bebeğimle, 2-3 dakika içerisinde geçiyor, tekrar emzirmiyorum ve yatırmiyorum geçsin diye, dik tutuyorum
dik tutmayı deneyeyim ben de. Emzirmeden geçer mi diye bekliyorum yok geçmiyor midesi dışına çıkacak gibi şiddetli hıçkırıyor

Bende yaşıyorum canım bizim kızda hep hıçkırıyor

Annenin yediği bebeğe gaz yapmaz diyen Osman hocaya güvenerek dün misafirlikte kola içtim çiğköfte bulgur pilavı baharatlı leblebi yedim yani yapılmaması gereken her şeyi yaptım sabahtan beri bebişim gaz sancısı çekiyor banyo yaptırdım sakinleşti uyudu Tövbe ettim ben ettim siz etmeyin baya yediklerimiz bebeğe gaz yapıyor işte neyin denemesini yapıyorsam

Ya ben de dün kuru fasulye yedim zaten kolayı hep içiyorum, az biraz etkiledi ama aman aman bişi olmadı herhalde artık yerim

Canım bitanem hadi bir heves birini denedin hepsini niye ay ı gün yiyorsun neydi şu laf "mermiye kafa atmak" senin yaptığında bu

Midesi büyüyor :) şaka değil yani gerçekten büyüyor.. Çocuğum büyüyor diye düşünce insan biraz kabulleniyor dik tutabilirsin mide ve diyafram rahat dursun baskı olmasın diye o kadar.. bir de çook inatçı hıçkırıklarda bi iki damlacık limon işe yarıyormuş. Ama hiç yapmadım

Canım benim bebekte ara ara yaptı böyle belirli saatlerde herhalde kolik dedim meğer uykusuzluk huzursuzluğuymuş

Ya ben de dün kuru fasulye yedim zaten kolayı hep içiyorum, az biraz etkiledi ama aman aman bişi olmadı herhalde artık yerim
Başından beri her şeyi yiyorum bende ya çok fazla olmamakla beraber benimkide gazlı ama zaten gazı olmayan bebek mi var

Tamam canım sağol

Kızlar bugün kadın doğumcuma muayene oldum rahmim epey inceymiş iyi emziriyorsun demekki dedi adet falan yok ufukta , emziriyorum ama sütüm çok yok dedim oda bu sütün az ve çokluğundan değil de iyi emzirmeyle alakalı dedi , ne kadar iyi emzirirsek o kadar geç adet oluyormuşuz zaten bende öyle biliyordum bilginize

Kuzum moralini bozmak istemem ama bir olay anlatacağım.. hastanede emzirme odasında bir anne ile karşılaştım aynen senin dediğin gibi bebek uyumuyor diye yatarak emzirmeye başlamış çocuk Şu an bir buçuk yaşında ve sadece yatarak emiyormuş bebekliğinden beri böyle emziriyorum alıştığı için dedi.. kadın emzirme odasındaki alt açma yerine bebeği yatırdı kadın ayakta dururken üstten eğilerek bebeğin ağzına memeyi verdi dakikalarca 2 büklüm öyle emzirdi.. benim şahsi tavsiyem Bunu sadece zorda kalınca yap. Ben kadının o halini görünce üzülmüştüm çünkü zor yani..sana da söylemeden geçemedim.

Aaaa deme kıZz öyle miymiş? Ee herkes emziriyor şuan bazıları adet oldu bile ama emziriyorlar ve bebekleri de kilo alıyorum.. Ayrıca niye Doktora gittin ki ben en son 40'ta gittim beni bir daha bir sene sonra gel dedi beni niye çağırmadı bir daha

Başından beri her şeyi yiyorum bende ya çok fazla olmamakla beraber benimkide gazlı ama zaten gazı olmayan bebek mi var
Gaz yapan hiçbir şeyi yemiyorum hala yemedim. Hem de bilinmeyen o kadar çok şey gaz yapıyor ki. mesela üzüm internette bakıyorum gaz yapar diyor yemiyorum. Bebeğim artık gazlı değil ama ben gaz yapan yiyecek yemiyorum diye belki gazlı değildir diye düşünüp korkuyorum yiyemiyorum Perşembe 3 ay kontrolümüz var orada bir doktora soracağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…