2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cnm kendini yorma bence yardımcı olacak parayla birini bulsan sen söyle o yapsın sana bir şey olursa iyi olmaz dikkat et çevreye sor araştır bakalım

Bebeklerinizin dogmasina ne kadar kaldi cok merak ettim

Ikinma istegi... tamam bu aklimda bulunacak. Bu arada haftaniz benden kucukmus, iyice tedirgin oldum su an. Aynilarini yasiyormusum resmen

Ikinma istegi... tamam bu aklimda bulunacak. Bu arada haftaniz benden kucukmus, iyice tedirgin oldum su an. Aynilarini yasiyormusum resmen
Yok asla sizi korkutmak istemem 34 35 haftayi atlattiysaniz bir sıkintı olmaz insallah normal dogumda dusunuyorsaniz zaten açılma 1 günde olmuyor baya gunler sürüyor bebeğiniz saglıkla dogar inşallah

Yok asla sizi korkutmak istemem 34 35 haftayi atlattiysaniz bir sıkintı olmaz insallah normal dogumda dusunuyorsaniz zaten açılma 1 günde olmuyor baya gunler sürüyor bebeğiniz saglıkla dogar inşallah

Ya benim 2.gebeligim.
Ilkinde sancim falan hic olmadi, direkt sanci cahiliyim ozetle :)

Normal dogurmustum, bunda da Allah nasip ederse normal dogurayim istiyorum. Ama doktor gectigimiz cuma randevumuzda bebek kanalin agzinda demisti zaten. Simdi bir de bu yazdiklarinizi okuyunca... bakalim, bekleyeceğim bende :) tesekkur ederim

Normal dogumsa korkmayın sanci oldugunda Allahim beni kurtar diyorsunuz ordan anlarsınız

Güzel anneler/anne adayları, aranızda mide yanması çeken var mı? Normalde ılık süt geçiriyor, aksi gibi evde kalmamış. Başka geçiren/rahatlatan bi şey var mı acaba
Tahin iyi geliyor bildiğim kuzum az biraz tahin ye mide yanmasına çare

Yaa 2 gündür sezaryenden sonra ağrı çok yazılarına denk gelmeye başladım. Doğum şeklim belli değil ama gözümü korkutuyor.
Kuzu kişiden.kisiye çok değişiyor, benim tabiki ağrı oluyor ama abartılacak kadar değil kuzu öyle can acıtıcı birşey yok bence bir terslik yoksa ilk 2 3 saat zor geciyor oda zaten anca kendine geliyorsun kuzu uyuşukluk geçiyor vs, sonra yürümeye çalışıyorsun. Ondan sonra kolaylaşıyor kuzu, abartılacak birşey değil bana sorarsan

Yaa 2 gündür sezaryenden sonra ağrı çok yazılarına denk gelmeye başladım. Doğum şeklim belli değil ama gözümü korkutuyor.
Canım benim aynen hiç korkma kişiden kişiye değişiyor bence, ben bu zamana kadar en ufak bir operasyon ya da ameliyat falan geçirmemiştim o Yüzden bende senin gibi korkuyordum. Ama ben çok şükür hiç ağrı sızı çekmedim diyebilirim. İlk zaten uyuşuk oluyorsun hiç bişey hissetmiyorsun. İlk ayağa kalkma biraz canını acıtıyor ama o zaman bile hala uyuşuk olduğum için ben çok birşey hissetmedim. Zaten sana ağrı kesici veriyorlar. Bir tek senden gaz çıkarman bekleniyor o gazı da çıkardın mı tamam bitti gitti başka hiçbir zorluk olmuyor ben 2. Gün evde yerleri vileda yaptım sen düşün ne kadar kolay atlattığımı

Cnm kendini yorma bence yardımcı olacak parayla birini bulsan sen söyle o yapsın sana bir şey olursa iyi olmaz dikkat et çevreye sor araştır bakalım
Aynen canım çok haklısınız , yok dün baktım öyle annem aradı birazda ağrım vardı , çıktı geldi kıyafetleri yıkadık en azından

Canım sen hiç tedirgin olma aynı ağrılar bendede var sadece ishal değilim. Senin ishalin başka şeyden sitresten falanda ola bilir , yemeğinden ola bilir çünkü 1 hafta ishalim diyorsun , bide 35 geçirirsin dinlenmeyle bi çoğu 35 haftalık bebek doğuyor küveze bile girmiyor girse bile 2,3 gün , biraz minnak olur sadece o yüzden içini ferah tut rahat ol inşallah dinlenmeyle azın kalmış 2,3 hafta daha geçirirsin

Maşallah canım inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun , sende bi an önce yavruna kavuş

O zaman nst ne işe yarar
Hatta sana doğum yaptığım nst kagıdını gostereyim.hislerine güven o ıkınma isteği o agrı o sanci olduktan sonra hemen anlıyorsun zaten

Eklentiler

• IMG_20230724_204606_931.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 46
Sizimde mi erken doğum riski var

Aynen canım başından beri sende ortak oldun herşeyi biliyorsun burdan konuşmam da rahatlatiyo bazen. İnan ki uyuyup 1 ay sonra uyanmak istiyorum ne günlerdi ya demek istiyorum
Şuan demiyor muyuz zaten? 1 ay sonra da diyeceksin emin ol bak yeni haftaya başladık bile hemencik geçecek inş

Ya doktorumla konustum ishale sicak hava sebep oluyor olabilirmis. Iste bebisko kanala dayandigi icin erken dogum riski cikti ortaya dolayisiyla tedirginim. 35.haftayi bir bitirseydik, sonra rahatlayacagim...
Sizimde mi erken doğum riski var

Ya evet 34+1de doktor erken dogum riski dedi bi anda, yoktu boyle birsey. Bebis kanala dayanmis... bir de normalden iri olunca stres yaratiyor iste

Yaa senin azmine hayranım maaşallah ben de bu hafta doktora gideceğim ona sorup başlayacam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…