Aynen canım valla öyle düşünüyorumcanım enfeksiyon riskinden dolayıdır o sıkma canını, o sağlıklı olsun da bi an önce toparlansın çok az kaldı öyle düşün
35+0 bugün hala devam. Çalışmanın bir kötü yanıda herkesin ne zaman doğum aa daha varmış demesi. Nedense uyuz oluyorum
Bebeğim benim iç çamaşırım yaklaşık3 yemek kaşığı kadar ıslaklık oluşmuştu sonrasında iç çamaşırını değiştim bi tatlı kaşığı ebatında ıslaklık oldu sonrası yok takip ediyorum ama dün akşam bel ve karın ağrısı çektim bugünde yine belim ağrıyor bilmiyorum yalancı sancılar mı yoksa bebek geliyorum mu diyor anlamadım ilk gebeliğimde direk sezeryan olduğum için su veya sancı olayını hiç yaşamadımCanım devamı oldu mu ? Benim suyum 3 kere geldi sonrada kırmızıya bulanık bi sümüksü bişey geldi ve sonra su gibi akmaya başladı ve kırmızı pıhtı şeklinde kan geldi
Ay süper haberler hemen alır umarım kuzumKızlar aradım , çocuk servis bölümünü ,akşam 6 randevu aldım , gidicem eve duş alıp bebeğimi görmeye gidicemkucağıma vereceklerini şöylediler 1980 grammış , 2400 ,2300 ola kadar kalması gerekiyormuş
Demekki baya kendini belli ediyor dur bakim ne olcak belin alt kısmında ağrı olunca oda beni şüpheye koydu ama eğer doğum belirtileri ise gitgide ağrının sancının şiddetlenmesi beklenirBenim hiç ağrım falan yoktu yatıyordum kalktım tuvalete bişey aktı ama az dedim kaçırdım heralde geldim tekrar uzandım kalktım tuvalete bu sefer 2,3 kaşık kadar , üçüncü kez tutmaya çalıştım ama tutamadım baya geldi , sonra saten nişan geldi sonra baya baya su gibi ayaklarımdan akıyordu
39+1Beni de ekleyebilir misiniz? Sat 28 Kasım benim ama gerek kalmamış. Izmir’deyim, ilk bebek. Yaş 33. erkek bebiş bekliyorum hayırlısıyla. Bir de planlı sezaryen düşünen arkadaşlarıma doktorları doğum için kaçıncı güne randevu verdi, bunu merak ediyorum.
Bence normal akinti olabilir çünkü bende de vardı. Doktora sormuştum suyun gelirse anlarsın durmaz sürekli akar yani pacandan akar kaba tabirle dedi.Bebeğim benim iç çamaşırım yaklaşık3 yemek kaşığı kadar ıslaklık oluşmuştu sonrasında iç çamaşırını değiştim bi tatlı kaşığı ebatında ıslaklık oldu sonrası yok takip ediyorum ama dün akşam bel ve karın ağrısı çektim bugünde yine belim ağrıyor bilmiyorum yalancı sancılar mı yoksa bebek geliyorum mu diyor anlamadım ilk gebeliğimde direk sezeryan olduğum için su veya sancı olayını hiç yaşamadım
Bende sakallı ipten örulmus minik bir lif var kuzu yumuşak yumuşak onu kullanacağım, sünger almadımkızlar bu arada bebişlere banyo yıkama süngeri ne aldınız? ben almamışım onu, annelerimiz kendi ördükleri lifleri yıkarlardı ama var mı fikri olan
Ayy zor işin Allah kolaylık versin kuzumhahaha 33+6 dan bildiriyorum, banka çalışanıyım klima avantajı bile kar etmiyorrr. müşteriler artık soruyor bebekle birlikte çalışmaya devam ediceksin bu gidişle diye :)
Ya o emziren anneler için ya içinde bebek için zararlı bitkiler olmaz dimiKızlar süt için çaylara falan da başlamak gerekir mi önceden acaba ?
Bunu bilmiyordum dediğin iyi olduben aldım ama hastanedeki gebe eğitiminde çocuk doktoru ilk zamanlarda elle ypın dedi ben de öyle yaparım. Balmy marka kese ve sünger aldım
Benim su önce tam su gibiyidi sonra sümüksü oldu , şefaf sonra kana bulanmış oldu , sonrada tekrar su gibi ama sildiğimde vajinadan sümüksü bişey kalıyorduBebeğim senin su nasıl gelmişti anlatabilirmisn
Benimde ilk öyleydi sonra şiddetlendi eğer suyun gelmişse durmaz zaten gitgide artarBebeğim benim iç çamaşırım yaklaşık3 yemek kaşığı kadar ıslaklık oluşmuştu sonrasında iç çamaşırını değiştim bi tatlı kaşığı ebatında ıslaklık oldu sonrası yok takip ediyorum ama dün akşam bel ve karın ağrısı çektim bugünde yine belim ağrıyor bilmiyorum yalancı sancılar mı yoksa bebek geliyorum mu diyor anlamadım ilk gebeliğimde direk sezeryan olduğum için su veya sancı olayını hiç yaşamadım
Kızlar tabloyla ilgili sorum varr, Bu SAT tarihini kaldırayım diyorum. Artık bebekler doğuyor ne yapacağız kim ne zaman adet görmüşBebeğin doğum haftası sığmıyor da sayfaya. Ne dersiniz? O şuan bir işe yaramıyor artık
Normal doğum isteyen ve düşünen anne adayları Facebook da önüme böyle Bir kağıt çıktı.
36. Haftadan sonra yapılacaklar listesiymiş.
Aklınızda bulunsun 36 yı geçenler@Melikeben @lidyadgn @evcarshirak
dur kız belki 2 yıl gelmez inşallah
İnşallah bende hemen kilo alsın da eve gidelim istiyorum inşalllah iştahlıdırAy süper haberler hemen alır umarım kuzum
İnşallah bende hemen kilo alsın da eve gidelim istiyorum inşalllah iştahlıdır
Yok bazen sancı çok sonra geliyor mesela benim akşam suyum geldi ama sancım yoktu , yani sancı nst’de çıkıyordu ama ben hiç his etmiyordum sonra gece 2den falan sonra ağrım şiddetlendiDemekki baya kendini belli ediyor dur bakim ne olcak belin alt kısmında ağrı olunca oda beni şüpheye koydu ama eğer doğum belirtileri ise gitgide ağrının sancının şiddetlenmesi beklenir
Aynen canım ya sağlıklı olsun da , inşallah hemencecik kavuşuruz Allah’ın izniylekibrisss beybi kuvoz bebeklerinde durum nedir bilemiyorum ama normal zamanda gelen bebeklerde gunde min.20 gr almasi beklenir, 50-60 grama kadar da yukselir
Minimum duzeyde alsa 10-12 gunde bebegine kavusursun diye dusunuyorum. Bir de orada beslemeyi bizlerden cok daha iyi bilenlere emanet :)
benlerim de arttı. Et beni gibi ufak benler de çıktıKızlar aranızda hamilelik döneminde vücudunda benleri artan var mı? Çok abuk bir soru oldu farkındayımama benim kollarımın heryeri ben oldu resmen.en az 20 tane yeni ben vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?