Yaaa hemde bebeğin içinde bulunduğu sıvının kokusu ile annenin meme başı kokusu aynıymış. Bu yüzden doğduklarında anne memesini aranarak bulabiliyorlarmışoyy annem kıyamam ona ya minicik ama anneyi tanıyorlar ne güzel mucizee
Canım benim bu süreç senin istediğin birşey değildi ki, sen bu süreci verimli geçir, kendini toparla sağlıklı beslen bebişin illaki gelecekAynen bi bu gün bi cuma giderim , sonra bakalım p.tesi
Sütten ziyade, bebişin kaka yemesini merak ettim. Nasıl anladılar acaba yani kontrolde mi fark edildi yoksa evde otururken fark edilen bişey mi oluyor. Allah korusun kimsenin başına gelmesinBenim ablam da 37 de sipanin kakasini yemesi dolayisiyla sezaryene alındı geldi sütü yoktu. Sola yatıp göğüs uclarini okşadı yeğenim de ciğerleri falan temizlendi 4 5 saat sonra geldi yanımıza. Ebe geldi mem ucunu bi sikti süt fışkırdı sok olduk ablam da sonradan acıdığını ama sütü geldiği için agrinin gözüne gelmediğini söyledi
Canım benım lökosıt bı ara 45 tı doktorum olabılır dıyıp çok onemsememıstı hatta üremem bıle vardı ama onemsız bı bakterı turu oldugu ıcın antıbıyotık kullanmadım 25 aşırı yüksek degıl hamılelık ıcın .bol su iç crp de gayet ıyı benım gebelıgımın basından berı 11-12 hıc dusmedı müdahaleyede gerek gormedıler ıkız olunca bızım değerler daha yüksek olabılıyorCuma günü 23 olan lökosit 25 e cikmis, bakteri 38
Crp yükselişte. Bu aya kadar enfeksiyon yasamamistim, ctesi antibiyotikte kullandim fayda etmedi sanirim
Kontrol günü degildi hareketlerinin azaldığını söyledi ablam doktora gittik doktor da nst ye bağladı ve bebeğin kalp atışlarının azaldığını görmüş kakasini yemiş olabileceğini söyledi acil sezaryen yapıldı.Sütten ziyade, bebişin kaka yemesini merak ettim. Nasıl anladılar acaba yani kontrolde mi fark edildi yoksa evde otururken fark edilen bişey mi oluyor. Allah korusun kimsenin başına gelmesin
Benim dr isini riske atmak istemedi manurol şase kullandirdi. Dün kendi muayendede enfeksiyonu gördü, bakalim bu degerlerle ne diyecekCanım benım lökosıt bı ara 45 tı doktorum olabılır dıyıp çok onemsememıstı hatta üremem bıle vardı ama onemsız bı bakterı turu oldugu ıcın antıbıyotık kullanmadım 25 aşırı yüksek degıl hamılelık ıcın .bol su iç crp de gayet ıyı benım gebelıgımın basından berı 11-12 hıc dusmedı müdahaleyede gerek gormedıler ıkız olunca bızım değerler daha yüksek olabılıyor
Kayra beyimiz de tablo da yerini aldıKayra olacak canım yenı karar verebıldıkte
İlay 'a ne oldu yaa o kadar da beğenmiştinizÜzgün olarak şimdilik nazenin diyorum belki değiştiririm ama belli değil tamamıyla kocamın bana doğuma kadarki davranışlarına bağlı
yaa ne kadar büyük mucize gerçekten rabbim hepimize nasip etsin inş.Yaaa hemde bebeğin içinde bulunduğu sıvının kokusu ile annenin meme başı kokusu aynıymış. Bu yüzden doğduklarında anne memesini aranarak bulabiliyorlarmışAllahım ne büyüksün
Canim benimde 34+0 da ogullardan biri 2200 biri 2190 filan cikti seninkiyle ayni. Ama benimkiler on gün önceye kiyasla 150 gr filan almislar, az yani. Ben normalde boya kg ya takilmam ama on günde bana bayagi az aldilar geldi.. bende kg almamisim benden mi kaynakl acaba diycem ama beslenme rutinim ayni, herseyden dengeli yiyorum. Hareketlerim kisitli yuruyis filan yok. Son iki hafta kaldi biraz kg alsinlar istiyorumBen biraz önce doktordan çıktım. Herşey normal çıktı. Kuzum kilo almış 2090 gr 43 cm gözüküyor. Ya yediklerim yaradı ya da zaten kilo alma dönemiydi emin değilim. Pazartesiden beri 500 grama yakın almış.
Yürürken hareket ederken ağrım olduğu için nst çektik ve idrar tahlili verdim. Sonuçlar çıktı fakat doktorumla henüz tam değerlendiremedik.
İlay olabilir yanına Ece olabilir dogsun bakayım guzel mi olacak ona göre koymaya karar vereceğimİlay 'a ne oldu yaa o kadar da beğenmiştiniz
Kuzum senin ikiz. Çok çok iyi maşallahCanim benimde 34+0 da ogullardan biri 2200 biri 2190 filan cikti seninkiyle ayni. Ama benimkiler on gün önceye kiyasla 150 gr filan almislar, az yani. Ben normalde boya kg ya takilmam ama on günde bana bayagi az aldilar geldi.. bende kg almamisim benden mi kaynakl acaba diycem ama beslenme rutinim ayni, herseyden dengeli yiyorum. Hareketlerim kisitli yuruyis filan yok. Son iki hafta kaldi biraz kg alsinlar istiyorum
Dedigim gibi 10 günde az almislar gibi. Yoksa genel olarak haftayla uyumlularKuzum senin ikiz. Çok çok iyi maşallah
Ahhh İlayy üzümlü kekimmmİlay 'a ne oldu yaa o kadar da beğenmiştiniz
Hahahaha bende diyordumki adını İlay koydum adı gibi güzel olmazsa valla olay çıkarırımİlay olabilir yanına Ece olabilir dogsun bakayım guzel mi olacak ona göre koymaya karar vereceğim
İste babasına da cekme ihtimali var ya o beni korkutuyorHahahaha bende diyordumki adını İlay koydum adı gibi güzel olmazsa valla olay çıkarırım
Aaa anladım, ay şükürler olsun ki anlaşılmış. Hareket takibi çok önemli ya. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallahKontrol günü degildi hareketlerinin azaldığını söyledi ablam doktora gittik doktor da nst ye bağladı ve bebeğin kalp atışlarının azaldığını görmüş kakasini yemiş olabileceğini söyledi acil sezaryen yapıldı.
Bunun için doğmasını beklemene gerek yok annesi sana dünyanın en güzeli gelecek zaten (öyle diyor tüm anneler göreceğiz)İlay olabilir yanına Ece olabilir dogsun bakayım guzel mi olacak ona göre koymaya karar vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?