Keseniz 4+3 te kaç mm gözüktüBetam 4220 olmasına rağmen Benim kese 4+3 te vajinal göründü bir hafta sonra yine gel dedi karından göremedi
Oğluşumuz olursa isimleri aynı olabilir o zaman :)Biz de kız olursa Meyra hoşumuza gidiyor, erkek olursa Mete. Ama yurtdışında yaşadığımız için buranın dilinde de telafuzu doğru olmalı, yoksa biraz sıkıntı oluyor. O yüzden değişebilir daha
Aa benimkinde sade yazıyor üstünde ama kutuya ve içeriğe bir bakim.. ama zencefilde sıkıntı yok doktoruma sormuştumNewMamaa kuzu sen mi kullanıyordun kemikli ılık suyu, benim aldıgımda zencefil ve zerdeçal yazıyor baharat olarak zararlı mı olur acaba ya, seninkinde de var mı bu baharatlar bugün içtim ama endişelendim biraz
Hiç aklımda yok kuzum yaKeseniz 4+3 te kaç mm gözüktü
Canıım çok sevindim
Aýy ne güzel haber. Önce sağlıklı olduğu için şükürler olsun, sonra da istediğiniz cinsiyetKızlarrrrrrrrr bir kızım olucak Allah'ın izniylesonucum çıktı çok şükür sağlıklı. Bir oğlum vardı birde kızım oluyo
İnşallah canım benim inan uyku uyuyamıyorum bir yandan fetal sonucu bir yandan rh sonucu inşallah sonu çok güzel olurAllahın izniyle sende güzel sonuçlar alıcaksın inşallah o güzel gönlünü ferah tut kuzum
Darısı sana canım benim bekliyorum sabırsızlıklaAýy ne güzel haber. Önce sağlıklı olduğu için şükürler olsun, sonra da istediğiniz cinsiyet
İnşallah canım benim ne kadar kaldı sonuçlaraİnşallah canım benim inan uyku uyuyamıyorum bir yandan fetal sonucu bir yandan rh sonucu inşallah sonu çok güzel olu
Kalbindeki neyse o olsun inşallahgünaydın kızlarbilinçaltının gücü adına bu gece rüyamda çok net bi şekilde oğlum olacağını gördüm 2 kere erkek 1 kere kız görmüş bulundum , bakalım öğrenene kadar daha kaç kez göreceğim
Araştırdım canım ben bir sıkıntı olmuyormuş, sen yine de bak, markalar fatklı ya birbirinden.Aa benimkinde sade yazıyor üstünde ama kutuya ve içeriğe bir bakim.. ama zencefilde sıkıntı yok doktoruma sormuştum
Gözün aydın canımKızlaarrr ben geldimmbizim kızımız oluyoooorrr çokkk mutluyum Gönlümden kız geçiyordu, ama erkek hissediyordum. Hislerime güven olmuyormuş demekki çin takvimi tuttu bende ama haberiniz olsun
çok teşekkürler hepimizin gönlüne göre olur inşallahKalbindeki neyse o olsun inşallah
Ultrason kağıdı vermedi mi doktorHiç aklımda yok kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?