2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar, sanirim buyuk kizim kardesine dunyayi dar etmeye hazirlaniyor olabilir. Bikac gun oncesine dek karnimla konusan, opup koklayan kizim, simdi kardesine esya hazirlandikca esyalari dagitiyor, kendinden kardesine kalanlari alip kendi dolabina atiyor, geri aldigim zaman "bebek ih ih" diye bana parmak sallıyor...

Dun pusetini çıkarttik yuklukten (ki hic sevmezdi) ustune bindi, direkt bagirmaya basladi bebek ih ih diye diye...

Korkuyorum kizim diye söylemiyorum tersi pistir evladimin.

Kaç yaşında?

Onu da sen seçmişsin bacım yaa sana öyle güzel gelecek ki
Ben eşime aşık olmustum 6 ay sonra ablamla tanıştırdım ablam Melike bu çocuğun burnu yamuk dedi 6 ay sonra farkettim yemin ederim napti büyü mü yaptı bilmiyorum sağlığı yerinde olsun da teşekkür ediyorum

Canım bizde de aynı sorun var
Eşimin burnu Fatih Sultan Mehmetten hallice. Daha da eğrisi.
İlk çocuğum ona benziyor burnu.
Bunun da ultrason da Burun kemiği olması gerekenden büyük ölçülmüştu

Hahahaha ay çok tatlısınız aşkın gözü kör derlermiş doğruymuş

Kesinlikle öyle sağlıklı olsunlar öncelik benim kızım da zerre bana benzemez mesela aynı babası ama seviyoruz yani napalım ne olsa bize çok güzel gelecekler

Canım bizde de aynı sorun var
Eşimin burnu Fatih Sultan Mehmetten hallice. Daha da eğrisi.
İlk çocuğum ona benziyor burnu.
Bunun da ultrason da Burun kemiği olması gerekenden büyük ölçülmüştu
Ay sizin benzetmeniz de çok iyi şahsen ben erkeklere büyük- eğri burun yakıştırıyorum yani göze batmıyor. Sosyal medyada görüyorum estetik olan erkekleri de yakıştırmıyorum doğal halleri çok daha iyi erkeksi yani kadınlarda olması daha estetik açısından kötü oluyor

sanemcee canım kullandığın balık yağı nedir?
Smart up. Ama 60 adetli olanı al canım daha uyguna denk geliyor. Genelde eczanede olmuyor söylüyorsun depodan getiriyorlar. Günde iki tane alıyorum
Ben bunu almıştım canım, görümcemde doğal deniz süngeri al dedi 2 çocuğundada doğal deniz süngeri kullanmış çok memnun kalmış ama ben daha almadım onu
Ben de bundan aldım

Ay bende normal şartlarda sarışın renkli gözlü severdim yani eşimin de öyle olacağını falan düşünürdüm. Sizlerin hesap bi tutuldum tam anadolu erkeği kara kaş kara göz şimdi oğluşumun sarışın renkli göz olmasını istiyorum, bi yandan da oğlana bakıp “aaaa size hiç benzemiyor” derler de moralimiz bozulur diyorum

Kızlar dün nstye girmiştim bugün doktorum aradı hafif sancı çıkmış tekrar bakıldı bu kez çıkmamış. Artık 3 günde 1 nst ye girecekmişim. Bir de rahim ağzıma baktı açılmaya bişey yoktu. Ama çok can yakıcı ya normalde ağrı eşiğim üst düzeydedir bu neden öyle anlamadım. Vajinusmus var sanırım bende

Kuzum tam 2 yaş sendromuna denk geliyor, zorlayabilir seni gece konuşması yapabilirsin o uyurken, onu çok sevdiğini kardeşinin gelişinin bunu değiştirmeyeceğini, her zaman için onun için çok önemli ve değerli olduğunu içeren güzel cümleler onun bilinç altını rahatlatacaktır. Hatta imkanın varsa oyun grupları kreş, sosyallesebilecegi alan ya da gruplar olabilir.

Kızlar hep guzel seyler olsun guzel haberler alalım inanın buradaki her şeyden okadar etkileniyorum ki sanki hepinizi reelde tanıyor gibiyim iki gün kibrisla uyuduk uyandık resmen cok şükür o bugun iyi bebeği gördü başka başka şeyler konuşabiliyoruz. Buradaki her arkadaşıma gönülden dua ediyorum kendime her ettiğimde sağlıkla bu süreci geçirelim diye

Çok geçmiş olsun belki kendinizi kastıysanız acıyacak diye ondan da acı hissetmiş olabilirsiniz

Vajinismus olsa çocuğu nasıl yapacaksınız o oyle bir sey degil stres yapıp kendinizi sikmissinizdir ondan öyle olmustur.

Amiiiin gerçekten öyle. Bende aynı şekilde, elimden telefon düşmüyor sürekli girip bakıyorum. İyi ki böyle bir platform var diyorum, her şeyi danışabiliyorum. Öğreniyorum. Ve en önemlisi dua edip, dua alıyorum destek oluyoruz birbirimize. Hepiniz dualarımdasınız

Amanın sancı mi kuzum dikkatli gidiyor doktorun ne güzel, zaten rahim ağzına bakma durumu ağrılı bir eylem malesef canım geçmiş ola senin tarihin belli mi sezeryan.icin kuzu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…