2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım 24 günü kontrol için değil doğum için verdi.. normalde 2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı öncesinde acil bi durum olmassa 24 gün sonra alalım dedi bebeği. Yani 37 hafta ediyor

Sağlıkla güle güle kullanılsın
Bende İstanbula geçmeden evvel içimde kalacak diye görmek için kurdum sonrada kaldırmadım bıraktım böyle beşiğini insanın içi eriyor
ÇoOk güzel olmuş ya çok tatlı Oo sen tam kurmuşsun kuzu ben nevresimleri filan geçirmedim daha yıkadık hazırlar ama geçirmedik şimdilik.

Kuzum sabret çok az kaldı , ne günler geçti neler atlattın. Yatıp dinlenmene bak sen. İstersen devam ederse yarın da başka bir doktora gidersin için rahat etsin istersen.

Kuzum sabret çok az kaldı , ne günler geçti neler atlattın. Yatıp dinlenmene bak sen. İstersen devam ederse yarın da başka bir doktora gidersin için rahat etsin istersen.
Aynen canım başından beri sende ortak oldun herşeyi biliyorsun burdan konuşmam da rahatlatiyo bazen. İnan ki uyuyup 1 ay sonra uyanmak istiyorum ne günlerdi ya demek istiyorum

Canım 24 günü kontrol için değil doğum için verdi.. normalde 2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı öncesinde acil bi durum olmassa 24 gün sonra alalım dedi bebeği. Yani 37 hafta ediyor
Anladım canım neye göre verdi acaba o kararı ki ?

Anladım canım neye göre verdi acaba o kararı ki ?
Sistem de en başından beridir olan tüm sıkıntıları inceledi. Bide tansiyonlar oynamaya başladıgi için. Önceki gebelikte de 38.haftada preeklampsi olmuştum O yüzden 37 den sonra beklemeni önermem dedi tarih verdi. Ve umarım 37 den önce gelmez. 37 şuan düşününce çok iyi bi hafta

Perinatolojide 6mm ustu cikmazsa cok korkulacak bisey yok diye belirttiler bize.
Yalniz ense kalinligi tek basina cok anlamli degil, ikili teste girmelisiniz 11-14 haftalar arasinda, (ikili test: ultrason+kan tahlilinin belirli parametrelerle kiyaslanmasi)

Ense kalinligi, burun kemiginin cikintisi vs bunlara bakilacak.

Bizim ikili testte sınırda cikti ama kan tahlili kurtardi. 4lu testte ense kalinligi 6mm cikti ama burun kemigi bariz belirgin oldugu icin fetal dna, amniyosentez gibi testler kisisell tercihimize birakildi.
Bizde 23.haftaya gelmis cocugumuzun ikili testi de sorunlu degilken, kalbini durdurup oldurmeyi tercih edemeyecegimiz icin testlerle kendimizi uzmek istemedik.
Sonra birkac ayri perinatologa gosterdik.

Bir sorun cikmayacagini anlattilar ve rahatladik. Henuz cocugumuz dogmadi gerci :)

Son düzenleme:
Allah sizden razı olsun, nasıl güzel bir cevaptı böyle çok teşekkür ederim inşallah bizim için de önemli değil derler sağlıkla gelsin bebişiniz

Sizin bebeginizin son durumu nedir acaba bir gelisme varmi

Kizlar cantanizi sonraya birakmayin ben cantayi hazirladim doğurdum tesadufi oldu bellide olmaz bebislerinize siz hazirlikli olun
Doğru söylüyorsunuz artık hazırlıklı olmamız lazım bende hazırladım bakalım doğum belirtileriniz nelerdi, nasıl anladınız doğum başlayacağını vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…