2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah

Kızlar Allah aşkına çatı muayenesi nedir? Neden yapılır? Ne zaman yapılır? Nasıl yapılır? biri ayrıntılı anlatabilir mi? Yarımız bu konuda hiç bir şey bilmiyor.
Çatı muayenesine vajinadan bakılıyor doktor pelvis kemigimiz normal doğuma uygun mu bebeğin kafası ve vücudu ordan çıkabilir mi diye elle muayene ediyor biraz kurcalıyor. 37den sonra öneriliyor. Normal doğum isteyenlere sezaryende gerek yok.

Bebek aşağılara dogru indikce boşluk yeniden oluşuyor ya o yüzden iştah artiyormus

yanında + - 400 gram yazıyor geçen farkettim. Önemli olan gelişimi. Bebişinin kilo aldığına sevindim canım.

Kesinlikle rakamlar bizi anne olarak mutlu ediyor. neticede sağlıklı doğsunlar da kilo boy işin magazini.

Aynı durum bende de var. Özellikle o gece uyku sersemi tuvalete kalkıp yürürken. Ve benim haftam da öyle ileri değil umarım geçer

Ay inşallah bu gün sıcak havlu koyduk sürekli ve zeytin yağlr masaj yapıp sağdım 2 damla birinden 1 damlada birinden geldi dedim anne şimdi bu hafta sütü kim içecek

Kuzum Ağustos annelerinde en ufak şırıngaya biriktirmişti bir anne. 1 ml gibi olan şırıngalar. Sanıyorum tüp bebekte kullanılıyormuş. Sende az fln diye düşünmeden biriktirip buzluğa at.

Ay bütün kış ince gömlekle gezip ilk fırsatta çok sıcak diyen tipler şimdi ayaklarım dondu klimanın derecesini yükseltelim diyor.

Ben de beğendim valla güzel isim adıyla yaşasın minnoş. Valla çalışmaya devam. ayaklarımı uzattım kadınlar kulübü okuyorum 3 gündür

Evden de yapılabilecek bir iş aslında
Bende benzer durumdayım. Kapıdan girerken kart basıyoruz o olmasa belki konuşurdum. Yöneticileri de zor durumda bırakmak istemem.

Ohh be öğrendim sonunda Acaba benimki yapacak mı? 37 de gel dedi ama yapçaz filan demedi. Yaşayıp göreceğiz. Herkes acıyor vs deyince merak ettim

Merhaba haftada 1 kere girip hızlıdan okuyorum birşeylere yorum yapmak istiyorum ama konu çoktan geçmiş oluyor. İnşallah herkes iyidir. Bebeğimizin adı Eren olacak inşallah. Bu arada kim önermişti hatırlamıyorum onuratasarlat sayfasından ben de magnet siparişi verdim çok memnun kaldık. Teşekkür ederim öneren arkadaşımıza. Burası güzel bi referans kaynağı oluyor. Herkese teşekkür ederim. İnşallah ben de daha sık girip tecrübelerimi paylaşabilirim. Ben bebeğimde yıkanabilir bebek bezi kullanacağım. Başka düşünen varsa iletişime geçersek çok sevinirim. Ve son olarak herkese doğuma hazırlık eğitimi almalarını öneriyorum. Benim ikinci gebeliğim olduğu için ilkinden daha çok korkuyordum doğumdan başıma gelecekleri bildiğim için. Ama eğitim alınca korkularımdan arındım çok iyi geldi. Ben Kocaeli şehir hastanesinde katıldım eğitime. Mutlaka online olsun yüz yüze olsun bir eğitime katılın en kısa zamanda. Hepinize sevgiler

arkadaşına verirsin kartı

Sizinle durumumuz oldukça benziyor. Benim bebeğim doğduğunda da oğlum 17 aylık olacak. Ve oğlumda bu dönem vurma refleksi başladı yani elinin altına kim gelirse indiriyor şaplağı kardeşi doğunca ne yağacağım bilemiyorum

Sonbahardagel kuzum ne yaptın nasılsın devam ediyor mu su? Akıntıdır inş.
Günaydın bebeğim çok şükür akıntıymış devamı gelmedi
Ama gece bel ağrısından uyuyamadım sağa sola dönmekten sabahı ettim neden böyle oldu anlamadım doğum mu yaklaştı yoksa olması gereken mi bu çözemedim hayırlısı ile bekleyelim bakalım
Teşekkür ederim ilgilendiğin için

Tamam canım tabloya ekledim Eren'imizi de. Sana yıkanabilir bez konusunda saygılarımı sunarak ortamdan uzaklaşıyorum Doğuma hazırlık için instda online yapanlar da var alan arkadaşlar yok herhalde kimse bahsetmedi. Ben istiyorum damaddi kısmı çoktur diye hiç yanaşmadım

Geçmese bile hafiflesin canım bak şuanda evde dolanıyorum regl ağrısı yaşıyorum resmen

Ayy neden girmiyorsun o zaman foruma beni korkutuyorsun Doğurdun sandıım kıız.. Çok şükür 1 gün daha doğurmamışsın dayanmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…