2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maalesef berbat yani Türkiye burdan 20,30 kat daha iyi diye biliriz burda çok iyi dr alanında uzman çok az var , dr olsada hastanedeki aletler eski

Hayır tabikide tabikide iyi bakmıyorlar bebeklere , Allah kimseye göstermesin , sağlıklı zamanında doğum nasip etsin

Günaydın kızlaarr İstanbul'da yağmurlu bir günün sabahından herkese merhaba umarım güzel bir gün geçirirsiniz. Bizde ikili rakamlara geçtik teyzoşlarımız geri sayım başlasın
Maşallah, ben de iple ikili rakamlara düşme zamanımızı çekiyorum. Oraya kadar gelince insan bir hoh diyor

İyiymiş öyle ya benden 1500 tl yatış bedeli aldolar ayrıca o an panikle yaptırdım lekelenmede olunca bu sefer devlette yaptırmaya çalışcam bende

Kızlar bebiş kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütüleyip valizliyeceksiniz haftaya başlasammı diyorum ama bi yandan da eriniyorum bi güç gelsede başlasak
Canım yarın inşallah başlayacağım ben bugün çamaşır makinemin temizliğini yaptım bir de tek sefer çalıştırmalık temizleyici alıp çalıştırdım şuan bi kere de kazan temizleme açıcam ondan sonra yarın inşallah yıkayacağım bebişimin kıyafetlerini

Kolay gelsin annesi evin her yeri bebiş kokucak desene

Kızlar hava nemlendirici almayı düşünüyor musunuz? Alanlar veya kullananlar var mı? Marka olarak aklımda deerma var sizden de fikir almak istiyorum.
Ben de deerma düşündüm ama bir arkadaşım trejdyoldan h2o mu ne öyle bir şey almis. Küçük ama etkili dedi. Baya da ucuz onu mu alsam dedim.

Ya bana da yorumun denk geldi. Ben de özel doktora gidiyorum ama ücretinden dolayı özel hastanede bir doktora gitsem mi diyordum. Kararsızım gerçi hala. Kendi doktoruna durumu nasıl acikladin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…