Ben yaptırdım ilk dozunu etkisi olmadı hiçKızlar rota aşısını herkes yaptırdı mı? Etkileri nasıl oldu?
Benim ki bitmek bilmiyor. Ben de öyle olmasını isterdim4 aylık bebek anneleri bebekleriniz emme süresi ne kadar benim kızım 5 10 dk emiyor sonra emmiyor zorlayıncada ağlıyor anca canı isticek öyle emicek böyle bi durum yaşayan var mı?
Yan uyuma minderleri var. Bebek arasında kalıyor, yüz üstü dönmesini engelliyor. Bi bak istersen canım.Kızlar kaç gecedir çok uykusuzum çünkü bebeğim hep yüzüstü uyuyor
Kaparsam yapayım illa dönüyor
Yastık da koymak istemiyorum dönmesin diye, boğulur falan allahım korusun ama böyle de çok tedirginim
Bir şey olur mu acaba 3.5 aylık bebek nefessiz kalır mı yüz üstü uyurken yoksa kendini kurtarır mı acaba
Korkma bizde de başladı. Yabancılıyor artık diğer insanları.Benim kızımda da korkma huyu başladı, bazı insanlardan çok korkuyor, yüzüne bakıp bakıp bagiriyor, dudak buzup omzuma kapanip ağlıyor içli içli. Ama merakından da durmuyor kafasinı çevirip yine bakıyor inceliyor yine dudak buzup ağlıyorher yabancıya yapmıyor bunu çok cilveli gülücük saçıyor herkese ama bazı kişilere öyle, hatta kaynanamla beraber yaşıyoruz, günün yarısı bendeyse yarısı da babannene de ama bazen ondan da korkuyor, neden bilmiyorum
Ben yavaştan sağım yapmaya başladım buzluğa atıyorum, muhallebi, meyveli yoğurt ya da başka tariflerde kullanmak için, og (organik gurmem) markasının ek gıda paketleri var güzel indirim yakalayınca o paketlerden alıcam, İKEA’nın antilop mama sandalyesi uygun fiyatlı yeterli gelir diye düşünüyorum, buharlı pişirici alıcaktım vazgeçtim önermiyorlarmış tencere içine yerleştirilen Çelik aparattan alıcam, oioi indirimi yakalayınca silikon kaşık ve tabağı, mamajoo akıtmayan suluk, 2 tane de uzun kollu mama önlüğü, şimdilik listemde bunlar varaldıklarınızı buraya yazabilir misiniz bize de fikir olsun hem diş hem ek gıda için alışveriş yapmak lazım
Mamajoo suluklar koku yapıyormuş. İnstagramda birçok yorumda denk gelmiştimBen yavaştan sağım yapmaya başladım buzluğa atıyorum, muhallebi, meyveli yoğurt ya da başka tariflerde kullanmak için, og (organik gurmem) markasının ek gıda paketleri var güzel indirim yakalayınca o paketlerden alıcam, İKEA’nın antilop mama sandalyesi uygun fiyatlı yeterli gelir diye düşünüyorum, buharlı pişirici alıcaktım vazgeçtim önermiyorlarmış tencere içine yerleştirilen Çelik aparattan alıcam, oioi indirimi yakalayınca silikon kaşık ve tabağı, mamajoo akıtmayan suluk, 2 tane de uzun kollu mama önlüğü, şimdilik listemde bunlar var
Kusma nasıl oluyor benim kızım da daha çok kusmaya başladı. Yedikten sonra mutlaka kusuyor bazen daha sonra da kusuyor ama o Z miktarda oluyor sizde nasılKilo alımı biraz az ama işte kusma olduğu için sanırım diyet önerdi doktorum. Teşekkür ederim yanıtınız için
Arkadaşlar bebeğim bugün ikinci kez uykuya geçiş esnasında emerken 2-3 sn boyunca titredi başı ve elleri acile götüreceğim aranızda yaşayanlar ya da duyanlar var mı çok tedirgin oldum?
Egzersiz verdi mi? Kafasını çevirmesini tarafa doğru oyucak götürerek (bedenini döndürmeden) boynunu o tarafa daha çok çevirmesini sağlamanız gerek sanırım. Her defasında 10 defa ve günde 3 set mesela. Ne kadar erken müdahale edilirse o kadar kolay duzelirKızlar bugün boyun egriligi için doktora götürdüm.. ultrasonda bir şey çıkmadı. Ama bir yanagi diğerine göre biraz daha büyük dedi. 2 ay sonra tekrar kontrol edelim. Dedi. Başka bir doktora daha götürsem mi önlem amaçlı
Teşekkür ederim Allah razı olsunGeçmiş olsun gelişme var mı?
22 haziran doğumlu arkadaşlar uykular nasılbenim vücudum iflas etti artık her yerim error veriyor simsiyah kanamam var ağzımın içi aft dolu o kadar yorgunum ki
1de uyandı 1:20 uyudu
2:10 uyandı 2-22 uyudu
3:20 uyandı 3:27 uyudu
4:35 uyandı 5 uyudu tekrar uyandı 5:10 uyudu
6 yyavdi 6:45 uyudu bir daha uyumadı
ben ne yapıcam böyle resmen beni emzik gibi kullanıyo emzirmeden asla geri döndüremiyorum uykuya. Bugün doktora götürdüm 6500 gram 63 kilo doyuyor demek ki sırf alışkanlıktan kalkıyor diye düşünüyorum
Takip et 38in üstüne çıkarsa ver benceşimdilik bizimkinde de yok beklemeden versem mi dedim ama gerek yok sanırım
Saglik ocağı giriyor bizim boy ve kiloyu. Ama şöyle bjr şey var. Bir sağlık ocağı ve iki hastane boyu , kiloyu ve baş olcumlerini farklı olctuO yüzden olabilir o zaman bizimde kilo boy ölçümler de girilmemiş ama hastaneyi mi arasam
Ben direk iki uc saat sonra veriyorum.atesi olur farkedemezsem diye korktum. Sağlıklı bir seçenek mi tartisilirşimdilik bizimkinde de yok beklemeden versem mi dedim ama gerek yok sanırım
Yok emzik istemiyor. Öğüruyor. Mamayi da bıraktık.biberonu bile unutmuş.kesinlikle eziyet gece o kadar kötü geçti ki ağrı kesici içmeme rağmen ağrı geçmiyor. Gün içinde 1 saat uyusa hemen uykuya yatacağım bende. Görüntüleri ektedirçok üzülüyorum bebişlerin uyumamasına hem kendisine eziyet oluyor hem anneye E ebruvaryok emzik kullanıyor musunuz ben uyandığında bi emzik vermeyi deniyorum bazen işe yarıyor.
allahtan beslenme ve kilo alımında sorun yok bu uyku problemini de 4 ayla birlikte geride bırakacağız inşallah
bir de saç kurutma makinesi benimkinde işe yarıyor bazen.
Menenjitte zaman geçmesi gibi bir şey yok galiba. 1 yaşından sonra tek doz olsa da yapılıyor.Ben yaptırdım ilk dozunu etkisi olmadı hiç
Ben de menenjit aşısını merak ediyorum ben yaptırmadım zamanı da geçmiş sanırım doktor da bir şey demedi
Ultrason sonucuna göre bir şey yok. Ben zaten ilk fark ettiğimde sürekli oyuncakla filan iki.yone de kafa çevirmesini yaptırmaya çalışıyordum. Ama içime sinmedi sonuç. Tekrar götürsem mi bilemedim . Cocugu da sürekli hastane ortamına sokuyorum. Hastalık kapacak diye korkuyorumEgzersiz verdi mi? Kafasını çevirmesini tarafa doğru oyucak götürerek (bedenini döndürmeden) boynunu o tarafa daha çok çevirmesini sağlamanız gerek sanırım. Her defasında 10 defa ve günde 3 set mesela. Ne kadar erken müdahale edilirse o kadar kolay duzelir
Benim bebeğimde gece uykusuna geçtikten sonra ki 3. Ya da 4. Saatinde uyanıyo gece 2 gibi yani ondan sonra yatağında uyutamıyorum yanıma alıyorum sabaha kadar 6 7 ye kadar hep memede emzik gibi emerek uyuyor, ben de dalıp dalıp uyanıyorum derin uyku denen bi şey kalmadı.21 haziraniz bizde bizim bir günümüz bir güne tutmuyor. 1 saat 40 dakika uyuyorsa 1.5 saat ayakta sonra tekrar yatış yapıyoruz. Gece uyanıyor meme arıyor yatağıma alıyorum bu yüzden . Haliyle emzik gibi gece sabaha kadar. Bugün öyle böyle 10.30 da uyandık. Gece uykuya yatış o kadar zorlanıyorum ki kaç kaz kalkıyor. Zor derin uykusuna dalıyor. Çoğu bebek akşam 7 de de uyuyor nasıl uyuyorlar anlamış değilim.
Saglik ocağı giriyor bizim boy ve kiloyu. Ama şöyle bjr şey var. Bir sağlık ocağı ve iki hastane boyu , kiloyu ve baş olcumlerini farklı olctu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?