2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben aldım bundan daha yeni doğumda yapmak gerekiyor aslında hareket etmedikleri zaman , ben ayağının kalıbını çıkardım ama elini yapamadım çok hareket etti ve ağladı hala çıkaramadım çünkü biliyorum çöp olucak yaparsam izin vermicek öyle duruyu

Canım benim kızda kulağıyla oynuyordu (huzursuzluğu falan yoktu ama) hep emerken ben sormuştum doktora kulağında birşey mi var acaba diye. Kulağında birşey olsa içindeki şeytanı görürdünüz demişti. Eğer aşırı huzursuz ve çığlık çığlığaysa dediğin gibi kulak olabilir.
Çok geçmiş olsun

Üstümden tır geçmiş gibi, nasıl bir geceydi ayol
Benim de üstümden tır geçti geçen gece aşıdan uyumadım bu gece de böyle , ama yavrum böyle bi yeri ağrıyınca kendimi unuttum ya iyi olsunda varsın uyumasın ama beş belli bi tarafı ağrıyor

Kızlar biliyorsunuz benim kızda hastaydı. Çok bilmiş kaynanamdan bulaştığını söylemiştim ama o ısrarla avmde bulaştığını iddia ediyordu. Kaynanam doktora gitmişti doktor ona bu bakteriyel birşey diyip antibiyotik vermiş ve kimseye bulaşmaz merak etme demiş. Kaynanam 1 kutu 1000lik antibiyotik bitirmiş ve hala düzelmemiş acaba neden. Çünkü virütikti ve kızıma bulaştırdı (doktor bulaşmaz dediği için çocuğa yanaştı yanaşma dedim dinlemedi, 1 maske bile takmak zor geldi)

Şimdi bende grip gibiyim banada kızımdan geçti sanırım çünkü evden dışarı çıkmadık bi daha bendede dün başladı semptomlar. Benden tekrar kızıma bulaşma ihtimali var mı acaba,?(ondan bana bulaşmasına rağmen)

Sağol canım , evet o kulak oynama normal eğer ağlamıyorsa ,ama gece zor uyudu ve her uyandığında bile ağladı , yani öyle çaresiz bana bakıp ağlıyor ki , bende onunla ağlamak istedim , uyumak istiyor ama tam uyuyacak kafasını sağ sola çevirip ağlıyor yada eli hep yüzünde ve tabiki ağlıyor , yada tam gezdiriyorum sakinleşiyor ama birden çığlık atıyor çok canı acımış gibi , hiç bere taktırmıyor , sıkılıp ağlıyor diye takmıyorum bende , belki soğuk aldı kulağı benim kulağımda çok çabuk ağrır , hele rüzgar ve soğuk oldu mu başlar ağrısı öyle mi oldu acaba

İnşallah basit birşeydir de hemencecik atlatırsınız canım bizi de haberdar et mutlaka

Var canım neden olmasın , yani yeni atlatmış ama yine kapa bilir , sen maske tak çok dikkat et , inşallah hemen geçer , ah şu kv elinden

Kuzum ya emzik veriyorum ya emziriyorum öyle dönebiliyor yoksa piş piş le falan dönmüyor benimki

Bu aralar gece bizimde aynı ya eskiden 5 6 saat kesintisiz yatardı şimdi 2 3 saatte bir uyanıyo gece en az 3 kere kalkıyorum yatamıyorum hiç
Ya bizim eskiden de vovv değildi uykumuz ama bu kadar değildi. 10 da yatardı 2.5 -5.5-7 kalkar güne başlardık

Şuan çok geç uyuyor 1 gibi ve sabah 7 ye kadar 3-4 kere emziriyorum aralarda da bilmem kaç kez emzik veriyorum
Annemlere gelmiştim annem olmasa basedemem bu uykusuzlukla en azından nöbetleşe kalkıyoruz şuan
Günlerimiz yakın acaba uyku gerilemesine mi girdik ki

Ben de hazır Ankara'da iken kızımın haftada bir kaka yapmasını, karnının sürekli gürül gürül oluşunu doktora sorcam 11 de randevumuz var. 3 ay 20 günlük bugün. 3 aylıkken 6790 Gr di. Bakalım kaç Gr almış. Dikkat dağınıklığı dan çok verimli ememiyor son zamanlarda. Umarım yetecek kadar kilo almıştır

Çişli bez sayısı nasıl canım? 3 aylık kilonuz iyiymiş kaç kilo doğmuştu?

dediğin gibi akıntı da varsa kulak olabilir ama dişlerini kontrol ettin mi acaba?
Şeyi denedin mi nebulizatore serum fizyolojik koyup solunum terapisi yaptırmayı, osman hocanın videosu vardı
Aynı seyi ben de merak ediyorum, kızım gecrn hafta nezleydi, donra eşimin bogazı agrımaya basladı pazardan beri de ben hastayım ama kızıma kıyasla daha agır seyrediyo gibi. Benden tekrar gececek mi bilmiyorum doktora sordum emzirebilirsin dedi maskeyle ilgili bişey söylemedi

Probiyotik kullanıyor musun kıbrıscım ? Biz maflor başladık 2 günde bile etkisi oldu

Canım cisli bez günde 7-8 çıkıyor.
3430 doğdu ama doğumdan sonra hiç kilo vermedi hep aldı, ondan dolayı yüksek kuzum şimdiki kilosu
7 8 çıkıyorsa bence kilo alıyordur canım içini ferah tut. Evde kendin tarttın mı hiç. Ben hep tartıyorum merakımdan tartıya önce kendim çıkuyorum sonra kızımla. Aradaki farktanda 100-200 gram çıkarıyorum kıyafet farkından dolayı

Valla maske taksamda bulaşır gibi geliyor bana eğer tekrar bulaşma durumu varsa. Sürekli dipdibeyiz çünkü. İnşallah bulaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…