Boyle şeyleri yazmak istemiyorum olumsuz şeyleri ama sorduğunuz icin söyledim takip edicez bebisleri su son günlerimizde. Tedbir bizden taktir allahtan diyerek yavrumuzu Allah’a emanet ediyoruzAaa anladım, ay şükürler olsun ki anlaşılmış. Hareket takibi çok önemli ya. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah
Benim yeğenim cok güzeldi doğduğunda. Ablam sarışın mavi gözlüdür o da bembeyaz doğdu. Sonra sarılık oldu 10 gün falan simdi o halının resimlerine bakıyoruz kertenkeleye benziyor ama o zaman da tatlı geliyordu bizeBunun için doğmasını beklemene gerek yok annesi sana dünyanın en güzeli gelecek zaten (öyle diyor tüm anneler göreceğiz)
Jahah ben de anneme diyordum anne ya güzel olmazsa ya sevmezsem annem de diyor kızım sen bana güzel geldin ben seni sevdim ya sen de onu seversin sana güzel gelirBenim yeğenim cok güzeldi doğduğunda. Ablam sarışın mavi gözlüdür o da bembeyaz doğdu. Sonra sarılık oldu 10 gün falan simdi o halının resimlerine bakıyoruz kertenkeleye benziyor ama o zaman da tatlı geliyordu bizemuhtemelen objektif olamayacağım ama babasına benzetirlerse en azından fikir sahibi olurum
Üzgün olarak şimdilik nazenin diyorum belki değiştiririm ama belli değil tamamıyla kocamın bana doğuma kadarki davranışlarına bağlı
Benim ablam da 37 de sipanin kakasini yemesi dolayisiyla sezaryene alındı geldi sütü yoktu. Sola yatıp göğüs uclarini okşadı yeğenim de ciğerleri falan temizlendi 4 5 saat sonra geldi yanımıza. Ebe geldi mem ucunu bi sikti süt fışkırdı sok olduk ablam da sonradan acıdığını ama sütü geldiği için agrinin gözüne gelmediğini söyledi
Yaaa hemde bebeğin içinde bulunduğu sıvının kokusu ile annenin meme başı kokusu aynıymış. Bu yüzden doğduklarında anne memesini aranarak bulabiliyorlarmışAllahım ne büyüksün
Ilay benim de gonlume yakin geliyor su sira...İlay 'a ne oldu yaa o kadar da beğenmiştiniz
İste babasına da cekme ihtimali var ya o beni korkutuyor
Jahah ben de anneme diyordum anne ya güzel olmazsa ya sevmezsem annem de diyor kızım sen bana güzel geldin ben seni sevdim ya sen de onu seversin sana güzel gelirşaka yapıyor tabi ben çok güzelim zaten
Evet haklısınız ben duymuştum da bu kaka olayını nasıl anlaşıldığını bilmek istedim, sağ olun yanıtınız için. Aynen öyle her zaman iyi düşünüyoruz rabbim korusun yavrularımızıBoyle şeyleri yazmak istemiyorum olumsuz şeyleri ama sorduğunuz icin söyledim takip edicez bebisleri su son günlerimizde. Tedbir bizden taktir allahtan diyerek yavrumuzu Allah’a emanet ediyoruz
zeynep olacak inşallahKızlar nasılsınız? bebişlere isim bulamadınız mı hala? Tabloya ekleyeyim.. @breezerose senin erkek bebişe isim yazmamışız.Melikeben @Butimarr @MSherry @altnkea B bulut_97 @Canefsanim
Salon Kadini (senin de yarana tuz basmış gibi oldum ama )
Eşim evet romantik ve duygusadir oyle tavladı beni retro bir adam. Humeyra istiyordu ondan vazgeçirdim ama pek vaktim kalmadı nazenin icinSizin baba sevmis bu ismi galiba, cok asiri romantik bir bey midir kendisi?
Kakasini yedigi anlasildiginda nabzi kacmis, benim kızımın dun nabzi 120lere iniyordu doktor rahatsiz olmadi, merak ettim.bu dusuk nabiz degerini?
İnanılır gibi degil yalniz, ben ilk kez duyuyorum bunu
Ilay benim de gonlume yakin geliyor su sira...
Kaynanaya da cekebilir bak. Ajajsjsjja benimki kopyasiydi Allah'tan su an bana benziyor
Eşim evet romantik ve duygusadir oyle tavladı beni retro bir adam. Humeyra istiyordu ondan vazgeçirdim ama pek vaktim kalmadı nazenin icin
Atımı hatırlamıyorum sorsam ablam da hatırlamaz muhtemelen 6 sene oldu. Ama doktor bir sorun görse mutlaka söylerdi siz kafanıza takmayın.
Kayınvalideme benzeyebilir guzel kadın vallahiSağlıkla gelsin şaka bir yana gerisini estetik falan hallederiz burnu babasına benziyor zaten eşim gördüğünde evde kaldı bu kız kesin dedi
Planlanan 25 Ağustosdoğum tarihi ne olacaktı acaba tabloya ona göre ekleyeceğim. Tarih sırasına göre ekliyorum da
Ben pek burçlara inanmıyorum aslinda kasım ayında doğmuş kayınvalidem tam hatırlamıyor 15 Ocak yazıyor kimlikte kendini tam bir oğlak olarak tanımlıyorBalik burcu mu?
Anneanneme aynı anneme benziyoruz değil mi sorardık. Aaa aaa benim kızım güzeldi diyordu.Jahah ben de anneme diyordum anne ya güzel olmazsa ya sevmezsem annem de diyor kızım sen bana güzel geldin ben seni sevdim ya sen de onu seversin sana güzel gelirşaka yapıyor tabi ben çok güzelim zaten
Eşimin burnu çok güzel estetikli gibi yandan bakınca. Hamileliğimin başından beri önce onun burnunu elleyip karnıma sürüyorum. Büyük totem yaptım. Ultrason da benziyor gibi gözüküyor. Bakalım doğunca ne çıkacakEşim evet romantik ve duygusadir oyle tavladı beni retro bir adam. Humeyra istiyordu ondan vazgeçirdim ama pek vaktim kalmadı nazenin icin
Atımı hatırlamıyorum sorsam ablam da hatırlamaz muhtemelen 6 sene oldu. Ama doktor bir sorun görse mutlaka söylerdi siz kafanıza takmayın.
Kayınvalideme benzeyebilir guzel kadın vallahiSağlıkla gelsin şaka bir yana gerisini estetik falan hallederiz burnu babasına benziyor zaten eşim gördüğünde evde kaldı bu kız kesin dedi
Eşimin burnu çok güzel estetikli gibi yandan bakınca. Hamileliğimin başından beri önce onun burnunu elleyip karnıma sürüyorum. Büyük totem yaptım. Ultrason da benziyor gibi gözüküyor. Bakalım doğunca ne çıkacak
Canım şimdi yanından çıktımSimdi premature tecrubem yok ama hergun gorulmesine izin verilmemesi garip geldi bana? Tr'de sanki böyle bir yasak yok diye biliyorum ben? Cam arkasindn falan mi goreceksin acaba?
Amin canım inşallah daha emme refleksi yokmuşkibrisss gelismeleri anca okuyabildim, kacirdigim bile olmustur.. ins bu süreç sizin icin en hayirli ve kolay sekilde ilerler.. kizin da güzel güzel kg alir erkenden yuvaniza dönersiniz
Canım şimdi yanından çıktımgün aşırı gele bilirsin dedi
Güle güle giy canım bende hepsini şok bol aldımKızlar ben sonunda gecelik sabahlık aldımAma yine dar geceliği banane çok beğendim İçimede sindi ooh. Dar mar giyecem Sabahlığına bayıldım çünkü
Bendede gelse keşke , bir damla geldi sadece oda canım çıktıktan sonraBenim ablam da 37 de sipanin kakasini yemesi dolayisiyla sezaryene alındı geldi sütü yoktu. Sola yatıp göğüs uclarini okşadı yeğenim de ciğerleri falan temizlendi 4 5 saat sonra geldi yanımıza. Ebe geldi mem ucunu bi sikti süt fışkırdı sok olduk ablam da sonradan acıdığını ama sütü geldiği için agrinin gözüne gelmediğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?