2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
çok geçmiş olsun gerçekten çok zor. benimki de her şeyi denemek istiyor kendisinin yapmasına izin vermediğimizde yeri göğü inletiyor
dün avmde bir mağazadaydık köşeyi döndü peşinden koşarak gidiyordum birden kaybettim. aklım çıktı 10 dk aradık resmen gerçekten bu dönem çok zor allah kolaylaştırsın

Geçmiş olsun benide şu 2 yaş sendromu çok zorluyor birşeyi istediği gibi yapmazsak kıyamet kopuyor yerlere yatıp yırtınıyor şu 2 yılda yaşadığım en sinir bozucu dönem

tamamen geçtş mi şişlik peki hangi ilacı kullandınız ne kadar sürede geçti bide ya
Gebeyken geçmedi doğumdn sonra da kabız oldum daha fena oldu birkaç hafta (sezaryen doğurdum) sonra geçti. Tabi o zaman da krem sürüyordum. Bir daha hiç tekrarlamadı.
Proctolog krem verdi doktor. Ben sürmeye çekiniyordum ilaç c kategorili bebeğe zararı olur diye geceden geceye sürüp yatıyordum. Ama sürülürmüş yani bebeğe hiçbir şey olmadı. Bir de fitil var procto glyvenol o daha faydalı bence daha hızlı etki ediyor hem de gebelikte daha güvenli b kategorisinde.

seni çok iyi anlıyorum çaresiz kalmışsın ama o gece geri vermemeliydin keşke babası falan alıp sakinleştirmeye çalışsaydı. bu durumu hemen kullanıyorlar çünkü
Kimseyi takmadı başka ses duydukça daha da delirdi, nerde bitecek merak ediyorum, sağlıkla guzellikle bitsin insallah

Oğlum kendi bıraktı 13 aylıkken ne zaman meme versem ısırıp bırakıyordu etmiyordu sonra hiç almadi ağzına, 1 ay daha zorla geceleri az az emzirdim baktım uyanmak istemiyor bıraktı. Oğlumda emmeyi cok severdi bi anda bırakınca üzülmüştüm. En iyisini yapmış meğer. Gunduzleride cok emiyor aklına geldikçe edecek yoksa kriz geliyor

Oğlum sürekli inatlasiyor . Her şeyi geçtim. Eskiden kaka yapar hemen değiştiriyorum derdi. Şimdi kakali bezle geziyor söylemiyor bile. Nasıl başlayacağım tuvalet eğitimine erken mi acaba

kizlarrr tuvalet eğitimi için hikaye kitabı aldınız mu ya da video filan izlettirdijiz mi

Oğlum sürekli inatlasiyor . Her şeyi geçtim. Eskiden kaka yapar hemen değiştiriyorum derdi. Şimdi kakali bezle geziyor söylemiyor bile. Nasıl başlayacağım tuvalet eğitimine erken mi acaba
Bizim de bez değiştirme konusu aynı. Çişi dolduruyor kenardan sallanıyor değiştirmemek için ağlıyor. Kaka da aynı şekilde. Hiç rahatsız değil kakalı gezmekten.

Bizim de bez değiştirme konusu aynı. Çişi dolduruyor kenardan sallanıyor değiştirmemek için ağlıyor. Kaka da aynı şekilde. Hiç rahatsız değil kakalı gezmekten.
Haha evet torba gibi sallanıyor bez birden nasıl değişti huyu anlamdmeskiden ne iyiydi hemen söylerdi hemen değiştirirdik.

ay ben kendime güvenip başlayamıyorum bir türlü. ne zaman hadi klozete gidelim desem hayırrr diyo
Evet anne baba kararlı olmalıymış aslında. hava sıcak psik olmasın diye bazen bez takmıyorum parkeye birakmis bende kendime güvenmiyorum aslında. Sabır yok valla

Evet anne baba kararlı olmalıymış aslında. hava sıcak psik olmasın diye bazen bez takmıyorum parkeye birakmis bende kendime güvenmiyorum aslında. Sabır yok valla
ay ben gerçekten birkaç gündür çok kötüyüm duvarları yumruklamak istiyorum

Teşekkürler,size de geçmiş olsun
Geçmiş olsun benide şu 2 yaş sendromu çok zorluyor birşeyi istediği gibi yapmazsak kıyamet kopuyor yerlere yatıp yırtınıyor şu 2 yılda yaşadığım en sinir bozucu dönem
Teşekkürler.Aynen ben de çok zorlanıyorum.
Bizde de her şeyi kendi yapmak istemesi,istediği olmayınca ağlamalar devam ediyor.Sandalyeye çıkıp bulaşık yıkaması,elbiseleri ütülemek istemesi,yerleri süpürmesi kenardan şirin görünse de,başında durmamı gerüktiriyor.Suyla oynamaya çok meraklı,her yeri su oluyor çok zaman,o kadar inat ki,bazen dokunmuyorum,oynuyor,sonra üstünü tamamen değiştiriyorum.

kizlarrr tuvalet eğitimi için hikaye kitabı aldınız mu ya da video filan izlettirdijiz mi
Ben kitap almadım,alsam iyi olurdu,olduğum ülkede öyle kitaplar yok,Türkiyeden getirtmem gerekiyordu.Ama bolca video,çizgi film izlettik,izletirken de anlatdık.Lazımlığa oyuncaklarını oturtarak başlaya bilirsiniz,1 ay gibi ben öyle yaptım.Lazımlığın ne için olduğunu anlaması lazım,ne kadar erken tanışırsa,o kadar iyi.

kızlar merhaba herkes iyidir umarım. uzun zamandır yoktum.
benim oğlumda 2 yaş sendromunu yaşıyor ara ara. bir anda ağlamalar, bağırmalar falan oluyor. ben çok mu kızıyorum diyorum bazen. sizin tepkileriniz nasıl? kendimi bazen çok müdahaleci hissettiğim de oluyor.

Merhaba,benim oğlumda da onlar var.Bazen ben de çok kızıyorum,bağırdığım da oluyor,bence sendromla ilgili.Çok inatçı,yapma dediğimizi inatla yapıyor.Ben de umursamamaya çalışıyorum,bir az yapıp dayanıyor,böyle durumlar da oluyor.

selam millet güncellemeyle geldim
öncelikle selimle mini bir tatil yaptık. sandığım kadar korkunç olmadı ama bir tık saldık ve aşırı şımarık oldu.. dönüşte bez bırakmaya çalıştık. ilk gün çok iyiydi anlayışlıydı kakasını bile lazımlığa yaptı. 5-6 defa çiş kaçırdı. 2.gün kabus gibiydi yapmıcam etmicem her yere kaka ve çiş yaptı.. 3.gün ishal oldu çok karın ağrısı vardı mecburen tekrar bez bağladık. daha yeni iyileşiyor. karın ağrısı çok oldu ve sürekli kaka yaptığı için çok kötü pişik oldu. pişiği yara gibi oldu yine ve bütün popoya yayıldı.

bu süreçte hamile olduğumu öğrendim çok fena şok oldum ve hala inanamıyorum kabul etmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum…
selim’i 5 yıl bekledik ne ilaçlar ne emekler, 2 tüp bebek tedavisi anca olmuştu.

Ben erteleye erteleyecegim galiba tuvalet egitimnj . Hergun düzenli aynı saatte kaka yapan çocuk. Kabızlık cekiyor

Hosgeldin . Nerelerdesin. Valla bizde sabır tükendi. Çocuk büyütmek bu kadar zor olmamalı
. Olmazdan hayırdan anlamıyor. E sonunda sabır taşıyor ve benn bağırıyorum.. şimdi bir video izledim. Sürekli hayır demek olmazmış. Hayır demek çocuğun yararına ise demek gerekiyormuş. Ailenin yararına ise dememeliymisiz. Ama nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…