Çok teşekkür ederim bu bilgi için. Juno modelini almak için bakıyordum,840tl ye inmiş hemen sipariş verdim.Kızlar iyi akşamlar, grubu sessiz takip edenlerdenimyatak almayanlar için bir öneriyle geldim yataş twiny sitelerden takip ediyordum almaya karar verdim fiyatının çok arttığını gördüm. Tesadüfen sitesine baktım normal fiyatını 1500 lirayken yüzde 43 indirimli 871 liraya aldım size de fikir olsun.
Teşekkür ederim canım. Doğum sancılarını karşılarken bile kimisi dayanırken kimisi pes edebiliyor kesinlikle kişiye göre dediğin gibi. Enteresan şeyler okudum o yüzden bu neyin nesi ya rabbi dedim.Kuzu kişiden.kisiye çok değişiyor, benim tabiki ağrı oluyor ama abartılacak kadar değil kuzu öyle can acıtıcı birşey yok bence bir terslik yoksa ilk 2 3 saat zor geciyor oda zaten anca kendine geliyorsun kuzu uyuşukluk geçiyor vs, sonra yürümeye çalışıyorsun. Ondan sonra kolaylaşıyor kuzu, abartılacak birşey değil bana sorarsan
Öncelikle maşallah sana canım teşekkür ederim böyle rahat geçirildiğinide okumaya ihtiyacım varmış. Bende operasyon geçirmedim bakalım nasıl olacak. Anlattığında hissettiğim gibi her şekli ile doğum süreci inşallah çok rahat olur. Doktorumda dese şöyle doğuracaksın diyede bende iyice kendimi hazırlasam.Canım benim aynen hiç korkma kişiden kişiye değişiyor bence, ben bu zamana kadar en ufak bir operasyon ya da ameliyat falan geçirmemiştim o Yüzden bende senin gibi korkuyordum. Ama ben çok şükür hiç ağrı sızı çekmedim diyebilirim. İlk zaten uyuşuk oluyorsun hiç bişey hissetmiyorsun. İlk ayağa kalkma biraz canını acıtıyor ama o zaman bile hala uyuşuk olduğum için ben çok birşey hissetmedim. Zaten sana ağrı kesici veriyorlar. Bir tek senden gaz çıkarman bekleniyor o gazı da çıkardın mı tamam bitti gitti başka hiçbir zorluk olmuyor ben 2. Gün evde yerleri vileda yaptım sen düşün ne kadar kolay atlattığımı
tebrikler valla 45 squat mıKizlar ben normal doğum yapayim diye her akşam 1 saat yürüyüş gunde 45 tane squat haftada 2 kez perine masajı merdiven çıkma hepsini yapıyorum ben bu kadar uğraşırken umarım evdeki hesabım bebeğime uyar
Günaydın çok çok çok aminGünaydın kızlaarr, çook güzel huzurlu boş uyumalı ama bir o kadar da çoook çabuk geçecek bir hafta olsun aminhiç birimiz bu hafta doğurmayalım da bebişler 1er hafta daha büyüsün, doğan bebişlerimiz de kilolar alsın sağlıklı olsunlar ciğerleri gelişsin annelerine kavuşmaları için iyice toparlansınlar AMİN.
sen yinede kendini yorma ağır falan sakın kaldırma dikişlerin iyice iyileşsin farkıdna olmadan fıtık yaparsın kendini ( karın fıtığı) Allah korusunCanım benim aynen hiç korkma kişiden kişiye değişiyor bence, ben bu zamana kadar en ufak bir operasyon ya da ameliyat falan geçirmemiştim o Yüzden bende senin gibi korkuyordum. Ama ben çok şükür hiç ağrı sızı çekmedim diyebilirim. İlk zaten uyuşuk oluyorsun hiç bişey hissetmiyorsun. İlk ayağa kalkma biraz canını acıtıyor ama o zaman bile hala uyuşuk olduğum için ben çok birşey hissetmedim. Zaten sana ağrı kesici veriyorlar. Bir tek senden gaz çıkarman bekleniyor o gazı da çıkardın mı tamam bitti gitti başka hiçbir zorluk olmuyor ben 2. Gün evde yerleri vileda yaptım sen düşün ne kadar kolay atlattığımı
Evet canım çok haklısın , aslında insan anlar kendini bilirYani illa nst çıkacak diye birsey yok onu demek istedim önemli olan senin ne hissettiğin sen doğuruyorum diyorsan doğuruyorsundur
Evet canım , aslında bunu bana bi arkadaşım daha söylemişti ama o nst girmedi hiç , o yüzden dedim heralde bilmiyor , demek doğruymuşHatta sana doğum yaptığım nst kagıdını gostereyim.hislerine güven o ıkınma isteği o agrı o sanci olduktan sonra hemen anlıyorsun zaten
Canım benim bebekte kanala girmiş , erken doğum riskim var , yani eğer 34 haftada kanala girdiyse dinlen 38’e kadar bekler , bana bunu 31 buçukta dedi , ama bana dinlenirsen 36,37 hatta belki 38’e bile kalır dedi , o yüzden rahat ol sadece dinlenYa doktorumla konustum ishale sicak hava sebep oluyor olabilirmis. Iste bebisko kanala dayandigi icin erken dogum riski cikti ortaya dolayisiyla tedirginim. 35.haftayi bir bitirseydik, sonra rahatlayacagim...
Ya evet 34+1de doktor erken dogum riski dedi bi anda, yoktu boyle birsey. Bebis kanala dayanmis... bir de normalden iri olunca stres yaratiyor iste
Ben çok operasyon gecirdim doğumda o yuzden agrim fazla cidden her doğum başka ben doğumdan ciktim 6 saatin sonunda beni kaldirdilar ben ayaklandim yanimda yatan kadin mesela o hic kalkamadı ben iki buklum gezerken yan odamdaki bayan hastaneyi turluyorduTeşekkür ederim canım. Doğum sancılarını karşılarken bile kimisi dayanırken kimisi pes edebiliyor kesinlikle kişiye göre dediğin gibi. Enteresan şeyler okudum o yüzden bu neyin nesi ya rabbi dedim.Allah hepimize her doğum şekli için güç kuvvet versin hemen ayaklanıp sıkıntı çekmeyelim.
Öncelikle maşallah sana canım teşekkür ederim böyle rahat geçirildiğinide okumaya ihtiyacım varmış. Bende operasyon geçirmedim bakalım nasıl olacak. Anlattığında hissettiğim gibi her şekli ile doğum süreci inşallah çok rahat olur. Doktorumda dese şöyle doğuracaksın diyede bende iyice kendimi hazırlasam.Sen bugün miniğini göreceksin bir an önce annesine kavuşacak inşallah savaşçı.
Nede güzel bir dua ile başladın güneGünaydın kızlaarr, çook güzel huzurlu boş uyumalı ama bir o kadar da çoook çabuk geçecek bir hafta olsun aminhiç birimiz bu hafta doğurmayalım da bebişler 1er hafta daha büyüsün, doğan bebişlerimiz de kilolar alsın sağlıklı olsunlar ciğerleri gelişsin annelerine kavuşmaları için iyice toparlansınlar AMİN.
İnanırmısın benim karnım aylardır aynı hiç büyüme yok arada toplanma ağrı oluyor sonra geçiyorgünaydın kızlar, karnım dünden beri taş gibi sertleşti dünde bayağı kasılmalarım oldu ama kısa süreli, bu sertleşme arada olur sonra düzelirdi tam kasılma anındaki gibi değil ama yinede sert hatta eşim karnın ne kadar büyümüş diyo birden daha da şişti, sizde durumlar nasıl
Yazılarını okuyunca bende tedirgin oldum yazmayı unutmuşum çünkü benimde acile gitme sebeplerimden biri de ishaldi ve alt kasıkta acı ve ağrı. Açılmama bakmak istediler ama istemedim kendi doktorum yoktu. Nöbetçi doktor çok asabiydi benden önce ki kadına muayene yaparken kadın baya çığlık attı bende korktum imza verdim alttan muayene olmadim. Bu hafta içi kendi doktoruma olurum inşallahBenimde iki dogumumdada nst sancim cikmasi belimden kalcalarima vuran bir agri ve ikinma istegi vardi acilmana baktilarmi? Ben agriyi hissettim ama hic nst yansimadi
zamanında doğum dilerim size de 35 oldunuz galiba. 2 hafta daha geçse yeter :)Ya doktorumla konustum ishale sicak hava sebep oluyor olabilirmis. Iste bebisko kanala dayandigi icin erken dogum riski cikti ortaya dolayisiyla tedirginim. 35.haftayi bir bitirseydik, sonra rahatlayacagim...
Ya evet 34+1de doktor erken dogum riski dedi bi anda, yoktu boyle birsey. Bebis kanala dayanmis... bir de normalden iri olunca stres yaratiyor iste
Amiiinn güzelim Amiiinnn kimse 37 den önce doğurmasın inşallahGünaydın kızlaarr, çook güzel huzurlu boş uyumalı ama bir o kadar da çoook çabuk geçecek bir hafta olsun aminhiç birimiz bu hafta doğurmayalım da bebişler 1er hafta daha büyüsün, doğan bebişlerimiz de kilolar alsın sağlıklı olsunlar ciğerleri gelişsin annelerine kavuşmaları için iyice toparlansınlar AMİN.
bunu söyleyen Kibris hanım kendi bir dursaCanım benim bebekte kanala girmiş , erken doğum riskim var , yani eğer 34 haftada kanala girdiyse dinlen 38’e kadar bekler , bana bunu 31 buçukta dedi , ama bana dinlenirsen 36,37 hatta belki 38’e bile kalır dedi , o yüzden rahat ol sadece dinlen
Canım bende geçen salı gittiğim de bebek kanala inmiş başını dayamış dikkatli ol demişti. Bı kaç gün sonra acile gittim sancidan. Ultrason muayenesinde makat gelise geri dönmüş dedi. Değişebiliyor bebekler hala. Tabi ki benim ki biraz minik iri değil. Hala rahat rahat dönebiliyor demek ki .Ya doktorumla konustum ishale sicak hava sebep oluyor olabilirmis. Iste bebisko kanala dayandigi icin erken dogum riski cikti ortaya dolayisiyla tedirginim. 35.haftayi bir bitirseydik, sonra rahatlayacagim...
AmiiiiiinnnnnnnGünaydın kızlaarr, çook güzel huzurlu boş uyumalı ama bir o kadar da çoook çabuk geçecek bir hafta olsun aminhiç birimiz bu hafta doğurmayalım da bebişler 1er hafta daha büyüsün, doğan bebişlerimiz de kilolar alsın sağlıklı olsunlar ciğerleri gelişsin annelerine kavuşmaları için iyice toparlansınlar AMİN.
Canım her isalden korkma o isal olunca o sanci baslayinca arkasi kesilmiyor. O agrilarin baslayinca bir uzan dinlen geçiyormu bak. Her o agrin baslayinca not et bak.bakalim arasi kisaliyormu duzenlimi birde kesinlikle açılmana baktırYazılarını okuyunca bende tedirgin oldum yazmayı unutmuşum çünkü benimde acile gitme sebeplerimden biri de ishaldi ve alt kasıkta acı ve ağrı. Açılmama bakmak istediler ama istemedim kendi doktorum yoktu. Nöbetçi doktor çok asabiydi benden önce ki kadına muayene yaparken kadın baya çığlık attı bende korktum imza verdim alttan muayene olmadim. Bu hafta içi kendi doktoruma olurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?