2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağlık ocağı bebeğim
Kan vereceksiniz diye aradı öyle gittim
Bu arada bebek doğunca ilk bir hafta içinde kimliği ile birlikte gelin kaydı yapılıp topuk kanı alınacak dendi
Hayırlısı ile vaktinde gelir inşallah

Amiin amiin inşallah çok teşekkür ederim bilgilendirme için
Sağlıkla gelsinler de inşallah. Ağrılar bende de ara ara oluyor. Daha iyi misiniz, git gide ağırlaşıyoruz ondan herhalde.
Bu gece sabaha kadar uyuyamadım sürekli lavaboya kalkmaktan tekmelerden tabii uyuyamama sebebime de şükrediyorum o ayrı

Takip edicem kendimi bakim akşama kadar ne değişecek
kibrisss su gelme olayın nasıl olmuştu acaba

Tekmeler baya acıtmaya başladı ya bildiğin bastırıyo

Öyle mi oluyormuş? ben annemin yanında doğum yapıcam kırkım çıkana kadar da kalırım diyordum nasıl olcak acaba

kızlar bu arada bebişlere banyo yıkama süngeri ne aldınız? ben almamışım onu, annelerimiz kendi ördükleri lifleri yıkarlardı ama var mı fikri olan
Ben bunu almıştım canım, görümcemde doğal deniz süngeri al dedi 2 çocuğundada doğal deniz süngeri kullanmış çok memnun kalmış ama ben daha almadım onu

Eklentiler

• Screenshot_20230808_114703_Trendyol.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 73
Been 33+5 bugün
Doktor takipli devam ediyorum cmt kontrol var herşey yolunda 1 hafta daha git derse önümzdeki haftada devam edeyim diyorum ama bakalım
Evde çok sıkıcı oluyo ya vakit geçmiyo bana öylede
Kızlar selam, benim gibi hala işe giden koca yürekliler var mı? Ben galiba daha fazla dayanamayacağım

Kızlar selam, benim gibi hala işe giden koca yürekliler var mı? Ben galiba daha fazla dayanamayacağım
hahaha 33+6 dan bildiriyorum, banka çalışanıyım klima avantajı bile kar etmiyorrr. müşteriler artık soruyor bebekle birlikte çalışmaya devam ediceksin bu gidişle diye :)

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-08-11-46-28-120_com.facebook.katana.webp
    10 KB · Görüntüleme: 80
Tekmeler baya acıtmaya başladı ya bildiğin bastırıyo
Ayy sorma valla öyle bi vuruyo ki elimi koyuyorum sanki faydası olacak gibi uyutmuyor diyorum çıkınca da babanı döv tamam mı kolay mı beleşten baba oluyorlar

Ben geçen hafta çarşambadan itibaren evden çalışmaya geçtim. Eğer imkanın varsa tavsiye edeirm canım ev daha rahat oluyor helede bu sıcaklarda. Ama evden bile zor artık. Son zamanlar diye kendimi gaza getirmeye çalışıyorum ama pek de başarılı olduğum söylenemez

Takip edicem kendimi bakim akşama kadar ne değişecek
kibrisss su gelme olayın nasıl olmuştu acaba
Uyuyordu, uyanınca birden altının ıslandığını fark etmişti ve devam etmişti sanırım. Görünce kendisi de yazar tabi, ben okumuştum aklımda kaldığınca yazayım dedim

Hurmaya başladım ben ama hepsi aynı anda zararlı olur bence . Merdiven kullanıyorum 4.kata taşınmışız o gün 2ye kadar asansörle çıktım 2den sonda yürüdüm bi de alaturka tuvaleti kullanmaya başladım Meryem ana otu aklimda alcagim. Doğum başlayınca suya konurmuş o sudan içilirmiş doğumdan çıkınca sudan cikartilirmis. Bir şeylere inanmak bana kendimi iyi hissettirir hurafe bile olsa ama Konya’da araştırma yapmışlar bununla ilgili Meryem otunu suya koyup izleyen annelerin suni sancı alma sayısı daha azmış mesela tesekkurler liste icin canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…