2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlaarr, çook güzel huzurlu boş uyumalı ama bir o kadar da çoook çabuk geçecek bir hafta olsun amin hiç birimiz bu hafta doğurmayalım da bebişler 1er hafta daha büyüsün, doğan bebişlerimiz de kilolar alsın sağlıklı olsunlar ciğerleri gelişsin annelerine kavuşmaları için iyice toparlansınlar AMİN.

Çok teşekkür ederim bu bilgi için. Juno modelini almak için bakıyordum,840tl ye inmiş hemen sipariş verdim.

Teşekkür ederim canım. Doğum sancılarını karşılarken bile kimisi dayanırken kimisi pes edebiliyor kesinlikle kişiye göre dediğin gibi. Enteresan şeyler okudum o yüzden bu neyin nesi ya rabbi dedim. Allah hepimize her doğum şekli için güç kuvvet versin hemen ayaklanıp sıkıntı çekmeyelim.
Öncelikle maşallah sana canım teşekkür ederim böyle rahat geçirildiğinide okumaya ihtiyacım varmış. Bende operasyon geçirmedim bakalım nasıl olacak. Anlattığında hissettiğim gibi her şekli ile doğum süreci inşallah çok rahat olur. Doktorumda dese şöyle doğuracaksın diyede bende iyice kendimi hazırlasam. Sen bugün miniğini göreceksin bir an önce annesine kavuşacak inşallah savaşçı.

tebrikler valla 45 squat mı ben 10 taneyi zor yapıyorum o da yarım yamalak dizlerimde derman yok benim

Günaydın çok çok çok amin

sen yinede kendini yorma ağır falan sakın kaldırma dikişlerin iyice iyileşsin farkıdna olmadan fıtık yaparsın kendini ( karın fıtığı) Allah korusun

günaydın kızlar, karnım dünden beri taş gibi sertleşti dünde bayağı kasılmalarım oldu ama kısa süreli, bu sertleşme arada olur sonra düzelirdi tam kasılma anındaki gibi değil ama yinede sert hatta eşim karnın ne kadar büyümüş diyo birden daha da şişti, sizde durumlar nasıl

Hatta sana doğum yaptığım nst kagıdını gostereyim.hislerine güven o ıkınma isteği o agrı o sanci olduktan sonra hemen anlıyorsun zaten
Evet canım , aslında bunu bana bi arkadaşım daha söylemişti ama o nst girmedi hiç , o yüzden dedim heralde bilmiyor , demek doğruymuş

Canım benim bebekte kanala girmiş , erken doğum riskim var , yani eğer 34 haftada kanala girdiyse dinlen 38’e kadar bekler , bana bunu 31 buçukta dedi , ama bana dinlenirsen 36,37 hatta belki 38’e bile kalır dedi , o yüzden rahat ol sadece dinlen

Ben çok operasyon gecirdim doğumda o yuzden agrim fazla cidden her doğum başka ben doğumdan ciktim 6 saatin sonunda beni kaldirdilar ben ayaklandim yanimda yatan kadin mesela o hic kalkamadı ben iki buklum gezerken yan odamdaki bayan hastaneyi turluyordu

Nede güzel bir dua ile başladın güne
Kocaman günaydınlar olsun sanada

İnanırmısın benim karnım aylardır aynı hiç büyüme yok arada toplanma ağrı oluyor sonra geçiyor

Benimde iki dogumumdada nst sancim cikmasi belimden kalcalarima vuran bir agri ve ikinma istegi vardi acilmana baktilarmi? Ben agriyi hissettim ama hic nst yansimadi
Yazılarını okuyunca bende tedirgin oldum yazmayı unutmuşum çünkü benimde acile gitme sebeplerimden biri de ishaldi ve alt kasıkta acı ve ağrı. Açılmama bakmak istediler ama istemedim kendi doktorum yoktu. Nöbetçi doktor çok asabiydi benden önce ki kadına muayene yaparken kadın baya çığlık attı bende korktum imza verdim alttan muayene olmadim. Bu hafta içi kendi doktoruma olurum inşallah

zamanında doğum dilerim size de 35 oldunuz galiba. 2 hafta daha geçse yeter :)

Amiiinn güzelim Amiiinnn kimse 37 den önce doğurmasın inşallah

bunu söyleyen Kibris hanım kendi bir dursa

Canım bende geçen salı gittiğim de bebek kanala inmiş başını dayamış dikkatli ol demişti. Bı kaç gün sonra acile gittim sancidan. Ultrason muayenesinde makat gelise geri dönmüş dedi. Değişebiliyor bebekler hala. Tabi ki benim ki biraz minik iri değil. Hala rahat rahat dönebiliyor demek ki .

Amiiiiiinnnnnnn

Canım her isalden korkma o isal olunca o sanci baslayinca arkasi kesilmiyor. O agrilarin baslayinca bir uzan dinlen geçiyormu bak. Her o agrin baslayinca not et bak.bakalim arasi kisaliyormu duzenlimi birde kesinlikle açılmana baktır sizi cidden korkutmak istemedim kizlar tek belirti tabiki isal degil ama en onemli belirti o agri gelince ikinma istegi siz o istek varmi yokmu ona bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…