2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aaa anladım, ay şükürler olsun ki anlaşılmış. Hareket takibi çok önemli ya. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah
Boyle şeyleri yazmak istemiyorum olumsuz şeyleri ama sorduğunuz icin söyledim takip edicez bebisleri su son günlerimizde. Tedbir bizden taktir allahtan diyerek yavrumuzu Allah’a emanet ediyoruz

Bunun için doğmasını beklemene gerek yok annesi sana dünyanın en güzeli gelecek zaten (öyle diyor tüm anneler göreceğiz)
Benim yeğenim cok güzeldi doğduğunda. Ablam sarışın mavi gözlüdür o da bembeyaz doğdu. Sonra sarılık oldu 10 gün falan simdi o halının resimlerine bakıyoruz kertenkeleye benziyor ama o zaman da tatlı geliyordu bize muhtemelen objektif olamayacağım ama babasına benzetirlerse en azından fikir sahibi olurum

Jahah ben de anneme diyordum anne ya güzel olmazsa ya sevmezsem annem de diyor kızım sen bana güzel geldin ben seni sevdim ya sen de onu seversin sana güzel gelir şaka yapıyor tabi ben çok güzelim zaten

Üzgün olarak şimdilik nazenin diyorum belki değiştiririm ama belli değil tamamıyla kocamın bana doğuma kadarki davranışlarına bağlı

Sizin baba sevmis bu ismi galiba, cok asiri romantik bir bey midir kendisi?

Kakasini yedigi anlasildiginda nabzi kacmis, benim kızımın dun nabzi 120lere iniyordu doktor rahatsiz olmadi, merak ettim.bu dusuk nabiz degerini?
Yaaa hemde bebeğin içinde bulunduğu sıvının kokusu ile annenin meme başı kokusu aynıymış. Bu yüzden doğduklarında anne memesini aranarak bulabiliyorlarmış Allahım ne büyüksün

İnanılır gibi degil yalniz, ben ilk kez duyuyorum bunu
İlay 'a ne oldu yaa o kadar da beğenmiştiniz
Ilay benim de gonlume yakin geliyor su sira...

İste babasına da cekme ihtimali var ya o beni korkutuyor

Kaynanaya da cekebilir bak. Ajajsjsjja benimki kopyasiydi Allah'tan su an bana benziyor

Boyle şeyleri yazmak istemiyorum olumsuz şeyleri ama sorduğunuz icin söyledim takip edicez bebisleri su son günlerimizde. Tedbir bizden taktir allahtan diyerek yavrumuzu Allah’a emanet ediyoruz
Evet haklısınız ben duymuştum da bu kaka olayını nasıl anlaşıldığını bilmek istedim, sağ olun yanıtınız için. Aynen öyle her zaman iyi düşünüyoruz rabbim korusun yavrularımızı

Eşim evet romantik ve duygusadir oyle tavladı beni retro bir adam. Humeyra istiyordu ondan vazgeçirdim ama pek vaktim kalmadı nazenin icin
Atımı hatırlamıyorum sorsam ablam da hatırlamaz muhtemelen 6 sene oldu. Ama doktor bir sorun görse mutlaka söylerdi siz kafanıza takmayın.
Kayınvalideme benzeyebilir guzel kadın vallahi Sağlıkla gelsin şaka bir yana gerisini estetik falan hallederiz burnu babasına benziyor zaten eşim gördüğünde evde kaldı bu kız kesin dedi

Balik burcu mu?

Jahah ben de anneme diyordum anne ya güzel olmazsa ya sevmezsem annem de diyor kızım sen bana güzel geldin ben seni sevdim ya sen de onu seversin sana güzel gelir şaka yapıyor tabi ben çok güzelim zaten
Anneanneme aynı anneme benziyoruz değil mi sorardık. Aaa aaa benim kızım güzeldi diyordu.

Eşimin burnu çok güzel estetikli gibi yandan bakınca. Hamileliğimin başından beri önce onun burnunu elleyip karnıma sürüyorum. Büyük totem yaptım. Ultrason da benziyor gibi gözüküyor. Bakalım doğunca ne çıkacak

ne kadar şanslısınız merakla bekliyorum ben de yazarsınız kime çektiğini

Bendede gelse keşke , bir damla geldi sadece oda canım çıktıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…