- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Sağlık ocağı bebeğimAğrılar aslında normal, akıntı da normal. Lavaboya girebilirseniz hemen bi kontrol edin bence normal akıntı mı su mu diye. Stres yapmayın, bence normal akıntıdır bende kaç kez dışardayken bu durumu yaşadım bi anda altım ıslanıyordu görmeden rahat edemiyordum. Şu sıra evden çıkmadığım için geçmiş zaman kullandımevde de yaşıyorum oturduğum yerden çok akıntı geliyor.
Asm nedir bu arada, cahilliğimi maruz görünaklıma Aile Sağlığı Merkezi geldi de, sağlık ocağı diye söylediğimden emin olamadım
Amiin amiin inşallahSağlık ocağı bebeğim
Kan vereceksiniz diye aradı öyle gittim
Bu arada bebek doğunca ilk bir hafta içinde kimliği ile birlikte gelin kaydı yapılıp topuk kanı alınacak dendi
Hayırlısı ile vaktinde gelir inşallah
Takip edicem kendimi bakim akşama kadar ne değişecekAmiin amiin inşallahçok teşekkür ederim bilgilendirme için
Sağlıkla gelsinler de inşallah. Ağrılar bende de ara ara oluyor. Daha iyi misiniz, git gide ağırlaşıyoruz ondan herhalde.
Bu gece sabaha kadar uyuyamadım sürekli lavaboya kalkmaktan tekmelerdentabii uyuyamama sebebime de şükrediyorum o ayrı
Amiin amiin inşallahçok teşekkür ederim bilgilendirme için
Sağlıkla gelsinler de inşallah. Ağrılar bende de ara ara oluyor. Daha iyi misiniz, git gide ağırlaşıyoruz ondan herhalde.
Bu gece sabaha kadar uyuyamadım sürekli lavaboya kalkmaktan tekmelerdentabii uyuyamama sebebime de şükrediyorum o ayrı
Öyle mi oluyormuş? ben annemin yanında doğum yapıcam kırkım çıkana kadar da kalırım diyordum nasıl olcak acabaSağlık ocağı bebeğim
Kan vereceksiniz diye aradı öyle gittim
Bu arada bebek doğunca ilk bir hafta içinde kimliği ile birlikte gelin kaydı yapılıp topuk kanı alınacak dendi
Hayırlısı ile vaktinde gelir inşallah
Ben bunu almıştım canım, görümcemde doğal deniz süngeri al dedi 2 çocuğundada doğal deniz süngeri kullanmış çok memnun kalmış ama ben daha almadım onukızlar bu arada bebişlere banyo yıkama süngeri ne aldınız? ben almamışım onu, annelerimiz kendi ördükleri lifleri yıkarlardı ama var mı fikri olan
Kızlar selam, benim gibi hala işe giden koca yürekliler var mı? Ben galiba daha fazla dayanamayacağım
hahaha 33+6 dan bildiriyorum, banka çalışanıyım klima avantajı bile kar etmiyorrr. müşteriler artık soruyor bebekle birlikte çalışmaya devam ediceksin bu gidişle diye :)Kızlar selam, benim gibi hala işe giden koca yürekliler var mı? Ben galiba daha fazla dayanamayacağım
Normal doğum isteyen ve düşünen anne adayları Facebook da önüme böyle Bir kağıt çıktı.
36. Haftadan sonra yapılacaklar listesiymiş.
Aklınızda bulunsun 36 yı geçenlerMelikeben lidyadgn evcarshirak
Ayy sorma valla öyle bi vuruyo ki elimi koyuyorum sanki faydası olacak gibi uyutmuyorTekmeler baya acıtmaya başladı ya bildiğin bastırıyo
Ben geçen hafta çarşambadan itibaren evden çalışmaya geçtim. Eğer imkanın varsa tavsiye edeirm canım ev daha rahat oluyor helede bu sıcaklarda. Ama evden bile zor artık. Son zamanlar diye kendimi gaza getirmeye çalışıyorum ama pek de başarılı olduğum söylenemezKızlar selam, benim gibi hala işe giden koca yürekliler var mı? Ben galiba daha fazla dayanamayacağım
Aşırı mantıklıKızlar tabloyla ilgili sorum varr, Bu SAT tarihini kaldırayım diyorum. Artık bebekler doğuyor ne yapacağız kim ne zaman adet görmüşBebeğin doğum haftası sığmıyor da sayfaya. Ne dersiniz? O şuan bir işe yaramıyor artık
Uyuyordu, uyanınca birden altının ıslandığını fark etmişti ve devam etmişti sanırım. Görünce kendisi de yazar tabi, ben okumuştum aklımda kaldığınca yazayım dedim
Yaz beni bacım. Masamda uyukluyordum biraz önce.Kızlar selam, benim gibi hala işe giden koca yürekliler var mı? Ben galiba daha fazla dayanamayacağım
33+4 devam ediyorum zaten hastanedeyim bişe olursa hemen müdahale edilirKızlar selam, benim gibi hala işe giden koca yürekliler var mı? Ben galiba daha fazla dayanamayacağım
36 dan sonra diyorlar ama yine de 37 yi bekleyin bencehiskolikk Canım teşekkür ederimm düşündüğün için. Çoğunu ayrı ayrı okuyup derlememiştim böylesi çok iyi oldu.
Hurmaya 37 haftada mı başlıyorduk?
Hurmaya başladım ben ama hepsi aynı anda zararlı olur bence . Merdiven kullanıyorum 4.kata taşınmışız o gün 2ye kadar asansörle çıktım 2den sonda yürüdümNormal doğum isteyen ve düşünen anne adayları Facebook da önüme böyle Bir kağıt çıktı.
36. Haftadan sonra yapılacaklar listesiymiş.
Aklınızda bulunsun 36 yı geçenlerMelikeben lidyadgn evcarshirak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?