benimde aynıydı birden büyüdü bu son 2 haftada, nolduysa 32 den sonra olduİnanırmısın benim karnım aylardır aynı hiç büyüme yok arada toplanma ağrı oluyor sonra geçiyor
benim üç gündür çok büyüdü, ölçmüyorum hiç ama kıyafetlerden fark ettim karnımın altı da full çatladı, bebek vurdukça derim ağrıyor resmen artık büyüdü herhalde perşembe kontrolde görücem bakalımİnanırmısın benim karnım aylardır aynı hiç büyüme yok arada toplanma ağrı oluyor sonra geçiyor
Ahaha vallahi aynen , dün annem iş yaparken hep kalkıyordum annemde git yat sen yatmicaksan ben niye geldim diyordu , kedi gibi bişey yapmıyordum ama peşindeydimbunu söyleyen Kibris hanım kendi bir dursa
Evet kızlar şimdi dr’tan çıktım 1950 gram olmuş , boyu 44buçuk , iyi gidiyor dedi , karın çevresi 9 gün geriden geliyor dedi , dr 35 geçirirsek çok iyi olur dedi , ama geçse bile konuşmasından 37 haftada almayı düşünüyor , çünkü sürekli 37 haftada ala bilirim , yada 37 ulaşa bilirsek çok güzel olur diyor , nst anlık bişey dedi , önmeli olan doppler , ona da bakıyorum her seferinde dedi , rahim ağzım 3,12 ölçtü , bende 2.89 nasıl 3 oldu , sancın olduğunda rahim ağzın kısalır dedi , geldiğinde sancın vardı rahim ağzın kısalmıştı şuan normal halinde dedi , ama dinleneceksin çünkü bebek kanaladaCanım sen gittin mı bugün doktorakibrisss
Günaydın canım aminKızlar günaydın bugun çalışamaz raporunu alıp verdim hastaneye evime geldim. İki gündür ben de ishal gibiyim ishal derken 10 kere tuvalete çıkmıyorum da afedersiniz daha vıcık vıcık ama dışarıda yemek yemiştim midemi bozdum diye düşündüm sancı namına bir sey yok çünkü kalbinizi bozmayın siz de sancı ısını ben de merak ediyorum cok ama olsa anlarız heralde yanı
Hepinize hayırlı haftalar diliyorum bebeklerimizle aynı bedende geçirdiğimiz son haftalar keyifli mutlu bol tekmeli olsun insallah
İlk hamileliğimde böyleydim, 3. ayımdan itibaren sabah akşam nefes egzersizi çalışıyordum. Sonuç acil sezaryenKizlar ben normal doğum yapayim diye her akşam 1 saat yürüyüş gunde 45 tane squat haftada 2 kez perine masajı merdiven çıkma hepsini yapıyorum ben bu kadar uğraşırken umarım evdeki hesabım bebeğime uyar
Güzel haber kuzum. Bebeğin iyi. Doktorunla iletişiminiz çok daha verimli geçmiş. 37 yi çok rahat göreceksin. hatta kendini 37 diye bile şartlama.Evet kızlar şimdi dr’tan çıktım 1950 gram olmuş , boyu 44buçuk , iyi gidiyor dedi , karın çevresi 9 gün geriden geliyor dedi , dr 35 geçirirsek çok iyi olur dedi , ama geçse bile konuşmasından 37 haftada almayı düşünüyor , çünkü sürekli 37 haftada ala bilirim , yada 37 ulaşa bilirsek çok güzel olur diyor , nst anlık bişey dedi , önmeli olan doppler , ona da bakıyorum her seferinde dedi , rahim ağzım 3,12 ölçtü , bende 2.89 nasıl 3 oldu , sancın olduğunda rahim ağzın kısalır dedi , geldiğinde sancın vardı rahim ağzın kısalmıştı şuan normal halinde dedi , ama dinleneceksin çünkü bebek kanalada
Bende şuan için değişik bir durum yok. Yalancı kasılmalar bebişin hareketleri devam ediyor. Bakalım ilerleyen günlerde ne olur.günaydın kızlar, karnım dünden beri taş gibi sertleşti dünde bayağı kasılmalarım oldu ama kısa süreli, bu sertleşme arada olur sonra düzelirdi tam kasılma anındaki gibi değil ama yinede sert hatta eşim karnın ne kadar büyümüş diyo birden daha da şişti, sizde durumlar nasıl
Sen iki büklümken o kadının turlamasını izlediğini hayal ettimde şimdiBen çok operasyon gecirdim doğumda o yuzden agrim fazla cidden her doğum başka ben doğumdan ciktim 6 saatin sonunda beni kaldirdilar ben ayaklandim yanimda yatan kadin mesela o hic kalkamadı ben iki buklum gezerken yan odamdaki bayan hastaneyi turluyordu
Maşallah bebişin hem gelişiyor hem acele etmiyor duracak inşallah 37ye kadar önemli olan sen hep uzan dinlenEvet kızlar şimdi dr’tan çıktım 1950 gram olmuş , boyu 44buçuk , iyi gidiyor dedi , karın çevresi 9 gün geriden geliyor dedi , dr 35 geçirirsek çok iyi olur dedi , ama geçse bile konuşmasından 37 haftada almayı düşünüyor , çünkü sürekli 37 haftada ala bilirim , yada 37 ulaşa bilirsek çok güzel olur diyor , nst anlık bişey dedi , önmeli olan doppler , ona da bakıyorum her seferinde dedi , rahim ağzım 3,12 ölçtü , bende 2.89 nasıl 3 oldu , sancın olduğunda rahim ağzın kısalır dedi , geldiğinde sancın vardı rahim ağzın kısalmıştı şuan normal halinde dedi , ama dinleneceksin çünkü bebek kanalada
Ben not işini ilk kez yaptım hepsini sordum çıktım valla not almak çok doğruymuşBugün akşam randevum var benim de. Güzel şeyler duyarım umarım. Doktora gidince soracaklarımı unuttuğum için bu defa hepsini not aldım. Bakmayı unutmazsam süper olur
Amaan ne gerek var hepsi aklımda zaten dediğim herşeyi sormadan çıkıyordum. Bu defa şansa bırakmayacağımBen not işini ilk kez yaptım hepsini sordum çıktım valla not almak çok doğruymuşGüzel haberlerle gelin minnoşla annesi
Evet kızlar şimdi dr’tan çıktım 1950 gram olmuş , boyu 44buçuk , iyi gidiyor dedi , karın çevresi 9 gün geriden geliyor dedi , dr 35 geçirirsek çok iyi olur dedi , ama geçse bile konuşmasından 37 haftada almayı düşünüyor , çünkü sürekli 37 haftada ala bilirim , yada 37 ulaşa bilirsek çok güzel olur diyor , nst anlık bişey dedi , önmeli olan doppler , ona da bakıyorum her seferinde dedi , rahim ağzım 3,12 ölçtü , bende 2.89 nasıl 3 oldu , sancın olduğunda rahim ağzın kısalır dedi , geldiğinde sancın vardı rahim ağzın kısalmıştı şuan normal halinde dedi , ama dinleneceksin çünkü bebek kanalada
Bende şuan için değişik bir durum yok. Yalancı kasılmalar bebişin hareketleri devam ediyor. Bakalım ilerleyen günlerde ne olur.
Sen iki büklümken o kadının turlamasını izlediğini hayal ettimde şimdiAllah yardımcımız olsun
Maşallah bebişin hem gelişiyor hem acele etmiyor duracak inşallah 37ye kadar önemli olan sen hep uzan dinlen
Evet ya çok şükür , inşallah görürüz 37’i , bakalım nasıl oluyorGüzel haber kuzum. Bebeğin iyi. Doktorunla iletişiminiz çok daha verimli geçmiş. 37 yi çok rahat göreceksin. hatta kendini 37 diye bile şartlama.
İnşallah güzel haberlerle bekliyoruzBugün akşam randevum var benim de. Güzel şeyler duyarım umarım. Doktora gidince soracaklarımı unuttuğum için bu defa hepsini not aldım. Bakmayı unutmazsam süper olur
İnşallah canım , dr bu hafta nasıl beslendiysem aynı şekilde devam et dedi , bu hafta gerçekten et çok yedin , hem öğlen hem akşam et yedimBende şuan için değişik bir durum yok. Yalancı kasılmalar bebişin hareketleri devam ediyor. Bakalım ilerleyen günlerde ne olur.
Sen iki büklümken o kadının turlamasını izlediğini hayal ettimde şimdiAllah yardımcımız olsun
Maşallah bebişin hem gelişiyor hem acele etmiyor duracak inşallah 37ye kadar önemli olan sen hep uzan dinlen
Bende hep unutuyordum dr kendi not al gel demiştiAmaan ne gerek var hepsi aklımda zaten dediğim herşeyi sormadan çıkıyordum. Bu defa şansa bırakmayacağım
Amin canım inşallah gelmiştir , sol tarafına uzan ve bana bol bol et ye dedi , bende öyle yaptım , sabahta yumurta kaşar yiyorum , süt muz kefir , bu hafta hep bunları yedim , dr’ta ne yediysen devam dedi , ama bence hem yemek hem sol tarafa uzanmak etki ettiCanım kilosu güzel artmışinş cuma gittğimde benimde bu kiloya gelmiştirde biraz rahatlarım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?