bende bugün eksik kıyafetleri aldım nihayetKızlar biraz ağrım vardı annem aradı baktı halsizim kıyamadı geldi , kıyafetleri ayırdı yıkadı , haftaya da nevresimleri yıkarız hastane çantasını falan hazırlarız
Yaa ne zamandır bu indirimi bekliyorum belki biraz düşer diye çok teşekkür ediyorum.Kızlar iyi akşamlar, grubu sessiz takip edenlerdenimyatak almayanlar için bir öneriyle geldim yataş twiny sitelerden takip ediyordum almaya karar verdim fiyatının çok arttığını gördüm. Tesadüfen sitesine baktım normal fiyatını 1500 lirayken yüzde 43 indirimli 871 liraya aldım size de fikir olsun.
Güle güle kullan canım bitirip rahatlamışsınızbende bugün eksik kıyafetleri aldım nihayethaftaiçi isimli takımı da gelecek inşallah hepsini birden yıkayacağım
dayan canım az kaldı, ben bile hiçbir şeyim yokken bu hafta zorlandım yaa kasılmalarım oluyor yarım saat içinde 3 defa 30 40 sn lik sancılar çekiyorum ilk defa bu hafta oldu bende, bunlar bizi doğuma hazırlayan şeyler , sana da çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmazsın preeklemsi Allah korusunCanım 24 günü kontrol için değil doğum için verdi.. normalde 2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı öncesinde acil bi durum olmassa 24 gün sonra alalım dedi bebeği. Yani 37 hafta ediyor
ben rahatladım da babası gerildiGüle güle kullan canım bitirip rahatlamışsınız
son bildirimi açıp bakmadıysan gelmiyorAyy kızlar grubun bildirimi açıktı dünden beri bildirim yok dedim kimse yazmıyor her halde
10 sayfadan fazla yazışma varmış
Niye bildirim gelmedi anlamadım
Oku oku ancak bitti
9-10 cm twiny bizimkide. Yastık yorgandan öyle görünüyor. Tam yatak yanına ideal seviyeye geldi.Ay bu kadar neyle yukseltebildin yatagi yabenim sünger 10 cm
Yalancı kasılmalar artık sıcak havalarda ve akşamları sıklaşıyor diyordu hamilelik uygulamasındadayan canım az kaldı, ben bile hiçbir şeyim yokken bu hafta zorlandım yaa kasılmalarım oluyor yarım saat içinde 3 defa 30 40 sn lik sancılar çekiyorum ilk defa bu hafta oldu bende, bunlar bizi doğuma hazırlayan şeyler , sana da çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmazsın preeklemsi Allah korusun
Junolarda aynı şekilde baya indirimli oluyor ihtiyacınız varsa ona da bakınYaa ne zamandır bu indirimi bekliyorum belki biraz düşer diye çok teşekkür ediyorum.
Oh mis gibi iyi yapmışsın hepsini güle güle giydir sağlıkla inşallahben rahatladım da babası gerildiçoçuğa 2 yıl kıyafet yok diyo ajakka hayır bi de baktım ortalıkta yok gitmiş bir sürü şey seçmiş 9 12 ay bile aldık almışken çoğunu o seçti
evet benim çok sıklaştı, özellikle bugün karnım hep taş gibi mide ağrısı da cabasıYalancı kasılmalar artık sıcak havalarda ve akşamları sıklaşıyor diyordu hamilelik uygulamasında
İnşallah ağrın sızın bian önce geçer kuzum Rabbim şifanı versin vakti zamanında kucağına al yavrunuKizlar dün sabahtan beri bütün sancılandim adet ağrısı gibi belden vuran kasiklara yayılan ağrım oldu karnım kasılıp gevşedi en son 10 dk da bir olmaya başladı. Tansiyonumu ölçtüm oda yükselme eğiliminde . Oynamaya başlamış. Acile gittim Kan idrar aldılar Yatış verdiler Nst ye bağladılar. Nst de aynı ağrıyı hissettim ama sancı çıkmadi gözükmedi yani. Ağrı kesici yaptılar Bebek hareket ettikçe mesanem çok ağrıyor dedim ayrıca kasılmalarım var ama gözükmüyor. Tansiyon takibi yaptılar yarım saatte bir normal çıktı hep sabah 7 de çıkışımı yaptılar 2 gün sonra tekrar Nst verdiler. Ciğer geliştirici istedim ama tansiyon ve Nst normal çıkınca doktor yapmak istemedi. Sabaha kadar hiç uyuyamadım şuanda ağrılarım ve kasılma devam ediyor... Ne yapmalıyım Sizce? Artık gerçekten ruhen çok yoruldum gebeliğin başından beri. Şuan acilde ki doktor 24 gün sonraya gün verdi. 24 gün daha sabret dedi inşallah herşey yolunda gider Dua edin bana İçim çok daralıyor
İlk belirti isal oluyorsunuz baya boyle tuvaletten çikamiyorsunuz bebek geleceğı zaman bagirsaklari bosaltirmis ki rahat gelsin bir yerde okumustum cidden bende de oyle oldu sonra belimden kalcama dogru agrilar vurmaya basladi ama 30 dakikada 40 dakikada bir geliyordu duzensizdi ama geldigi zaman ıkinma istegim oluyordu. İkinma isteginden dogumumun geldiğini anladim açilmam zaten 2 cm olmustu durdurmaya calistilar bir suru serum igne ilac neler neler acilmam durmayinca sezeryana aldilarDoğru söylüyorsunuz artık hazırlıklı olmamız lazımbende hazırladım bakalım doğum belirtileriniz nelerdi, nasıl anladınız doğum başlayacağını vs
Benimde iki dogumumdada nst sancim cikmasi belimden kalcalarima vuran bir agri ve ikinma istegi vardi acilmana baktilarmi? Ben agriyi hissettim ama hic nst yansimadiKizlar dün sabahtan beri bütün sancılandim adet ağrısı gibi belden vuran kasiklara yayılan ağrım oldu karnım kasılıp gevşedi en son 10 dk da bir olmaya başladı. Tansiyonumu ölçtüm oda yükselme eğiliminde . Oynamaya başlamış. Acile gittim Kan idrar aldılar Yatış verdiler Nst ye bağladılar. Nst de aynı ağrıyı hissettim ama sancı çıkmadi gözükmedi yani. Ağrı kesici yaptılar Bebek hareket ettikçe mesanem çok ağrıyor dedim ayrıca kasılmalarım var ama gözükmüyor. Tansiyon takibi yaptılar yarım saatte bir normal çıktı hep sabah 7 de çıkışımı yaptılar 2 gün sonra tekrar Nst verdiler. Ciğer geliştirici istedim ama tansiyon ve Nst normal çıkınca doktor yapmak istemedi. Sabaha kadar hiç uyuyamadım şuanda ağrılarım ve kasılma devam ediyor... Ne yapmalıyım Sizce? Artık gerçekten ruhen çok yoruldum gebeliğin başından beri. Şuan acilde ki doktor 24 gün sonraya gün verdi. 24 gün daha sabret dedi inşallah herşey yolunda gider Dua edin bana İçim çok daralıyor
Canım benim bebeğim daha burundan hava desteğine bağlı ama cuma en son gittiğimde hava vermeyi bırakmayı deneyeceğiz demişlerdi, bizim maalesef haftasonu görüş yok o yüzden yarın sabah gittiğimde bilgi alacağım. Geri kalan herşeyi normalde göz için rop taraması falan hepsi normaldi şükürSizin bebeginizin son durumu nedir acaba bir gelisme varmi
İlk belirti isal oluyorsunuz baya boyle tuvaletten çikamiyorsunuz bebek geleceğı zaman bagirsaklari bosaltirmis ki rahat gelsin bir yerde okumustum cidden bende de oyle oldu sonra belimden kalcama dogru agrilar vurmaya basladi ama 30 dakikada 40 dakikada bir geliyordu duzensizdi ama geldigi zaman ıkinma istegim oluyordu. İkinma isteginden dogumumun geldiğini anladim açilmam zaten 2 cm olmustu durdurmaya calistilar bir suru serum igne ilac neler neler acilmam durmayinca sezeryana aldilar
Bizde çok sukur dun hava destegi kesildi nefes aliyor biberon ve emzik istediler inşallah bebislerimiz saglikli hastaneden çıkarCanım benim bebeğim daha burundan hava desteğine bağlı ama cuma en son gittiğimde hava vermeyi bırakmayı deneyeceğiz demişlerdi, bizim maalesef haftasonu görüş yok o yüzden yarın sabah gittiğimde bilgi alacağım. Geri kalan herşeyi normalde göz için rop taraması falan hepsi normaldi şükür
Ikınma isteği hissedersen doktorunla acil görüs derim :) bel cukurundan totona yayilan bir agrıydı benimkisi karnımda bir toplanıp geri birakma yoktu sadece gobeginin en ust kisminda toplaniyordu kızım birde gobegimin altında sizı vardiIshal mi? Cidden mi? Benim son 1 haftadir ishalim bi sakinlesemedi. Regl benzeri bel agrim da var, doktoruma da gorundum ama nst'de zerre kadar sanci cikmadi. Ikinma istegim olmadi ama acaba bu mu en belirgin dogum belirtisi...
Kasiklarima ve cati kemigime de bicak saplaniyor surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?