İyi iyi , herkes zamanında doğursun inşallahBiz de durum hep seni merak etmekle geçtiBir şey kaçırmadın merak etme buralar aynı doğuran yok senden başka
stres yapma kuzum. Hem bak kıbrasta söyledi daha öncede konuşuldu. Su gelince anlaşılıyormuş baya. İçinin rahat etmesi için istersen doktorunla da bir görüş.Daha çok35+1
HoşbuldumMerhaba hoşgeldin plsnlı sezeryan 38+4 verildi ama bence hiç planlı olmayacak şimdiden ağrı sancı çekiyorum
Canım devamı oldu mu ? Benim suyum 3 kere geldi sonrada kırmızıya bulanık bi sümüksü bişey geldi ve sonra su gibi akmaya başladı ve kırmızı pıhtı şeklinde kan geldiGünaydın kızlar sabah Asm den aradılar gelin rutin tetkikleriniz yapılıcak diye giderken yolda öyle bir akıntım olduki iç çamaşırım su gibiydi bilmiyorum suyumu yoksa akıntımı devamı gelecek mi diye takipteyim
Dün akşamda sırtım ve karnım çok Ağrıdı
Bugünde sırtımın altında ağrı var
Korkmuyor değilim
Bu annelik duygusu aklımızı başımızdan alıcak
33+5’tim ben
Benm doktor egzersiz ve perine masajına başla dedi. Yürüyüş zaten hep yap diyordANormal doğum isteyenler 36 ya kadar herhangi bir şey yaptınız mı kızlar.
Ben sadece yürüyüş yapıyorum akşamları. Doktora soracağım haftaya.
Canım suyun geldiyse 72 saat beklete biliyorlarSormadım onlara hiç
En azından 36 haftamız dolsa onada şükür etcem
Ama bilmiyorum hissediyorum sanki erken gelcek bu linoş
Önceki haftalarınızda kasılmalarınız çok oluyor muydu ? Erken doğuma bir işaret oldu mu diye merak ediyorum.33+5’tim ben
İSİM BELLİ Mİ CANIM BİR DE Tahmini doğum tarihi?Beni de ekleyebilir misiniz? Sat 28 Kasım benim ama gerek kalmamış. Izmir’deyim, ilk bebek. Yaş 33. erkek bebiş bekliyorum hayırlısıyla. Bir de planlı sezaryen düşünen arkadaşlarıma doktorları doğum için kaçıncı güne randevu verdi, bunu merak ediyorum.
Benim hiç ağrım falan yoktu yatıyordum kalktım tuvalete bişey aktı ama az dedim kaçırdım heralde geldim tekrar uzandım kalktım tuvalete bu sefer 2,3 kaşık kadar , üçüncü kez tutmaya çalıştım ama tutamadım baya geldi , sonra saten nişan geldi sonra baya baya su gibi ayaklarımdan akıyordu
bebişi korumak için canım işte mikrop vs kapmasın diye onun iyiliği için annesi biraz daha sık kendini.Ya boyunu hiç söylemiyorlar yaizin vermiyorlar ya içeriye bişey götürmemize eşime öyle söylemişler , ya konuştu eşim ama oranın yoğun bakım dr’u kesinlikle izin vermiyor , hatta benim bebeğin hiç bi sorunu yokmuş çok şükür ama emzirme bile olmuyor bilmiyorum diğer yerlerde olurmu
tahine ne zaman başlamış acaba, benim bi memelerde hassasiyet yok şu anGaz yapacak yemeklerden de uzak durmakta fayda var diye süşünüyorum. Özellikle son günlerde.
Bir arkadaşım doğumdan önce çok tahin tüketiyordu. Sezaryen oldu. İlk günden de çok güzel sütünün geldiğini söyledi.
Evet maalesefÖnceki haftalarınızda kasılmalarınız çok oluyor muydu ? Erken doğuma bir işaret oldu mu diye merak ediyorum.
Aynen ya bapalım ben biraz daha beklerim yeterki sağlıklı olsunbebişi korumak için canım işte mikrop vs kapmasın diye onun iyiliği için annesi biraz daha sık kendini.
içme canım boşver ya, sanırım bağırsak hareketlerini hızlandırmak için iç dmeişlerdir ama herkeste aynı etkiyi göstermiyor yoğurt ye ev yoğurduYa yeminle kolayı içtim ve karnım davul gibi oldu sanki daha doğurmamış gibi
Hassasiyetle çok ilgilimi bilemiyorum canım. Son 1- 1,5 ay bebek beslensin diye yemeğe başlamıştı.tahine ne zaman başlamış acaba, benim bi memelerde hassasiyet yok şu an
canım enfeksiyon riskinden dolayıdır o sıkma canını, o sağlıklı olsun da bi an önce toparlansın çok az kaldı öyle düşünYa boyunu hiç söylemiyorlar yaizin vermiyorlar ya içeriye bişey götürmemize eşime öyle söylemişler , ya konuştu eşim ama oranın yoğun bakım dr’u kesinlikle izin vermiyor , hatta benim bebeğin hiç bi sorunu yokmuş çok şükür ama emzirme bile olmuyor bilmiyorum diğer yerlerde olurmu
Aynen canım bak benim bebek 10 gün daha bekleseydi küveze bile girmeyecekti yani içini ferah tutEn azından 36 bitse hiç takmıycam kafaya
Hayırlısı Allah'tan bekleyip göreceğiz
İlk zamanlar çok lif sünger kullanılmıyor elini sabunla sür yıka minnacıklar zaten sonrasında örgü yumuşak lif kullandım ben kızımdakızlar bu arada bebişlere banyo yıkama süngeri ne aldınız? ben almamışım onu, annelerimiz kendi ördükleri lifleri yıkarlardı ama var mı fikri olan
38+4 e gün verdi bana canımBeni de ekleyebilir misiniz? Sat 28 Kasım benim ama gerek kalmamış. Izmir’deyim, ilk bebek. Yaş 33. erkek bebiş bekliyorum hayırlısıyla. Bir de planlı sezaryen düşünen arkadaşlarıma doktorları doğum için kaçıncı güne randevu verdi, bunu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?