- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Helal olsun sana yok ben bıraktım dayanamadım geçen hafta artık her türlü bilmem ne sıcakları da daha da zorlaştırdı çünküKızlar selam, benim gibi hala işe giden koca yürekliler var mı? Ben galiba daha fazla dayanamayacağım
Normal doğum isteyenler 36 ya kadar herhangi bir şey yaptınız mı kızlar.Normal doğum isteyen ve düşünen anne adayları Facebook da önüme böyle Bir kağıt çıktı.
36. Haftadan sonra yapılacaklar listesiymiş.
Aklınızda bulunsun 36 yı geçenler@Melikeben @lidyadgn @evcarshirak
Been33+5 bugün
Doktor takipli devam ediyorum cmt kontrol var herşey yolunda 1 hafta daha git derse önümzdeki haftada devam edeyim diyorum ama bakalım
Evde çok sıkıcı oluyo ya vakit geçmiyo bana öylede
hahaha 33+6 dan bildiriyorum, banka çalışanıyım klima avantajı bile kar etmiyorrr. müşteriler artık soruyor bebekle birlikte çalışmaya devam ediceksin bu gidişle diye :)
Ben geçen hafta çarşambadan itibaren evden çalışmaya geçtim. Eğer imkanın varsa tavsiye edeirm canım ev daha rahat oluyor helede bu sıcaklarda. Ama evden bile zor artık. Son zamanlar diye kendimi gaza getirmeye çalışıyorum ama pek de başarılı olduğum söylenemez
Yaz beni bacım. Masamda uyukluyordum biraz önce.
Vallahi kızlar bugün 35+2yim. 32den sonra başlarda iyiydi güzeldi ama artık masanın başında oturmak işkenceye dönüştü. Bebemin ayakları ağzımdan çıkacak bastırıyor da bastırıyor. Ben de mali müşavirim ofis ortamım klimalı masabaşı iş mis gibi görünüyor ancak keskinlikle öyle değil... yıllık iznimden 13 günüm kalmış. yarın da geleyim sonrasında yıllık izni yapıştırayım diyorum. Zaten haftaya cuma yasal olarak çalışma süremin son günü. Bilemiyorum sabah böyle hissediyorum akşama doğru şurda ne kaldı az daha sabredeyim moduna geçiyorum. Aşırı kararsız biriyim ya.33+4 devam ediyorum zaten hastanedeyim bişe olursa hemen müdahale edilirama sırt ağrısı beni mahvediyor gittiği yere kadar
Öyle mi oluyormuş? ben annemin yanında doğum yapıcam kırkım çıkana kadar da kalırım diyordum nasıl olcak acaba
ben son hafta çay değil de diğer doğal ürünleri yemeye çalışacağım.Kızlar süt için çaylara falan da başlamak gerekir mi önceden acaba ?
Öyle yapalım dimi canım mesela bulgur belki gaz yapar doğunca yiyemeyiz ama son hafta yiyelim en azından ilerde de deneye deneye gidicez bakalımben son hafta çay değil de diğer doğal ürünleri yemeye çalışacağım.
Vallahi kızlar bugün 35+2yim. 32den sonra başlarda iyiydi güzeldi ama artık masanın başında oturmak işkenceye dönüştü. Bebemin ayakları ağzımdan çıkacak bastırıyor da bastırıyor. Ben de mali müşavirim ofis ortamım klimalı masabaşı iş mis gibi görünüyor ancak keskinlikle öyle değil... yıllık iznimden 13 günüm kalmış. yarın da geleyim sonrasında yıllık izni yapıştırayım diyorum. Zaten haftaya cuma yasal olarak çalışma süremin son günü. Bilemiyorum sabah böyle hissediyorum akşama doğru şurda ne kaldı az daha sabredeyim moduna geçiyorum. Aşırı kararsız biriyim ya.
evet bende gördüm bunu tamamdırŞunu buldum 4lü şekilde ebebek uygulamasından, fiyatı çok uygun geldi. Bakalım belki mağazaya gidip alırım, gidemezsem bunu sipariş veririm muhtemelen
Ordaki sağlık ocağına gitsen misafir hasta olarak kayıt açabilirler belkiÖyle mi oluyormuş? ben annemin yanında doğum yapıcam kırkım çıkana kadar da kalırım diyordum nasıl olcak acaba
canım ben dışarı çıktığımda o kadar terliyorum ki bırak iç çamasırını pantolonuma kadar ıslanıyor, seninde öyledir diye tahmin ediyorum yine de takip et, benimde sancılarım artmış durumda kalça ekleminden tut sırt bel kasık her gün ağrıyor doğuma hazırlık sancıları bunlar, hiç rahat uyuyamıyorum geceleri sürekli yarı uykulu bi haldeyimGünaydın kızlar sabah Asm den aradılar gelin rutin tetkikleriniz yapılıcak diye giderken yolda öyle bir akıntım olduki iç çamaşırım su gibiydi bilmiyorum suyumu yoksa akıntımı devamı gelecek mi diye takipteyim
Dün akşamda sırtım ve karnım çok Ağrıdı
Bugünde sırtımın altında ağrı var
Korkmuyor değilim
Bu annelik duygusu aklımızı başımızdan alıcak
Gaz yapacak yemeklerden de uzak durmakta fayda var diye süşünüyorum. Özellikle son günlerde.Öyle yapalım dimi canım mesela bulgur belki gaz yapar doğunca yiyemeyiz ama son hafta yiyelim en azından ilerde de deneye deneye gidicez bakalım
3 hafta kaldı dayanılır gibi bence. dediğin gibi bebeğimizle ne kadar çok zamanımız kalsa kardır diye düşünüyorum ben de...Bende her hafta son diyip bırakıcam diyorum ama olabildiğincede geç bırakmak istiyorum herkes 36 ları gördü ya çok erkenmiş gbi geliyo sonraya kalsın iznim diyorum bakalım nereye kadr gitcek böyle
En azından 36 bitse hiç takmıycam kafayacanım ben dışarı çıktığımda o kadar terliyorum ki bırak iç çamasırını pantolonuma kadar ıslanıyor, seninde öyledir diye tahmin ediyorum yine de takip et, benimde sancılarım artmış durumda kalça ekleminden tut sırt bel kasık her gün ağrıyor doğuma hazırlık sancıları bunlar, hiç rahat uyuyamıyorum geceleri sürekli yarı uykulu bi haldeyim
Bende her hafta son diyip bırakıcam diyorum ama olabildiğincede geç bırakmak istiyorum herkes 36 ları gördü ya çok erkenmiş gbi geliyo sonraya kalsın iznim diyorum bakalım nereye kadr gitcek böyle
3 hafta kaldı dayanılır gibi bence. dediğin gibi bebeğimizle ne kadar çok zamanımız kalsa kardır diye düşünüyorum ben de...
Kaç gün kaldı 36 bitmesineEn azından 36 bitse hiç takmıycam kafaya
Hayırlısı Allah'tan bekleyip göreceğiz
dur kız belki 2 yıl gelmez inşallahBence de canım, SAT ı unuttuk valla artık böyle de ne güzel yine başlıycak
3 hafta kaldı dayanılır gibi bence. dediğin gibi bebeğimizle ne kadar çok zamanımız kalsa kardır diye düşünüyorum ben de...
Eylüle doğum var dayabilirsen dayan Ali CabbarZor oluyor evet oturmak kalkmak tuvalete gitmek. Umarım 37. Haftama kadar dayanabilirim. Aktarabileceğim maksimum günümü kızımla geçirmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?