oo sizin bayağı büyük benim 60x120Evt aynı model bir çok sitede var .
Ben HB da dan 80x130 büyük ölçü olanı aldım .
Sağlıkla yatsınlar içinde
ikiside devam ederse mutlaka gidin ama muhtemelen yediğiniz bişey dokunmuşturHayır gitmedim kusma sonrası raahatlayinca gitmeyi düşünmedim
Bana da çok almışsın diyorlar .Asıl 6 ayda almaya başlanıyor diyorlar .korkmaya başladım .24.haftadayım. Bugün bir diyetisyenle görüştüm yarın başlıyorum. Yoksa psikolojim bozulacak.
70x130 pardonoo sizin bayağı büyük benim 60x120amin inşallah
Link atarmısınız lütfen güzelmiş güle güle kullansın yavrunuzBen bunu aldım uyku seti dahil içine
Tekerlekli ve frenli .4 kademe
Eksi 2Kızlar gebeliğin başından bu güne toplam kaç kilo aldınız
Aslına bakarsanız boyum 1.71 hamilelik öncesi kilom 67. Ancak 1.ayda 72 oluverdim anlam veremedim. Sonrası da aldı başını gitti. O nedenle 72 kiloyu baz alıyorum şu an 83 kiloyum. Hayatımda görmediğim rakamlar. Bu beni daha da mutsuz etmeden önlem almak istedim.Bana da çok almışsın diyorlar .Asıl 6 ayda almaya başlanıyor diyorlar .korkmaya başladım .
Sadece kahvaltıda tüketmek için tam buğday ekmeğine başladım .beyaz ekmeği bıraktım . Pilav yemiyorum çok canım çekerse arada makarna yiyorum .
Normalde de kilosu olanlar daha çok alıyor galiba
Benim normal kilom 53-54 civarıydı öncesinde 2 düşük yaşayınca 58’i bulmuştum yani hamileliğe fazlalıkla başladım o yüzden az kilo aldığımı düşünüyorum. Fazlalıklar için üzmeyin kendinizi verirsiniz inşallahNe güzel
Bende aynı durumdayım son 1 ay çok hızlı aldımBana da çok almışsın diyorlar .Asıl 6 ayda almaya başlanıyor diyorlar .korkmaya başladım .
Sadece kahvaltıda tüketmek için tam buğday ekmeğine başladım .beyaz ekmeği bıraktım . Pilav yemiyorum çok canım çekerse arada makarna yiyorum .
Normalde de kilosu olanlar daha çok alıyor galiba
https://www.hepsiburada.com/babycom...?magaza=Al-Yu+Bebe&url_src=and-product-detailLink atarmısınız lütfen güzelmiş güle güle kullansın yavrunuz
İyi yapmışsın canımAslına bakarsanız boyum 1.71 hamilelik öncesi kilom 67. Ancak 1.ayda 72 oluverdim anlam veremedim. Sonrası da aldı başını gitti. O nedenle 72 kiloyu baz alıyorum şu an 83 kiloyum. Hayatımda görmediğim rakamlar. Bu beni daha da mutsuz etmeden önlem almak istedim.
Öyle ama gerkeenden fazla kilo almak doğumu etkiliyor şekeri etkiliyor vs . Sağlıklı beslenmek yürüyüş yapmaya özen göstermek .hamileyim diyip her bulduğumuzu yemekmek lazım mişKızlar gebeliğiniziin tadını çıkarın verilir elbet kilolar sadece dikkat etmeye çalışın çok fazla karbonhidrat ve tatlıya bulaşmayın ben normalde herşeyi yerdim ama gebelik şekeri olabilir diyince doktorum bu ay biraz daha dikkat etmeye başladım ama kilo takıntınız olmasın şurda 3.5 ayımız kaldı miniklerimize kavuşmaya sonrası emzirme dönemi zaten hızlıca verilir inşallah
Ben hamilelik başında ramazan ayına denk geldi o zaman bir anda fırladı . Doktorum dikkat et dedi .Bende aynı durumdayım son 1 ay çok hızlı aldım
https://www.hepsiburada.com/babycom...?magaza=Al-Yu+Bebe&url_src=and-product-detail
İlk defa link koydum oldumu bilmiyorum
HB da 2720 TL aynı satıcı T sitesinde 130 TL daha pahalı
Satıcı Al-yu bebe canım
Hikaye kitaplarj geldi oldukça boyutu büyük ve çok güzellerCok iyi olur
Öyle tabi ama çokta kafaya takıp sitres etmemek lazım şunun şurasında ne kaldı canımÖyle ama gerkeenden fazla kilo almak doğumu etkiliyor şekeri etkiliyor vs . Sağlıklı beslenmek yürüyüş yapmaya özen göstermek .hamileyim diyip her bulduğumuzu yemekmek lazım miştartıda rakamlar yukarı ciktikca insan kendine silkelenip kendine gelmesi gerektiğinin farkına varıyor
GuzellermisHikaye kitaplarj geldi oldukça boyutu büyük ve çok güzeller
Benim daha 4 ayım varÖyle tabi ama çokta kafaya takıp sitres etmemek lazım şunun şurasında ne kaldı canım
Canım bende yaptırırım diye düşünüyordum ama doktorum sadece açlık tokluk bakalım yükleme yapmayalım dedi. Açken kan verecekmişim birde iyi bir kahvaltı(yumurta peynir zeytin bal kaymak reçel gibi) yaptıktan sonra kan verecekmişim. Yükleme yapılmadan bu şekilde doğru olacak mı bilemedimKızlar benim haftaya salı 24.hafta kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak. Bakalım sonuçlar iyi çıkar inş.benden önce yaptıran olursa haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?