amin inşallah , hi süt gelmiyor hep sağıyorum elektrikli pompayla ama normaldir diye düşünüyorum, çünkü bebeği sadece ameliyathanede gördüm ve bazen hala içimde diye düşünüyorum elimi istemsiz karnıma götürüyorum, ama inanıyorum inşallah gelecekHeyecanla okudum.oh çok şükür bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok sevindimİnşallah sütünde gelir.sütüm var diye şartlandır kendini.ilk duştan sonra bol bol geldiğini görünce şaşıracaksın sağlıcakla kucağına al Allah analı babalı büyütsün bebişinizi
Amin inşallahcanım bugün göreceksin inş bebişini annesi. Hızlıca toparlancak alacaksın kucağına merak etme. İyi misin canım akşam dinlenebildin mi
Kesinlikle kucağına al sende oksitosin salgılatır hem sana hem bebeğe iyi gelir. Duşta da göğüslerine bolca sıcak su tut.Amin inşallahya bebeği haftada 2 kere göre biliyormuşum , eşime annenin kucağına vere biliriz ama düş alsın temiz gelsin demişler yada gelsin cam arkasından görsün , ama eğer kucağa alma hakkım varsa yarını beklemek istiyorum çünkü haftada sadece 2 kez
İnşallahKibriscim yazdım ana görmemiş olabilirsin diye tekrar yazıyorum belki söylemişlerdir. Sütun gelmesi icin sol tarafına yatıp göğüs uclarini oksa ve sicak uygula peçete falan ıslat sıcak suyla göğsüne koy. Bugun bebeğini göreceksin senin icin cok heyecanlıyım
Biraz sıcak havlu koydum sağdım ama tık yok belki inşallah bebeğimi görürsem gelirKesinlikle kucağına al sende oksitosin salgılatır hem sana hem bebeğe iyi gelir. Duşta da göğüslerine bolca sıcak su tut.
Geldi gelmedi stresine girme hatta sey derler sagdiginiz biberona bebeğin çorabını falan geçirin görmeyin sağarken bi de öyle dene. Hoşaf ve bol su içebilirsinİnşallahbu gün yada yarın , bakalım eğer kucağıma ala bilecksem yarın gidicem çünkü haftada iki gün görme şansım varmış , evet annem havlu koydu sıcak , ama hiç bi damla bile yok , ama inanıyorum bebeğime kucağa alırsam gelir inşallah
Ortalama ne kadar kalacakmis bebeğin sordun mu canım. Çünkü kilosu iyi Kendi kendine nefeste alıyormus başka ne için tutuyorlarBiraz sıcak havlu koydum sağdım ama tık yok belki inşallah bebeğimi görürsem gelir
Aynen su içmeye çalışıyorum bol su dediler , inşallah hemen gelirGeldi gelmedi stresine girme hatta sey derler sagdiginiz biberona bebeğin çorabını falan geçirin görmeyin sağarken bi de öyle dene. Hoşaf ve bol su içebilirsin
Kızında sende kavuşacaksınız hızlıca bak o da iyi annesi bir şeyi yok. Sütünde gelecektir kısa zamanda. Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. Rabbim sana ve eşine bağışlasın prensesinizi.Çok şükür iyimyürüyüşlerimi yapıyorum hemen ayaklanıp kızımı göre bileyim diye
Dr 2300 altında olan bebekleri vermiyormuş , çok titiz bi çocuk dr’uymuş emin olmak istiyor , eşim görmüş serum falan takmışlar , 10 gün falan tutarız duruma göre demişler , kilo alırsa hemen vericeklermişOrtalama ne kadar kalacakmis bebeğin sordun mu canım. Çünkü kilosu iyi Kendi kendine nefeste alıyormus başka ne için tutuyorlar
İlk gördüğünde nasıldı canım ağladı mıDr 2300 altında olan bebekleri vermiyormuş , çok titiz bi çocuk dr’uymuş emin olmak istiyor , eşim görmüş serum falan takmışlar , 10 gün falan tutarız duruma göre demişler , kilo alırsa hemen vericeklermişsabırsızlıkla bekliyorum minnoşumu ufak tefek bişey
Amiiiin amiiin bide eşime benzettik nasıl mutlu ona benziyor diye yere göğe sığamıyor , inşallah bi an önce kavuşuruzKızında sende kavuşacaksınız hızlıca bak o da iyi annesi bir şeyi yok. Sütünde gelecektir kısa zamanda. Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. Rabbim sana ve eşine bağışlasın prensesinizi.
Aynen belden iğne yaptılar , çıkardıkları an ağlamaya başladı benim içim rahatladı oh ciğerleri iyi durumda ağladığına göre dedim , çocuk dr vardı hemen götürdüler muayene falan ettiler , bende tabi çok ağladım insan bi an inanamıyor onun senin içinden çıktığını , daha bebeğime sarılamadım ama bunada şükürİlk gördüğünde nasıldı canım ağladı mıspinal anestezi oldun dimi
Aynen belden iğne yaptılar , çıkardıkları an ağlamaya başladı benim içim rahatladı oh ciğerleri iyi durumda ağladığına göre dedim , çocuk dr vardı hemen götürdüler muayene falan ettiler , bende tabi çok ağladım insan bi an inanamıyor onun senin içinden çıktığını , daha bebeğime sarılamadım ama bunada şükür
İnan doğuma giderken hepinize dua ettim , tek tek aklımdaydınızÇok etkilendim canım ya maşallah sağlıklı olsun da inanmıyorum ki 1 hafta içinde alacaksın kucağına bide hep küçük dediler korkuttular seni . Sağlıklı doğmasi çok güzel inşallah bize de sağlıkla kucağımiza almak nasip olur. Benim doktorum anne karnı kapalı kutu diyor. İyi dersin tersi çıkar kötü dersin çok iyi çıkar bilemezsin diyor. Lütfen bize de dua et
Çok teşekkür ederim aminCanım mâşâAllah gözünüz aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah sağlıkla büyüsün kuzucuk
Amin inşallah bende öyle inanıyorumkibrisss kuzum sağlıkla kavustunuz çok şükür, tamamen kucağınıza alırsınız inşallah koyun koyuna uyursunuz bizim güçlü bebislerimiz var
Amin canım inşallah hepimizKalbi güzel Kıbrısım, Canım benm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin amin inşallahArkadaşım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla sıhhatle birlikte eve gitmeyi de nasip etsin inaşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?