2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar kreşe başlayanınız var mı 3 haziranda 24 aylık oluyoruz bayram sonrası artık kreş sürecimiz başlayacak başlayanlar varsa alışma süreciniz nasıl oldu acaba nelerde zorlandınız?
Hayırlı olsun,oğlum da bu yaz, ya da sonbahara doğru başlayacak inşallah.Artık siz bize bilgi verirsiniz.

Selam,birden kesdiğin için süt birikmiş,biraz sağmalısın bence.İnternetde araştırsan daha iyi olur tabi.Geçmiş olsun.Bu sorun olmasın diye hem de kademeli olarak azaltıp kesmesi tavsiye ediyorlar.

Ben şimdilik gündüz emzirmeyi bıraktım ama meme destekli uyuduğu için kızım da gündüz uykusunu bıraktı.Çok yorgun çok uykulu ama uyumuyor, uyuyamıyor, uyutamıyorum. Zihinsel olarak çok yordu bu durum beni bir kaç günde.

Onun dışında bizde de 2 yaş sendromu epeydir var.
En son dün sabah benim giydiğim elbiseyi zorla çıkarttırıp kendi giymek istedi. Ben çıkardıktan sonra dakikalarca giymek için uğraştı
Giyemedi tabii ,boynuna dolayıp evde dolaşmaya başladı.
Her hali çok komik.

Selam,birden kesdiğin için süt birikmiş,biraz sağmalısın bence.İnternetde araştırsan daha iyi olur tabi.Geçmiş olsun.Bu sorun olmasın diye hem de kademeli olarak azaltıp kesmesi tavsiye ediyorlar.
ay aslında kademeli kestiğimi düşünüyordum

Herkese merhaba . Bayramda memlekete gideceğiz. Bebeğiyle 4 saat yolculuk yapanlar ne tVsiye edesmrsini,

Aynı durumlar bizde de var.Ben işe başladım,oğluma annem bakıyor,eve geldiğimde kucağımdan inmek istemiyor,her şeyini benim yapmamamı istiyor

Herkese merhaba . Bayramda memlekete gideceğiz. Bebeğiyle 4 saat yolculuk yapanlar ne tVsiye edesmrsini,
Sabah erken saatlerde yola çıkmak daha iyi.Benim oğlum bir az uyuyordu,sonra da yola bakıyordu,yoldan geçen arabaları izliyordu.

Sabah erken saatlerde yola çıkmak daha iyi.Benim oğlum bir az uyuyordu,sonra da yola bakıyordu,yoldan geçen arabaları izliyordu.
Aksam 7 gibi yola çıktık arife günü.tam bir rezillikgiderken bir.tik iyiydi. Dönerken kustu. Oto koltuğunu sildim ıslak diye kucağımda geldi.ama örümcek.adam gibi gezmeye çalıştı arabanın içinde tavana filan tirmandivalla bir daha gitmem herhalde uzun yolculuga

Kizlarr nasıl geçti bayraminizoğlan sabah Alti da kalktı. Ve aksam.yediye kadar vardiya usulü herks gezdirdi. Bu ne biçim işmiş.

İlk defa d. Günü kutlayacağım . Kutlayan varsa bebislerinjn d. Gününü neler yaptınız. Nasıl gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…