dik tutmayı deneyeyim ben de. Emzirmeden geçer mi diye bekliyorum yok geçmiyor midesi dışına çıkacak gibi şiddetli hıçkırıyorBen kucağımda dik pozisyonda evi geziyorum genelde bebeğimle, 2-3 dakika içerisinde geçiyor, tekrar emzirmiyorum ve yatırmiyorum geçsin diye, dik tutuyorum
Bende yaşıyorum canım bizim kızda hep hıçkırıyorEki Görüntüle 3345676 Kızlar yanaktaki bu beyaz sivilcemsi şeyler geçiyor mu? Biraz büyümüş gibi geldi bana da.
Bir de benim kızın hemen hemen her emzirme sonrası hıçkırığı oluyor emzirmeden geçmiyor sebebi ne acaba? Ebeye sordum ama tatmin edici bir cevap vermedi yaşayan var mı aranızda
Bende yaşıyorum canım bizim kızda hep hıçkırıyor
Canım çok sevindim
Ya ben de dün kuru fasulye yedim zaten kolayı hep içiyorum, az biraz etkiledi ama aman aman bişi olmadı herhalde artık yerimAnnenin yediği bebeğe gaz yapmaz diyen Osman hocaya güvenerek dün misafirlikte kola içtim çiğköfte bulgur pilavı baharatlı leblebi yedim yani yapılmaması gereken her şeyi yaptım sabahtan beri bebişim gaz sancısı çekiyor banyo yaptırdım sakinleşti uyuduTövbe ettim ben ettim siz etmeyin baya yediklerimiz bebeğe gaz yapıyor işte neyin denemesini yapıyorsam
Link alalımDoktor söyledi haşhaş ezmesi yiyorum afyondan getirtiyorum bi de çok güzel
Canım bitanem hadi bir heves birini denedin hepsini niye ay ı gün yiyorsunAnnenin yediği bebeğe gaz yapmaz diyen Osman hocaya güvenerek dün misafirlikte kola içtim çiğköfte bulgur pilavı baharatlı leblebi yedim yani yapılmaması gereken her şeyi yaptım sabahtan beri bebişim gaz sancısı çekiyor banyo yaptırdım sakinleşti uyuduTövbe ettim ben ettim siz etmeyin baya yediklerimiz bebeğe gaz yapıyor işte neyin denemesini yapıyorsam
Midesi büyüyor :) şaka değil yani gerçekten büyüyor.. Çocuğum büyüyor diye düşünce insan biraz kabulleniyorEki Görüntüle 3345676 Kızlar yanaktaki bu beyaz sivilcemsi şeyler geçiyor mu? Biraz büyümüş gibi geldi bana da.
Bir de benim kızın hemen hemen her emzirme sonrası hıçkırığı oluyor emzirmeden geçmiyor sebebi ne acaba? Ebeye sordum ama tatmin edici bir cevap vermedi yaşayan var mı aranızda
Canım benim bebekte ara ara yaptı böyle belirli saatlerde herhalde kolik dedim meğer uykusuzluk huzursuzluğuymuşEki Görüntüle 3344581
Kızım 3-4 gündür akşam 18 de başlayıp 2-3 saat sonra ağlama nöbetleri yaşıyor kızlar. Normalde aglak bir bebek ama meme de falan geri susar, ama asla susmayan bir ağlama krizi yasiyoruz. Bugün de akşam 18.30 dan itibaren inanılmaz bir kriz yaşadık vücudunu soyup baktım bir şey mi battı bir yarası mi var diye yok. Sesi kısıldı ağlamaktan yemin ederim kulağım ağrıyor ağlama sesinden. Atak haftasında olduğumuz yazıyor ama ben böyle bir şey görmedim sizce bu yaşadığımız atak mi? Acile giderim diyorum eşime her yer hastalık diye istemiyor bu ağlamanin bir açıklaması olamaz ama bu nedir ya. Bir de aşırı salyasi akıyor cenesinden akıyor artık ve elinu kolunu bu üç dört gündür daha çok emiyor elinden gelse ağzına sokacak elini. Diş mi çıkarıyor acaba ya da bir ağrısı mi var of
Biz 3 aylık olduk düşün doğduğundan beri varAnladım Bizimki de geçer inşallah epeydir var
Annenin yediği bebeğe gaz yapmaz diyen Osman hocaya güvenerek dün misafirlikte kola içtim çiğköfte bulgur pilavı baharatlı leblebi yedim yani yapılmaması gereken her şeyi yaptım sabahtan beri bebişim gaz sancısı çekiyor banyo yaptırdım sakinleşti uyuduTövbe ettim ben ettim siz etmeyin baya yediklerimiz bebeğe gaz yapıyor işte neyin denemesini yapıyorsam
Başından beri her şeyi yiyorum bende ya çok fazla olmamakla beraber benimkide gazlı ama zaten gazı olmayan bebek mi varYa ben de dün kuru fasulye yedim zaten kolayı hep içiyorum, az biraz etkiledi ama aman aman bişi olmadı herhalde artık yerim
Tamam canım sağolGeçmiş olsun canın bu gece zorlar yarın iyileşir inşallah minik çabucak atlasın da. Ayakta gezerken o da kucağım da dik şekilde memede durarak emdi benim bebek bir ara. (Benimki de emmiyordu da bi ara) öyle tutturum memeyi hopladım zıpladım yüksek sesle ninni söyledim zorla tutturdum söylene söylene emdievde gezindim dans eder gibi tutuna da.. ben de taktikler bu kadar inş çöÜm bulursun kuzum
He bir de çok açken sinirliyken almadığı memeyi verme demişti hemşire biraz aldığı memeyi ver sakinlesin sonra o memeye geçer ters şekilde demişti. (Tabi o meme çok sertse azcık sağ )
Sevindim canım kendine dikkat etİyiyim canım ateş düştü şükür. Ses boğaz öksürük berbat qma ateş düştü ya en azından hareket edebiliyorum.
Kuzum moralini bozmak istemem ama bir olay anlatacağım.. hastanede emzirme odasında bir anne ile karşılaştım aynen senin dediğin gibi bebek uyumuyor diye yatarak emzirmeye başlamış çocuk Şu an bir buçuk yaşında ve sadece yatarak emiyormuş bebekliğinden beri böyle emziriyorum alıştığı için dedi.. kadın emzirme odasındaki alt açma yerine bebeği yatırdı kadın ayakta dururken üstten eğilerek bebeğin ağzına memeyi verdi dakikalarca 2 büklüm öyle emzirdi.. benim şahsi tavsiyem Bunu sadece zorda kalınca yap. Ben kadının o halini görünce üzülmüştüm çünkü zor yani..sana da söylemeden geçemedim.Canım kızlar, ben bebeğimi uyutmamta zorlanan bi anneydin bebegm öğle uykusunu en fazla 30 dk uyurdu. Dün bilinçli bi arkadaşımı aradım ve bu durumdan bahsettm bana yatarak emzirmemi söyledi. Bugün öyle yaptım ve bebegm bir buçuk saattir uyuyorlütfen deneyin
Aaaa deme kıZz öyle miymiş? Ee herkes emziriyor şuan bazıları adet oldu bile ama emziriyorlar ve bebekleri de kilo alıyorum.. Ayrıca niye Doktora gittin ki ben en son 40'ta gittim beni bir daha bir sene sonra gel dedi beni niye çağırmadı bir dahaKızlar bugün kadın doğumcuma muayene oldum rahmim epey inceymiş iyi emziriyorsun demekki dedi adet falan yok ufukta , emziriyorum ama sütüm çok yok dedim oda bu sütün az ve çokluğundan değil de iyi emzirmeyle alakalı dedi , ne kadar iyi emzirirsek o kadar geç adet oluyormuşuz zaten bende öyle biliyordum bilginize
Gaz yapan hiçbir şeyi yemiyorum hala yemedim. Hem de bilinmeyen o kadar çok şey gaz yapıyor ki. mesela üzüm internette bakıyorum gaz yapar diyor yemiyorum. Bebeğim artık gazlı değil ama ben gaz yapan yiyecek yemiyorum diye belki gazlı değildir diye düşünüp korkuyorum yiyemiyorumBaşından beri her şeyi yiyorum bende ya çok fazla olmamakla beraber benimkide gazlı ama zaten gazı olmayan bebek mi var
MâşâAllah canım tavana aslandan mı benimde kızımdan kalma prego4 olucak 11inde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?