2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen geceden beri hep uyuyorum , bana geldiler kola iç dediler kola içtim şiştim kola gaz yaptı bana
kola ne alaka ya ilk defa duyuyorum kafeinden mi acaba bizim dr lsr nescafe ve bol su önerirlerdi bir de yürüyüş, gaz yapan şeyleri içme kaldı ki kola asit vücudun alkali şeylere ihtiyacı var şu an

Sizlerde durum nedir hiç okuyamadım mesajları giremedim , bi çoğunun mesajını göremedim okumaya çalışıyorum geriden ama bilmiyorum ne kadar yetiştim
Çok şükür bizler iyiyiz, hepimiz grubumuzun 3. Bebeğinin haberini bekledik sabırsızlıkla o haberi de aldık şükürler olsun
Ay hiç iyi gelmedi zaten zorla içtim canım istemiyordu , gitti bomba gibi patladı
Sezeryandan sonra gaz çıkarılmasını ve tuvalete çıkılması isteniyormuş bağırsaklar çalışıyor mu diye sanırım. Aylardır içme içme bi anda içince ağır gelmiş olabilir

Sizlerde durum nedir hiç okuyamadım mesajları giremedim , bi çoğunun mesajını göremedim okumaya çalışıyorum geriden ama bilmiyorum ne kadar yetiştim
asko bizler iyiyiz merak etme hepimizin aklı sendeydi, çok şükür senden de güzel haberler aldık

kızlar bu arada bebişlere banyo yıkama süngeri ne aldınız? ben almamışım onu, annelerimiz kendi ördükleri lifleri yıkarlardı ama var mı fikri olan
ben aldım 1 tane sünger ama başta annem tülbentten ağız mendili yapmış onu kullanıcam sonra süngere geçerim diyorum canım

kızlar bu arada bebişlere banyo yıkama süngeri ne aldınız? ben almamışım onu, annelerimiz kendi ördükleri lifleri yıkarlardı ama var mı fikri olan
Bende almadım, hatta ihtiyaç gibi gelmemişti bana ciltleri çok hassas olacağı için elimizle ovalarız diye düşünmüştüm ama geçen bi doktorun videosunda bebek süngeri ile duş aldırın diyordu. Daha almadım bende bakayım iyi hatırlattınız

ben aldım 1 tane sünger ama başta annem tülbentten ağız mendili yapmış onu kullanıcam sonra süngere geçerim diyorum canım

evet bu da mantıklıymış

bende baktım bebek süngerlerine hangisini alacağıma karar veremedim daha, bakınca banada haber verir misin

Canım haftada 2 az değil mi ya doktorla filan konuşup arttırmaya çalışsana :) Türkiyede sanki her gün gösteriyorlar diye biliyorum hatta günde 2 kere sabah akşam bile gösteren var. Bence de duş al al bebişini bi kokl ona da sanada iyi gelecektir. Bir de bugün yapamazsın belki ama diğer görüşlerde belki yapabilirsin diye bir fikir bi ağız mendili yanına alıp bebek kucağındayken onu da bebeğe değdirip sonra yanına alırsan bebek kokusu geçer ona belki sonra koklarsın sütün gelmesine yardımcı olur. Tabi kısa sürede kokusu geçer mi bebişin hemen bilmem ama geçerse bence senin içinde iyi olur.
Ayrıca devlet cihazında kaç kg demişti en son doktor bebeğe? bir de boyu kaç cm'miş canım?

Biz de durum hep seni merak etmekle geçti Bir şey kaçırmadın merak etme buralar aynı doğuran yok senden başka

Günaydın kızlar sabah Asm den aradılar gelin rutin tetkikleriniz yapılıcak diye giderken yolda öyle bir akıntım olduki iç çamaşırım su gibiydi bilmiyorum suyumu yoksa akıntımı devamı gelecek mi diye takipteyim
Dün akşamda sırtım ve karnım çok Ağrıdı
Bugünde sırtımın altında ağrı var
Korkmuyor değilim
Bu annelik duygusu aklımızı başımızdan alıcak

CAnım Lina'ya söyle az beklesin Daha kibris'in her ayrıntısına hakim olamadık hepinizi birden nasıl takip edelim Şaka bir yana kuzum valla olabilir artık herşeyden korkuyoruz. Ebelere sorsaydın asm'de fikir verdiler mi?

bende baktım bebek süngerlerine hangisini alacağıma karar veremedim daha, bakınca banada haber verir misin
Şunu buldum 4lü şekilde ebebek uygulamasından, fiyatı çok uygun geldi. Bakalım belki mağazaya gidip alırım, gidemezsem bunu sipariş veririm muhtemelen

Eklentiler

• A85B86F9-6831-4A99-A043-E3093BA1A06D.webp
    18 KB · Görüntüleme: 58
Ağrılar aslında normal, akıntı da normal. Lavaboya girebilirseniz hemen bi kontrol edin bence normal akıntı mı su mu diye. Stres yapmayın, bence normal akıntıdır bende kaç kez dışardayken bu durumu yaşadım bi anda altım ıslanıyordu görmeden rahat edemiyordum. Şu sıra evden çıkmadığım için geçmiş zaman kullandım evde de yaşıyorum oturduğum yerden çok akıntı geliyor.

Asm nedir bu arada, cahilliğimi maruz görün aklıma Aile Sağlığı Merkezi geldi de, sağlık ocağı diye söylediğimden emin olamadım

Şunu buldum 4lü şekilde ebebek uygulamasından, fiyatı çok uygun geldi. Bakalım belki mağazaya gidip alırım, gidemezsem bunu sipariş veririm muhtemelen
Bunun dokusu naylon gibiydi bende bunu aldım daha yumuşak geldi bana

Eklentiler

• 4F4345CF-7B54-412F-A780-2CF455A9F575.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 62
Sormadım onlara hiç
En azından 36 haftamız dolsa onada şükür etcem
Ama bilmiyorum hissediyorum sanki erken gelcek bu linoş

Bencede mantıklı

Bence de canım, SAT ı unuttuk valla artık böyle de ne güzel yine başlıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…