2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım devamı oldu mu ? Benim suyum 3 kere geldi sonrada kırmızıya bulanık bi sümüksü bişey geldi ve sonra su gibi akmaya başladı ve kırmızı pıhtı şeklinde kan geldi
Bebeğim benim iç çamaşırım yaklaşık3 yemek kaşığı kadar ıslaklık oluşmuştu sonrasında iç çamaşırını değiştim bi tatlı kaşığı ebatında ıslaklık oldu sonrası yok takip ediyorum ama dün akşam bel ve karın ağrısı çektim bugünde yine belim ağrıyor bilmiyorum yalancı sancılar mı yoksa bebek geliyorum mu diyor anlamadım ilk gebeliğimde direk sezeryan olduğum için su veya sancı olayını hiç yaşamadım

Ay süper haberler hemen alır umarım kuzum

Demekki baya kendini belli ediyor dur bakim ne olcak belin alt kısmında ağrı olunca oda beni şüpheye koydu ama eğer doğum belirtileri ise gitgide ağrının sancının şiddetlenmesi beklenir

39+1

Bence normal akinti olabilir çünkü bende de vardı. Doktora sormuştum suyun gelirse anlarsın durmaz sürekli akar yani pacandan akar kaba tabirle dedi.

kızlar bu arada bebişlere banyo yıkama süngeri ne aldınız? ben almamışım onu, annelerimiz kendi ördükleri lifleri yıkarlardı ama var mı fikri olan
Bende sakallı ipten örulmus minik bir lif var kuzu yumuşak yumuşak onu kullanacağım, sünger almadım

hahaha 33+6 dan bildiriyorum, banka çalışanıyım klima avantajı bile kar etmiyorrr. müşteriler artık soruyor bebekle birlikte çalışmaya devam ediceksin bu gidişle diye :)
Ayy zor işin Allah kolaylık versin kuzum

Benimde ilk öyleydi sonra şiddetlendi eğer suyun gelmişse durmaz zaten gitgide artar

Bence kaldir gitsin. :)

Ya bu listedeki adacayi ozellikle beni hep cok korkutmustur. Zira eski caglarda cocuk dusurmek icin kullanildigi biliniyor. Bence adacayi icme olayini doktorunuza danisin.

dur kız belki 2 yıl gelmez inşallah

Regl mi? Hic bu duayi etme, gelsin diye dua edeceksin... benim 7 ay sonra reglim, geldigi gun parti duzenleyecekltim neredeyse.

O gune kadar resmen cile cekmisim. Saclarim olesiye dolasiyordu. Regl ile birlikte hersey duzeldi.

İnşallah bende hemen kilo alsın da eve gidelim istiyorum inşalllah iştahlıdır

kibrisss beybi kuvoz bebeklerinde durum nedir bilemiyorum ama normal zamanda gelen bebeklerde gunde min.20 gr almasi beklenir, 50-60 grama kadar da yukselir

Minimum duzeyde alsa 10-12 gunde bebegine kavusursun diye dusunuyorum. Bir de orada beslemeyi bizlerden cok daha iyi bilenlere emanet :)

Demekki baya kendini belli ediyor dur bakim ne olcak belin alt kısmında ağrı olunca oda beni şüpheye koydu ama eğer doğum belirtileri ise gitgide ağrının sancının şiddetlenmesi beklenir
Yok bazen sancı çok sonra geliyor mesela benim akşam suyum geldi ama sancım yoktu , yani sancı nst’de çıkıyordu ama ben hiç his etmiyordum sonra gece 2den falan sonra ağrım şiddetlendi

Aynen canım ya sağlıklı olsun da , inşallah hemencecik kavuşuruz Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…