2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
ben doğumdan önce pahalı bi havlu almıştım andywawa’nın
geçen gün bellamaison diye bir yerden yine havlu aldım çok daha uygun ve daha güzel
bellamaisonda oyuncak için bir kutu da aldım uyursa salonda oyuncakları el altından toplayıp içine atıyorum kullanışlı oldu

Yan uyuma minderleri var. Bebek arasında kalıyor, yüz üstü dönmesini engelliyor. Bi bak istersen canım.

Korkma bizde de başladı. Yabancılıyor artık diğer insanları.

aldıklarınızı buraya yazabilir misiniz bize de fikir olsun hem diş hem ek gıda için alışveriş yapmak lazım
Ben yavaştan sağım yapmaya başladım buzluğa atıyorum, muhallebi, meyveli yoğurt ya da başka tariflerde kullanmak için, og (organik gurmem) markasının ek gıda paketleri var güzel indirim yakalayınca o paketlerden alıcam, İKEA’nın antilop mama sandalyesi uygun fiyatlı yeterli gelir diye düşünüyorum, buharlı pişirici alıcaktım vazgeçtim önermiyorlarmış tencere içine yerleştirilen Çelik aparattan alıcam, oioi indirimi yakalayınca silikon kaşık ve tabağı, mamajoo akıtmayan suluk, 2 tane de uzun kollu mama önlüğü, şimdilik listemde bunlar var

Mamajoo suluklar koku yapıyormuş. İnstagramda birçok yorumda denk gelmiştim

Kilo alımı biraz az ama işte kusma olduğu için sanırım diyet önerdi doktorum. Teşekkür ederim yanıtınız için
Kusma nasıl oluyor benim kızım da daha çok kusmaya başladı. Yedikten sonra mutlaka kusuyor bazen daha sonra da kusuyor ama o Z miktarda oluyor sizde nasıl

Egzersiz verdi mi? Kafasını çevirmesini tarafa doğru oyucak götürerek (bedenini döndürmeden) boynunu o tarafa daha çok çevirmesini sağlamanız gerek sanırım. Her defasında 10 defa ve günde 3 set mesela. Ne kadar erken müdahale edilirse o kadar kolay duzelir

Derin uykuya geçmiyor, atak döneminde olabilir ama geçmiş gönderilerde bahsetmiştim bir uyku uzmanı diyirdu ki gece uyumuyorsa gündüz yapılan yanlışlardan. Bunlardan biri gece uykusuna geçmeden önce uyaranların azaltılmamasi imiş mesela 8de uyutmaya başlayacaksınız ya, 1-2 saat öncesinde yüksek ses, fazla ses, karmaşık renkler vs azalması lazım uyuyacağı zaman loş ışıga alın kendini hazırlasın vs diyor. Bir de gündüz uykusu iyi uyumayınca gece uykusu iyi olmaz dedi. Gündüz uyku işareti gördüğünüz anda yine loş ışıga geçip uyutmaya çalışmak gerek. Benim bebe yan yatınca uyuyor düz yatarken uyumuyor mesela. Uyutunca 10 dk oldu diyelim ki kıpırdanıyor hemen poposuna nazikçe pışpış yapıyorum uyanmıyor devam ediyor. Derin uykuya geçmeden yatağına götürüp koyarsanlm yatağın soğuğu ile mutlaka uyanıyor bazen yatağı isitiyirum vs. Atak haftası bile olsa mutlaka biraz daha iyi hale getirecek bilgiler çıkar sizin de çocuğunuza uyan

Yok emzik istemiyor. Öğüruyor. Mamayi da bıraktık.biberonu bile unutmuş.kesinlikle eziyet gece o kadar kötü geçti ki ağrı kesici içmeme rağmen ağrı geçmiyor. Gün içinde 1 saat uyusa hemen uykuya yatacağım bende. Görüntüleri ektedir

Eklentiler

• Screenshot_20231002_191854_Instagram.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 38
Ben yaptırdım ilk dozunu etkisi olmadı hiç
Ben de menenjit aşısını merak ediyorum ben yaptırmadım zamanı da geçmiş sanırım doktor da bir şey demedi
Menenjitte zaman geçmesi gibi bir şey yok galiba. 1 yaşından sonra tek doz olsa da yapılıyor.

Ultrason sonucuna göre bir şey yok. Ben zaten ilk fark ettiğimde sürekli oyuncakla filan iki.yone de kafa çevirmesini yaptırmaya çalışıyordum. Ama içime sinmedi sonuç. Tekrar götürsem mi bilemedim . Cocugu da sürekli hastane ortamına sokuyorum. Hastalık kapacak diye korkuyorum

Benim bebeğimde gece uykusuna geçtikten sonra ki 3. Ya da 4. Saatinde uyanıyo gece 2 gibi yani ondan sonra yatağında uyutamıyorum yanıma alıyorum sabaha kadar 6 7 ye kadar hep memede emzik gibi emerek uyuyor, ben de dalıp dalıp uyanıyorum derin uyku denen bi şey kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…