Aynen bi bu gün bi cuma giderim , sonra bakalım p.tesiBaşta şişlik inebilir demişler ama illaki toparlar kuzum kısa sürede kucağina alabilemen de çok güzel
Aynen canım ya haklısın hazırladım bunu kendime ama bu gün 1980 dediler yani heralde ödem atmış hali budur yine akşam detaylı bilgi alıcamkuzum iştahlı da olsa önce kilo verecek bunu unutma ve duyunca üzülme. Çünkü normali bu.
Kızlar nasılsınız? bebişlere isim bulamadınız mı hala? Tabloya ekleyeyim..breezerose senin erkek bebişe isim yazmamışız. Melikeben @Butimarr @MSherry @altnkea @bulut_97 @Canefsanim
Salon Kadini (senin de yarana tuz basmış gibi oldum ama )
Aynen bi bu gün bi cuma giderim , sonra bakalım p.tesi
Kokudan bide sesinden tanıyorlar diye biliyorumayy bilirler mi kızz tanırlar mı bizi sizce doğunca hemen hep merak ediyorum bunu? başkasını annesi sanmaz dimi
çocuk doğsa bu günlere (inş. gününü bekler tabi ) ne yapacan kııızzz bi karar ver artıkAyıp su yaptığın shjsjsj
oyy annem kıyamam ona ya minicik ama anneyi tanıyorlar ne güzel mucizeeKokudan bide sesinden tanıyorlar diye biliyorum
çocuk doğsa bu günlere (inş. gününü bekler tabi ) ne yapacan kııızzz bi karar ver artıkyada en azından 2 3 şıkkın olsun bari
bende alışkanlık direk iki nokta üst üste ve D harfine basıyorumValla gecen gun esimle son kez konustuk, dogunca tipine kasina gozune bakar karar veririz artik diye netlestirdik. Icinden cikamiyoruz çünkü. Dusundukce girdaba dondu mesele
Ya su hareketli smileyler nerde ben niye bulamiyorum onlari?
tam olarak aynı hisler yalnız değilmişim1 ay diyorum "aaa daha çok varmış." diyorlar. Sanki hemen doğurmam lazımmış gibi. Ben de çok kilo aldım şiştim herhalde ondan böyle diyorlar diye kötü gibi hissediyorum öyle deyince onlar ama öyle de değil yani.
Hatta ağustos annelerinde 3 kg olan 2800 kg falan doğmuş. O da normalmiş başımıza gelince üzülmeyelimkuzum iştahlı da olsa önce kilo verecek bunu unutma ve duyunca üzülme. Çünkü normali bu.
Kitapta okumuştum bebek annesini bilerek dünyaya gelirmişayy bilirler mi kızz tanırlar mı bizi sizce doğunca hemen hep merak ediyorum bunu? başkasını annesi sanmaz dimi
hastanedeki gebe eğitiminde çocuk doktoru %10a kadar kg vermeleri normaldir dedi. ilk hafta galibaHatta ağustos annelerinde 3 kg olan 2800 kg falan doğmuş. O da normalmiş başımıza gelince üzülmeyelim
Kitapta okumuştum bebek annesini bilerek dünyaya gelirmişhem kokudan ve sesten; ve aylardır dinlediği kalp ritminden de tanırlar
Tam mucizeler resmen ya
Sorma ya ben de öyle kilolu değilim yani gayet iyi bir hamileyim. pisliklertam olarak aynı hisler yalnız değilmişimhayır bakıyorum etrafıma benim aylarımda çook daha kilolu görünenler var abartıyolar benceee
Güle güle giy canım foto görmek isterdim merak ettmKızlar ben sonunda gecelik sabahlık aldımAma yine dar geceliği banane çok beğendim İçimede sindi ooh. Dar mar giyecem Sabahlığına bayıldım çünkü
Kayra olacak canım yenı karar verebıldıkteKızlar nasılsınız? bebişlere isim bulamadınız mı hala? Tabloya ekleyeyim..breezerose senin erkek bebişe isim yazmamışız. Melikeben @Butimarr @MSherry @altnkea @bulut_97 @Canefsanim
Üzgün olarak şimdilik nazenin diyorum belki değiştiririm ama belli değil tamamıyla kocamın bana doğuma kadarki davranışlarına bağlıKızlar nasılsınız? bebişlere isim bulamadınız mı hala? Tabloya ekleyeyim..breezerose senin erkek bebişe isim yazmamışız. Melikeben @Butimarr @MSherry @altnkea @bulut_97 @Canefsanim
Benim ablam da 37 de sipanin kakasini yemesi dolayisiyla sezaryene alındı geldi sütü yoktu. Sola yatıp göğüs uclarini okşadı yeğenim de ciğerleri falan temizlendi 4 5 saat sonra geldi yanımıza. Ebe geldi mem ucunu bi sikti süt fışkırdı sok olduk ablam da sonradan acıdığını ama sütü geldiği için agrinin gözüne gelmediğini söylediAy kızlar emzirme danışmanı geldi , sütün geldi mi dedi , yok dedim geldi meme ucumu bi sıktı varya canım meme uçlarından çıkacak sandımsoldan 2 damla geldi sağdan gelmedi , pompayla 3 saatte bir en dip emiş şekliyle 5 dk emdireceksin dedi ama acısı çok feci ya haftan düşük sütünün olmaması normal anca 1 hafta 10 güne gelir ama onuda fazla bekleme dedi az gelecek yavaş yavaş çoğalır canım çıktı hiç böyle yaşayan bişey oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?