- 2 Temmuz 2023
- 12.381
- 37.176
- 528
Aynen canım ya sağlıklı olsun da , inşallah hemencecik kavuşuruz Allah’ın izniyle
BenimKızlar aranızda hamilelik döneminde vücudunda benleri artan var mı? Çok abuk bir soru oldu farkındayımama benim kollarımın heryeri ben oldu resmen.en az 20 tane yeni ben vardır
Benim yüzümde çiller çıktıKızlar aranızda hamilelik döneminde vücudunda benleri artan var mı? Çok abuk bir soru oldu farkındayımama benim kollarımın heryeri ben oldu resmen.en az 20 tane yeni ben vardır
Bende de oldu o kadar dikkat ettim güneşe ama maalesef oldu ablamda çok olmuştu ama doğumdan sonra bazıları yok oldu bazılarını da aldırdı çok sık rastlanan bir şey hormonlardan dolayı ciltte hassasiyetten oluyormuş öyle demişti doktorumKızlar aranızda hamilelik döneminde vücudunda benleri artan var mı? Çok abuk bir soru oldu farkındayımama benim kollarımın heryeri ben oldu resmen.en az 20 tane yeni ben vardır
Geçen bebeğimiz oldu kokladım yok böyle bir koku rabbim isteyen herkese yaşatsınZaten bugun gormeye de gidecekmissin :) opup koklayabilirsin umarım :) kizina benden de minik bi opucuk kondur,
yaaaa aynennnn. sanki 1 hafta varmışta hala çalışıyomuşuz gibi tepki veriyolar35+0 bugün hala devam. Çalışmanın bir kötü yanıda herkesin ne zaman doğum aa daha varmış demesi. Nedense uyuz oluyorum
Ayyy acaba öpe bilirmiyimZaten bugun gormeye de gidecekmissin :) opup koklayabilirsin umarım :) kizina benden de minik bi opucuk kondur,
Sor eğer bi sakınca yoksa öp kokla yavrunuAyyy acaba öpe bilirmiyimameliyat hanede öpecektim öpmedim korktum mikrop kapat diye
Başta şişlik inebilir demişler ama illaki toparlar kuzum kısa sürede kucağina alabilemen de çok güzelİnşallah bende hemen kilo alsın da eve gidelim istiyorum inşalllah iştahlıdır
Artıp sonra geçiyor kuzu, kiminin yüzünde çil çıkıyor kiminin göğsünde kiminin vücudun da sonra zamanla geçiyor , benimkiler geçmiştiKızlar aranızda hamilelik döneminde vücudunda benleri artan var mı? Çok abuk bir soru oldu farkındayımama benim kollarımın heryeri ben oldu resmen.en az 20 tane yeni ben vardır
nasıl yani neden gelsin isteyeyim kiBence kaldir gitsin. :)
Ya bu listedeki adacayi ozellikle beni hep cok korkutmustur. Zira eski caglarda cocuk dusurmek icin kullanildigi biliniyor. Bence adacayi icme olayini doktorunuza danisin.
Regl mi? Hic bu duayi etme, gelsin diye dua edeceksin... benim 7 ay sonra reglim, geldigi gun parti duzenleyecekltim neredeyse.
O gune kadar resmen cile cekmisim. Saclarim olesiye dolasiyordu. Regl ile birlikte hersey duzeldi.
kuzum iştahlı da olsa önce kilo verecek bunu unutma ve duyunca üzülme. Çünkü normali bu.İnşallah bende hemen kilo alsın da eve gidelim istiyorum inşalllah iştahlıdır
Benim de yüzüm kırmızı gibi hep nedenseBenim yüzümde çiller çıktı
1 ay diyorum "aaa daha çok varmış." diyorlar. Sanki hemen doğurmam lazımmış gibi. Ben de çok kilo aldım şiştim herhalde ondan böyle diyorlar diye kötü gibi hissediyorum öyle deyince onlar ama öyle de değil yani.yaaaa aynennnn. sanki 1 hafta varmışta hala çalışıyomuşuz gibi tepki veriyolar
ayy bilirler mi kızz tanırlar mı bizi sizce doğunca hemen hep merak ediyorum bunu? başkasını annesi sanmaz dimiSor eğer bi sakınca yoksa öp kokla yavrunu
Öpücüğün ona şifa gibi gelecektir hele kokunu alırsa direk annesi olduğunu bilecek
doğum tarihi ne olacaktı acaba tabloya ona göre ekleyeceğim. Tarih sırasına göre ekliyorum daBeni de ekleyebilir misiniz? Sat 28 Kasım benim ama gerek kalmamış. Izmir’deyim, ilk bebek. Yaş 33. erkek bebiş bekliyorum hayırlısıyla. Bir de planlı sezaryen düşünen arkadaşlarıma doktorları doğum için kaçıncı güne randevu verdi, bunu merak ediyorum.
nasıl yani neden gelsin isteyeyim kiBen şok Nolur vücutta?
YaaaaSor eğer bi sakınca yoksa öp kokla yavrunu
Öpücüğün ona şifa gibi gelecektir hele kokunu alırsa direk annesi olduğunu bilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?