Ne güzel olmuş. Herşey yoluna giriyor. Hem de en beklemediğin zaman daKızlar biraz ağrım vardı annem aradı baktı halsizim kıyamadı geldi , kıyafetleri ayırdı yıkadı , haftaya da nevresimleri yıkarız hastane çantasını falan hazırlarız
Canım 24 günü kontrol için değil doğum için verdi.. normalde 2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı öncesinde acil bi durum olmassa 24 gün sonra alalım dedi bebeği. Yani 37 hafta ediyorCanım nst temiz çıkmış , idrar tahlilin tansiyon normal içini ferah tut , 24 gün fazla geldi bana ama , haftaya tekrar git kontrole bence , ama 34 geçerse artık ciğer geliştirici gerekmiyormuş , yani benim dr öyle dedi , merak etme dinlen , benimde aynı senin gibi ağrılarım var , dr parol iç 6 saate bir dedi , bide fiti kullanıyorum , o yüzden sende uzan dinlen bak bakalım ağrıların nasıl ,
24 gün sonra ya doğum için gün verdi canım kontrole 2 gün sonra çağırdı24 gün sonrası çok uzun diyecektim ki randevun varmış. İnşallah herşey sağlıklı bir şekilde ilerler sen ve bebişin için.
Bakalım neler bekliyor bizleriEvet ayrı ayrı aldim ama içindeki geceliğine aynisi. Rahatti soyle bir giyince de tabii hastanede nasil olur bilmiyorum
Saol canım bakarımBuraya yazmıştım e bebekte catherines mom indirimini ben aldım yumuşacık hala devam ediyor linkleyemedim orayada bakabilirsinLohusa Hamile Seti Modelleri ve Fiyatları - Lohusa Hamile
Anne adaylarımızın doğum öncesi ve doğum sonrası tüm ihtiyaçlarının bulunduğu lohusa hamile seti sadece lohusahamile.com'da indirimli fiyatları sakın kaçırma!www.lohusahamile.com
ÇoOk güzel olmuş ya çok tatlıSağlıkla güle güle kullanılsın
Bende İstanbula geçmeden evvel içimde kalacak diye görmek için kurdum sonrada kaldırmadım bıraktım böyle beşiğini insanın içi eriyor
Kuzum sabret çok az kaldı , ne günler geçti neler atlattın. Yatıp dinlenmene bak sen. İstersen devam ederse yarın da başka bir doktora gidersin için rahat etsin istersen.Kizlar dün sabahtan beri bütün sancılandim adet ağrısı gibi belden vuran kasiklara yayılan ağrım oldu karnım kasılıp gevşedi en son 10 dk da bir olmaya başladı. Tansiyonumu ölçtüm oda yükselme eğiliminde . Oynamaya başlamış. Acile gittim Kan idrar aldılar Yatış verdiler Nst ye bağladılar. Nst de aynı ağrıyı hissettim ama sancı çıkmadi gözükmedi yani. Ağrı kesici yaptılar Bebek hareket ettikçe mesanem çok ağrıyor dedim ayrıca kasılmalarım var ama gözükmüyor. Tansiyon takibi yaptılar yarım saatte bir normal çıktı hep sabah 7 de çıkışımı yaptılar 2 gün sonra tekrar Nst verdiler. Ciğer geliştirici istedim ama tansiyon ve Nst normal çıkınca doktor yapmak istemedi. Sabaha kadar hiç uyuyamadım şuanda ağrılarım ve kasılma devam ediyor... Ne yapmalıyım Sizce? Artık gerçekten ruhen çok yoruldum gebeliğin başından beri. Şuan acilde ki doktor 24 gün sonraya gün verdi. 24 gün daha sabret dedi inşallah herşey yolunda gider Dua edin bana İçim çok daralıyor
Aynen canım başından beri sende ortak oldun herşeyi biliyorsun burdan konuşmam da rahatlatiyo bazen. İnan ki uyuyup 1 ay sonra uyanmak istiyorumKuzum sabret çok az kaldı , ne günler geçti neler atlattın. Yatıp dinlenmene bak sen. İstersen devam ederse yarın da başka bir doktora gidersin için rahat etsin istersen.
Aynen vallaNe güzel olmuş. Herşey yoluna giriyor. Hem de en beklemediğin zaman da
Anladım canım neye göre verdi acaba o kararı ki ?Canım 24 günü kontrol için değil doğum için verdi.. normalde 2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı öncesinde acil bi durum olmassa 24 gün sonra alalım dedi bebeği. Yani 37 hafta ediyor
Ah canım bende senin gibiyimAynen canım başından beri sende ortak oldun herşeyi biliyorsun burdan konuşmam da rahatlatiyo bazen. İnan ki uyuyup 1 ay sonra uyanmak istiyorumne günlerdi ya demek istiyorum
Sistem de en başından beridir olan tüm sıkıntıları inceledi. Bide tansiyonlar oynamaya başladıgi için. Önceki gebelikte de 38.haftada preeklampsi olmuştum O yüzden 37 den sonra beklemeni önermem dedi tarih verdi. Ve umarım 37 den önce gelmez. 37 şuan düşününce çok iyi bi haftaAnladım canım neye göre verdi acaba o kararı ki ?
Test olmadım iki ayrı doktor ultrasonda bakıp kaldım dedi mm olarak bilmiyorum, cvs sonra amniyosentez yapılacak dediler, yönlendirdikleri perinatolog a yarın gitçem, şüpheyi nasıl atlattınız peki, sağlıkla gelir bebeğiniz inşallah
Allah sizden razı olsun, nasıl güzel bir cevaptı böylePerinatolojide 6mm ustu cikmazsa cok korkulacak bisey yok diye belirttiler bize.
Yalniz ense kalinligi tek basina cok anlamli degil, ikili teste girmelisiniz 11-14 haftalar arasinda, (ikili test: ultrason+kan tahlilinin belirli parametrelerle kiyaslanmasi)
Ense kalinligi, burun kemiginin cikintisi vs bunlara bakilacak.
Bizim ikili testte sınırda cikti ama kan tahlili kurtardi. 4lu testte ense kalinligi 6mm cikti ama burun kemigi bariz belirgin oldugu icin fetal dna, amniyosentez gibi testler kisisell tercihimize birakildi.
Bizde 23.haftaya gelmis cocugumuzun ikili testi de sorunlu degilken, kalbini durdurup oldurmeyi tercih edemeyecegimiz icin testlerle kendimizi uzmek istemedik.
Sonra birkac ayri perinatologa gosterdik.
Bir sorun cikmayacagini anlattilar ve rahatladik. Henuz cocugumuz dogmadi gerci :)
Allah sizden razı olsun, nasıl güzel bir cevaptı böyleçok teşekkür ederim inşallah bizim için de önemli değil derler sağlıkla gelsin bebişiniz
Sizin bebeginizin son durumu nedir acaba bir gelisme varmiCanım benim hayırlısı olsun öncelikle rabbim bir an önce sağlıklı, sıhhatli, sapasağlam olarak büyütmeyi nasip etsin, seni en iyi anlayan benim şu an ama güçlü olmalıyız bu bebişlerimizden ayrı kaldığımız günlerde elbet geçecek gönlünü ferah tur her zaman
Ay bu kadar neyle yukseltebildin yatagi yaSağlıkla güle güle kullanılsın
Bende İstanbula geçmeden evvel içimde kalacak diye görmek için kurdum sonrada kaldırmadım bıraktım böyle beşiğini insanın içi eriyor
Doğru söylüyorsunuz artık hazırlıklı olmamız lazımKizlar cantanizi sonraya birakmayin ben cantayi hazirladim doğurdumtesadufi oldu bellide olmaz bebislerinize siz hazirlikli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?