Emzirdigi muddetce gaz cikartin mutlaka. Muhtemelen su an var olan salgina yakalanmışsiniz Yaseli ve muhtemelen antikorlar sebebiyle sutunun tadi degismistir, cocuk onu sevemiyordur.Artık gazını çıkarmıyorum onunla ilgili sıkıntı yaşamıyorduk. Kusma da yok yediğinin fazlasını çıkarır bazen ama ben geceden beri mahvoldum. Sürekli kusuyorum, eklemlerim ağrıyor bakalım ne oldum
Yok kuzum ne silmesi ben özelden resim atacağım sana şimdi ben nazeninin o yüzünü şekilden şekile soktuğu hallerin fotoğrafını bile çıkarttım çirkin ördek yavrusu napsın onun ne günahı var ben doğurdum bizim genlerimiz en nihayetinde
Ama senin bebeği görür görmez öyle demenyazık ya Salon Kadini
Baya yükselmiş inşallah bian önce toparlarKızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Kendi doktorumuzla aynı şehirde değiliz mevlüt yüzünden. Kızım ateşli olunca ona mesaj atmıştım o da acile gidin salgın var dedi. Burda bir çocuk doktoruna geldik. Kulak içi ateş 38.9 çıktı doktor çok yüksek dedi fitil verdi. Kan ve idrar tahlili istendi. Boğazları da şişmiş influenza olabilir dedi. Kan sonucu çıktı hemoglobin düşük çıkmış. Bu kadar küçükken demir ilacı başlanır mı acaba bilgisi olan var mı?
İdrarı henüz veremedik bekliyoruz. Tüm sonuçlar çıkınca doktorla tekrar görüşeceğiz.
Doktorun bize söylediği ilk şey evde hasta biri var mı? Oldu. Evde kaynanamın hasta olması dışında sorun yok
Yok kullanmıyoruz onu da başlamadık henüzEmzirdigi muddetce gaz cikartin mutlaka. Muhtemelen su an var olan salgina yakalanmışsiniz Yaseli ve muhtemelen antikorlar sebebiyle sutunun tadi degismistir, cocuk onu sevemiyordur.
septembrmom demir ilaci?
Çok geçmiş olsun canım, inşallah idrarda da bişi cikmaz çıksa zaten belli olur kokusundan vs. Hemen atlatin inşallahKızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Kendi doktorumuzla aynı şehirde değiliz mevlüt yüzünden. Kızım ateşli olunca ona mesaj atmıştım o da acile gidin salgın var dedi. Burda bir çocuk doktoruna geldik. Kulak içi ateş 38.9 çıktı doktor çok yüksek dedi fitil verdi. Kan ve idrar tahlili istendi. Boğazları da şişmiş influenza olabilir dedi. Kan sonucu çıktı hemoglobin düşük çıkmış. Bu kadar küçükken demir ilacı başlanır mı acaba bilgisi olan var mı?
İdrarı henüz veremedik bekliyoruz. Tüm sonuçlar çıkınca doktorla tekrar görüşeceğiz.
Doktorun bize söylediği ilk şey evde hasta biri var mı? Oldu. Evde kaynanamın hasta olması dışında sorun yok
Kızımın da kulaklarında var tüy, eşim habire soruyor bunlar geçer mi kalır mı diye, diğer her yeri pambık gibiAyy bizimde öyleydi kulakları omuzları kıllıydı kaşının bir kısmı ile saçları birleşikti resmen Allahtan döküldü
Gerekli görülürse demir ilacı başlanırmış canım çok geçmiş olsunKızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Kendi doktorumuzla aynı şehirde değiliz mevlüt yüzünden. Kızım ateşli olunca ona mesaj atmıştım o da acile gidin salgın var dedi. Burda bir çocuk doktoruna geldik. Kulak içi ateş 38.9 çıktı doktor çok yüksek dedi fitil verdi. Kan ve idrar tahlili istendi. Boğazları da şişmiş influenza olabilir dedi. Kan sonucu çıktı hemoglobin düşük çıkmış. Bu kadar küçükken demir ilacı başlanır mı acaba bilgisi olan var mı?
Yok kullanmıyoruz onu da başlamadık henüz
Kızımın da kulaklarında var tüy, eşim habire soruyor bunlar geçer mi kalır mı diye, diğer her yeri pambık gibi
Hemoglobin düşük olması küçük olduğu için normalmiş biz uzamış sarılıktan dolayı çok kan verdiğimiz için doktor öyle söyledi hemoglobine çok takılmayın ama doktorunuz daha iyi bilgi verirKızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Kendi doktorumuzla aynı şehirde değiliz mevlüt yüzünden. Kızım ateşli olunca ona mesaj atmıştım o da acile gidin salgın var dedi. Burda bir çocuk doktoruna geldik. Kulak içi ateş 38.9 çıktı doktor çok yüksek dedi fitil verdi. Kan ve idrar tahlili istendi. Boğazları da şişmiş influenza olabilir dedi. Kan sonucu çıktı hemoglobin düşük çıkmış. Bu kadar küçükken demir ilacı başlanır mı acaba bilgisi olan var mı?
Anladım canım şükür ateş olmamış bizde de olmaz umarım bakalımCanım ateşi çıkmadı ama çok huzursuzdu bende iğneden sonra calpol verdim rahatladı .doktor ateşi çıkarsa ver dedi ama dinlemedim.
Aşı yerinde kızarıklık oldu ama şişme olmadı doktor şişerse javluya sarıp buz koy demişti. Sadece kizardigi için pamuklu kolonyagi sürdüm .verem aşısını rahat atlatmistik ama .
Canim sana yazacaktim bende tam, bas buyumesi kontrolleriniz ne durumda? Biz dun 4.ay muayenemizi olduk norolojide.Kızlar dün hematolog randevumuz vardı çok şükür kan değerlerimiz yükselmiş çokkk sevindim
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsınız bu ara aşırı salgın var..Kızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Kendi doktorumuzla aynı şehirde değiliz mevlüt yüzünden. Kızım ateşli olunca ona mesaj atmıştım o da acile gidin salgın var dedi. Burda bir çocuk doktoruna geldik. Kulak içi ateş 38.9 çıktı doktor çok yüksek dedi fitil verdi. Kan ve idrar tahlili istendi. Boğazları da şişmiş influenza olabilir dedi. Kan sonucu çıktı hemoglobin düşük çıkmış. Bu kadar küçükken demir ilacı başlanır mı acaba bilgisi olan var mı?
Nasıl geçti ne dedi doktor canımCanim sana yazacaktim bende tam, bas buyumesi kontrolleriniz ne durumda? Biz dun 4.ay muayenemizi olduk norolojide.
Ah gece sık kalkmaları öyle yorucu kikızımda bir şey var. Gece saat başı ağlayarak kalkıyor emiyor uyuyor. Gündüz 4 saatte zorla meme alıyor. Çay kaşığına damlatıyorum ondan sonra emmek istiyor. Sürekli kucakta ve o halde bile ağlıyor. Sebebini bilmiyoruz. Kesintisiz 1saat uyumuyorum. Belim ağrıyor çok mutsuzum şu ara
Canım gerçekten her ölçen kişiye göre değişiyor sinir oluyorum bu durumaIlay 4.ay pediatri ve noroloji randevusuna girdi bugun.
Bas olcusu cok buyumedigi halde biri 0.7 cm bir digeri 1.7 cm buyume olctu. (1.7 cm saydilar)
Ben 0.4 cm olcmuştum. Cok canim sıkıldı.
Bu sefer ek olarak benim ve babasının bas olculerini aldilar ve genetik oldugunu dusunduklerini ama 6.ay sonrasi boyle büyümeye devam ederse mr cekilecegini söylediler.
Bu yas grubuna nasil mr çekiliyor bilgisi olan var mi?
Gıda zehirlenmesi olmuşum. Yılda bir kere mutlaka yaşarım. Halsizlikten sürekli kusmaktan Süt de azaldı bugünÇok geçmiş olsun herkes hasta bu ara belki de Allah korusun bebişe de mi bulaştı acaba ? Sen yine de maske ile emzir influenza almış başını gidiyor
Bir süredir yaşıyoruz bunu 2 gün iyiyiz 3 gün kötü bilmiyorum artıkEmzirdigi muddetce gaz cikartin mutlaka. Muhtemelen su an var olan salgina yakalanmışsiniz Yaseli ve muhtemelen antikorlar sebebiyle sutunun tadi degismistir, cocuk onu sevemiyordur.
septembrmom demir ilaci?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?