Cnm kendini yorma bence yardımcı olacak parayla birini bulsan sen söyle o yapsın sana bir şey olursa iyi olmaz dikkat et çevreye sor araştır bakalımKızlar benim işlerimi kim yapıcak yaeşim tembel , annem sözde gelecekti gelmedi , dün geldi bi yatağı açtık bi bebek arabasını , hiç bişey yapmadık , bana doğuma 2 ay var diyor , ya nerde 2 ay var dedim kendim yapsam olmuyor , acaba hergün az az kendim mi yapsam
Ikınma isteği hissedersen doktorunla acil görüs derim :) bel cukurundan totona yayilan bir agrıydı benimkisi karnımda bir toplanıp geri birakma yoktu sadece gobeginin en ust kisminda toplaniyordu kızım birde gobegimin altında sizı vardi
Yok asla sizi korkutmak istemem 34 35 haftayi atlattiysaniz bir sıkintı olmaz insallah normal dogumda dusunuyorsaniz zaten açılma 1 günde olmuyor baya gunler sürüyor bebeğiniz saglıkla dogar inşallahIkinma istegi... tamam bu aklimda bulunacak. Bu arada haftaniz benden kucukmus, iyice tedirgin oldum su an. Aynilarini yasiyormusum resmen
Yok asla sizi korkutmak istemem 34 35 haftayi atlattiysaniz bir sıkintı olmaz insallah normal dogumda dusunuyorsaniz zaten açılma 1 günde olmuyor baya gunler sürüyor bebeğiniz saglıkla dogar inşallah
Normal dogumsa korkmayınYa benim 2.gebeligim.
Ilkinde sancim falan hic olmadi, direkt sanci cahiliyim ozetle :)
Normal dogurmustum, bunda da Allah nasip ederse normal dogurayim istiyorum. Ama doktor gectigimiz cuma randevumuzda bebek kanalin agzinda demisti zaten. Simdi bir de bu yazdiklarinizi okuyunca... bakalim, bekleyeceğim bende :) tesekkur ederim
Tahin iyi geliyor bildiğim kuzum az biraz tahin ye mide yanmasına çareGüzel anneler/anne adayları, aranızda mide yanması çeken var mı? Normalde ılık süt geçiriyor, aksi gibi evde kalmamış. Başka geçiren/rahatlatan bi şey var mı acaba
Kuzu kişiden.kisiye çok değişiyor, benim tabiki ağrı oluyor ama abartılacak kadar değil kuzu öyle can acıtıcı birşey yok bence bir terslik yoksa ilk 2 3 saat zor geciyor oda zaten anca kendine geliyorsun kuzu uyuşukluk geçiyor vs, sonra yürümeye çalışıyorsun. Ondan sonra kolaylaşıyor kuzu, abartılacak birşey değil bana sorarsanYaa 2 gündür sezaryenden sonra ağrı çok yazılarına denk gelmeye başladım. Doğum şeklim belli değil ama gözümü korkutuyor.
Canım benim aynen hiç korkma kişiden kişiye değişiyor bence, ben bu zamana kadar en ufak bir operasyon ya da ameliyat falan geçirmemiştim o Yüzden bende senin gibi korkuyordum. Ama ben çok şükür hiç ağrı sızı çekmedim diyebilirim. İlk zaten uyuşuk oluyorsun hiç bişey hissetmiyorsun. İlk ayağa kalkma biraz canını acıtıyor ama o zaman bile hala uyuşuk olduğum için ben çok birşey hissetmedim. Zaten sana ağrı kesici veriyorlar. Bir tek senden gaz çıkarman bekleniyor o gazı da çıkardın mı tamam bitti gitti başka hiçbir zorluk olmuyor ben 2. Gün evde yerleri vileda yaptım sen düşün ne kadar kolay atlattığımıYaa 2 gündür sezaryenden sonra ağrı çok yazılarına denk gelmeye başladım. Doğum şeklim belli değil ama gözümü korkutuyor.
O zaman nst ne işe yararBenimde iki dogumumdada nst sancim cikmasi belimden kalcalarima vuran bir agri ve ikinma istegi vardi acilmana baktilarmi? Ben agriyi hissettim ama hic nst yansimadi
Aynen canım çok haklısınız , yok dün baktım öyle annem aradı birazda ağrım vardı , çıktı geldiCnm kendini yorma bence yardımcı olacak parayla birini bulsan sen söyle o yapsın sana bir şey olursa iyi olmaz dikkat et çevreye sor araştır bakalım
Canım sen hiç tedirgin olma aynı ağrılar bendede var sadece ishal değilim. Senin ishalin başka şeyden sitresten falanda ola bilir , yemeğinden ola bilir çünkü 1 hafta ishalim diyorsun , bide 35 geçirirsin dinlenmeyle bi çoğu 35 haftalık bebek doğuyor küveze bile girmiyor girse bile 2,3 gün , biraz minnak olur sadece o yüzden içini ferah tut rahat ol inşallah dinlenmeyle azın kalmış 2,3 hafta daha geçirirsinIkinma istegi... tamam bu aklimda bulunacak. Bu arada haftaniz benden kucukmus, iyice tedirgin oldum su an. Aynilarini yasiyormusum resmen
Maşallah canım inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun , sende bi an önce yavruna kavuşCanım benim aynen hiç korkma kişiden kişiye değişiyor bence, ben bu zamana kadar en ufak bir operasyon ya da ameliyat falan geçirmemiştim o Yüzden bende senin gibi korkuyordum. Ama ben çok şükür hiç ağrı sızı çekmedim diyebilirim. İlk zaten uyuşuk oluyorsun hiç bişey hissetmiyorsun. İlk ayağa kalkma biraz canını acıtıyor ama o zaman bile hala uyuşuk olduğum için ben çok birşey hissetmedim. Zaten sana ağrı kesici veriyorlar. Bir tek senden gaz çıkarman bekleniyor o gazı da çıkardın mı tamam bitti gitti başka hiçbir zorluk olmuyor ben 2. Gün evde yerleri vileda yaptım sen düşün ne kadar kolay atlattığımı
Yani illa nst çıkacak diye birsey yok onu demek istedim önemli olan senin ne hissettiğin sen doğuruyorum diyorsan doğuruyorsundurO zaman nst ne işe yarar
Hatta sana doğum yaptığım nst kagıdını gostereyim.hislerine güven o ıkınma isteği o agrı o sanci olduktan sonra hemen anlıyorsun zatenO zaman nst ne işe yarar
Sizimde mi erken doğum riski varIshal mi? Cidden mi? Benim son 1 haftadir ishalim bi sakinlesemedi. Regl benzeri bel agrim da var, doktoruma da gorundum ama nst'de zerre kadar sanci cikmadi. Ikinma istegim olmadi ama acaba bu mu en belirgin dogum belirtisi...
Kasiklarima ve cati kemigime de bicak saplaniyor surekli
Şuan demiyor muyuz zaten? 1 ay sonra da diyeceksin emin olAynen canım başından beri sende ortak oldun herşeyi biliyorsun burdan konuşmam da rahatlatiyo bazen. İnan ki uyuyup 1 ay sonra uyanmak istiyorumne günlerdi ya demek istiyorum
Canım sen hiç tedirgin olma aynı ağrılar bendede var sadece ishal değilim. Senin ishalin başka şeyden sitresten falanda ola bilir , yemeğinden ola bilir çünkü 1 hafta ishalim diyorsun , bide 35 geçirirsin dinlenmeyle bi çoğu 35 haftalık bebek doğuyor küveze bile girmiyor girse bile 2,3 gün , biraz minnak olur sadece o yüzden içini ferah tut rahat ol inşallah dinlenmeyle azın kalmış 2,3 hafta daha geçirirsin
Sizimde mi erken doğum riski var
Yaa senin azmine hayranım maaşallah ben de bu hafta doktora gideceğim ona sorup başlayacam inş.Kizlar ben normal doğum yapayim diye her akşam 1 saat yürüyüş gunde 45 tane squat haftada 2 kez perine masajı merdiven çıkma hepsini yapıyorum ben bu kadar uğraşırken umarım evdeki hesabım bebeğime uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?