2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım eşinle düşünüm fiyat uygun geldiyse ve devletten emin değilsen doktoru da sevdiysen orayla da devam edebilirsin. Çünkü devletten emin olamıyorsun. Bu süreçte de normal yapabilirim dersen o doktorla normale göre ilerletirsin süreci baktın olmuyor sezeryana da karar verebilirsin son anda. Kendini şimdiden illa karar vereyim diye de şartlama.. bazıları ben normal yapamam diyor direk mesela öyle bir kararın yoksa şans verebilirsin.

Kızlar beni zorla dogurtcaniz galibatekrar geldi nisan bu sefer pembe doktor gelsin bakalım demiş banyo yapıp gideceğim haber ederim dua edin bana
Allaah açılıyor kapılar birer birer. Ben dedim ama dimi evde yer sil diye şaka bir yana canım hayırlı haberlerini bekliyoruz daha vakti var durabilirse dursun bebiş, yok doğum başlıyorsa da inş. Hızlıca doğurursun amin

Biz de kızımla yürüyüş yapıyoruz teyzeleri. Ben yürüyorum o tekmeliyor
Maşallah buda benim güzelim teyzeleri.. dua edin en hayırlı vakitte sağlıkla gelsin. Psikolojik olarak o kadar yıprandım ki..

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-10-19-11-21-619_com.whatsapp.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 75
Evet kibrisss naptın kuzunu gördün mü annesi nasıl iyimii? Gelişimi kilosu nasılmış. Doğurdun diye bizi bilgilendirmeyi unutma lütfen
Evet canım gittim gördüm 1980 gram doğmuştu 1900 grama düşmüş bu gün ölçmüşler , ama normal dediler önce ödemi atıp sonra kilo alacakmış , şırıngayla besliyorlar , sütümü sağıp götürdüm inşallah şifa olur

Kızlar dün akşam ve az önce karnım aniden taş gibi oldu kasıldı. Çok uzun sürmedi ama endişelenmedim değil. İnternetten baktım braxton hicks kasılmaları olabilir gibi geldi bana. Aranızda böyle aniden karın kasılması yaşayan var mı? Aynı kramp gibi birşey kramptada kas kaskatı oluyor bundada karnım kaskatı oldu. Çok ağrısı yok ama değişik hissettiriyor. Bilemedim normal mi

Aynen yemek mi yaptım sauna ya mı girdim belli değil en sevmediğim şey haline geldi ama sürekli dışarıdan söylemek de istemiyorum
Ben de öyle disardan hiç yemek girmez evime evde biz yaparız canımız hamburger çekse bile ev hamburgeri yeriz ama bu sıcaklarda çekilmiyor yemeği ocağa koyup mutfaktan kaçıyorum

Benim nişanım geldi doktor karnında toplanma kasılma oluyor mu diye sordu. Vücut kendini doğuma hazırlıyor normal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…