2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar rota aşısını herkes yaptırdı mı? Etkileri nasıl oldu?
ben yaptırdım 1-2 gün ishal oldu ama bir ya da iki defa yaptı yani çok da değildi. başka bi şey olmadı ama tam 4 aya yaklaştığımız için mi bilmem, huyu suyu çok değişti hala değişik

doğru söylüyorsun canım akşamları bi de duş aldırdığım için bir tık kalın giydiriyorum. burada daha soğuklar gelmedi hava gündüz çok sıcak yaz gibi

Sorun bende olabilir

Kızlar rota aşısını herkes yaptırdı mı? Etkileri nasıl oldu?
Ben yaptırdım. Menenjitle aynı gun yaptırdım ama . İshal yapar dediler. Bebeğimin kakasi hep mukuslu ve sıvı olunca bir şey farketnedimm. Ama doktor 3 ay 21 gün olana kadar yaptırmanız lazım sonra olmaz dedi.

Kızlar dişini nasıl rahatlatsam cocugumun, cok erken geliyor, ek gidaya gecmis olsak, sogan pirasa verecemde suan çaresiz bekliyoruz

Doktorum Ankara'da devlette bir gastroenterolog. Ekmek bilgisini fırına sormalisiniz. Çocuğunuzun kilo alımı nasıl? Siz alerji uzmanına gidiyorsunuz dur belki onların yaklaşımı farklıdır ama Antalya'da bi arkadaşımın yakınının çocuğunda da doktor çocuk sıkıntı yaşayana kadar kestirmedi. Ama sonuçta buna hekim karar vermeli çocuğu onlar takip ediyor. Bir de 6. Ayda sizin diyet normale dönüp çocuğun ek gıdasında alerjik olandan kaçınma başlıyormuş, bu süre geçici yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…