2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
evet bu da mantıklıymış

bende baktım bebek süngerlerine hangisini alacağıma karar veremedim daha, bakınca banada haber verir misin
ben aldım ama hastanedeki gebe eğitiminde çocuk doktoru ilk zamanlarda elle ypın dedi ben de öyle yaparım. Balmy marka kese ve sünger aldım

Sormadım onlara hiç
En azından 36 haftamız dolsa onada şükür etcem
Ama bilmiyorum hissediyorum sanki erken gelcek bu linoş
kuzum bir takip et akıntıyı bakalım. Hastanede değil misin bir doktora soruver olmazsa aradaan ben de aksine benim kız 40 ı bekler gibi geliyor. Çünkü ilk çocuk ya içimde gelmesini isteyen bir istek var gizliden ona inat gelmez bekletir gibi Zaten gelmesin dursun en sona kadar ama yinede bir yandan da insan merak ediuor

ayy bana da hatırlattın baktım şimdi cüzdana koymuştum tarihi yarınmış benimde asm izlemi Sağol kuzu unutçaktım yoksa

hahaha 33+6 dan bildiriyorum, banka çalışanıyım klima avantajı bile kar etmiyorrr. müşteriler artık soruyor bebekle birlikte çalışmaya devam ediceksin bu gidişle diye :)
35+0 bugün hala devam. Çalışmanın bir kötü yanıda herkesin ne zaman doğum aa daha varmış demesi. Nedense uyuz oluyorum

1 hafta kaldı dayan bence canım. Yıllık izinler bebeğe lazım. ( Ayrıca yıllık izin aldığın günler de çalışablir hakkından düşüyor fark edilirse haberin olsun. Ama kimse fark etmiyor :))

kola ne alaka ya ilk defa duyuyorum kafeinden mi acaba bizim dr lsr nescafe ve bol su önerirlerdi bir de yürüyüş, gaz yapan şeyleri içme kaldı ki kola asit vücudun alkali şeylere ihtiyacı var şu an
Ya yeminle kolayı içtim ve karnım davul gibi oldu sanki daha doğurmamış gibi

Evet ay karnım hamilelik zamanından daha büyük

Yok balım hastanede değilim uzandım yatıyorum sırt ağrısı var biraz

Beni de ekleyebilir misiniz? Sat 28 Kasım benim ama gerek kalmamış. Izmir’deyim, ilk bebek. Yaş 33. erkek bebiş bekliyorum hayırlısıyla. Bir de planlı sezaryen düşünen arkadaşlarıma doktorları doğum için kaçıncı güne randevu verdi, bunu merak ediyorum.

kızlar bu arada bebişlere banyo yıkama süngeri ne aldınız? ben almamışım onu, annelerimiz kendi ördükleri lifleri yıkarlardı ama var mı fikri olan
Ben e bebekten almıştım inşallah güzel çıkar , ama daha kullanmaya bilirim ya , elimle sabunla yıkarım
Bebek Selülozik Doğal Sünger Asortili

Daha sonra tekrar değerlendireceğiz. Eğer herşey yolunda giderse 39+0 da olacak gibi. 15 Eylül'de

Merhaba hoşgeldin plsnlı sezeryan 38+4 verildi ama bence hiç planlı olmayacak şimdiden ağrı sancı çekiyorum

Ya boyunu hiç söylemiyorlar ya izin vermiyorlar ya içeriye bişey götürmemize eşime öyle söylemişler , ya konuştu eşim ama oranın yoğun bakım dr’u kesinlikle izin vermiyor , hatta benim bebeğin hiç bi sorunu yokmuş çok şükür ama emzirme bile olmuyor bilmiyorum diğer yerlerde olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…