2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
amin inşallah , hi süt gelmiyor hep sağıyorum elektrikli pompayla ama normaldir diye düşünüyorum, çünkü bebeği sadece ameliyathanede gördüm ve bazen hala içimde diye düşünüyorum elimi istemsiz karnıma götürüyorum, ama inanıyorum inşallah gelecek

canım bugün göreceksin inş bebişini annesi. Hızlıca toparlancak alacaksın kucağına merak etme. İyi misin canım akşam dinlenebildin mi
Amin inşallah ya bebeği haftada 2 kere göre biliyormuşum , eşime annenin kucağına vere biliriz ama düş alsın temiz gelsin demişler yada gelsin cam arkasından görsün , ama eğer kucağa alma hakkım varsa yarını beklemek istiyorum çünkü haftada sadece 2 kez

Kesinlikle kucağına al sende oksitosin salgılatır hem sana hem bebeğe iyi gelir. Duşta da göğüslerine bolca sıcak su tut.

İnşallah bu gün yada yarın , bakalım eğer kucağıma ala bilecksem yarın gidicem çünkü haftada iki gün görme şansım varmış , evet annem havlu koydu sıcak , ama hiç bi damla bile yok , ama inanıyorum bebeğime kucağa alırsam gelir inşallah

Geldi gelmedi stresine girme hatta sey derler sagdiginiz biberona bebeğin çorabını falan geçirin görmeyin sağarken bi de öyle dene. Hoşaf ve bol su içebilirsin

Geldi gelmedi stresine girme hatta sey derler sagdiginiz biberona bebeğin çorabını falan geçirin görmeyin sağarken bi de öyle dene. Hoşaf ve bol su içebilirsin
Aynen su içmeye çalışıyorum bol su dediler , inşallah hemen gelir emzirme danışmanı üçüncü günden gelmesini bekleriz böyle durumlarda dedi yani ola biliyor , premat aptamil aldık şuan onu veriyolar

Çok şükür iyim yürüyüşlerimi yapıyorum hemen ayaklanıp kızımı göre bileyim diye
Kızında sende kavuşacaksınız hızlıca bak o da iyi annesi bir şeyi yok. Sütünde gelecektir kısa zamanda. Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. Rabbim sana ve eşine bağışlasın prensesinizi.

Ortalama ne kadar kalacakmis bebeğin sordun mu canım. Çünkü kilosu iyi Kendi kendine nefeste alıyormus başka ne için tutuyorlar
Dr 2300 altında olan bebekleri vermiyormuş , çok titiz bi çocuk dr’uymuş emin olmak istiyor , eşim görmüş serum falan takmışlar , 10 gün falan tutarız duruma göre demişler , kilo alırsa hemen vericeklermiş sabırsızlıkla bekliyorum minnoşumu ufak tefek bişey

İlk gördüğünde nasıldı canım ağladı mı spinal anestezi oldun dimi

Kızında sende kavuşacaksınız hızlıca bak o da iyi annesi bir şeyi yok. Sütünde gelecektir kısa zamanda. Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. Rabbim sana ve eşine bağışlasın prensesinizi.
Amiiiin amiiin bide eşime benzettik nasıl mutlu ona benziyor diye yere göğe sığamıyor , inşallah bi an önce kavuşuruz

İlk gördüğünde nasıldı canım ağladı mı spinal anestezi oldun dimi
Aynen belden iğne yaptılar , çıkardıkları an ağlamaya başladı benim içim rahatladı oh ciğerleri iyi durumda ağladığına göre dedim , çocuk dr vardı hemen götürdüler muayene falan ettiler , bende tabi çok ağladım insan bi an inanamıyor onun senin içinden çıktığını , daha bebeğime sarılamadım ama bunada şükür

Çok etkilendim canım ya maşallah sağlıklı olsun da inanmıyorum ki 1 hafta içinde alacaksın kucağına bide hep küçük dediler korkuttular seni . Sağlıklı doğmasi çok güzel inşallah bize de sağlıkla kucağımiza almak nasip olur. Benim doktorum anne karnı kapalı kutu diyor. İyi dersin tersi çıkar kötü dersin çok iyi çıkar bilemezsin diyor. Lütfen bize de dua et

İnan doğuma giderken hepinize dua ettim , tek tek aklımdaydınız rahat doğum ve zamanında kavuşmanız için ve isteyen herkese ve anne babalığı yapa bilen herkese nasip et dedim Allahım aynen dr çok korkuttu ama bence devletin cihazı bozuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…