- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Benimde akşam üzeri öyle oldu. Kendini bir tarafa doğru iyice ittirdi sanki. Gevşedikten sonrada ayağıyla kaburgama doğru dürtükleyip durdu nefesimi kesti. Dönmediğini öyle anladım. Bu mekan benim ona göre diyor herhalde.Kızlar karnımın bir tarafı acayip sertleşti benim bebek baş aşağı duruyordu döndü mü acaba? Bu haftalarda dönebiliyorlar mı yerleri var mı yani ?
Zaman ayirip uzun uzun yazmissin canim. Çook tesekkür ederim eminim benim gibi kararsiz olanlara fikir olmustur. Çok sagolGenel olarak losyonlar yüzede uygulanıyor bilgisi verilmiş markalardan bu ürünlerde. Bebekten bebeğe nemlendirme derecesi veya alerjik reaksiyonu değişiyor. Bebeğimizi tanımadan netleştiremeyiz anlaşılan. Ben içeriklerine bakıp, yüze uygulanabilir mi diye yorumlarada bakıp sana yazdım canım ama fiyat gramaj karşılaştırmasıda yaparsın. Benim ilk tercihim iva natura idi kargo sorunlarından alamadım, ikincisi ecowelldi. Mustela temiz olsa düşünmeden alacaktım.
Iva Natura içerik temiz, yüze uygulanıyor ama bitki bazlı olduğu için yüzde alerjik reaksiyon yaşayan olmuş.
Ecowell yüze uygulanıyor, içeriğide iyi.
Badger i özellikle bebeğinin yüzüne kullandığını söyleyen çok anne yorumu var. Ama yapısı yağlı olduğu için içine siner mi bilmem. Fiyatına göre gramajıda düşük.
Minoris içeriği temiz, yüze uygulanabilir, yapısı jel.
Babydream içi tertemiz, fiyatı rossmanda kartla birlikte çok uygun, nemlendirmesini az bulanlar olmuş.
Baby&me yüze uygulanabilir, temiz içerikli, nemlendirmesini veya kokusunu sevmeyen olmuş.
Weleda nın ayrıca yüz kremi var, alerjik ve egzamalı bebek ciltlerine iyi gelmiş ama içeriğinde parfüm var direk eleyelim.
Rica ederim canım sende sağolZaman ayirip uzun uzun yazmissin canim. Çook tesekkür ederim eminim benim gibi kararsiz olanlara fikir olmustur. Çok sagol
Canım epidural normal doğumda , belli bi açıya geldiğin zaman epidural uyguluyorlar sonra belden aşağın uyuşuyor okunmanı dr yönetiyor , sen ama his etmiyorsun hiç bişey , yani bebeğin vajinadan çıkışı vs his etmiyorsun daha kolay oluyor yani prenses doğumda diyorlarBeynim yandı ama olsundubana da anlatsanıza normal doğumda neden epidurql diye birşey var o sezeryanda değil mi? Zaten normal demek mudahalesiz normal demek değil mi :) çok cahilim bu çocuk nasıl çıkacak
benım dogumum inşallah ocak ayında ama bende epidural normal istiyorum, sizde mi öyle dusunuyorsunuz?Canım epidural normal doğumda , belli bi açıya geldiğin zaman epidural uyguluyorlar sonra belden aşağın uyuşuyor okunmanı dr yönetiyor , sen ama his etmiyorsun hiç bişey , yani bebeğin vajinadan çıkışı vs his etmiyorsun daha kolay oluyor yani prenses doğumda diyorlar
Ben acilen sezaryana alındım , ama eğer normal yapsaydım bu yöntemle normal doğurmayı düşünüyordumbenım dogumum inşallah ocak ayında ama bende epidural normal istiyorum, sizde mi öyle dusunuyorsunuz?
yavrunuza kavusmussunuz masallahBen acilen sezaryana alındım , ama eğer normal yapsaydım bu yöntemle normal doğurmayı düşünüyordum
Teşekkür ederim benim bebeğim küvezde daha erken doğdu , ama inşallah hemen toparlanıp çıkacakyavrunuza kavusmussunuz masallah
Tavsıye vermeye geldım. Hayat kurtarıcı bır bılgı cunku bız yogun bakım esıgınden donduk. Belkı bır faydamız olur kızlarGunaydın. Yenı dogum yapacaklara hayat kurtarıcı bır tavsıye yapmaya geldım. Hastane cantanıza mutlaka sut arttırıcı surup koyun. Bızım cocuk doktorumuz tavsıye ettı. Dogumdan cıkınca hızlı su kaybı oldu sıcaktan bebişte. Hemen suruba basladım ve sut artısı oldu. Sutunuz yoksa 15 er dakıka ıkı memeyı emzirıp evolvy yada bebelac gold mama verın. Bıberonda anne memesıne yakın olanlardan almayım wee gıbı bır normal bıberon alınca meme reddı yapmıyor. Doktorumuz hastanede mama desteği vermıyolar ınat edıyorlar bebekler hasta olabılıyor dedı ve bız o bebeklerdendık. Bilmediğimiz için kılo, su kaybı oldu ama erkenden durumu toparladık bebek bu aglar deseydım bu doktorumuza goturmeseydım yogun bakımlık olabılırdık.
Bana da bir arkadaşım riske atma mama al yanına cocuga ver sarılık olmasın demişti mantıklı aslında da tedirgin oluyor insanTavsıye vermeye geldım. Hayat kurtarıcı bır bılgı cunku bız yogun bakım esıgınden donduk. Belkı bır faydamız olur kızlar
Çocuk doktorum da aynı seyı dedıkı kendısı gatada calısıp ozel muayene acan bır doktor docent.Bana da bir arkadaşım riske atma mama al yanına cocuga ver sarılık olmasın demişti mantıklı aslında da tedirgin oluyor insan
Bırde sarılıktan zıyade sıcakta dogum olunca ve hastaneler sıcak cocugada gıydırıyolar kat katBana da bir arkadaşım riske atma mama al yanına cocuga ver sarılık olmasın demişti mantıklı aslında da tedirgin oluyor insan
Süt arttırıcı şurup dediğiniz ne oluyor marka vs var mi? Ben çayları falan pek doğru bulmuyorum aslındaÇocuk doktorum da aynı seyı dedıkı kendısı gatada calısıp ozel muayene acan bır doktor docent.
Neden zorluyorlar bebekleri anne reddı yapmaz ıkı gogsu 15 er dakka emzırıp sut alımı sınırlı ve yoksa mama verılır dedı aptamıl sma gıbı kıvamlı degılde daha hafıf su kaybını onlemıycek mamalrdan verılmesı lazım dedı. Bırde emzırme surubunu dogum yaptıgın andan ıtıbaren 3 kere 10 ml alındımı ılk gunden sut artısı normalın 2 katına cıkıyor dedı
kız ben şimdiden ağrılar çekiyorum iyiye yorumladım bananeBenim doktor eğitimde dediki Doğumda ağrı harika bir şeydir. Ağrı varsa doğum kolay geçer ne kadar çok ağrı o kadar hızl doğum. Ama ağrın azsa doğum uzar. Buda anneyi çok yorar. Yorulduk anne ıkınamaz vs. Vs. İnşallqh bizlerinde böyle olurda hemencik biter :)
dönerse bizimdirKızlar tüp bebekte normal doğum yapacak var mı aranızda
Canım cevap verirse bende ne kullanmış merak ettim. Ama bestlak ve nurse harvey markalarını çok duydum.Süt arttırıcı şurup dediğiniz ne oluyor marka vs var mi? Ben çayları falan pek doğru bulmuyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?