Ben aldım bundan daha yeni doğumda yapmak gerekiyor aslında hareket etmedikleri zaman , ben ayağının kalıbını çıkardım ama elini yapamadım çok hareket etti ve ağladı hala çıkaramadımNe söyleyeceğimi hatırladım ❤ ben 1 ay önce instagramsan heykel tozu aldım. Bebeğin el ve ayaklarını hatıra saklamak için heykellerini yapacaktım. 1 aydır duruyor dün eşimi zorla ikna ettim yapalım büyümeden diye. Ayaklar için hazırladım bebek uyurken ayağını sokacaktık (kalıp alırken kıpırdamamalı çünkü) tam sokarken bebek uyandı o arada kalıp dondu ayak girmedi yetişemedik para boşa gittieller için de var toz onun birini ayağa deniyecez artık ama ne ara bilmem ve nasıl şartta yapılmalı anlamadım..
Nasıl bir şey olduğunu ve aldığım sayfanıj adı..
Canım benim kızda kulağıyla oynuyordu (huzursuzluğu falan yoktu ama) hep emerken ben sormuştum doktora kulağında birşey mi var acaba diye. Kulağında birşey olsa içindeki şeytanı görürdünüz demişti. Eğer aşırı huzursuz ve çığlık çığlığaysa dediğin gibi kulak olabilir.Yok gaz değil , gaz olunca anlıyorum kıvrılıyor ama şuanda kıvrılma yok , akşam kulağından sarı kırmızı akıntı sildim , bide tan dönüp emecekken ağlamaya başlıyor iştahı çok çok azaldı , bide uyumak istiyor ama kafasına bi sağa bi sola çeviriyor sürekli ve eli hep yüzünde heralde kulağına götürmek istiyor ama yapamıyor
Çok geçmiş olsun maskeyle emzirmeye çalış20 gün önce hasta olan ben şuan yine felaket boğaz ağrısı yaşıyorum nasıl blr hastalıksa geçti derken yine başlıyor yine bebeğime bulaşacak diye çok üzülüyorum
Benim de üstümden tır geçti geçen gece aşıdan uyumadım bu gece de böyle , ama yavrum böyle bi yeri ağrıyınca kendimi unuttum ya iyi olsunda varsın uyumasınÜstümden tır geçmiş gibi, nasıl bir geceydi ayol
Ah canım hemen önlem al ne lanet bişey ya20 gün önce hasta olan ben şuan yine felaket boğaz ağrısı yaşıyorum nasıl blr hastalıksa geçti derken yine başlıyor yine bebeğime bulaşacak diye çok üzülüyorum
Sağol canım , evet o kulak oynama normal eğer ağlamıyorsa ,ama gece zor uyudu ve her uyandığında bile ağladı , yani öyle çaresiz bana bakıp ağlıyor ki , bende onunla ağlamak istedim , uyumak istiyor ama tam uyuyacak kafasını sağ sola çevirip ağlıyor yada eli hep yüzünde ve tabiki ağlıyor , yada tam gezdiriyorum sakinleşiyor ama birden çığlık atıyor çok canı acımış gibi , hiç bere taktırmıyor , sıkılıp ağlıyor diye takmıyorum bende , belki soğuk aldı kulağıCanım benim kızda kulağıyla oynuyordu (huzursuzluğu falan yoktu ama) hep emerken ben sormuştum doktora kulağında birşey mi var acaba diye. Kulağında birşey olsa içindeki şeytanı görürdünüz demişti. Eğer aşırı huzursuz ve çığlık çığlığaysa dediğin gibi kulak olabilir.
Çok geçmiş olsun
İnşallah basit birşeydir de hemencecik atlatırsınız canımSağol canım , evet o kulak oynama normal eğer ağlamıyorsa ,ama gece zor uyudu ve her uyandığında bile ağladı , yani öyle çaresiz bana bakıp ağlıyor ki , bende onunla ağlamak istedim , uyumak istiyor ama tam uyuyacak kafasını sağ sola çevirip ağlıyor yada eli hep yüzünde ve tabiki ağlıyor , yada tam gezdiriyorum sakinleşiyor ama birden çığlık atıyor çok canı acımış gibi , hiç bere taktırmıyor , sıkılıp ağlıyor diye takmıyorum bende , belki soğuk aldı kulağıbenim kulağımda çok çabuk ağrır , hele rüzgar ve soğuk oldu mu başlar ağrısı öyle mi oldu acaba
Var canım neden olmasın , yani yeni atlatmış ama yine kapa bilir , sen maske tak çok dikkat et , inşallah hemen geçer , ah şu kv elindenKızlar biliyorsunuz benim kızda hastaydı. Çok bilmiş kaynanamdan bulaştığını söylemiştim ama o ısrarla avmde bulaştığını iddia ediyordu. Kaynanam doktora gitmişti doktor ona bu bakteriyel birşey diyip antibiyotik vermiş ve kimseye bulaşmaz merak etme demiş. Kaynanam 1 kutu 1000lik antibiyotik bitirmiş ve hala düzelmemiş acaba neden. Çünkü virütikti ve kızıma bulaştırdı(doktor bulaşmaz dediği için çocuğa yanaştı yanaşma dedim dinlemedi, 1 maske bile takmak zor geldi)
Şimdi bende grip gibiyim banada kızımdan geçti sanırım çünkü evden dışarı çıkmadık bi daha bendede dün başladı semptomlar. Benden tekrar kızıma bulaşma ihtimali var mı acaba,?(ondan bana bulaşmasına rağmen)
Sağol canım inşallahİnşallah basit birşeydir de hemencecik atlatırsınız canımbizi de haberdar et mutlaka
Kuzum ya emzik veriyorum ya emziriyorum öyle dönebiliyor yoksa piş piş le falan dönmüyor benimkiKaçta uyudu kaç defa uyandı uyandığında hemen dönebiliyor mu uykuya kızlar
Biz her gece en az 3 defa kalkıyoruz
Ve bu gece ilk defa 9 buçuk gibi uyudu diye sevindim 12 de bi uyandı gülücükler gözler fıldır fıldır sanki sabah olmuş 2 ye doğru uyudu 5 buçukta uyandı ondan beri uyanığız
Ya bizim eskiden de vovv değildi uykumuz ama bu kadar değildi. 10 da yatardı 2.5 -5.5-7 kalkar güne başlardıkBu aralar gece bizimde aynı ya eskiden 5 6 saat kesintisiz yatardı şimdi 2 3 saatte bir uyanıyo gece en az 3 kere kalkıyorum yatamıyorum hiç
Kıbrıs canım kızın nasıl goturcek misin doktoraVar canım neden olmasın , yani yeni atlatmış ama yine kapa bilir , sen maske tak çok dikkat et , inşallah hemen geçer , ah şu kv elinden
Çişli bez sayısı nasıl canım? 3 aylık kilonuz iyiymiş kaç kilo doğmuştu?Ben de hazır Ankara'da iken kızımın haftada bir kaka yapmasını, karnının sürekli gürül gürül oluşunu doktora sorcam 11 de randevumuz var. 3 ay 20 günlük bugün. 3 aylıkken 6790 Gr di. Bakalım kaç Gr almış. Dikkat dağınıklığı dan çok verimli ememiyor son zamanlarda. Umarım yetecek kadar kilo almıştır
dediğin gibi akıntı da varsa kulak olabilir ama dişlerini kontrol ettin mi acaba?Ay kızlar bebeğim 3,4 saattir ağlıyordu uyuyor ama aniden sıçrıyordu ve ağlamaya başlıyordu , eşime kalk hemen acile gidelim dedim , ay dr beni dövecek zorla gazı var diyor , yahu dedim ben çocuğumu bilmiyormuyum tamam gazlı bi bebek ama çok oldu artık bizim gaz sancılarımız çok şükür geçti kaka yaptı , yemin ederim muayene bile etmedi , kan beynime sıçardı , en azından kalbini dinleseniz dedim böyle bi sinirli yüz ifadesiyle geldi baktı yok bişey gazı var dedi gitti , ay yolacaktım saçlarını , sonra bindim arabaya yine kızım baya ağladı süt verdim araba ağlaya ağlaya yoruldu uyudu , sonra biraz düşündüm de kulağa ağrıyor çocuğumun eminim , sabah dr götürücem , kızlar kulak ağzına ne iyi gelir bilen var mı aranızda
Şeyi denedin mi nebulizatore serum fizyolojik koyup solunum terapisi yaptırmayı, osman hocanın videosu vardıBenim bebegim suan bes aylik ve doğduğu gunden beri berbat bi geniz dolulugu ses var.aspiratore hic bisey gelmiyor ne varsa o gerilerde var . gitmediğimiz doktor kalmadi hepsi ayni serum aspiratör.ne yaoacagimizi sasirdik kafayi yemek uzeuzereyim
Aynı seyi ben de merak ediyorum, kızım gecrn hafta nezleydi, donra eşimin bogazı agrımaya basladı pazardan beri de ben hastayım ama kızıma kıyasla daha agır seyrediyo gibi. Benden tekrar gececek mi bilmiyorum doktora sordum emzirebilirsin dedi maskeyle ilgili bişey söylemediKızlar biliyorsunuz benim kızda hastaydı. Çok bilmiş kaynanamdan bulaştığını söylemiştim ama o ısrarla avmde bulaştığını iddia ediyordu. Kaynanam doktora gitmişti doktor ona bu bakteriyel birşey diyip antibiyotik vermiş ve kimseye bulaşmaz merak etme demiş. Kaynanam 1 kutu 1000lik antibiyotik bitirmiş ve hala düzelmemiş acaba neden. Çünkü virütikti ve kızıma bulaştırdı(doktor bulaşmaz dediği için çocuğa yanaştı yanaşma dedim dinlemedi, 1 maske bile takmak zor geldi)
Şimdi bende grip gibiyim banada kızımdan geçti sanırım çünkü evden dışarı çıkmadık bi daha bendede dün başladı semptomlar. Benden tekrar kızıma bulaşma ihtimali var mı acaba,?(ondan bana bulaşmasına rağmen)
Canım cisli bez günde 7-8 çıkıyor.Çişli bez sayısı nasıl canım? 3 aylık kilonuz iyiymiş kaç kilo doğmuştu?
Probiyotik kullanıyor musun kıbrıscım ? Biz maflor başladık 2 günde bile etkisi olduAy kızlar bebeğim 3,4 saattir ağlıyordu uyuyor ama aniden sıçrıyordu ve ağlamaya başlıyordu , eşime kalk hemen acile gidelim dedim , ay dr beni dövecek zorla gazı var diyor , yahu dedim ben çocuğumu bilmiyormuyum tamam gazlı bi bebek ama çok oldu artık bizim gaz sancılarımız çok şükür geçti kaka yaptı , yemin ederim muayene bile etmedi , kan beynime sıçardı , en azından kalbini dinleseniz dedim böyle bi sinirli yüz ifadesiyle geldi baktı yok bişey gazı var dedi gitti , ay yolacaktım saçlarını , sonra bindim arabaya yine kızım baya ağladı süt verdim araba ağlaya ağlaya yoruldu uyudu , sonra biraz düşündüm de kulağa ağrıyor çocuğumun eminim , sabah dr götürücem , kızlar kulak ağzına ne iyi gelir bilen var mı aranızda
7 8 çıkıyorsa bence kilo alıyordur canım içini ferah tut. Evde kendin tarttın mı hiç. Ben hep tartıyorum merakımdanCanım cisli bez günde 7-8 çıkıyor.
3430 doğdu ama doğumdan sonra hiç kilo vermedi hep aldı, ondan dolayı yüksek kuzum şimdiki kilosu
Valla maske taksamda bulaşır gibi geliyor bana eğer tekrar bulaşma durumu varsa. Sürekli dipdibeyiz çünkü. İnşallah bulaşmazdediğin gibi akıntı da varsa kulak olabilir ama dişlerini kontrol ettin mi acaba?
Şeyi denedin mi nebulizatore serum fizyolojik koyup solunum terapisi yaptırmayı, osman hocanın videosu vardı
Aynı seyi ben de merak ediyorum, kızım gecrn hafta nezleydi, donra eşimin bogazı agrımaya basladı pazardan beri de ben hastayım ama kızıma kıyasla daha agır seyrediyo gibi. Benden tekrar gececek mi bilmiyorum doktora sordum emzirebilirsin dedi maskeyle ilgili bişey söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?