- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Canım ben kızımı günün her saatinde banyo yaptırırım gündüz gece o gün nasıl kolayima gelirse, saçını ve kulak arkasını güzel kuruladigim sürece hiç üşütme olmadı bence sen de her saatte banyo yaptırmaya alıştırsarılıp ağlayalım
Ne yapabiliriz bilemiyorum akşamları banyo yaptırmayı denedin mi sen
Ben cesaret edemiyorum üşütür mü diye ama acaba denesem mi bilemedim
Aksilik üstüne aksilikaynı durumlardan geçiyoruz inşallah bian önce toparlarızTeşekkür ederim. Ama bebek inanılmaz bı gece geçirdi dün gece. Heralde doğduğundan beri böyle bir gece yaşamadık..
Yarım saatte Bir çığlık atarak uyandı. Memeyi almak istemedi. Geçirdiği hastalıkla mı alakalı yoksa huy mu değiştirdi anlamadım. Normalde 8 saate kadar bile uyurdu. Dün şok etti beni. Benim de 20lik dişim çok ağrıyo. Resmen acı çekiyorum ve grip oldum
Aynı şeyleri yaşıyoruz resmen ama dün benim kızım sağ memeyi almadı aç bıraktım belki alır almadı , azıcık mama verdim belki biraz doyar sonra alır almadı gezdirerek verdim almadı ters taraftan verdim almadı , pes ettim en son sağdım verdimBenimki de aynı günlerdir huysuzdu dün geceye de taşındı huysuzluğu kaç defa çığlık atarak uyandı , emmiyor da ayakta bile direniyor ama biberonu güzel emiyor anlamadım valla memeyi bi alıyor bi bırakıyor bana bakıp gülüyor çoğu zamanda kendini aşırı sıkıp kaskatı yapıyor atak haftasında da değiliz, 4 aya az kaldı hafif ateşleniyor bi de bende dişten şüpheleniyorum kabar kabar olmuş zaten dişleri
Dün annem geldi baktı belki diş etleri kaşınıyor dedi ama diş çıkarmıyorBenim nildigim tüm bezlerde olan fark gibi yani biri düz öbürü daha yumusagı diye dusun
Onu diyecektim kontrol ettin mi hiç
Ben de ebebekten aldım cassiope marka sadece kolları biraz zor giyilir gibi gorunuyor ama o kadar kalın ki içine ince uzun kollu faşan giyer zaten
Cassiope Yenidoğan Perfect Welsof Patikli Tulum Kız Bebek - ebebek
Cassiope Yenidoğan Perfect Welsof Patikli Tulum Kız Bebek uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Sağol canım bende ek gıdaya başlayınca yapiyim mademAra öğünde bir tatlı kaşığı muhallebisine katıyordum.hiç kansızlık çekmedi.bırakalı çok oldu inşallah üzüm pekmezi de öyle fayda eder.
Salon Kadini sevindim canısı darısı bize. Oğlanı götürünce ben de baktırayım
İnan bende öyle yaptım tüm gün direndi almadı aç bıraktım yine almadı akşama düzeldi çok şükür bugün de aldı, bi sıkıntıları belli ama neAynı şeyleri yaşıyoruz resmen ama dün benim kızım sağ memeyi almadı aç bıraktım belki alır almadı , azıcık mama verdim belki biraz doyar sonra alır almadı gezdirerek verdim almadı ters taraftan verdim almadı , pes ettim en son sağdım verdim
Geçmiş olsun canım , inşallah bebeğin bir geceye mahsus öyle yapmıştır , bir yeri ağrıyor ola bilir , sonuçta bizim nasıl kolumuz başımız bazen nedensiz ağrıyor ben bebeklerinde aynı şeyi yaşadığını düşünüyorum, inşallah tabi öyle değildirTeşekkür ederim. Ama bebek inanılmaz bı gece geçirdi dün gece. Heralde doğduğundan beri böyle bir gece yaşamadık..
Yarım saatte Bir çığlık atarak uyandı. Memeyi almak istemedi. Geçirdiği hastalıkla mı alakalı yoksa huy mu değiştirdi anlamadım. Normalde 8 saate kadar bile uyurdu. Dün şok etti beni. Benim de 20lik dişim çok ağrıyo. Resmen acı çekiyorum ve grip oldum
Benim ki uyuduktan sonra artık gece emzirdim uykuluİnan bende öyle yaptım tüm gün direndi almadı aç bıraktım yine almadı akşama düzeldi çok şükür bugün de aldı, bi sıkıntıları belli ama ne
Daha iyiyiz kuzum teşekkür ederim aman Kıbrıs misafirden bi süre uzak dur salgın var
Görseli atsana Kıbrıs daha bende alamadımKızlar uyku tulumu aldım , dün gece giydirdim 2 tog , içine sadece kollu bir zıbın giydirdim , oda sıcaklığımız 22 oluyor , anlamadım uyku tulumundan mı acaba gece 12 uyudu hala uyuyor , tabi benim kız her 2saate bir emerama uyanmadı emdi tekrara uyudu daha da uyuyor , bir ilki yaşıyoruz
Benim bey iyilesti, geniz tikanikligi hepimizde sabitlenmiş bi sekilde duruyor.
Denedim hiç bir değişiklik olmadısarılıp ağlayalım
Ne yapabiliriz bilemiyorum akşamları banyo yaptırmayı denedin mi sen
Ben cesaret edemiyorum üşütür mü diye ama acaba denesem mi bilemedim
Beni tarif etmişsin yine 8de de komple uyandıDün gece 12 gibi yattık 3 te kalktı 5 te kalktı 7 de kalktık tabi her uyanması emzirip geri uykuya döndürmesi.. toplasak kaç saat uyuduk hiç bilmiyorum
Ayy asla böyle yapamam Allah zorda bırakmasın tabi.. ben şu hazır flakonlardan 1 sıkım bir deliğe 1 skım diğer deliğe bebeği ters çevir tamam bitti gitti.. sonrada azcık aspiratörle çekerim görünen bir şey varsa..Kızlar burun temizliği ile ilgili faydalı bir video
Kızlar uyku tulumu aldım , dün gece giydirdim 2 tog , içine sadece kollu bir zıbın giydirdim , oda sıcaklığımız 22 oluyor , anlamadım uyku tulumundan mı acaba gece 12 uyudu hala uyuyor , tabi benim kız her 2saate bir emerama uyanmadı emdi tekrara uyudu daha da uyuyor , bir ilki yaşıyoruz
Üşüyormuş demekki senim kızKızlar uyku tulumu aldım , dün gece giydirdim 2 tog , içine sadece kollu bir zıbın giydirdim , oda sıcaklığımız 22 oluyor , anlamadım uyku tulumundan mı acaba gece 12 uyudu hala uyuyor , tabi benim kız her 2saate bir emerama uyanmadı emdi tekrara uyudu daha da uyuyor , bir ilki yaşıyoruz
Allahım korusun , valla annemler geldi eşimin ailesi burda kaynımın sevgilisi ama ev kalabalık oldu öyle yani yabancı değilDaha iyiyiz kuzum teşekkür ederim aman Kıbrıs misafirden bi süre uzak dur salgın var
Kızlar bu arada uyuz yönünden çok salgın varmış okullarda özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?