2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
kızlar bebişim 3 haftada 200 gr almış çok mu az
bugün 4.ay aşılarını olduk. hemşire hanım ateşi olabilir çıkarsa calpol ver dedi

Kızlar bugün boyun egriligi için doktora götürdüm.. ultrasonda bir şey çıkmadı. Ama bir yanagi diğerine göre biraz daha büyük dedi. 2 ay sonra tekrar kontrol edelim. Dedi. Başka bir doktora daha götürsem mi önlem amaçlı

Kızlar rota aşısını herkes yaptırdı mı? Etkileri nasıl oldu?
1. Doz yaptırdım ama 2. Yaptırmıycam, alerjisi olduğu için. Alerji doktoru çok gerekli değil demişti, gastroentrolog yaptır demişti, herkesin görüşü Farklı anladığım kadarıyla. Bizde huzursuzluk olmuştu.

22 haziran doğumlu arkadaşlar uykular nasıl benim vücudum iflas etti artık her yerim error veriyor simsiyah kanamam var ağzımın içi aft dolu o kadar yorgunum ki
1de uyandı 1:20 uyudu
2:10 uyandı 2-22 uyudu
3:20 uyandı 3:27 uyudu
4:35 uyandı 5 uyudu tekrar uyandı 5:10 uyudu
6 yyavdi 6:45 uyudu bir daha uyumadı
ben ne yapıcam böyle resmen beni emzik gibi kullanıyo emzirmeden asla geri döndüremiyorum uykuya . Bugün doktora götürdüm 6500 gram 63 kilo doyuyor demek ki sırf alışkanlıktan kalkıyor diye düşünüyorum

15 haziran doğumluyuz. 3 gecedir çok sık uyanıyor 1 saatte bir 40 dakikada bir falan. Bugun çıldırdım. Önceden çok iyiydi. Bir ara bir hafta falan6-7 kere uyanıyordu düzelmişti şimdi yine böyle. Normalde 3 kere uyanıyoruz

Kilo alımı biraz az ama işte kusma olduğu için sanırım diyet önerdi doktorum. Teşekkür ederim yanıtınız için

21 haziraniz bizde bizim bir günümüz bir güne tutmuyor. 1 saat 40 dakika uyuyorsa 1.5 saat ayakta sonra tekrar yatış yapıyoruz. Gece uyanıyor meme arıyor yatağıma alıyorum bu yüzden . Haliyle emzik gibi gece sabaha kadar. Bugün öyle böyle 10.30 da uyandık. Gece uykuya yatış o kadar zorlanıyorum ki kaç kaz kalkıyor. Zor derin uykusuna dalıyor. Çoğu bebek akşam 7 de de uyuyor nasıl uyuyorlar anlamış değilim.

kızlar bebişim 3 haftada 200 gr almış çok mu az
bugün 4.ay aşılarını olduk. hemşire hanım ateşi olabilir çıkarsa calpol ver dedi
Biz de geçen hafta yaptırdık. Ertesi gün sabahtan ateşi çıktı. 38e kadar çıktı. Çocuk doktorumuza mesaj attım. Aşıdan kaynaklıdır 38i geçmeden calpol vermeyin 24 saatte düzelir dedi.

20 haziran doğumlu bizim hiç doğru düzgün uykumuz yoktu. Ama bu gece çok rezildi.sizin gibi uyku saatleri. Ve çok huysuzlasti.nasil olacak bilmiyorum . Bazı bebeklerin uykuları böyle devam ediyormuş tek umudum düzeleceğini düşünmemdi

Ben aşı yaptırdığım da bunlar özel aşılar sisteme giremiyorum. Sen aşı kartına yaz tarihleri demişlerdi hastanede belki ondan olabilir mi?

bizim ölçüleri de hiç girmiyorlar. bana söylüyor ben kağıda not ediyorum

Biz de geçen hafta yaptırdık. Ertesi gün sabahtan ateşi çıktı. 38e kadar çıktı. Çocuk doktorumuza mesaj attım. Aşıdan kaynaklıdır 38i geçmeden calpol vermeyin 24 saatte düzelir dedi.
şimdilik bizimkinde de yok beklemeden versem mi dedim ama gerek yok sanırım

çok üzülüyorum bebişlerin uyumamasına hem kendisine eziyet oluyor hem anneye E ebruvaryok emzik kullanıyor musunuz ben uyandığında bi emzik vermeyi deniyorum bazen işe yarıyor.
allahtan beslenme ve kilo alımında sorun yok bu uyku problemini de 4 ayla birlikte geride bırakacağız inşallah
bir de saç kurutma makinesi benimkinde işe yarıyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…