2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
oyy annem kıyamam ona ya minicik ama anneyi tanıyorlar ne güzel mucizee
Yaaa hemde bebeğin içinde bulunduğu sıvının kokusu ile annenin meme başı kokusu aynıymış. Bu yüzden doğduklarında anne memesini aranarak bulabiliyorlarmış Allahım ne büyüksün

Cuma günü 23 olan lökosit 25 e cikmis, bakteri 38
Crp yükselişte. Bu aya kadar enfeksiyon yasamamistim, ctesi antibiyotikte kullandim fayda etmedi sanirim

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-08-16-33-21-795_com.mi.globalbrowser.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 38
Aynen bi bu gün bi cuma giderim , sonra bakalım p.tesi
Canım benim bu süreç senin istediğin birşey değildi ki, sen bu süreci verimli geçir, kendini toparla sağlıklı beslen bebişin illaki gelecek zor biliyorum ama şuan yapabileceğin bu bebişin sana gelecek, dinlen uyu ki daha güçlü ol

Sütten ziyade, bebişin kaka yemesini merak ettim. Nasıl anladılar acaba yani kontrolde mi fark edildi yoksa evde otururken fark edilen bişey mi oluyor. Allah korusun kimsenin başına gelmesin

Cuma günü 23 olan lökosit 25 e cikmis, bakteri 38
Crp yükselişte. Bu aya kadar enfeksiyon yasamamistim, ctesi antibiyotikte kullandim fayda etmedi sanirim
Canım benım lökosıt bı ara 45 tı doktorum olabılır dıyıp çok onemsememıstı hatta üremem bıle vardı ama onemsız bı bakterı turu oldugu ıcın antıbıyotık kullanmadım 25 aşırı yüksek degıl hamılelık ıcın .bol su iç crp de gayet ıyı benım gebelıgımın basından berı 11-12 hıc dusmedı müdahaleyede gerek gormedıler ıkız olunca bızım değerler daha yüksek olabılıyor

Ben biraz önce doktordan çıktım. Herşey normal çıktı. Kuzum kilo almış 2090 gr 43 cm gözüküyor. Ya yediklerim yaradı ya da zaten kilo alma dönemiydi emin değilim. Pazartesiden beri 500 grama yakın almış.
Yürürken hareket ederken ağrım olduğu için nst çektik ve idrar tahlili verdim. Sonuçlar çıktı fakat doktorumla henüz tam değerlendiremedik.

Sütten ziyade, bebişin kaka yemesini merak ettim. Nasıl anladılar acaba yani kontrolde mi fark edildi yoksa evde otururken fark edilen bişey mi oluyor. Allah korusun kimsenin başına gelmesin
Kontrol günü degildi hareketlerinin azaldığını söyledi ablam doktora gittik doktor da nst ye bağladı ve bebeğin kalp atışlarının azaldığını görmüş kakasini yemiş olabileceğini söyledi acil sezaryen yapıldı.

Benim dr isini riske atmak istemedi manurol şase kullandirdi. Dün kendi muayendede enfeksiyonu gördü, bakalim bu degerlerle ne diyecek

Yaaa hemde bebeğin içinde bulunduğu sıvının kokusu ile annenin meme başı kokusu aynıymış. Bu yüzden doğduklarında anne memesini aranarak bulabiliyorlarmış Allahım ne büyüksün
yaa ne kadar büyük mucize gerçekten rabbim hepimize nasip etsin inş.

Canim benimde 34+0 da ogullardan biri 2200 biri 2190 filan cikti seninkiyle ayni. Ama benimkiler on gün önceye kiyasla 150 gr filan almislar, az yani. Ben normalde boya kg ya takilmam ama on günde bana bayagi az aldilar geldi.. bende kg almamisim benden mi kaynakl acaba diycem ama beslenme rutinim ayni, herseyden dengeli yiyorum. Hareketlerim kisitli yuruyis filan yok. Son iki hafta kaldi biraz kg alsinlar istiyorum

Kuzum senin ikiz. Çok çok iyi maşallah

Aaa anladım, ay şükürler olsun ki anlaşılmış. Hareket takibi çok önemli ya. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…