- 7 Ocak 2014
- 3.159
- 4.451
- 333
- 39
Kusmasinada neden oluyormuş, çok canım cekiyor ama 1 ay i geçti hiç içmedim benHergün bi kez tüketiyorum
Tamam canım dikkat ederim bundan sonra. Uyku düzensiz olunca ayılmak için içiyorumKusmasinada neden oluyormuş, çok canım cekiyor ama 1 ay i geçti hiç içmedim ben
Ben 14 haftalıkken rotarix yaptırdım. İlk gün çok huysuzdu sinirli gibiydi. Aşırı ishal kusma vs. Yapmadı kakası her zamanki gibiydi. Ateşi de olmadıKızlar rota aşısını herkes yaptırdı mı? Etkileri nasıl oldu?
ben yaptırdım 1-2 gün ishal oldu ama bir ya da iki defa yaptı yani çok da değildi. başka bi şey olmadı ama tam 4 aya yaklaştığımız için mi bilmem, huyu suyu çok değişti hala değişikKızlar rota aşısını herkes yaptırdı mı? Etkileri nasıl oldu?
doğru söylüyorsun canım akşamları bi de duş aldırdığım için bir tık kalın giydiriyorum. burada daha soğuklar gelmedi hava gündüz çok sıcak yaz gibiya termometre yalnış ya da siz çok üşüyen birisiniz.23.5 derecede kısa kol giyeriz.Kışın,soğuk havalarda bebekleri bir tık fazla giydirmek lazım.
mathildays canım gece derece düşüyor,kollu ince bir kıyafet giydirsen iyi olur,ben sabaha doğru başına bere de takıyorum.
İlk gün ishal ve iki günde halsizlik oldu sadeceKızlar rota aşısını herkes yaptırdı mı? Etkileri nasıl oldu?
bize doktorumuz önermedi yaptırmadıkKızlar rota aşısını herkes yaptırdı mı? Etkileri nasıl oldu?
Sorun bende olabilirya termometre yalnış ya da siz çok üşüyen birisiniz.23.5 derecede kısa kol giyeriz.Kışın,soğuk havalarda bebekleri bir tık fazla giydirmek lazım.
mathildays canım gece derece düşüyor,kollu ince bir kıyafet giydirsen iyi olur,ben sabaha doğru başına bere de takıyorum.
Geçmiş olsun götürdün muArkadaşlar bebeğim bugün ikinci kez uykuya geçiş esnasında emerken 2-3 sn boyunca titredi başı ve elleri acile götüreceğim aranızda yaşayanlar ya da duyanlar var mı çok tedirgin oldum?
Dün bende sütlü nescafe içtim. Sabah ettik valla .kahveyi çok tükettiniz mi? fazla kafeinden olabilir diye okumuştum bi yerde.
Ben yaptırdım. Menenjitle aynı gun yaptırdım ama . İshal yapar dediler. Bebeğimin kakasi hep mukuslu ve sıvı olunca bir şey farketnedimm. Ama doktor 3 ay 21 gün olana kadar yaptırmanız lazım sonra olmaz dedi.Kızlar rota aşısını herkes yaptırdı mı? Etkileri nasıl oldu?
Biz yaptırmadık, aile hekimliği de yaptır felan bisey demedi, ilk cocugumada yaptirmamistikKızlar rota aşısını herkes yaptırdı mı? Etkileri nasıl oldu?
Anne sütünü dondurup meyve filesi ile veriyorlar istersen deneKızlar dişini nasıl rahatlatsam cocugumun, cok erken geliyor, ek gidaya gecmis olsak, sogan pirasa verecemdesuan çaresiz bekliyoruz
Götüremedim canım aşırı yağmur yağdı takip ediyorum puanlıkGeçmiş olsun götürdün mu
Umarım önemsiz bir seydirGötüremedim canım aşırı yağmur yağdı takip ediyorum puanlık
Biz yaptırdık bi yan etki yaşamadık 2.doz 15 ekimde olcak rotarix yaptırdıkKızlar rota aşısını herkes yaptırdı mı? Etkileri nasıl oldu?
merhaba doktorunuz istanbuldaysa önerir misiniz? bzi de reflü sorunu mukuslu kaka var sadece hangi doktora gittiysem yasak koydu süt ve süt ürünleri inek eti buğday kuruyemiş hiç bişe yemiyorum. bu arada ekmeği fırından alıyorum ben onlarda da peynir altı suyu oluyor mu?
Bende var benim kızım cok seviyor. Parmak ailesi diye bir şarkı var onu açıp parmaklarımı oynatıyorum şarkıyı 2 defa falan açıyorum sıkılmıyor bakıyor öyleOyuncaklar geliyormuş. Haberiniz olsun. Bu parmak kuklaları alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?