- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 29
Eylüllerin hepsi öyle demek :) Sizin düzen iyimis canımGündüz o kadar uykusuzluğa gece daha çok uyumasını beklerdim
Uykuyu sevmiyor galiba benim yeğenimin adı da Eylül o da hiç sevmezdi uyumayı cimcime şimdi büyüdü kocaman oldu
Bizim geçen haftaya kadar seninkiyle benzerdi 22.00 gibi uyur 2 gibi kalkar sonrası kısa uykular şeklindeydi
Şimdilerde gece 12 ye doğru uyuyor 5 te kalkıyor 6 gibi uyuyup 8 de kalkıyor ve gün başlıyor
Aslında zararlıymış bacakları yamuk olur demiş kayınbabamBenimki çıngarak tutturunca filan heyecan meycan yok, zorla tutturdun da ne oldu der gibi bakıyorbenimki de sürekli basmak istiyor basıyor hatta ben zararlıysa diye basmasın diye uğraşıyorum
Eşime dedim akşamları sen de İngilizce sohbet et kızınla, nerden anlayacak İngilizce diyorBenim kizim 2 ay 13 gunluk, sabahlari camdan ya da balkondan disari bakarak araba agac kedi kopek vb seyler hakkinda konusuyorum. Aa kedi gecti kedi gri renk 4 ayagi var vb sekilde 30 milyon kelime teknigiyle,
Oyun halisinda oyuncaklari tutmasi icin tesvik ediyorum yine anlatiyorum
Anakucaginda otururken kelime kartlarini anlatiyorum ingilizce ve turkce
Aksamlari babasiyla sirtustu yataken ingilizce sohbet, keyfi yerindeyse tummytime ve donme calismalari, bir de ucak oyunu oynuyorlar cok seviyor.
Sarki soyleyip dans ediyoruz, bazen o yatarken kollarini bacaklarini oynatarak ona dans ettiriyorum cok seviyor.
Kitap okuyoruz ama pek dinlemiyor, yine de okuyoruz
Kız buna da şükür, happy kids uygulamasında konuşuyorlar bebeleri her saat uyanan varBizim bebeler aynırekoru biz kırmışız
Hem de çoook tatlıMekik dediğinde kafası dizlerine mi değiyor? Sırt üstü yatarken mi? Ay hayal edemedim.
Kahkaha atmaları çok tatlı değil mi
Dizini kitleyip ayağını basmak, düz yatarken böyle popoyu kaldırıyor o sanırım?
2. Ay kontrolünde benim doktor bebeğe bastırıp denedi güzel basabiliyor ama siz yapmayın dedi. Ben de o nedenle bastırmamaya çalışıyorum ama 2 arada basıveriyorAslında zararlıymış bacakları yamuk olur demiş kayınbabamo yüzden artık çok kısa tutuyorum vücut ağırlığınında vermiyorum
Değmiyor amaHem de çoook tatlıCanım bacaklar ve baş birlikte kalkıp birleşiyor gibi oluyor mekikte
Ben kimseninkini görmüyorum ya nasıl yapılıyor kiseptembrmom . Canım şu ne zaman doğurduğunu işlesene profiline ya mesajların altında yazıyor kimin bebesi kaç günlük biliyoruz :)
Yok yok değmiyor ama çabalıyorDeğmiyor ama
Gündüz hiç uyumuyor totelde bir saat ancaEylüllerin hepsi öyle demek :) Sizin düzen iyimis canım
Profilde hesap detayları var ona gir biraz aşağıda bebeğinin Tahmini doğum tarihi yazıyor oraya doğduğu günü yazBen kimseninkini görmüyorum ya nasıl yapılıyor ki
Yaptım ama sizinkileri niye göremiyorumProfilde hesap detayları var ona gir biraz aşağıda bebeğinin Tahmini doğum tarihi yazıyor oraya doğduğu günü yaz
Sanırım bir aydır varNe zamandır var canım?
Hala göremiyor musun biz artık seni görüyoruzYaptım ama sizinkileri niye göremiyorum
Canım doğum iznin bitiyor mu rapor aldığına göre? Rapor veriyor mu kadın doğum doktorları max kaç gün veriyorlar?Ya ben hiç gitmemiştim hem rapor almak hemde gitmişken bi muayene olayım dedim, muayene sırasında direk kendi dedi iyi emziriyorsun demekki diye , hormonal tarafı da vardır muhakkak ki zaten emziren anne korunmuşta oluyor gebelikten
Canım forum seçeneklerindenYaptım ama sizinkileri niye göremiyorum
Kafasını çevirmekte zorlanıyor olabilir mi? Benimki ikinci atak döneminde öğrenmişti kafa çevirmeyi, yaklaşık 8 haftalıkken. Seninki ne kadar oldu?Kızlar maşallah bebisleriniz için ne güzel şeyler yapıyorsunuz
Benim bebiş başka yere bakıyorsa yani mesela sola bakiyorsa sağ taraftan çıngırak sallasam da seslensemde bakmıyor
Ama yüzüne karşı biseyler anlatayim oyuncak sallayın tepki veriyor gülüyor falan normal mi tepki vermemesi
Henüz dönmeye çalıştırmiyorum sünnet oldu iyileşsin tamamen ilk işim döndürmeye çalışmak olacak
Bende var nazenin ilk sarılık olduğunda mamayı bunla verdim birkaç kez. Gayet içiyordu. Şimdi su veriyorum bununla meme gibi emmiyor ağzında geveliyor sıkıştırıyor falan hem oyalanıyoruz hem su içiriyorum kaynatıyorum haftada bir bir şey olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?