2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam, hamile olduğumu öğrendiğimden beri kasık ağrım vardı en son tıp fakültesindeki doktor idrar tahlili istedi. Lökosit normal değerde ama lökosit esteraz pozitif çıkmış. Bu ne demek bilgisi olan var mı? İdrar yolları enfeksiyonu geçirdiniz mi ilaç kullanmak istemiyorum zararı olacak diye

Aa benimkinde sade yazıyor üstünde ama kutuya ve içeriğe bir bakim.. ama zencefilde sıkıntı yok doktoruma sormuştum

Aa benimkinde sade yazıyor üstünde ama kutuya ve içeriğe bir bakim.. ama zencefilde sıkıntı yok doktoruma sormuştum
Araştırdım canım ben bir sıkıntı olmuyormuş, sen yine de bak, markalar fatklı ya birbirinden. Yine de sağolasın. Ben bı an öyle telaşla yazdım,

Kalbindeki neyse o olsun inşallah
çok teşekkürler hepimizin gönlüne göre olur inşallah ama ilk olduğu için hiç farketmiyor başlarda hep kız olsun istiyordum elim hep kız bebek ürünlerine giderdi şimdi tamamen nötrüm ne gelse çok sevineceğim yeterki belli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…