2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet Bolu'da yapıyordum şuan ankaradayim baskül yok agshs

Arkadaşlar aranızda ebebekten aldığı bişeyi değiştiren ya da iade eden var mı? Yani yapıyorlar mı acaba. 2 paket 3 nolu bez almıştık geçen hafta, sıkmaya başladı lastik izi oluşuyor kırmızı kırmızı ve daha birinci paketi yarılamadık. 4 no ile değiştirmek istesem yaparlar mı acaba? Bilginiz var mı

Yaa minnoşum kıyamam sana bekliyoruz haberlerini canım etiketle bebi

Ya sorma Ben de bekledim Keşke daha küçükken alsaymışız.. Ama o zaman da bebeğe zarar verirse diye korktum bilemedim Peki ayağını nasıl yaptın ya? akşam yapacaktım ben çocuğun ayağını sokana kadar o şey dondu.. yani Ben mutfakta çırptım salona geldim hemen arası 5 adım filan ama yok yani dondu Adamda da daha hızlı olun bebeğin yanında çırpın diyor.. ee bebek uyurken yapmam gerekiyor Bunu kıpırdamaması için Mikserle nasıl bir bebeğin yanında çırpayım ben tık desem bebek uyanıyor.

Yani yasa gereği Tüm ürünlerde 14 gün hakkımız var Hijyenik ürünlerde olmuyor bu hijyenik ürün diye geçebilir ama paketi açılmadığı için kabul de edebilirler bir gidip deneyeceksin veya telefonla ara sonra aldığın ebebeği.. telefonunu açarlarsa bilgi verirler

Yiyorum canım öyle şeyleri seviyorum. Ceviz badem fındık günlük birer avuç yiyorum. Bugün de fıstık ezmesi alacağım. Organik şekersiz
P

Peki kaç kilosun ve boyun kaç ? Belki çok ta zayıf değilsin kendin öyle sanıyorsun
Boyum 175 cm dün tartıda 52 li rakamları görünce artık çıldırdım. 50 kilo zaten kemiklerim gelir
Aa bizden var yani her ailede bir tane yemeye düşkün çıkıyor bizde annem
Bizim ailemizden gelen de sofrada elli saat oturup muhabbet etmek acıktıkça yemeye devam etmek
İşte sofra kültürü güzel biz de eşimle rahat rahat yemeyi seviyoruz.
Biz de aldık canım aynı mantıklı çocuk 1 aylık falandı. Eli o soğuk suya girince bi çıldırdı. Elini ağzına yüzüne sürdü ağladı banyoya zor attık kendimizi

Aynı şeyi ben denedim elimde 2 no bez vardı değişim istedim 14 gün geçtiği için olmaz dediler. Barkodları değişiyormuş bezlerin. Saçmalık

Biz elektrikli ana kucağı aldık sonr iade ettik eğer iade süresi geçmemişse elbette kabul ediyorlar canım , değişim değil de iade edip tekrar sipariş vermen lazım

Ben değiştirdim eşime bie paket 3 al demiştim muhtemelen 4 e geçerim diye 3 tane almış ayarsızdır. O iki taneyi 4 le değiştirmiştik. Fiyat farkı da olmadı daha azdı4 numara adet olarak atıyorum 3numara 80 ise 4 numara 70 tane bir hafta geçmişti üstünden. Telefona geliyor ya fatura değiştiriyorlar vakit kaybetmeyin.

Yani siz de yapamadınız ayağından başladım ben de hemen ağladı o arada o şey dondu derlen kaldı. Bir paket daha var enerji bulduğum bir ara yine denemek isterim.

Bu arada o boy o kilo nedir ayyy hayalimmm.. ben 59 kg görsem 1saat dans ederim

Ben banyo öncesi yapıyorum mutlaka çıplaklen. Benim tartıda var o özellik (mi scale 2) aynı mantık ben çıkıyom sonra bebekle çıkıyom kg yazıyor. Ama evdeki daha yüksek ölçüyor. Evde 6700 ölçtüm 1 hafta sonra doktor 6680 ölçtü.. o bi hafta kilo almıştır çocuk sonuçta

Kızlar net baskını fotoğraflarını akşam albüme yerleştirdim şöyle.. Fotoğraf kalitesi harika değil kağıt kalitesi iyi ama baskı kalitesinde biraz renklerde farklılık var yani alıp çerçeveleyip de bir yere asacaksanız daha kaliteli bir yer Tercih edebilirsiniz ama albüme koymak için iyi benim için. Çünkü çok fotoğraf çıkartıyorum Sadece biraz renkte fark var diye o kadar fiyat farkı vermeye değmez

Kuzum benim bebek de 3 aylık da 6680'di 110 gram fark var aramızda Kız Senin bebek kaç kilo doğmuştu benimkine yetişmişsin Bir de benimki 4 kilo 100 gram doğdu sözde ahahahs kıyaslayan anneler gibi oldum da kıyaslamak için sormadım Benimki az mı alıyor diye şüphelendim şu anda bu annelik delilik vallahi ya Hem şişman olması istiyorum Hem kiloyu az mı alıyor diye kendi kendime telaş yapıyorum Sen neden doktora gidiyorsun bugün daha 4 ay olmadı kakasını sormak için mi gidiyorsun yoksa 4 ay kontrolüne erken mi gidiyorsun

Gündüz ztn 50 dk ytıyo hep ama gce daha az uyanıyodum bende ya sürekli emziriyorum gce hem uyku hali hem emzirmk yordu
Atak haftası için 3 4 gün var bnmde ama blki ufaktan başladı bazen birkaç gün ö ce sonra olabiliyor bu atakta sıkıntı baya ya uzun sürcek uykuları bozcak 5.aya direk geçemiyomuyuz

Valla dün dedin aklıma girdin bende yaptıracağım şimdi mecbur

Üstümden tır geçmiş gibi, nasıl bir geceydi ayol
Ben de öyleyim ne oldu bu çocuklara böyle saat başı kalktı
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım ne oldu hepimize böyle benimde boğazlar şişti kışı severdim ama çocuklar mahvoldu
Açılmamış paketi değiştirirler bence.alalı ne kadar oldu o da önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…