- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Ya inanırmısın sarımsaklı limon balAh canım hemen önlem al ne lanet bişey yainşallah ilerlemez
Evet Bolu'da yapıyordum şuan ankaradayim baskül yok agshs7 8 çıkıyorsa bence kilo alıyordur canım içini ferah tut. Evde kendin tarttın mı hiç. Ben hep tartıyorum merakımdantartıya önce kendim çıkuyorum sonra kızımla. Aradaki farktanda 100-200 gram çıkarıyorum kıyafet farkından dolayı
Yaa minnoşum kıyamam sana bekliyoruz haberlerini canım etiketle bebiEvet birazdan gidicem kaka idrar hepsini teste versinler ama eminin kulak olduğuna çünkü dün akşam kırmızı sarı bi akıntı vardı kulağında ve sürekli eli yüzünde uyumadan kafasını bi sağa bi sola çeviriyor , gece boyuncada emmedi , hem emmek istedi ama tan dönecek emmek için çığlık attı
Ya sorma Ben de bekledim Keşke daha küçükken alsaymışız.. Ama o zaman da bebeğe zarar verirse diye korktum bilemedim Peki ayağını nasıl yaptın ya? akşam yapacaktım ben çocuğun ayağını sokana kadar o şey dondu.. yani Ben mutfakta çırptım salona geldim hemen arası 5 adım filan ama yok yani dondu Adamda da daha hızlı olun bebeğin yanında çırpın diyor.. ee bebek uyurken yapmam gerekiyor Bunu kıpırdamaması için Mikserle nasıl bir bebeğin yanında çırpayım ben tık desem bebek uyanıyor.Ben aldım bundan daha yeni doğumda yapmak gerekiyor aslında hareket etmedikleri zaman , ben ayağının kalıbını çıkardım ama elini yapamadım çok hareket etti ve ağladı hala çıkaramadımçünkü biliyorum çöp olucak yaparsam izin vermicek öyle duruyu
Yani yasa gereği Tüm ürünlerde 14 gün hakkımız var Hijyenik ürünlerde olmuyor bu hijyenik ürün diye geçebilir ama paketi açılmadığı için kabul de edebilirler bir gidip deneyeceksin veya telefonla ara sonra aldığın ebebeği.. telefonunu açarlarsa bilgi verirlerArkadaşlar aranızda ebebekten aldığı bişeyi değiştiren ya da iade eden var mı? Yani yapıyorlar mı acaba. 2 paket 3 nolu bez almıştık geçen hafta, sıkmaya başladı lastik izi oluşuyor kırmızı kırmızı ve daha birinci paketi yarılamadık. 4 no ile değiştirmek istesem yaparlar mı acaba? Bilginiz var mı
Yiyorum canım öyle şeyleri seviyorum. Ceviz badem fındık günlük birer avuç yiyorum. Bugün de fıstık ezmesi alacağım. Organik şekersizYaselii yemeklerden sonra bir avuc kuruyemiş eklesen bile cok değişir. Tabi diyetisyen değilim ama vay kahve vs yanına leblebi grissini yulaflı kurabiye vs ekleyebilirsin sabahları tahin helvası falan yiyebilirsin fıstık ezmesi tüketebilirsin ama en dogrusu bir diyetisyenle çalışarak ilerlemek olur
Boyum 175 cm dün tartıda 52 li rakamları görünce artık çıldırdım. 50 kilo zaten kemiklerim gelirP
Peki kaç kilosun ve boyun kaç ? Belki çok ta zayıf değilsin kendin öyle sanıyorsun
Aa bizden var yaniEşimin ailesi de böyle, ekmek asla yemiyorlar tatlı minimum seviyede , bütün görümcelerim incecik kv ben gidince ekmek çıkarırdı buzluktan , gel gör ki eşim ayayrı bi dünya hiç onlarla alakası yok bıraksam obez olcak
İşte sofra kültürü güzel biz de eşimle rahat rahat yemeyi seviyoruz.Bizim ailemizden gelen de sofrada elli saat oturup muhabbet etmek acıktıkça yemeye devam etmek
Biz de aldık canım aynı mantıklı çocuk 1 aylık falandı. Eli o soğuk suya girince bi çıldırdı. Elini ağzına yüzüne sürdü ağladı banyoya zor attık kendimiziNe söyleyeceğimi hatırladım ❤ ben 1 ay önce instagramsan heykel tozu aldım. Bebeğin el ve ayaklarını hatıra saklamak için heykellerini yapacaktım. 1 aydır duruyor dün eşimi zorla ikna ettim yapalım büyümeden diye. Ayaklar için hazırladım bebek uyurken ayağını sokacaktık (kalıp alırken kıpırdamamalı çünkü) tam sokarken bebek uyandı o arada kalıp dondu ayak girmedi yetişemedik para boşa gittieller için de var toz onun birini ayağa deniyecez artık ama ne ara bilmem ve nasıl şartta yapılmalı anlamadım..
Nasıl bir şey olduğunu ve aldığım sayfanıj adı..
Aynı şeyi ben denedim elimde 2 no bez vardı değişim istedim 14 gün geçtiği için olmaz dediler. Barkodları değişiyormuş bezlerin. SaçmalıkArkadaşlar aranızda ebebekten aldığı bişeyi değiştiren ya da iade eden var mı? Yani yapıyorlar mı acaba. 2 paket 3 nolu bez almıştık geçen hafta, sıkmaya başladı lastik izi oluşuyor kırmızı kırmızı ve daha birinci paketi yarılamadık. 4 no ile değiştirmek istesem yaparlar mı acaba? Bilginiz var mı
Biz elektrikli ana kucağı aldık sonr iade ettik eğer iade süresi geçmemişse elbette kabul ediyorlar canım , değişim değil de iade edip tekrar sipariş vermen lazımArkadaşlar aranızda ebebekten aldığı bişeyi değiştiren ya da iade eden var mı? Yani yapıyorlar mı acaba. 2 paket 3 nolu bez almıştık geçen hafta, sıkmaya başladı lastik izi oluşuyor kırmızı kırmızı ve daha birinci paketi yarılamadık. 4 no ile değiştirmek istesem yaparlar mı acaba? Bilginiz var mı
Ben değiştirdim eşime bie paket 3 al demiştim muhtemelen 4 e geçerim diye 3 tane almış ayarsızdır. O iki taneyi 4 le değiştirmiştik. Fiyat farkı da olmadı daha azdı4 numara adet olarak atıyorum 3numara 80 ise 4 numara 70 tane bir hafta geçmişti üstünden. Telefona geliyor ya fatura değiştiriyorlar vakit kaybetmeyin.Arkadaşlar aranızda ebebekten aldığı bişeyi değiştiren ya da iade eden var mı? Yani yapıyorlar mı acaba. 2 paket 3 nolu bez almıştık geçen hafta, sıkmaya başladı lastik izi oluşuyor kırmızı kırmızı ve daha birinci paketi yarılamadık. 4 no ile değiştirmek istesem yaparlar mı acaba? Bilginiz var mı
Yani siz de yapamadınızYiyorum canım öyle şeyleri seviyorum. Ceviz badem fındık günlük birer avuç yiyorum. Bugün de fıstık ezmesi alacağım. Organik şekersiz
Boyum 175 cm dün tartıda 52 li rakamları görünce artık çıldırdım. 50 kilo zaten kemiklerim gelir
Aa bizden var yaniher ailede bir tane yemeye düşkün çıkıyor bizde annem
İşte sofra kültürü güzel biz de eşimle rahat rahat yemeyi seviyoruz.
Biz de aldık canım aynı mantıklı çocuk 1 aylık falandı. Eli o soğuk suya girince bi çıldırdı. Elini ağzına yüzüne sürdü ağladı banyoya zor attık kendimizi
İade süresi 14 zaten kuzum 14ü geçerse yapmazlarAynı şeyi ben denedim elimde 2 no bez vardı değişim istedim 14 gün geçtiği için olmaz dediler. Barkodları değişiyormuş bezlerin. Saçmalık
Ben banyo öncesi yapıyorum mutlaka çıplaklen. Benim tartıda var o özellik (mi scale 2) aynı mantık ben çıkıyom sonra bebekle çıkıyom kg yazıyor. Ama evdeki daha yüksek ölçüyor. Evde 6700 ölçtüm 1 hafta sonra doktor 6680 ölçtü.. o bi hafta kilo almıştır çocuk sonuçta7 8 çıkıyorsa bence kilo alıyordur canım içini ferah tut. Evde kendin tarttın mı hiç. Ben hep tartıyorum merakımdantartıya önce kendim çıkuyorum sonra kızımla. Aradaki farktanda 100-200 gram çıkarıyorum kıyafet farkından dolayı
Kuzum benim bebek de 3 aylık da 6680'di 110 gram fark var aramızdaBen de hazır Ankara'da iken kızımın haftada bir kaka yapmasını, karnının sürekli gürül gürül oluşunu doktora sorcam 11 de randevumuz var. 3 ay 20 günlük bugün. 3 aylıkken 6790 Gr di. Bakalım kaç Gr almış. Dikkat dağınıklığı dan çok verimli ememiyor son zamanlarda. Umarım yetecek kadar kilo almıştır
Ya bizim eskiden de vovv değildi uykumuz ama bu kadar değildi. 10 da yatardı 2.5 -5.5-7 kalkar güne başlardık
Şuan çok geç uyuyor 1 gibi ve sabah 7 ye kadar 3-4 kere emziriyorum aralarda da bilmem kaç kez emzik veriyorum
Annemlere gelmiştim annem olmasa basedemem bu uykusuzlukla en azından nöbetleşe kalkıyoruz şuan
Günlerimiz yakın acaba uyku gerilemesine mi girdik ki
Valla dün dedin aklıma girdin bende yaptıracağım şimdi mecburKızlar net baskını fotoğraflarını akşam albüme yerleştirdim şöyle.. Fotoğraf kalitesi harika değil kağıt kalitesi iyi ama baskı kalitesinde biraz renklerde farklılık var yani alıp çerçeveleyip de bir yere asacaksanız daha kaliteli bir yer Tercih edebilirsiniz ama albüme koymak için iyi benim için. Çünkü çok fotoğraf çıkartıyorum Sadece biraz renkte fark var diye o kadar fiyat farkı vermeye değmez
Ben de öyleyim ne oldu bu çocuklara böyle saat başı kalktıÜstümden tır geçmiş gibi, nasıl bir geceydi ayol
Çok geçmiş olsunYok gaz değil , gaz olunca anlıyorum kıvrılıyor ama şuanda kıvrılma yok , akşam kulağından sarı kırmızı akıntı sildim , bide tan dönüp emecekken ağlamaya başlıyor iştahı çok çok azaldı , bide uyumak istiyor ama kafasına bi sağa bi sola çeviriyor sürekli ve eli hep yüzünde heralde kulağına götürmek istiyor ama yapamıyor
Geçmiş olsun canım ne oldu hepimize böyle benimde boğazlar şiştiKızlar biliyorsunuz benim kızda hastaydı. Çok bilmiş kaynanamdan bulaştığını söylemiştim ama o ısrarla avmde bulaştığını iddia ediyordu. Kaynanam doktora gitmişti doktor ona bu bakteriyel birşey diyip antibiyotik vermiş ve kimseye bulaşmaz merak etme demiş. Kaynanam 1 kutu 1000lik antibiyotik bitirmiş ve hala düzelmemiş acaba neden. Çünkü virütikti ve kızıma bulaştırdı(doktor bulaşmaz dediği için çocuğa yanaştı yanaşma dedim dinlemedi, 1 maske bile takmak zor geldi)
Şimdi bende grip gibiyim banada kızımdan geçti sanırım çünkü evden dışarı çıkmadık bi daha bendede dün başladı semptomlar. Benden tekrar kızıma bulaşma ihtimali var mı acaba,?(ondan bana bulaşmasına rağmen)
Açılmamış paketi değiştirirler bence.alalı ne kadar oldu o da önemliArkadaşlar aranızda ebebekten aldığı bişeyi değiştiren ya da iade eden var mı? Yani yapıyorlar mı acaba. 2 paket 3 nolu bez almıştık geçen hafta, sıkmaya başladı lastik izi oluşuyor kırmızı kırmızı ve daha birinci paketi yarılamadık. 4 no ile değiştirmek istesem yaparlar mı acaba? Bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?