2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok kuzum ne silmesi ben özelden resim atacağım sana şimdi ben nazeninin o yüzünü şekilden şekile soktuğu hallerin fotoğrafını bile çıkarttım çirkin ördek yavrusu napsın onun ne günahı var ben doğurdum bizim genlerimiz en nihayetinde

Ama senin bebeği görür görmez öyle demen yazık ya Salon Kadini

Emzirdigi muddetce gaz cikartin mutlaka. Muhtemelen su an var olan salgina yakalanmışsiniz Yaseli ve muhtemelen antikorlar sebebiyle sutunun tadi degismistir, cocuk onu sevemiyordur.

septembrmom demir ilaci?

Odaya gectigimde de daha kendisini getirmemislerdi, annem bekliyordu bizi, "anne, cok cirkin bisey, lutfen yine de sevin olur mu, yazik" demistim.

Kızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Kendi doktorumuzla aynı şehirde değiliz mevlüt yüzünden. Kızım ateşli olunca ona mesaj atmıştım o da acile gidin salgın var dedi. Burda bir çocuk doktoruna geldik. Kulak içi ateş 38.9 çıktı doktor çok yüksek dedi fitil verdi. Kan ve idrar tahlili istendi. Boğazları da şişmiş influenza olabilir dedi. Kan sonucu çıktı hemoglobin düşük çıkmış. Bu kadar küçükken demir ilacı başlanır mı acaba bilgisi olan var mı?
İdrarı henüz veremedik bekliyoruz. Tüm sonuçlar çıkınca doktorla tekrar görüşeceğiz.

Doktorun bize söylediği ilk şey evde hasta biri var mı? Oldu. Evde kaynanamın hasta olması dışında sorun yok

Baya yükselmiş inşallah bian önce toparlar
Bi değişik hastalık üstünden 3 hafta geçmesine rağmen hala öksürük ve balgam var bebeğimde çok üzülüyorum bebeklere
Şu yetişkinler de hastaysa uzak dursun artık çocuklardan
Baktım kimse anlamıyor kimseyede gitmiyorum misafirde kabul etmiyorum ama onlara sorsan kötü gelin imajı içinde olabilirim
Ama takmıyorum
Yaşadıklarımızı bi ben biliyorum

Çok geçmiş olsun canım, inşallah idrarda da bişi cikmaz çıksa zaten belli olur kokusundan vs. Hemen atlatin inşallah

Gerekli görülürse demir ilacı başlanırmış canım çok geçmiş olsun

Yok kullanmıyoruz onu da başlamadık henüz

Allah allah sut bebesi mama yemiyor, sadece anne sutuyle kabiz.

sutunun proteini yuksek galiba o kakayi civitip cikmasinin bi yolu olmali.

oneri : bir 10 gun kadar geceleri yulaf ezmeli yogurt tuket, ben yulaf yiyorum surekli kizimin baya guzel kaka cikisi vardir.

buyuk kizima da yulaf veriyordum ek gida surecinde (ki hala ara ara veriyorum) hic kabizlik cekmedi.

ddlklc bize demir ilacini 3.5 aylikken noroloji baslatti, hematoloji doktoru kesti.

Zaten saglik bakanligi 4.ay itibariyle demir ilaci kullandiriyor.

6 ay uzeri olsa organik pekmez onerirdim ama 4.ayin icinde olur mu bilemedim, doktorunuza mutlaka danismalisin.
Kızımın da kulaklarında var tüy, eşim habire soruyor bunlar geçer mi kalır mı diye, diğer her yeri pambık gibi
sizin sırtta yok mu? Ilay'in vucudu tuylu dogdu sirt tuyleri halen daha devam ediyor ama omuzlarina kadar cikti artik. Kulaklar dokuldu bizim.

Hemoglobin düşük olması küçük olduğu için normalmiş biz uzamış sarılıktan dolayı çok kan verdiğimiz için doktor öyle söyledi hemoglobine çok takılmayın ama doktorunuz daha iyi bilgi verir

Anladım canım şükür ateş olmamış bizde de olmaz umarım bakalım
Huzursuzluğu bizim demir ilacından beri var

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsınız bu ara aşırı salgın var..

bizimde tesadüfen farkedilmişti kansızlığımız
Kaç çıktı hgb?
Biz başta demir ilacı sonra kan şurubu kullandık anca öyle yükseldi

Canim sana yazacaktim bende tam, bas buyumesi kontrolleriniz ne durumda? Biz dun 4.ay muayenemizi olduk norolojide.
Nasıl geçti ne dedi doktor canım

Biz hala takipliyiz yarın 3. Ay kontrolümüz var
Geçen haftalarda araştırma hastanesinde bir profa götürdüm ultrason çekildi minicik bir artış var doktor anlamlı değil dedi takip edicez dedi eliyle baya muayene etti şuan bir sorun görünmüyor dedi

Bana ilk sorduğu şey düştü mü,herhangi bir sarsıntı geçirdi mi oldu tabi ki de hayır çok dikkat ediyoruz doğduğundan beri zaten

Ayda 1.5 - 2 cm büyürse o zaman endişeleniriz şuan sıkıntı yok dedi

Ah gece sık kalkmaları öyle yorucu ki
Dün gece bizde öyleydik resmen her saat başı kalktı
Normalde de sık uyanırdı ama en azından 2-3 saat uyurdu ilk uykusunu
Şu uyku olayını çözememek beni çok yoruyor seni çok iyi anlıyorum

Canım gerçekten her ölçen kişiye göre değişiyor sinir oluyorum bu duruma
42.2 ölçtüm ben bakalım yarın doktor kaç ölçecek
Geçen ay 41.5 ti bizimki
İçini ferah tut Allah’ın izniyle ikimizin durumunda da sorun olmayacak

Kızlar kızımın karaciğer enzimleride çok yüksek çıktı. Crp de yüksek çıktı. İnfluenza olabilirmiş. Doktor hastaneye yatırılması gerek dedi ama istanbuldaki hastanelerde yer yokmuş.
Çok moralim bozuk. Allahın belası kaynanam mevlüt uğruna minicik kızımı hasta etti. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın..

Çok geçmiş olsun herkes hasta bu ara belki de Allah korusun bebişe de mi bulaştı acaba ? Sen yine de maske ile emzir influenza almış başını gidiyor
Gıda zehirlenmesi olmuşum. Yılda bir kere mutlaka yaşarım. Halsizlikten sürekli kusmaktan Süt de azaldı bugün
Emzirdigi muddetce gaz cikartin mutlaka. Muhtemelen su an var olan salgina yakalanmışsiniz Yaseli ve muhtemelen antikorlar sebebiyle sutunun tadi degismistir, cocuk onu sevemiyordur.

septembrmom demir ilaci?
Bir süredir yaşıyoruz bunu 2 gün iyiyiz 3 gün kötü bilmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…