2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar günaydın bugun çalışamaz raporunu alıp verdim hastaneye evime geldim. İki gündür ben de ishal gibiyim ishal derken 10 kere tuvalete çıkmıyorum da afedersiniz daha vıcık vıcık ama dışarıda yemek yemiştim midemi bozdum diye düşündüm sancı namına bir sey yok çünkü kalbinizi bozmayın siz de sancı ısını ben de merak ediyorum cok ama olsa anlarız heralde yanı
Hepinize hayırlı haftalar diliyorum bebeklerimizle aynı bedende geçirdiğimiz son haftalar keyifli mutlu bol tekmeli olsun insallah

İnanırmısın benim karnım aylardır aynı hiç büyüme yok arada toplanma ağrı oluyor sonra geçiyor
benim üç gündür çok büyüdü, ölçmüyorum hiç ama kıyafetlerden fark ettim karnımın altı da full çatladı, bebek vurdukça derim ağrıyor resmen artık büyüdü herhalde perşembe kontrolde görücem bakalım

Canım sen gittin mı bugün doktora kibrisss
Evet kızlar şimdi dr’tan çıktım 1950 gram olmuş , boyu 44buçuk , iyi gidiyor dedi , karın çevresi 9 gün geriden geliyor dedi , dr 35 geçirirsek çok iyi olur dedi , ama geçse bile konuşmasından 37 haftada almayı düşünüyor , çünkü sürekli 37 haftada ala bilirim , yada 37 ulaşa bilirsek çok güzel olur diyor , nst anlık bişey dedi , önmeli olan doppler , ona da bakıyorum her seferinde dedi , rahim ağzım 3,12 ölçtü , bende 2.89 nasıl 3 oldu , sancın olduğunda rahim ağzın kısalır dedi , geldiğinde sancın vardı rahim ağzın kısalmıştı şuan normal halinde dedi , ama dinleneceksin çünkü bebek kanalada

Günaydın canım amin dikkat et kendine yoğurt ye iyi gelir

İlk hamileliğimde böyleydim, 3. ayımdan itibaren sabah akşam nefes egzersizi çalışıyordum. Sonuç acil sezaryen

Güzel haber kuzum. Bebeğin iyi. Doktorunla iletişiminiz çok daha verimli geçmiş. 37 yi çok rahat göreceksin. hatta kendini 37 diye bile şartlama.

Bende şuan için değişik bir durum yok. Yalancı kasılmalar bebişin hareketleri devam ediyor. Bakalım ilerleyen günlerde ne olur.

Sen iki büklümken o kadının turlamasını izlediğini hayal ettimde şimdi Allah yardımcımız olsun

Maşallah bebişin hem gelişiyor hem acele etmiyor duracak inşallah 37ye kadar önemli olan sen hep uzan dinlen

Bugün akşam randevum var benim de. Güzel şeyler duyarım umarım . Doktora gidince soracaklarımı unuttuğum için bu defa hepsini not aldım. Bakmayı unutmazsam süper olur
Ben not işini ilk kez yaptım hepsini sordum çıktım valla not almak çok doğruymuş Güzel haberlerle gelin minnoşla annesi

Canım kilosu güzel artmış inş cuma gittğimde benimde bu kiloya gelmiştirde biraz rahatlarım bende

Ben yogun bakim ve odam arasi git gel yaparken kadin hadi yapabilirsin dik dur diye beni gaza getiriyordu cidden komikti

İnşallah canım , dr bu hafta nasıl beslendiysem aynı şekilde devam et dedi , bu hafta gerçekten et çok yedin , hem öğlen hem akşam et yedim et normalde hiiiiç sevmem mecbur olmadığım sürecede yemem şimdi mecbur yiyorum bebiş için

Canım kilosu güzel artmış inş cuma gittğimde benimde bu kiloya gelmiştirde biraz rahatlarım bende
Amin canım inşallah gelmiştir , sol tarafına uzan ve bana bol bol et ye dedi , bende öyle yaptım , sabahta yumurta kaşar yiyorum , süt muz kefir , bu hafta hep bunları yedim , dr’ta ne yediysen devam dedi , ama bence hem yemek hem sol tarafa uzanmak etki etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…