2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar iyi akşamlar, grubu sessiz takip edenlerdenim yatak almayanlar için bir öneriyle geldim yataş twiny sitelerden takip ediyordum almaya karar verdim fiyatının çok arttığını gördüm. Tesadüfen sitesine baktım normal fiyatını 1500 lirayken yüzde 43 indirimli 871 liraya aldım size de fikir olsun.

Kızlar biraz ağrım vardı annem aradı baktı halsizim kıyamadı geldi , kıyafetleri ayırdı yıkadı , haftaya da nevresimleri yıkarız hastane çantasını falan hazırlarız
bende bugün eksik kıyafetleri aldım nihayet haftaiçi isimli takımı da gelecek inşallah hepsini birden yıkayacağım

Yaa ne zamandır bu indirimi bekliyorum belki biraz düşer diye çok teşekkür ediyorum.

Canım 24 günü kontrol için değil doğum için verdi.. normalde 2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı öncesinde acil bi durum olmassa 24 gün sonra alalım dedi bebeği. Yani 37 hafta ediyor
dayan canım az kaldı, ben bile hiçbir şeyim yokken bu hafta zorlandım yaa kasılmalarım oluyor yarım saat içinde 3 defa 30 40 sn lik sancılar çekiyorum ilk defa bu hafta oldu bende, bunlar bizi doğuma hazırlayan şeyler , sana da çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmazsın preeklemsi Allah korusun

Yalancı kasılmalar artık sıcak havalarda ve akşamları sıklaşıyor diyordu hamilelik uygulamasında

ben rahatladım da babası gerildi çoçuğa 2 yıl kıyafet yok diyo ajakka hayır bi de baktım ortalıkta yok gitmiş bir sürü şey seçmiş 9 12 ay bile aldık almışken çoğunu o seçti
Oh mis gibi iyi yapmışsın hepsini güle güle giydir sağlıkla inşallah

İnşallah ağrın sızın bian önce geçer kuzum Rabbim şifanı versin vakti zamanında kucağına al yavrunu

Doğru söylüyorsunuz artık hazırlıklı olmamız lazım bende hazırladım bakalım doğum belirtileriniz nelerdi, nasıl anladınız doğum başlayacağını vs
İlk belirti isal oluyorsunuz baya boyle tuvaletten çikamiyorsunuz bebek geleceğı zaman bagirsaklari bosaltirmis ki rahat gelsin bir yerde okumustum cidden bende de oyle oldu sonra belimden kalcama dogru agrilar vurmaya basladi ama 30 dakikada 40 dakikada bir geliyordu duzensizdi ama geldigi zaman ıkinma istegim oluyordu. İkinma isteginden dogumumun geldiğini anladim açilmam zaten 2 cm olmustu durdurmaya calistilar bir suru serum igne ilac neler neler acilmam durmayinca sezeryana aldilar

Benimde iki dogumumdada nst sancim cikmasi belimden kalcalarima vuran bir agri ve ikinma istegi vardi acilmana baktilarmi? Ben agriyi hissettim ama hic nst yansimadi

Sizin bebeginizin son durumu nedir acaba bir gelisme varmi
Canım benim bebeğim daha burundan hava desteğine bağlı ama cuma en son gittiğimde hava vermeyi bırakmayı deneyeceğiz demişlerdi, bizim maalesef haftasonu görüş yok o yüzden yarın sabah gittiğimde bilgi alacağım. Geri kalan herşeyi normalde göz için rop taraması falan hepsi normaldi şükür

Ishal mi? Cidden mi? Benim son 1 haftadir ishalim bi sakinlesemedi. Regl benzeri bel agrim da var, doktoruma da gorundum ama nst'de zerre kadar sanci cikmadi. Ikinma istegim olmadi ama acaba bu mu en belirgin dogum belirtisi...

Kasiklarima ve cati kemigime de bicak saplaniyor surekli

Bizde çok sukur dun hava destegi kesildi nefes aliyor biberon ve emzik istediler inşallah bebislerimiz saglikli hastaneden çıkar

Ikınma isteği hissedersen doktorunla acil görüs derim :) bel cukurundan totona yayilan bir agrıydı benimkisi karnımda bir toplanıp geri birakma yoktu sadece gobeginin en ust kisminda toplaniyordu kızım birde gobegimin altında sizı vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…