2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım olan oldu bi kere kendini yıpratma enerjin bebeğe de geçmesin, inşallah bi an önce toparlar , kayınvalidene yani ne diyim bilemedim Allah sabır ihsan anlayış nasip etsin, size de çok geçmiş olsun

Ya nasıl detaylı düşünüp yazmışsınız sağolun
3 doktor değiştirdik üçü de anne sütü alan bebekte 10 güne kadar normal biraz mizmizlanmasi da normal minvalinde konuştu içime sinmiyor.
Bu arada sırtı bacak yanları vs hep tüysüz kulakta ve çok az alnında saça yakın kısımda var

Benimde devlet hastanesinde testleri yapıldığında karaciğer testleri yüksek gelmişti ama doktorlar bi açıklama yapmadı antibiyotik ventolin hava ateş düşürücü verip yolladı belkide benimkide infulanza oldu ama testine bakılmadığı için bilemedik
Senin bebişin ateş dışında neleri vardı

Burun akıntısı öksürük hapşırık huzursuzluk var canım ateş dışında
Boğazlarıda kızarıkmış doktor öyle dedi

Sizin kaç çıktı karaciğer testleri?

Ya ben artik bayaği rahat hissediyorum bu konuda, biliyorum isin sonunda sadece genetik diyecekler size de bize de
Amin. Yalniz 20 milyonluk sehirde 3.5 aylik bebegin yatirilabilecegi bir hastanenin olmamasi cok ilginc, Suriyelilerin bebeklerinden bizimkilere yer kalmamistir yine. Sanirim devlette yer olmayinca ozel hastanelerde yesil alan mi ne birsey oluyordu orda yatiriliyor sevkle, o zaman ucretsiz oluyordu diye hatirliyorum, yanlis miyim?@Melikeben
Ya 10 gune kadar normal tamam da yazik bu cocuga derdini anlatamiyor aglamak disinda bildiği hicbir sey yokken cekmesin su stresi.

Bu arada pediatrik gliserin kanzuk diye bir fitil var, bebeklere kullaniliyor, evde 1 paket bulundurun mutlaka. (Doktor onermistir belki coktan)

Benimde ateş balgam sırtında hırıltı boğazında kızarıklık öksürük ve kusma
Siz kaç günde toparladınız canım?
Doktor bana henüz 3 aylık olduğu için yatarak tedavi görmesinin daha sağlıklı olacağını söyledi. Virütik hastalıklarda karaciğer enzimleri yükselirmiş. Kendi doktorumuza da danışacağız bakalım o ne diyecek.

Melikeben Kuzum rica etsem eşinin de bir fikrini almamız mümkün mü?
Olayı tekrar anlatayım; dün öğleden sonrasından beri ateş huzursuzluk vardı. Bugün doktora gittik kulaktan 38.9 ölçüldü fitil verildi kan ve idrar bakıldı. Boğazlarında kızarık, öksürük, hapşırık da var. Kan tahlilinde karaciğer enzimleri ve crp yüksek çıktı onu ekte paylaşıyorum. İdrar temiz. Doktor influenza olabilir dedi ve hastaneye yatış önerdi. Ateşi içinde 4 saatte bir 3ml calpol verin dedi. Bugün 86 günlüğüz.

Evet evet iki kere kullandım birinde hemen yaptı, diğerinde ertesi gün fitil hiç erimemis şekilde kakayla birlikte çıktı. Sütümde suç bulur oluyorum çocuğun bağırsağıni bozuyor diye artık

Bizim daha yüksek canım bak paylaşıyorum
Bebeklerle yetişkinlerin referans değerleri aynı değil bebeklerde karaciğer enzimleri daha yüksek çıkıyor , bizde ateş için tahlil vermiştik bizimde yüksekti ama dr hiç kaale almadı zamanla yerine oturacak değerleri , size dr değerler ile ilgili bişey dedi mi ?

Bizim toparlanmamız iki haftayı buldu ama net kurtulamadık henüz üzerimizde etkileri devam ediyor balgam burun tıkanıklığı

Hbv si falan yüksekse yatırsın riske atmasın dedi. Öpücük hastalığı da olabilir dedi görmek lazım dedi ama çok küçük ben olsam yatırır doktor gözleminde kalırdım dedi. Ateşi yüksek viral bir yük var bebekte dikkat edilmesi lazım dedi

Normalden yüksek olduğunu viral enfeksiyonlarda böyke yükselebildiğini söyledi canım
Hbv dediğin şey ne canım hemoglobin mi? Çok teşekkürler
ddlklc cok cok gecmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlar fırsat buldukca haber ver mutlaka.

Sonbahardagel nebulizator ile serumnfizyolojik veriyorlar ya o işe yaramıyor mu balgam için
Amin canım inşallah

Cok sağol ya o zaman kulaktan 38 koltukaltından 37 bucugu gorunce calpol vercez anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…