2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay kızlar emzirme danışmanı geldi , sütün geldi mi dedi , yok dedim geldi meme ucumu bi sıktı varya canım meme uçlarından çıkacak sandım soldan 2 damla geldi sağdan gelmedi , pompayla 3 saatte bir en dip emiş şekliyle 5 dk emdireceksin dedi ama acısı çok feci ya haftan düşük sütünün olmaması normal anca 1 hafta 10 güne gelir ama onuda fazla bekleme dedi az gelecek yavaş yavaş çoğalır canım çıktı hiç böyle yaşayan bişey oldu mu

çocuk doğsa bu günlere (inş. gününü bekler tabi ) ne yapacan kııızzz bi karar ver artık yada en azından 2 3 şıkkın olsun bari

Valla gecen gun esimle son kez konustuk, dogunca tipine kasina gozune bakar karar veririz artik diye netlestirdik. Icinden cikamiyoruz çünkü. Dusundukce girdaba dondu mesele

Ya su hareketli smileyler nerde ben niye bulamiyorum onlari?

Valla gecen gun esimle son kez konustuk, dogunca tipine kasina gozune bakar karar veririz artik diye netlestirdik. Icinden cikamiyoruz çünkü. Dusundukce girdaba dondu mesele

Ya su hareketli smileyler nerde ben niye bulamiyorum onlari?
bende alışkanlık direk iki nokta üst üste ve D harfine basıyorum normalde de 3 nokta var üst üste ona basınca çıkıyorlar

tam olarak aynı hisler yalnız değilmişim hayır bakıyorum etrafıma benim aylarımda çook daha kilolu görünenler var abartıyolar benceee

kuzum iştahlı da olsa önce kilo verecek bunu unutma ve duyunca üzülme. Çünkü normali bu.
Hatta ağustos annelerinde 3 kg olan 2800 kg falan doğmuş. O da normalmiş başımıza gelince üzülmeyelim
ayy bilirler mi kızz tanırlar mı bizi sizce doğunca hemen hep merak ediyorum bunu? başkasını annesi sanmaz dimi
Kitapta okumuştum bebek annesini bilerek dünyaya gelirmiş hem kokudan ve sesten; ve aylardır dinlediği kalp ritminden de tanırlar
Tam mucizeler resmen ya

hastanedeki gebe eğitiminde çocuk doktoru %10a kadar kg vermeleri normaldir dedi. ilk hafta galiba kibrisss

tam olarak aynı hisler yalnız değilmişim hayır bakıyorum etrafıma benim aylarımda çook daha kilolu görünenler var abartıyolar benceee
Sorma ya ben de öyle kilolu değilim yani gayet iyi bir hamileyim. pislikler ancak moral bozsunlar. Bir de bayan ya bunu yapanlar ona kızıyorum

Benim ablam da 37 de sipanin kakasini yemesi dolayisiyla sezaryene alındı geldi sütü yoktu. Sola yatıp göğüs uclarini okşadı yeğenim de ciğerleri falan temizlendi 4 5 saat sonra geldi yanımıza. Ebe geldi mem ucunu bi sikti süt fışkırdı sok olduk ablam da sonradan acıdığını ama sütü geldiği için agrinin gözüne gelmediğini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…