Ordan kapı süsü de kiraladımMedical parkta kendimiz kapı süsü dışında birsey koyamıyormusuz ama hastaneyle anlaşmalı organizasyon firması var ondan kiralama gerekiyormuş
Beni hep sıcak basıyor o serinleme hissi silindi vücuttanKizlar sizde de bi anda ter bosalmasi bi anda serinleme hissi geliyo mu ben durup durup oturduğum yerde ter atıyorum sonra bi anda üşüme demeyeyim de serinleme geliyo
Canım eşinle düşünüm fiyat uygun geldiyse ve devletten emin değilsen doktoru da sevdiysen orayla da devam edebilirsin. Çünkü devletten emin olamıyorsun. Bu süreçte de normal yapabilirim dersen o doktorla normale göre ilerletirsin süreci baktın olmuyor sezeryana da karar verebilirsin son anda. Kendini şimdiden illa karar vereyim diye de şartlama.. bazıları ben normal yapamam diyor direk mesela öyle bir kararın yoksa şans verebilirsin.Kızlar bide hepinze bişey danışmak istiyorum.
Bu İlk kez gittiğim özel de ki doktor bana dedi ki herşey yolunda giderse tansiyon preeklampsi veya acil erken doğum durumu olmazsa normal doğum yapmak ister misin? Benim ilki sezeryan çünkü. Bende evet isterim dedim. Eğer istiyorsan biz bu hastanede yapıyoruz dedi rahim dikisimi kontrol etti yaran iyileşmiş bebek kanala girmiş sezeryanin üstünden en az iki yıl geçmesi yeterli senin 7 yıl geçmiş. Eğer istersen normal doğum yapabilirsin dedi. Eşinle konuş karar ver dedi. Bizde çıktık fiyat bilgisi aldık. Fiyatı da acayip ucuz hem sezeryan fiyatı uygun hem ssvd fiyatı Uygun diğer hastanelere göre?.
Sizce ne yapmalıyım denemelimiyim?
Allaah açılıyor kapılar birer birer. Ben dedim ama dimi evde yer sil diyeKızlar beni zorla dogurtcaniz galibatekrar geldi nisan bu sefer pembe doktor gelsin bakalım demiş banyo yapıp gideceğim haber ederim dua edin bana
Bu arada bu kız nazlı filan değil aksine tezcanlı.. Nazenin'i bir daha düşününKızlar beni zorla dogurtcaniz galibatekrar geldi nisan bu sefer pembe doktor gelsin bakalım demiş banyo yapıp gideceğim haber ederim dua edin bana
Hadi hayirli haberlerle insKızlar beni zorla dogurtcaniz galibatekrar geldi nisan bu sefer pembe doktor gelsin bakalım demiş banyo yapıp gideceğim haber ederim dua edin bana
Canım hakkında hayırlısı olsun bizlere de dua et.Kızlar beni zorla dogurtcaniz galibatekrar geldi nisan bu sefer pembe doktor gelsin bakalım demiş banyo yapıp gideceğim haber ederim dua edin bana
Maşallah buda benim güzelim teyzeleri.. dua edin en hayırlı vakitte sağlıkla gelsin. Psikolojik olarak o kadar yıprandım ki..Biz de kızımla yürüyüş yapıyoruz teyzeleri. Ben yürüyorum o tekmeliyor
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumKızlar beni zorla dogurtcaniz galibatekrar geldi nisan bu sefer pembe doktor gelsin bakalım demiş banyo yapıp gideceğim haber ederim dua edin bana
Evet canım gittim gördüm 1980 gram doğmuştu 1900 grama düşmüş bu gün ölçmüşler , ama normal dediler önce ödemi atıp sonra kilo alacakmış , şırıngayla besliyorlar , sütümü sağıp götürdüm inşallah şifa olurEvetkibrisss naptın kuzunu gördün mü annesi nasıl iyimii? Gelişimi kilosu nasılmış. Doğurdun diye bizi bilgilendirmeyi unutma lütfen
En kötüsü bu sıcaklarda mutfakta yemek yapmak bi de yemek sıcağı geldikce basim dönüyor benimBeni hep sıcak basıyor o serinleme hissi silindi vücuttan
Oy maşallahBiz de kızımla yürüyüş yapıyoruz teyzeleri. Ben yürüyorum o tekmeliyor
Bana dışarıdan herhangi birşey yasak dediler. 1400 olan küçük paketi düşünüyorum bende. Sen doğum için fiyat görüştünmü en önemli şeyi sormadımOrdan kapı süsü de kiraladımodaya koyacağım isimliğe de karışmazlar herhalde
Aynen yemek mi yaptım sauna ya mı girdim belli değil en sevmediğim şey haline geldi ama sürekli dışarıdan söylemek de istemiyorumEn kötüsü bu sıcaklarda mutfakta yemek yapmak bi de yemek sıcağı geldikce basim dönüyor benim
Ben de öyle disardan hiç yemek girmez evime evde biz yaparız canımız hamburger çekse bile ev hamburgeri yeriz ama bu sıcaklarda çekilmiyor yemeği ocağa koyup mutfaktan kaçıyorumAynen yemek mi yaptım sauna ya mı girdim belli değil en sevmediğim şey haline geldi ama sürekli dışarıdan söylemek de istemiyorum
Benim nişanım geldi doktor karnında toplanma kasılma oluyor mu diye sordu. Vücut kendini doğuma hazırlıyor normalKızlar dün akşam ve az önce karnım aniden taş gibi oldu kasıldı. Çok uzun sürmedi ama endişelenmedim değil. İnternetten baktım braxton hicks kasılmaları olabilir gibi geldi bana. Aranızda böyle aniden karın kasılması yaşayan var mı? Aynı kramp gibi birşey kramptada kas kaskatı oluyor bundada karnım kaskatı oldu. Çok ağrısı yok ama değişik hissettiriyor. Bilemedim normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?