- 30 Mayıs 2015
- 5.220
- 12.869
- 448
- 34
Benimkininde çok kaşınıyor, diş kaşıyıcı kullanamıyor, parmak fırça alıcam bugünKızlar dişini nasıl rahatlatsam cocugumun, cok erken geliyor, ek gidaya gecmis olsak, sogan pirasa verecemdesuan çaresiz bekliyoruz
Bende alayım o zaman .Bende var benim kızım cok seviyor. Parmak ailesi diye bir şarkı var onu açıp parmaklarımı oynatıyorum şarkıyı 2 defa falan açıyorum sıkılmıyor bakıyor öyle
1. Doz yaptırdım ama 2. Yaptırmıycam, alerjisi olduğu için. Alerji doktoru çok gerekli değil demişti, gastroentrolog yaptır demişti, herkesin görüşü Farklı anladığım kadarıyla. Bizde huzursuzluk olmuştu.Kızlar rota aşısını herkes yaptırdı mı? Etkileri nasıl oldu?
Bizde soğanla diş çıkarma dönemini atlatmisizKızlar dişini nasıl rahatlatsam cocugumun, cok erken geliyor, ek gidaya gecmis olsak, sogan pirasa verecemdesuan çaresiz bekliyoruz
15 haziran doğumluyuz. 3 gecedir çok sık uyanıyor 1 saatte bir 40 dakikada bir falan. Bugun çıldırdım. Önceden çok iyiydi. Bir ara bir hafta falan6-7 kere uyanıyordu düzelmişti şimdi yine böyle. Normalde 3 kere uyanıyoruz22 haziran doğumlu arkadaşlar uykular nasılbenim vücudum iflas etti artık her yerim error veriyor simsiyah kanamam var ağzımın içi aft dolu o kadar yorgunum ki
1de uyandı 1:20 uyudu
2:10 uyandı 2-22 uyudu
3:20 uyandı 3:27 uyudu
4:35 uyandı 5 uyudu tekrar uyandı 5:10 uyudu
6 yyavdi 6:45 uyudu bir daha uyumadı
ben ne yapıcam böyle resmen beni emzik gibi kullanıyo emzirmeden asla geri döndüremiyorum uykuya. Bugün doktora götürdüm 6500 gram 63 kilo doyuyor demek ki sırf alışkanlıktan kalkıyor diye düşünüyorum
Tam 3 aylik olduğumuzda yaptırdım.Biz herhangi bir etki yaşamadık.Kızlar rota aşısını herkes yaptırdı mı? Etkileri nasıl oldu?
Kilo alımı biraz az ama işte kusma olduğu için sanırım diyet önerdi doktorum. Teşekkür ederim yanıtınız içinDoktorum Ankara'da devlette bir gastroenterolog. Ekmek bilgisini fırına sormalisiniz. Çocuğunuzun kilo alımı nasıl? Siz alerji uzmanına gidiyorsunuz dur belki onların yaklaşımı farklıdır ama Antalya'da bi arkadaşımın yakınının çocuğunda da doktor çocuk sıkıntı yaşayana kadar kestirmedi. Ama sonuçta buna hekim karar vermeli çocuğu onlar takip ediyor. Bir de 6. Ayda sizin diyet normale dönüp çocuğun ek gıdasında alerjik olandan kaçınma başlıyormuş, bu süre geçici yani
21 haziraniz bizde bizim bir günümüz bir güne tutmuyor. 1 saat 40 dakika uyuyorsa 1.5 saat ayakta sonra tekrar yatış yapıyoruz. Gece uyanıyor meme arıyor yatağıma alıyorum bu yüzden . Haliyle emzik gibi gece sabaha kadar. Bugün öyle böyle 10.30 da uyandık. Gece uykuya yatış o kadar zorlanıyorum ki kaç kaz kalkıyor. Zor derin uykusuna dalıyor. Çoğu bebek akşam 7 de de uyuyor nasıl uyuyorlar anlamış değilim.22 haziran doğumlu arkadaşlar uykular nasılbenim vücudum iflas etti artık her yerim error veriyor simsiyah kanamam var ağzımın içi aft dolu o kadar yorgunum ki
ben ne yapıcam böyle resmen beni emzik gibi kullanıyo emzirmeden asla geri döndüremiyorum uykuya. Bugün doktora götürdüm 6500 gram 63 kilo doyuyor demek ki sırf alışkanlıktan kalkıyor diye düşünüyorum
Biz de geçen hafta yaptırdık. Ertesi gün sabahtan ateşi çıktı. 38e kadar çıktı. Çocuk doktorumuza mesaj attım. Aşıdan kaynaklıdır 38i geçmeden calpol vermeyin 24 saatte düzelir dedi.kızlar bebişim 3 haftada 200 gr almış çok mu az
bugün 4.ay aşılarını olduk. hemşire hanım ateşi olabilir çıkarsa calpol ver dedi
20 haziran doğumlu bizim hiç doğru düzgün uykumuz yoktu. Ama bu gece çok rezildi.sizin gibi uyku saatleri. Ve çok huysuzlasti.nasil olacak bilmiyorum . Bazı bebeklerin uykuları böyle devam ediyormuş tek umudum düzeleceğini düşünmemdi22 haziran doğumlu arkadaşlar uykular nasılbenim vücudum iflas etti artık her yerim error veriyor simsiyah kanamam var ağzımın içi aft dolu o kadar yorgunum ki
Ben aşı yaptırdığım da bunlar özel aşılar sisteme giremiyorum. Sen aşı kartına yaz tarihleri demişlerdi hastanede belki ondan olabilir mi?Tam 3 aylik olduğumuzda yaptırdım.Biz herhangi bir etki yaşamadık.
Rota aşısı yaptıranlar bebegibiz e nabizda rota aşısını yapılmış gözüküyor mu acaba? Bizim hala gözükmüyor neden olur acaba
O yüzden olabilir o zaman bizimde kilo boy ölçümler de girilmemiş ama hastaneyi mi arasamBen aşı yaptırdığım da bunlar özel aşılar sisteme giremiyorum. Sen aşı kartına yaz tarihleri demişlerdi hastanede belki ondan olabilir mi?
tabi ben de not ediyorum derkenbizim ölçüleri de hiç girmiyorlar. bana söylüyor ben kağıda not ediyorum
şimdilik bizimkinde de yok beklemeden versem mi dedim ama gerek yok sanırımBiz de geçen hafta yaptırdık. Ertesi gün sabahtan ateşi çıktı. 38e kadar çıktı. Çocuk doktorumuza mesaj attım. Aşıdan kaynaklıdır 38i geçmeden calpol vermeyin 24 saatte düzelir dedi.
çok üzülüyorum bebişlerin uyumamasına hem kendisine eziyet oluyor hem anneye E ebruvaryok emzik kullanıyor musunuz ben uyandığında bi emzik vermeyi deniyorum bazen işe yarıyor.22 haziran doğumlu arkadaşlar uykular nasılbenim vücudum iflas etti artık her yerim error veriyor simsiyah kanamam var ağzımın içi aft dolu o kadar yorgunum ki
aldıklarınızı buraya yazabilir misiniz bize de fikir olsun hem diş hem ek gıda için alışveriş yapmak lazımBenimkininde çok kaşınıyor, diş kaşıyıcı kullanamıyor, parmak fırça alıcam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?