- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Daha çokKaç gün kaldı 36 bitmesine
ben aldım ama hastanedeki gebe eğitiminde çocuk doktoru ilk zamanlarda elle ypın dedi ben de öyle yaparım. Balmy marka kese ve sünger aldımevet bu da mantıklıymış
bende baktım bebek süngerlerine hangisini alacağıma karar veremedim daha, bakınca banada haber verir misin
Misafir olarak sağlık ocağından yararlanabiliyorsun canım. Hiç endişe etme.
Sağ olun kızlarOrdaki sağlık ocağına gitsen misafir hasta olarak kayıt açabilirler belki
kuzum bir takip et akıntıyı bakalım. Hastanede değil misin bir doktora soruver olmazsa aradaanSormadım onlara hiç
En azından 36 haftamız dolsa onada şükür etcem
Ama bilmiyorum hissediyorum sanki erken gelcek bu linoş
ayy bana da hatırlattın baktım şimdi cüzdana koymuştum tarihi yarınmış benimde asm izlemiSağlık ocağı bebeğim
Kan vereceksiniz diye aradı öyle gittim
Bu arada bebek doğunca ilk bir hafta içinde kimliği ile birlikte gelin kaydı yapılıp topuk kanı alınacak dendi
Hayırlısı ile vaktinde gelir inşallah
Doğru diyorsun ablamın emzirirken gelmedi hiçdur kız belki 2 yıl gelmez inşallah
9 günüm kaldı hala gidiyorumKızlar selam, benim gibi hala işe giden koca yürekliler var mı? Ben galiba daha fazla dayanamayacağım
35+0 bugün hala devam. Çalışmanın bir kötü yanıda herkesin ne zaman doğum aa daha varmış demesi. Nedense uyuz oluyorumhahaha 33+6 dan bildiriyorum, banka çalışanıyım klima avantajı bile kar etmiyorrr. müşteriler artık soruyor bebekle birlikte çalışmaya devam ediceksin bu gidişle diye :)
bana ebe başlayabilirsin dedi hurmaya@hiskolikk Canım teşekkür ederimm düşündüğün için. Çoğunu ayrı ayrı okuyup derlememiştim böylesi çok iyi oldu.
Hurmaya 37 haftada mı başlıyorduk?
1 hafta kaldı dayan bence canım. Yıllık izinler bebeğe lazım. ( Ayrıca yıllık izin aldığın günler de çalışablir hakkından düşüyor fark edilirse haberin olsun. Ama kimse fark etmiyor :))Vallahi kızlar bugün 35+2yim. 32den sonra başlarda iyiydi güzeldi ama artık masanın başında oturmak işkenceye dönüştü. Bebemin ayakları ağzımdan çıkacak bastırıyor da bastırıyor. Ben de mali müşavirim ofis ortamım klimalı masabaşı iş mis gibi görünüyor ancak keskinlikle öyle değil... yıllık iznimden 13 günüm kalmış. yarın da geleyim sonrasında yıllık izni yapıştırayım diyorum. Zaten haftaya cuma yasal olarak çalışma süremin son günü. Bilemiyorum sabah böyle hissediyorum akşama doğru şurda ne kaldı az daha sabredeyim moduna geçiyorum. Aşırı kararsız biriyim ya.
Ya yeminle kolayı içtim ve karnım davul gibi oldu sanki daha doğurmamış gibikola ne alaka ya ilk defa duyuyorum kafeinden mi acababizim dr lsr nescafe ve bol su önerirlerdi bir de yürüyüş, gaz yapan şeyleri içme kaldı ki kola asit vücudun alkali şeylere ihtiyacı var şu an
EvetÇok şükür bizler iyiyiz, hepimiz grubumuzun 3. Bebeğinin haberini bekledik sabırsızlıklao haberi de aldık şükürler olsun
Sezeryandan sonra gaz çıkarılmasını ve tuvalete çıkılması isteniyormuş bağırsaklar çalışıyor mu diye sanırım. Aylardır içme içme bi anda içince ağır gelmiş olabilir
Canımsın çok şükürasko bizler iyiyiz merak etme hepimizin aklı sendeydi, çok şükür senden de güzel haberler aldık
Yok balım hastanede değilim uzandım yatıyorum sırt ağrısı var birazkuzum bir takip et akıntıyı bakalım. Hastanede değil misin bir doktora soruver olmazsa aradaanben de aksine benim kız 40 ı bekler gibi geliyor. Çünkü ilk çocuk ya içimde gelmesini isteyen bir istek var gizliden ona inat gelmez bekletir gibi Zaten gelmesin dursun en sona kadar ama yinede bir yandan da insan merak ediuor
Beni de ekleyebilir misiniz? Sat 28 Kasım benim ama gerek kalmamış. Izmir’deyim, ilk bebek. Yaş 33. erkek bebiş bekliyorum hayırlısıyla. Bir de planlı sezaryen düşünen arkadaşlarıma doktorları doğum için kaçıncı güne randevu verdi, bunu merak ediyorum.Kızlar tabloyla ilgili sorum varr, Bu SAT tarihini kaldırayım diyorum. Artık bebekler doğuyor ne yapacağız kim ne zaman adet görmüşBebeğin doğum haftası sığmıyor da sayfaya. Ne dersiniz? O şuan bir işe yaramıyor artık
Ben e bebekten almıştım inşallah güzel çıkar , ama daha kullanmaya bilirim ya , elimle sabunla yıkarımkızlar bu arada bebişlere banyo yıkama süngeri ne aldınız? ben almamışım onu, annelerimiz kendi ördükleri lifleri yıkarlardı ama var mı fikri olan
Bebeğim senin su nasıl gelmişti anlatabilirmisnCanımsın çok şükür
Daha sonra tekrar değerlendireceğiz. Eğer herşey yolunda giderse 39+0 da olacak gibi. 15 Eylül'deBeni de ekleyebilir misiniz? Sat 28 Kasım benim ama gerek kalmamış. Izmir’deyim, ilk bebek. Yaş 33. erkek bebiş bekliyorum hayırlısıyla. Bir de planlı sezaryen düşünen arkadaşlarıma doktorları doğum için kaçıncı güne randevu verdi, bunu merak ediyorum.
Merhaba hoşgeldin plsnlı sezeryan 38+4 verildi ama bence hiç planlı olmayacak şimdiden ağrı sancı çekiyorumBeni de ekleyebilir misiniz? Sat 28 Kasım benim ama gerek kalmamış. Izmir’deyim, ilk bebek. Yaş 33. erkek bebiş bekliyorum hayırlısıyla. Bir de planlı sezaryen düşünen arkadaşlarıma doktorları doğum için kaçıncı güne randevu verdi, bunu merak ediyorum.
Ya boyunu hiç söylemiyorlar yaCanım haftada 2 az değil mi ya doktorla filan konuşup arttırmaya çalışsana :) Türkiyede sanki her gün gösteriyorlar diye biliyorum hatta günde 2 kere sabah akşam bile gösteren var. Bence de duş al al bebişini bi kokl ona da sanada iyi gelecektir. Bir de bugün yapamazsın belki ama diğer görüşlerde belki yapabilirsin diye bir fikir bi ağız mendili yanına alıp bebek kucağındayken onu da bebeğe değdirip sonra yanına alırsan bebek kokusu geçer ona belki sonra koklarsın sütün gelmesine yardımcı olur. Tabi kısa sürede kokusu geçer mi bebişin hemen bilmem ama geçerse bence senin içinde iyi olur.
Ayrıca devlet cihazında kaç kg demişti en son doktor bebeğe? bir de boyu kaç cm'miş canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?