2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar karnımın bir tarafı acayip sertleşti benim bebek baş aşağı duruyordu döndü mü acaba? Bu haftalarda dönebiliyorlar mı yerleri var mı yani ?
Benimde akşam üzeri öyle oldu. Kendini bir tarafa doğru iyice ittirdi sanki. Gevşedikten sonrada ayağıyla kaburgama doğru dürtükleyip durdu nefesimi kesti. Dönmediğini öyle anladım. Bu mekan benim ona göre diyor herhalde.

Zaman ayirip uzun uzun yazmissin canim. Çook tesekkür ederim eminim benim gibi kararsiz olanlara fikir olmustur. Çok sagol

Beynim yandı ama olsundu bana da anlatsanıza normal doğumda neden epidurql diye birşey var o sezeryanda değil mi? Zaten normal demek mudahalesiz normal demek değil mi :) çok cahilim bu çocuk nasıl çıkacak
Canım epidural normal doğumda , belli bi açıya geldiğin zaman epidural uyguluyorlar sonra belden aşağın uyuşuyor okunmanı dr yönetiyor , sen ama his etmiyorsun hiç bişey , yani bebeğin vajinadan çıkışı vs his etmiyorsun daha kolay oluyor yani prenses doğumda diyorlar

benım dogumum inşallah ocak ayında ama bende epidural normal istiyorum, sizde mi öyle dusunuyorsunuz?

Tavsıye vermeye geldım. Hayat kurtarıcı bır bılgı cunku bız yogun bakım esıgınden donduk. Belkı bır faydamız olur kızlar

Tavsıye vermeye geldım. Hayat kurtarıcı bır bılgı cunku bız yogun bakım esıgınden donduk. Belkı bır faydamız olur kızlar
Bana da bir arkadaşım riske atma mama al yanına cocuga ver sarılık olmasın demişti mantıklı aslında da tedirgin oluyor insan

Bana da bir arkadaşım riske atma mama al yanına cocuga ver sarılık olmasın demişti mantıklı aslında da tedirgin oluyor insan
Çocuk doktorum da aynı seyı dedıkı kendısı gatada calısıp ozel muayene acan bır doktor docent.
Neden zorluyorlar bebekleri anne reddı yapmaz ıkı gogsu 15 er dakka emzırıp sut alımı sınırlı ve yoksa mama verılır dedı aptamıl sma gıbı kıvamlı degılde daha hafıf su kaybını onlemıycek mamalrdan verılmesı lazım dedı. Bırde emzırme surubunu dogum yaptıgın andan ıtıbaren 3 kere 10 ml alındımı ılk gunden sut artısı normalın 2 katına cıkıyor dedı

Bırde sarılıktan zıyade sıcakta dogum olunca ve hastaneler sıcak cocugada gıydırıyolar kat kat
(ayrıca doktorumuz bu konuyada kızdı kuvezde 25 derecede cıplak yatıyor bebekler sıcak hasta eder bır tek kısa kollu zıbın ve corap yeterlı dıyor) su kaybı olusuyor buda bebegı daha kotu etkılıyor

Süt arttırıcı şurup dediğiniz ne oluyor marka vs var mi? Ben çayları falan pek doğru bulmuyorum aslında

Bende mama alma taraftarıyım kızlar bebeğim küçüktü ilk kızım, sağlıklıydı fakat çok zayıftı doktor kendisi mama destekli ilerleyelim dedi ve bizde Bebelac almıştık, günde 1 veya 2 mama, gerisi emzirme ve çaba çok şükür sonradan sütüm de geldi bebişte kendine geldi kilo olarak. Arkadaşa katılıyorum

kız ben şimdiden ağrılar çekiyorum iyiye yorumladım banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…