2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Sütten 1 gün içinde mi kesmek istediniz?Önce gündüz emme sayısını azaltarak başlasanız daha iyi olur bence.Akşamı da hemen kesmeyin,gündüzleri kesdikten sonra akşam da kesersiniz.Ben 1 yaşından beri emzirme sayısını azaltmaya başladığım için,son 2 aydır yalnız akşam uyumadan önce emziriyordum,1 haftadır emzirmeyi sonlandırdık,kolay oldu.
Ama tuvalet eğitimi beni de çok zorladı,1 ay oluyor,hala pantolonsuz lazımlığa oturmuyor.Arada bir çişini altına kaçırdığı da oluyor.Hakikaten uzun ve yorucu bir süreçmiş.Size de kolay gelsin.

Selam kızlar bende uzzzun bi zaman yoktum.benim oğluşum 24 ayını bitirdi ama biz mecburiyetlerde. 21 aylıkken tam zamanlı olarak kreşe başladık çok şükür aşırı memnunum hayata yeniden geldim sabah o kreşe biz işe gidiyoruz üç aydır . Geçenlerde 2 yaş aşısını yaptırdık çok kolay bi aşıydı sorun olmadı ama benim oğluşum haşa konuşmuyor sadece canı isterse anne diyorben gülüyorum artık ciddiye almıyorum diğer gelişimleri maşallah yolunda çünkü. 13 kg 92 cm olmuş bücürük. Kreş düşünenler varsa hep destek tam desteğim çünkü anlamaya başlayınca işler daha zorlaşıyor ama erken başlama imkanı varda çoktan alışmış oluyor

Uzun zamandır konuşarak çözmeye çalışıyorum, emme sayısı çok değişken, dikkati dagilirsa az emiyor, beni otururken görse aklına meme geliyor. Gündüz çok sorun değil, binsekilde oyalarim ama gece emmeden uyumak istemiyor, sorun orada başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…