2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar aranızda hamilelik döneminde vücudunda benleri artan var mı? Çok abuk bir soru oldu farkındayım ama benim kollarımın heryeri ben oldu resmen.en az 20 tane yeni ben vardır
Benim yani sayı olarak 1 tane arttı ama baya büyük ayrica diğer benlerim de büyüdü.

Kızlar aranızda hamilelik döneminde vücudunda benleri artan var mı? Çok abuk bir soru oldu farkındayım ama benim kollarımın heryeri ben oldu resmen.en az 20 tane yeni ben vardır
Bende de oldu o kadar dikkat ettim güneşe ama maalesef oldu ablamda çok olmuştu ama doğumdan sonra bazıları yok oldu bazılarını da aldırdı çok sık rastlanan bir şey hormonlardan dolayı ciltte hassasiyetten oluyormuş öyle demişti doktorum

Artıp sonra geçiyor kuzu, kiminin yüzünde çil çıkıyor kiminin göğsünde kiminin vücudun da sonra zamanla geçiyor , benimkiler geçmişti

nasıl yani neden gelsin isteyeyim ki Ben şok Nolur vücutta?

yaaaa aynennnn. sanki 1 hafta varmışta hala çalışıyomuşuz gibi tepki veriyolar
1 ay diyorum "aaa daha çok varmış." diyorlar. Sanki hemen doğurmam lazımmış gibi. Ben de çok kilo aldım şiştim herhalde ondan böyle diyorlar diye kötü gibi hissediyorum öyle deyince onlar ama öyle de değil yani.

Son düzenleme:
doğum tarihi ne olacaktı acaba tabloya ona göre ekleyeceğim. Tarih sırasına göre ekliyorum da

nasıl yani neden gelsin isteyeyim ki Ben şok Nolur vücutta?

Ya bende ilk gebeligimden once regl gormekten nefret ederdim. Her ayin 5 gunu ziyan, agri, sanci, kan, revan icinde gecerdi ki cok kanardim oyle boyle degil. O yuzden gebe kaldigimda regl olmamak mutlu etmisti, sonra da uzun sure olmam insallah demistim.

Ama emzirirken vitamin eksikligi yasiyoruz ya zaten, ustune bir de regl olmamaktan kaynakli hormonal sikintilar, insani mahvediyor. Menopozlu gibi surekli yaniyorsun, saclarin avuc avuc dokuluyor, deliler gibi dolasiyor, tirnaklarin sertlesip kabalasiyor (bazisinda incelip cit cit kiriliyormus), cilt desen sivilce basiyor falan cok saçma bi duzen. Ayrica regl olamadigin icin korunamiyorsun da.

Sor eğer bi sakınca yoksa öp kokla yavrunu
Öpücüğün ona şifa gibi gelecektir hele kokunu alırsa direk annesi olduğunu bilecek
Yaaaa öyle mi düşünüyorsun ama ya öpme derse ki bence diye bilir aşırı titiz bi dr varmış , yani bu titizlik Kıbrıs’ta bi ilk aslında duyduğumda içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…