Başlarda biraz kilo verebiliyor bebisler ona hazırlıklı ol ama en yakın zamanda toparlar merak etme cok sevindim allahim sana da sifa sabır versinKızlar aradım , çocuk servis bölümünü ,akşam 6 randevu aldım , gidicem eve duş alıp bebeğimi görmeye gidicemkucağıma vereceklerini şöylediler 1980 grammış , 2400 ,2300 ola kadar kalması gerekiyormuş
4 yapraklı yoncaNefel ne demekmis?
İnşallah canım amin sağolGözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Yavrunun iyi olmasına çok sevindimsütün de çok yakında gelecek inşaAllah
Aynen ödem atıyor, amin sağolBaşlarda biraz kilo verebiliyor bebisler ona hazırlıklı ol ama en yakın zamanda toparlar merak etme cok sevindim allahim sana da sifa sabır versin
Kuzum benim. Dün yazdığında gördüm. Çok çok mutlu oldum eşime anneme anlattım seni.Kızlar çok mesaj gelmiş , okuyamadım , hepinizin duaları için teşekkür ederim , saat 2 de acil sezaryene alındım , çok şükür bebek iyi 2kg doğdu kendi nefes alıyor başka bilgi vermediler , hep sizede dua ettim inşallah hepiniz rahat doğum ve zamanında kavuşursunuz. Şu an sütüm yok sağdım ama gelmedi yarın tekrar deneyeceğim hepinizin duasına ihtiyacımız var
Dualarım seninle arkadaşım, herşey çok güzel olacak inan ve sabretİnşallahbu gün yada yarın , bakalım eğer kucağıma ala bilecksem yarın gidicem çünkü haftada iki gün görme şansım varmış , evet annem havlu koydu sıcak , ama hiç bi damla bile yok , ama inanıyorum bebeğime kucağa alırsam gelir inşallah
kıbrıscımm başını yüksekte tut, tam yatar pozisyonda uyuma, bol su iç ve kahve ve tabiki bol bol yürüyüş, böyle çok çabuk toparlanırsın inşallahÇok şükür iyimyürüyüşlerimi yapıyorum hemen ayaklanıp kızımı göre bileyim diye
Nasıl duygulandım okurken mesajlarınıDr 2300 altında olan bebekleri vermiyormuş , çok titiz bi çocuk dr’uymuş emin olmak istiyor , eşim görmüş serum falan takmışlar , 10 gün falan tutarız duruma göre demişler , kilo alırsa hemen vericeklermişsabırsızlıkla bekliyorum minnoşumu ufak tefek bişey
Oyy Allah'ım sağlıcakla yanınıza almayı da nasip etsin inşallah yaDr 2300 altında olan bebekleri vermiyormuş , çok titiz bi çocuk dr’uymuş emin olmak istiyor , eşim görmüş serum falan takmışlar , 10 gün falan tutarız duruma göre demişler , kilo alırsa hemen vericeklermişsabırsızlıkla bekliyorum minnoşumu ufak tefek bişey
Canım benim teşekkür ederimKuzum benim. Dün yazdığında gördüm. Çok çok mutlu oldum eşime anneme anlattım seni.
Dualarım seninle ve Alara ile
Sütün konusunda hiç endişe etme kuzum, zaten profesyonel destek alıyorsun sanıyorum ki.
Bende son süreçte kardeşimde fayda gördüğümüz şeyleri yazayım istedim. Senin nezdinde herkeste okumuş olur
Dereotu
Tahin
İncir
Dut kurusu
Anne çayları
birde şöyle bir vitamin. Doktorunuza danışın ama :)
İnşallah günleri saymaya başladıkDualarım seninle arkadaşım, herşey çok güzel olacak inan ve sabret
Aynen geceden beri hep uyuyorum , bana geldiler kola iç dediler kola içtim şiştimkıbrıscımm başını yüksekte tut, tam yatar pozisyonda uyuma, bol su iç ve kahve ve tabiki bol bol yürüyüş, böyle çok çabuk toparlanırsın inşallah
Aynen vallahi parmağında oynattı resmenNasıl duygulandım okurken mesajlarınıelhamdülillah yaşatana, rabbim sağlıkla da yuvanıza dönmeyi nasip etsin inşallah canım. Ufak tefek bişey ama sizi parmağında oynattı minik Alara hanım çok sevindim senin adına canım, inşallah bizlerde sağlıkla kavuşuruz
Aminnnn inşallahOyy Allah'ım sağlıcakla yanınıza almayı da nasip etsin inşallah ya
Aynen gidip yavrumun kokusunu içime çekeyim ama sonra nasıl ayrılıcam ondan bilmiyorum , ama onun için güçlü olucam bunada şükürkibrisss öyle mutlu oldum ki iyi olmanıza bugün bebişini kokla sev en kısa zamanda kavuşacaksınız Allah’ın izniyle. Çok ama çok güçlüsün sen.. empati kurunca ben o kadar dirayetli olabilir miydim bilemiyorum
Aa kola mı aylardır hasret kaldık, bu güzelmiş işteAynen geceden beri hep uyuyorum , bana geldiler kola iç dediler kola içtim şiştimkola gaz yaptı bana
Ay hiç iyi gelmediAa kola mı aylardır hasret kaldık, bu güzelmiş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?