- 30 Mayıs 2015
- 5.109
- 12.456
- 448
- 33
çok geçmiş olsun gerçekten çok zor. benimki de her şeyi denemek istiyor kendisinin yapmasına izin vermediğimizde yeri göğü inletiyorGeçmiş olsun kızlar.Benim de oğlum bu gün elini yaktı,ocağın kızgın demirine elini bastı, zor bir gün geçirdi.Her şeyi kendisi yapmak istiyor,guya ocaktaki yemeği karıştıracak,bu kaza oldu,2 yaş sendromu,inatçılığı,her şeyi kendisinin yapmak istemesi beni çok zorluyor.
Geçmiş olsun benide şu 2 yaş sendromu çok zorluyor birşeyi istediği gibi yapmazsak kıyamet kopuyor yerlere yatıp yırtınıyor şu 2 yılda yaşadığım en sinir bozucu dönemGeçmiş olsun kızlar.Benim de oğlum bu gün elini yaktı,ocağın kızgın demirine elini bastı, zor bir gün geçirdi.Her şeyi kendisi yapmak istiyor,guya ocaktaki yemeği karıştıracak,bu kaza oldu,2 yaş sendromu,inatçılığı,her şeyi kendisinin yapmak istemesi beni çok zorluyor.
Gebeyken geçmedi doğumdn sonra da kabız oldum daha fena oldu birkaç hafta (sezaryen doğurdum) sonra geçti. Tabi o zaman da krem sürüyordum. Bir daha hiç tekrarlamadı.tamamen geçtş mi şişlik peki hangi ilacı kullandınız ne kadar sürede geçti bide ya
Kimseyi takmadı başka ses duydukça daha da delirdi, nerde bitecek merak ediyorum, sağlıkla guzellikle bitsin insallahseni çok iyi anlıyorum çaresiz kalmışsın ama o gece geri vermemeliydin keşke babası falan alıp sakinleştirmeye çalışsaydı. bu durumu hemen kullanıyorlar çünkü
Oğlum kendi bıraktı 13 aylıkken ne zaman meme versem ısırıp bırakıyordu etmiyordu sonra hiç almadi ağzına, 1 ay daha zorla geceleri az az emzirdim baktım uyanmak istemiyor bıraktı. Oğlumda emmeyi cok severdi bi anda bırakınca üzülmüştüm. En iyisini yapmış meğer. Gunduzleride cok emiyor aklına geldikçe edecek yoksa kriz geliyorAcele
Acele etme bence.Önce gündüzleri azalt ve bitir gece kalsın,sonra da gece azaltırsın ve bitirirsin.Ben 2 aydır günde 1 kere emzirsem de jeasikten sonra göğsümde bir az süt birikmişti,onu duştayken sağdım bir az.,ondan sonra ağrı gitti Birden kesersen sana da zor olur,süt birikir,rahatsız eder.Oğlunda nasıl yapmıştın?
Bizim de bez değiştirme konusu aynı. Çişi dolduruyor kenardan sallanıyor değiştirmemek için ağlıyor. Kaka da aynı şekilde. Hiç rahatsız değil kakalı gezmekten.Oğlum sürekli inatlasiyor . Her şeyi geçtim. Eskiden kaka yapar hemen değiştiriyorum derdi. Şimdi kakali bezle geziyor söylemiyor bile. Nasıl başlayacağım tuvalet eğitimine erken mi acaba
Haha evet torba gibi sallanıyor bezBizim de bez değiştirme konusu aynı. Çişi dolduruyor kenardan sallanıyor değiştirmemek için ağlıyor. Kaka da aynı şekilde. Hiç rahatsız değil kakalı gezmekten.
ay ben kendime güvenip başlayamıyorum bir türlü. ne zaman hadi klozete gidelim desem hayırrr diyokizlarrr tuvalet eğitimi için hikaye kitabı aldınız mu ya da video filan izlettirdijiz mi
Evet anne baba kararlı olmalıymış aslında. hava sıcak psik olmasın diye bazen bez takmıyorum parkeye birakmisay ben kendime güvenip başlayamıyorum bir türlü. ne zaman hadi klozete gidelim desem hayırrr diyo
ay ben gerçekten birkaç gündür çok kötüyüm duvarları yumruklamak istiyorumEvet anne baba kararlı olmalıymış aslında. hava sıcak psik olmasın diye bazen bez takmıyorum parkeye birakmisbende kendime güvenmiyorum aslında. Sabır yok valla
Sicaklar artı çocuklar çok zor.anliyorum seni.ay ben gerçekten birkaç gündür çok kötüyüm duvarları yumruklamak istiyorum
Teşekkürler,size de geçmiş olsunçok geçmiş olsun gerçekten çok zor. benimki de her şeyi denemek istiyor kendisinin yapmasına izin vermediğimizde yeri göğü inletiyor
dün avmde bir mağazadaydık köşeyi döndü peşinden koşarak gidiyordum birden kaybettim. aklım çıktı 10 dk aradık resmen gerçekten bu dönem çok zor allah kolaylaştırsın
Teşekkürler.Aynen ben de çok zorlanıyorum.Geçmiş olsun benide şu 2 yaş sendromu çok zorluyor birşeyi istediği gibi yapmazsak kıyamet kopuyor yerlere yatıp yırtınıyor şu 2 yılda yaşadığım en sinir bozucu dönem
Ben kitap almadım,alsam iyi olurdu,olduğum ülkede öyle kitaplar yok,Türkiyeden getirtmem gerekiyordu.Ama bolca video,çizgi film izlettik,izletirken de anlatdık.Lazımlığa oyuncaklarını oturtarak başlaya bilirsiniz,1 ay gibi ben öyle yaptım.Lazımlığın ne için olduğunu anlaması lazım,ne kadar erken tanışırsa,o kadar iyi.kizlarrr tuvalet eğitimi için hikaye kitabı aldınız mu ya da video filan izlettirdijiz mi
Merhaba,benim oğlumda da onlar var.Bazen ben de çok kızıyorum,bağırdığım da oluyor,bence sendromla ilgili.Çok inatçı,yapma dediğimizi inatla yapıyor.Ben de umursamamaya çalışıyorum,bir az yapıp dayanıyor,böyle durumlar da oluyor.kızlar merhaba herkes iyidir umarım. uzun zamandır yoktum.
benim oğlumda 2 yaş sendromunu yaşıyor ara ara. bir anda ağlamalar, bağırmalar falan oluyor. ben çok mu kızıyorum diyorum bazen. sizin tepkileriniz nasıl? kendimi bazen çok müdahaleci hissettiğim de oluyor.
Ben erteleye erteleyecegim galiba tuvalet egitimnj . Hergun düzenli aynı saatte kaka yapan çocuk. Kabızlık cekiyorBen kitap almadım,alsam iyi olurdu,olduğum ülkede öyle kitaplar yok,Türkiyeden getirtmem gerekiyordu.Ama bolca video,çizgi film izlettik,izletirken de anlatdık.Lazımlığa oyuncaklarını oturtarak başlaya bilirsiniz,1 ay gibi ben öyle yaptım.Lazımlığın ne için olduğunu anlaması lazım,ne kadar erken tanışırsa,o kadar iyi.
Hosgeldin . Nerelerdesin. Valla bizde sabır tükendi. Çocuk büyütmek bu kadar zor olmamalıkızlar merhaba herkes iyidir umarım. uzun zamandır yoktum.
benim oğlumda 2 yaş sendromunu yaşıyor ara ara. bir anda ağlamalar, bağırmalar falan oluyor. ben çok mu kızıyorum diyorum bazen. sizin tepkileriniz nasıl? kendimi bazen çok müdahaleci hissettiğim de oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?