- 2 Ocak 2022
- 3.124
- 4.606
- 83
İki hamileliğimde de böyle yaptım benCanım bende yaptırırım diye düşünüyordum ama doktorum sadece açlık tokluk bakalım yükleme yapmayalım dedi. Açken kan verecekmişim birde iyi bir kahvaltı(yumurta peynir zeytin bal kaymak reçel gibi) yaptıktan sonra kan verecekmişim. Yükleme yapılmadan bu şekilde doğru olacak mı bilemedimhaberlerini merakla bekliyorum
Benim doktorumda aç gel dedi önce insülin direnci ve bir değere daha bakacakmış ona göre yükleme yapıp yapmamaya karar vereceğim dediCanım bende yaptırırım diye düşünüyordum ama doktorum sadece açlık tokluk bakalım yükleme yapmayalım dedi. Açken kan verecekmişim birde iyi bir kahvaltı(yumurta peynir zeytin bal kaymak reçel gibi) yaptıktan sonra kan verecekmişim. Yükleme yapılmadan bu şekilde doğru olacak mı bilemedimhaberlerini merakla bekliyorum
Ben bagi neo aldım canım içinden puset adaptörü çıkıyor. Ben yaklaşık 3 ay önce gibi e bebekten 500tlye 100tl hediye çeki verdiğinde almıştım. 6552tlye almıştım bebek arabasını, 1300tl hediye çeki ilede puset almıştımBagi bebek arabası düşünen ya da modellerini araştıran var mı? Pusetli setler 10-13 bin arası. Bebek arabası ve puseti ayrı alınca daha ekonomik oluyor gibi geldi. Ama puseti arabaya takmak için aparat mı gerekiyor onu bilmiyorum araştıran kullanan varsa bilgi verebilir misiniz :)
Puset hangi marka aldınız? Adaptörle her marka Puset takılabiliyor mu? Ben de bu mantıkla uyguna alabilir miyim diye düşünüyordum siz öyle yapmışsınız güle güle kullanınBen bagi neo aldım canım içinden puset adaptörü çıkıyor. Ben yaklaşık 3 ay önce gibi e bebekten 500tlye 100tl hediye çeki verdiğinde almıştım. 6552tlye almıştım bebek arabasını, 1300tl hediye çeki ilede puset almıştım
Öncesinde inanın çok araştırdım. Park yatak kullanan herkes memnun.. Ahşapuın görüntüsü çok hoş gönlüm ondaydı ama görüntü dışında bir artısını görmedim.. boyda da çok fark yok çünkü onun en üst katıyla park yatak arasında 7 8 cm gibi az bir fark var. Ama park yatağın kullanım alanı daha çok.. odadan odaya taşıması kolay. Hafif. Kurulumu kolay.. Ailelere gidince yada tatile park yatağı yanımızda götüreceğiz. Çocuk büyüyünce park yatağı kaldırıp saklamak daha kolay küçük bir çantası var.Park beşik yerine neden anne yani 4 kademe ahşap çevreli beşik düşünmüyorsunuz . 4-5 yaşına kadar kademesini düşürüp kullaniliyor . Ben ondan aldım yorumları güzeldi gayette hoşuma gitti .
Puseti ebebeğin kendi markası babyplus aldım. Her pusetle uyumlu değil bu nedenle görerek alsanız yada modele karar verseniz daha iyi olur. Puseti zaten ilk 6 ay kullanacak diye çok pahalıya kaçmadım benim aldığım 1000tl idi modelini bulursam paylaşırımPuset hangi marka aldınız? Adaptörle her marka Puset takılabiliyor mu? Ben de bu mantıkla uyguna alabilir miyim diye düşünüyordum siz öyle yapmışsınız güle güle kullanın
Bilemedim canım valla bu işler karışık işler. Gideyim bakalım ne diyecek bizim doktordaCanım bende yaptırırım diye düşünüyordum ama doktorum sadece açlık tokluk bakalım yükleme yapmayalım dedi. Açken kan verecekmişim birde iyi bir kahvaltı(yumurta peynir zeytin bal kaymak reçel gibi) yaptıktan sonra kan verecekmişim. Yükleme yapılmadan bu şekilde doğru olacak mı bilemedimhaberlerini merakla bekliyorum
Buydu canım e bebekte hala fiyatı aynıPuset hangi marka aldınız? Adaptörle her marka Puset takılabiliyor mu? Ben de bu mantıkla uyguna alabilir miyim diye düşünüyordum siz öyle yapmışsınız güle güle kullanın
Gerçekten karışık, sağlık ocağındaki ebe şeker yüklemesi önemli demişti doktorum açlık tokluk bakalım sadece dedi, herkes farklı yorum yapıyor. İnşallah seninde güzel gelir sonuçlarınBilemedim canım valla bu işler karışık işler. Gideyim bakalım ne diyecek bizim doktorda
Teşekkür ederimPuseti ebebeğin kendi markası babyplus aldım. Her pusetle uyumlu değil bu nedenle görerek alsanız yada modele karar verseniz daha iyi olur. Puseti zaten ilk 6 ay kullanacak diye çok pahalıya kaçmadım benim aldığım 1000tl idi modelini bulursam paylaşırım
Rica ederimTeşekkür ederimçok iyi yapmışsınız bu Puset adaptörle oldu o zaman doğru anladım değil mi
8 bin küsurdu galiba net hatırlamıyorum siz çok iyi fiyatlara almışsınız şu an her şey daha pahalıRica ederimevet bendeki model bu faturasından baktım bebek arabasını ne kadara buldunuz? Kesinlikle ayrı almak daha mantıklı
Evet maalesef öyle8 bin küsurdu galiba net hatırlamıyorum siz çok iyi fiyatlara almışsınız şu an her şey daha pahalı
Park yatak içine alınacak yatak konusunda ilk gebeliğimde çok araştırma yapmıştık. Bebeklerin hem kafatası yapılarının bozulmaması hem de ani bebek ölümü sendromu yaşanmaması için sert süngerde yatmaları gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam 32 dns olması lazım. Yün ve döşek gibi yumuşak yataklarda yatmasını amerikan pediatri derneği sakıncalı buluyor, bilgi vermek istedim karar tabiki sizlerinNe kadar mantıklı bir şey yapmışsınız ya. Bizimkiler direkt pamuk Döşek yaptırdı. Nasil kaldıracak park yatak bilmiyorum artik
Uygulamaya ill üyelikte indirim oluyor, ayriyetten günlük çark oluyor. İndirince yönlendirir uygulamaLcw uygulaması dimj? Bakayim nasil indirimler var.
Ben 20. Haftamdayım 10 kilo aldım. Doktor tatlı ve meyveyi yasakladı. Ve ben kendimi sürekli aç hissediyorum24.haftadayım. Bugün bir diyetisyenle görüştüm yarın başlıyorum. Yoksa psikolojim bozulacak.
Aman AllahımGüzel haberlerle gel inşallah canım benim bizede haber
Henüz kısırlaşmadı ama genelde balkonda uçan martılara özeniyor onları yakalamaya çalışıyor 10. Katta oturuyorum aklım çıkıyo bişey olcak diye
Evet ben de sert yatakta yapmaları gerekiyor diye okudum. O yuzden zaten sert sünger seklinde yeni doğana uygun yatak almayı düşünüyorum. Sadece bizimkiler yaptirmis ama kullanmam dedim onlara daPark yatak içine alınacak yatak konusunda ilk gebeliğimde çok araştırma yapmıştık. Bebeklerin hem kafatası yapılarının bozulmaması hem de ani bebek ölümü sendromu yaşanmaması için sert süngerde yatmaları gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam 32 dns olması lazım. Yün ve döşek gibi yumuşak yataklarda yatmasını amerikan pediatri derneği sakıncalı buluyor, bilgi vermek istedim karar tabiki sizlerin
Çok geçmiş olsun kuzumÖyleymiş galiba . Bende ilk üşüttüm her halde diye yorumlanmıştım gebelik uygulamasında görünce acaba dedim . Umarım değildir . Hamilelikte insan hep diken üstünde oluyor .hele zor elde edilince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?