2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam, benim gibi hala işe giden koca yürekliler var mı? Ben galiba daha fazla dayanamayacağım
Helal olsun sana yok ben bıraktım dayanamadım geçen hafta artık her türlü bilmem ne sıcakları da daha da zorlaştırdı çünkü

Normal doğum isteyenler 36 ya kadar herhangi bir şey yaptınız mı kızlar.
Ben sadece yürüyüş yapıyorum akşamları. Doktora soracağım haftaya.

Been 33+5 bugün
Doktor takipli devam ediyorum cmt kontrol var herşey yolunda 1 hafta daha git derse önümzdeki haftada devam edeyim diyorum ama bakalım
Evde çok sıkıcı oluyo ya vakit geçmiyo bana öylede
hahaha 33+6 dan bildiriyorum, banka çalışanıyım klima avantajı bile kar etmiyorrr. müşteriler artık soruyor bebekle birlikte çalışmaya devam ediceksin bu gidişle diye :)

Yaz beni bacım. Masamda uyukluyordum biraz önce.
33+4 devam ediyorum zaten hastanedeyim bişe olursa hemen müdahale edilir ama sırt ağrısı beni mahvediyor gittiği yere kadar
Vallahi kızlar bugün 35+2yim. 32den sonra başlarda iyiydi güzeldi ama artık masanın başında oturmak işkenceye dönüştü. Bebemin ayakları ağzımdan çıkacak bastırıyor da bastırıyor. Ben de mali müşavirim ofis ortamım klimalı masabaşı iş mis gibi görünüyor ancak keskinlikle öyle değil... yıllık iznimden 13 günüm kalmış. yarın da geleyim sonrasında yıllık izni yapıştırayım diyorum. Zaten haftaya cuma yasal olarak çalışma süremin son günü. Bilemiyorum sabah böyle hissediyorum akşama doğru şurda ne kaldı az daha sabredeyim moduna geçiyorum. Aşırı kararsız biriyim ya.

Bende her hafta son diyip bırakıcam diyorum ama olabildiğincede geç bırakmak istiyorum herkes 36 ları gördü ya çok erkenmiş gbi geliyo sonraya kalsın iznim diyorum bakalım nereye kadr gitcek böyle

canım ben dışarı çıktığımda o kadar terliyorum ki bırak iç çamasırını pantolonuma kadar ıslanıyor, seninde öyledir diye tahmin ediyorum yine de takip et, benimde sancılarım artmış durumda kalça ekleminden tut sırt bel kasık her gün ağrıyor doğuma hazırlık sancıları bunlar, hiç rahat uyuyamıyorum geceleri sürekli yarı uykulu bi haldeyim

Öyle yapalım dimi canım mesela bulgur belki gaz yapar doğunca yiyemeyiz ama son hafta yiyelim en azından ilerde de deneye deneye gidicez bakalım
Gaz yapacak yemeklerden de uzak durmakta fayda var diye süşünüyorum. Özellikle son günlerde.
Bir arkadaşım doğumdan önce çok tahin tüketiyordu. Sezaryen oldu. İlk günden de çok güzel sütünün geldiğini söyledi.

Bende her hafta son diyip bırakıcam diyorum ama olabildiğincede geç bırakmak istiyorum herkes 36 ları gördü ya çok erkenmiş gbi geliyo sonraya kalsın iznim diyorum bakalım nereye kadr gitcek böyle
3 hafta kaldı dayanılır gibi bence. dediğin gibi bebeğimizle ne kadar çok zamanımız kalsa kardır diye düşünüyorum ben de...

En azından 36 bitse hiç takmıycam kafaya
Hayırlısı Allah'tan bekleyip göreceğiz

3 hafta kaldı dayanılır gibi bence. dediğin gibi bebeğimizle ne kadar çok zamanımız kalsa kardır diye düşünüyorum ben de...

Eylüle doğum var dayabilirsen dayan Ali Cabbar Zor oluyor evet oturmak kalkmak tuvalete gitmek. Umarım 37. Haftama kadar dayanabilirim. Aktarabileceğim maksimum günümü kızımla geçirmek istiyorum.

32. Haftadan izne ayrılan ben ama benim 3. Tüp bebek tedasiyle olduğu için baştan beri hep raporlarla idare ettim. Doğum izni zamanı gelince de hemen kullandım. Doğumdan sonraya sanırım 1,5 ayım kalacakmış. Ondan sonra da mecburen ücretsiz izne ayrılacağım. Analık hakları daha kapsamlı olmalıydı

Bende hep doğum sonrasını düşünüyorum ücretsiz alıcam ama ne kadr geç başlarsa o kadr iyi
Eylüle doğum var dayabilirsen dayan Ali Cabbar Zor oluyor evet oturmak kalkmak tuvalete gitmek. Umarım 37. Haftama kadar dayanabilirim. Aktarabileceğim maksimum günümü kızımla geçirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…