Maalesef berbatİdrarda çıkmıştı o yaptırdığım test amniyon kaçağının olup olmadigiydi adı amnioquick.
Doktor vajinal muayene ile de kültür alıp söyleyebilir üreme var mi bakabilir ama tabi sizin oradaki sağlık sisteminde nasıl bilemiyorum
Hayır tabikideEvet canım ama 28 haftalık 1 kilo doğan bebeği kaybetmek ne demek?
Tabi ki kadere inancım tam ama başka ülkelerde 450 gram olanlar için büyük çaba sarf ediliyor. Burda önemsenmiyo hemşirelerin elinde kalıyor bebekler bence. İstatistikler yalan söylemez. %90 yaşam şansı varsa vardır
Ama sırf bu Kadınlar kulübünde en son doğan 27 28 haftalık 4 bebekte Vefat etti. 900 1000 gram olanlar. Bu tesadüf mü şimdi
Bendede 28+0 dan üçüncü trimester gösteriyorBenim uggulamam da 28 itibariyle 3.trimestwr yazıyor
Maşallah, ben de iple ikili rakamlara düşme zamanımızı çekiyorum. Oraya kadar gelince insan bir hoh diyorGünaydın kızlaarr İstanbul'da yağmurlu bir günün sabahından herkese merhaba umarım güzel bir gün geçirirsiniz. Bizde ikili rakamlara geçtik teyzoşlarımız geri sayım başlasın
Gelir annesi gelir Allah'ın izniyle bişey kalmadı herkes bundan sonra zamanın daha hızlı geçeceğini söylüyorlar bakalımMaşallah, ben de iple ikili rakamlara düşme zamanımızı çekiyorum. Oraya kadar gelince insan bir hoh diyor
Yani şöyle ben eczaneden normal almıştım reçeteyle iğneyi biraz zor buldum sadece sonrasında evime yakın özel bi hastane var aciline girdim 15 TL ye enjeksiyon yapıldı ilaca da yanlış hatırlamıyorsam 100 lira gibi bi fark bedel çıktı başka ücret ödemedim
Yok 26+6 da değişti uygulamadaki yazıO zaman 26+0 itibariyle 3. trimestera girmiş oluyoruz geçen sormuştum 27+0 denmişti
Canım yarın inşallah başlayacağım ben bugün çamaşır makinemin temizliğini yaptım bir de tek sefer çalıştırmalık temizleyici alıp çalıştırdım şuan bi kere de kazan temizleme açıcam ondan sonra yarın inşallah yıkayacağım bebişimin kıyafetleriniKızlar bebiş kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütüleyip valizliyeceksiniz haftaya başlasammı diyorum ama bi yandan da eriniyorum bi güç gelsede başlasak
Çok almışlar ya sıkıntı anlamadımİyiymiş öyle ya benden 1500 tl yatış bedeli aldolar ayrıcao an panikle yaptırdım lekelenmede olunca bu sefer devlette yaptırmaya çalışcam bende
Kolay gelsin annesi evin her yeri bebiş kokucak deseneCanım yarın inşallah başlayacağım ben bugün çamaşır makinemin temizliğini yaptım bir de tek sefer çalıştırmalık temizleyici alıp çalıştırdım şuan bi kere de kazan temizleme açıcam ondan sonra yarın inşallah yıkayacağım bebişimin kıyafetlerini
Evet yumuş yumuşKolay gelsin annesi evin her yeri bebiş kokucak desene
Ben de deerma düşündüm ama bir arkadaşım trejdyoldan h2o mu ne öyle bir şey almis. Küçük ama etkili dedi. Baya da ucuz onu mu alsam dedim.Kızlar hava nemlendirici almayı düşünüyor musunuz? Alanlar veya kullananlar var mı? Marka olarak aklımda deerma var sizden de fikir almak istiyorum.
Ya bana da yorumun denk geldi. Ben de özel doktora gidiyorum ama ücretinden dolayı özel hastanede bir doktora gitsem mi diyordum. Kararsızım gerçi hala. Kendi doktoruna durumu nasıl acikladin?Günaydın kızlar. Benim şeker sonuçlarım güzel geldi. Darısı tüm bekleyenlere ve diyet yapan arkadaşlarıma olsun.
Benim doktorum prof dr. özel muayenesine gidiyordum. şeker yüklemesi için de tıp fakultesine gitmem gerekiyordu fakat orası o kadar kalabalık ki zaten sizlerde tahmin ediyorsunuzdur. evime yakın bir özel hastane var. çevremde giden ve memnun kalan da çok insan var. dün şeker yüklemesi için oradan randevu aldım. muayene ücreti benim doktoruma göre yarı yarıya farkediyor ve evime yakın olması da diğer bir artı. doktoru da beğendim. sanıyorum 24. haftadan sonra bir değişiklik yapacağım.
yeni doktorumuz kuralları olan beri :) her gün 30 dk yürüyüş - kek börek dondurma sütlaç vs vs bunlar yasak dedi. haftada 1-2 gün balık, 2-3 gün et yemem gerektiğini falan söyledi. zaten olabildiğince yemeğe çalışıyordum fakat bu ölçüde değil tabiki
diğer doktorum böyle değildi biraz rahata alışmışım galiba.
sizlerin nasıl doktorları böyle listeleri var mı ?
Ben bayramdan sonra temmuz başında düşünüyorum canim insallahKızlar bebiş kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütüleyip valizliyeceksiniz haftaya başlasammı diyorum ama bi yandan da eriniyorum bi güç gelsede başlasak
34 haftamda yapıcam inşallahKızlar bebiş kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütüleyip valizliyeceksiniz haftaya başlasammı diyorum ama bi yandan da eriniyorum bi güç gelsede başlasak
Çok ağırlaşmadan başla canım benim34 haftamda yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?