kola ne alaka ya ilk defa duyuyorum kafeinden mi acabaAynen geceden beri hep uyuyorum , bana geldiler kola iç dediler kola içtim şiştimkola gaz yaptı bana
Çok şükür bizler iyiyiz, hepimiz grubumuzun 3. Bebeğinin haberini bekledik sabırsızlıklaSizlerde durum nedir hiç okuyamadım mesajları giremedim , bi çoğunun mesajını göremedim okumaya çalışıyorum geriden ama bilmiyorum ne kadar yetiştim
Sezeryandan sonra gaz çıkarılmasını ve tuvalete çıkılması isteniyormuş bağırsaklar çalışıyor mu diye sanırım. Aylardır içme içme bi anda içince ağır gelmiş olabilirAy hiç iyi gelmedizaten zorla içtim canım istemiyordu , gitti bomba gibi patladı
asko bizler iyiyiz merak etme hepimizin aklı sendeydi, çok şükür senden de güzel haberler aldıkSizlerde durum nedir hiç okuyamadım mesajları giremedim , bi çoğunun mesajını göremedim okumaya çalışıyorum geriden ama bilmiyorum ne kadar yetiştim
ben aldım 1 tane sünger ama başta annem tülbentten ağız mendili yapmış onu kullanıcam sonra süngere geçerim diyorum canımkızlar bu arada bebişlere banyo yıkama süngeri ne aldınız? ben almamışım onu, annelerimiz kendi ördükleri lifleri yıkarlardı ama var mı fikri olan
Bende almadım, hatta ihtiyaç gibi gelmemişti banakızlar bu arada bebişlere banyo yıkama süngeri ne aldınız? ben almamışım onu, annelerimiz kendi ördükleri lifleri yıkarlardı ama var mı fikri olan
ben aldım 1 tane sünger ama başta annem tülbentten ağız mendili yapmış onu kullanıcam sonra süngere geçerim diyorum canım
Bende almadım, hatta ihtiyaç gibi gelmemişti banaciltleri çok hassas olacağı için elimizle ovalarız diye düşünmüştüm ama geçen bi doktorun videosunda bebek süngeri ile duş aldırın diyordu. Daha almadım bende bakayım iyi hatırlattınız
Canım haftada 2 az değil mi ya doktorla filan konuşup arttırmaya çalışsana :) Türkiyede sanki her gün gösteriyorlar diye biliyorum hatta günde 2 kere sabah akşam bile gösteren var. Bence de duş al al bebişini bi kokl ona da sanada iyi gelecektir. Bir de bugün yapamazsın belki ama diğer görüşlerde belki yapabilirsin diye bir fikir bi ağız mendili yanına alıp bebek kucağındayken onu da bebeğe değdirip sonra yanına alırsan bebek kokusu geçer ona belki sonra koklarsın sütün gelmesine yardımcı olur. Tabi kısa sürede kokusu geçer mi bebişin hemen bilmem ama geçerse bence senin içinde iyi olur.Amin inşallahya bebeği haftada 2 kere göre biliyormuşum , eşime annenin kucağına vere biliriz ama düş alsın temiz gelsin demişler yada gelsin cam arkasından görsün , ama eğer kucağa alma hakkım varsa yarını beklemek istiyorum çünkü haftada sadece 2 kez
Biz de durum hep seni merak etmekle geçtiSizlerde durum nedir hiç okuyamadım mesajları giremedim , bi çoğunun mesajını göremedim okumaya çalışıyorum geriden ama bilmiyorum ne kadar yetiştim
CAnım Lina'ya söyle az beklesinGünaydın kızlar sabah Asm den aradılar gelin rutin tetkikleriniz yapılıcak diye giderken yolda öyle bir akıntım olduki iç çamaşırım su gibiydi bilmiyorum suyumu yoksa akıntımı devamı gelecek mi diye takipteyim
Dün akşamda sırtım ve karnım çok Ağrıdı
Bugünde sırtımın altında ağrı var
Korkmuyor değilim
Bu annelik duygusu aklımızı başımızdan alıcak
Şunu buldum 4lü şekilde ebebek uygulamasından, fiyatı çok uygun geldi. Bakalım belki mağazaya gidip alırım, gidemezsem bunu sipariş veririm muhtemelenbende baktım bebek süngerlerine hangisini alacağıma karar veremedim daha, bakınca banada haber verir misin
Ağrılar aslında normal, akıntı da normal. Lavaboya girebilirseniz hemen bi kontrol edin bence normal akıntı mı su mu diye. Stres yapmayın, bence normal akıntıdır bende kaç kez dışardayken bu durumu yaşadım bi anda altım ıslanıyordu görmeden rahat edemiyordum. Şu sıra evden çıkmadığım için geçmiş zaman kullandımGünaydın kızlar sabah Asm den aradılar gelin rutin tetkikleriniz yapılıcak diye giderken yolda öyle bir akıntım olduki iç çamaşırım su gibiydi bilmiyorum suyumu yoksa akıntımı devamı gelecek mi diye takipteyim
Dün akşamda sırtım ve karnım çok Ağrıdı
Bugünde sırtımın altında ağrı var
Korkmuyor değilim
Bu annelik duygusu aklımızı başımızdan alıcak
Bunun dokusu naylon gibiydi bende bunu aldım daha yumuşak geldi banaŞunu buldum 4lü şekilde ebebek uygulamasından, fiyatı çok uygun geldi. Bakalım belki mağazaya gidip alırım, gidemezsem bunu sipariş veririm muhtemelen
Çok teşekkür ediyorum, görmeden bilemiyoruz. Ona da bir bakarımBunun dokusu naylon gibiydi bende bunu aldım daha yumuşak geldi bana
Sormadım onlara hiçCAnım Lina'ya söyle az beklesinDaha kibris'in her ayrıntısına hakim olamadık hepinizi birden nasıl takip edelim Şaka bir yana kuzum valla olabilir artık herşeyden korkuyoruz. Ebelere sorsaydın asm'de fikir verdiler mi?
Bencede mantıklıKızlar tabloyla ilgili sorum varr, Bu SAT tarihini kaldırayım diyorum. Artık bebekler doğuyor ne yapacağız kim ne zaman adet görmüşBebeğin doğum haftası sığmıyor da sayfaya. Ne dersiniz? O şuan bir işe yaramıyor artık
Bence de canım, SAT ı unuttuk valla artık böyle de ne güzel yine başlıycakKızlar tabloyla ilgili sorum varr, Bu SAT tarihini kaldırayım diyorum. Artık bebekler doğuyor ne yapacağız kim ne zaman adet görmüşBebeğin doğum haftası sığmıyor da sayfaya. Ne dersiniz? O şuan bir işe yaramıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?