2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Başlarda biraz kilo verebiliyor bebisler ona hazırlıklı ol ama en yakın zamanda toparlar merak etme cok sevindim allahim sana da sifa sabır versin

Kuzum benim. Dün yazdığında gördüm. Çok çok mutlu oldum eşime anneme anlattım seni.
Dualarım seninle ve Alara ile

Sütün konusunda hiç endişe etme kuzum, zaten profesyonel destek alıyorsun sanıyorum ki.
Bende son süreçte kardeşimde fayda gördüğümüz şeyleri yazayım istedim. Senin nezdinde herkeste okumuş olur

Dereotu
Tahin
İncir
Dut kurusu
Anne çayları
birde şöyle bir vitamin. Doktorunuza danışın ama :)

Dualarım seninle arkadaşım, herşey çok güzel olacak inan ve sabret

Çok şükür iyim yürüyüşlerimi yapıyorum hemen ayaklanıp kızımı göre bileyim diye
kıbrıscımm başını yüksekte tut, tam yatar pozisyonda uyuma, bol su iç ve kahve ve tabiki bol bol yürüyüş, böyle çok çabuk toparlanırsın inşallah

Nasıl duygulandım okurken mesajlarını elhamdülillah yaşatana, rabbim sağlıkla da yuvanıza dönmeyi nasip etsin inşallah canım. Ufak tefek bişey ama sizi parmağında oynattı minik Alara hanım çok sevindim senin adına canım, inşallah bizlerde sağlıkla kavuşuruz

Oyy Allah'ım sağlıcakla yanınıza almayı da nasip etsin inşallah ya

Canım benim teşekkür ederim bende sizler için çok dua ediyorum sağol mutlaka alıcam bunların hepsinden inşallah banada yarar

kıbrıscımm başını yüksekte tut, tam yatar pozisyonda uyuma, bol su iç ve kahve ve tabiki bol bol yürüyüş, böyle çok çabuk toparlanırsın inşallah
Aynen geceden beri hep uyuyorum , bana geldiler kola iç dediler kola içtim şiştim kola gaz yaptı bana

Aynen vallahi parmağında oynattı resmen inşallah sağlıkla zamanında gelsinler inşallah

Aynen gidip yavrumun kokusunu içime çekeyim ama sonra nasıl ayrılıcam ondan bilmiyorum , ama onun için güçlü olucam bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…