- 10 Ekim 2019
- 3.083
- 2.456
- 133
- 35
Saçma geldi bana .baş çevresi gelişimini nasıl takip edecekler.bazen işimiz şansa kalmış hissediyorumBana ASM hemşiresi ölçmüş olmak için ölçüyoruz, milimetrik bakmıyoruz demişti
bizim de öyle bazen bi kaç kez kusuyor. bide kusmadığı zamanlarda da sindiremiyor midesi ağzına geliyor yatırmayı bırakın eğimli ana kucağında bile tutamıyorum kalkmaya çalışıyorKusma nasıl oluyor benim kızım da daha çok kusmaya başladı. Yedikten sonra mutlaka kusuyor bazen daha sonra da kusuyor ama o Z miktarda oluyor sizde nasıl
Süt sağma makinem yok, bi kaç kere sağmak ıçinde makine almak istemiyorum, dünya para sonucta, parmak fırçası düşünüyorumAnne sütünü dondurup meyve filesi ile veriyorlar istersen dene
Bu kadarmi aynı olur, bugün bizde 4.ay aşısı olduk ve sadece 200 gr almış, boyu 64 cm olmuş, geçen ay 61 'di, boyuna verdi demekki, bizimkinin zaten dişten ateşi hafif var, birde asilar mahvetti, cocugum aglamaktan helak oldu, emmiyorda, uyuttum biraz sakinlessin diye, dr az agri kesici ver dedikızlar bebişim 3 haftada 200 gr almış çok mu az
bugün 4.ay aşılarını olduk. hemşire hanım ateşi olabilir çıkarsa calpol ver dedi
Canim benim oglumda vardi, anne karninda tersti,birazda iri bebekti, boynunun bi tarafinin baglari gelismis, diger tarafi gelismemis egri duruyordu, dr a goturdum 1 aylıkken, sürekli egzersiz yaptır, gelişmeyen tarafı çalıştır, emzirirken, uyuturken ona gore ayarla dedi, cok dikkat ettim çok şükür düzeldi, 6 aylikken kontrole götürdüm hiç biseyi yok, cok güzel düzelmiş dedi, şuanda bi sıkıntısı yok şükürKızlar bugün boyun egriligi için doktora götürdüm.. ultrasonda bir şey çıkmadı. Ama bir yanagi diğerine göre biraz daha büyük dedi. 2 ay sonra tekrar kontrol edelim. Dedi. Başka bir doktora daha götürsem mi önlem amaçlı
İlk doz 2 aylıkken diye okumuştum ama o en erken tarihmiş sanırımMenenjitte zaman geçmesi gibi bir şey yok galiba. 1 yaşından sonra tek doz olsa da yapılıyor.
Bizim sağlık ocağı ile hastane aynı fark görmedim hiç.. hastaneye kilosu 100 gram fazla farkı olmuştu.Saglik ocağı giriyor bizim boy ve kiloyu. Ama şöyle bjr şey var. Bir sağlık ocağı ve iki hastane boyu , kiloyu ve baş olcumlerini farklı olctu
Ben de kaç kez kalkıyorum. Sonrasında bir uyuyoruz tam uyuyoruz.Benim bebeğimde gece uykusuna geçtikten sonra ki 3. Ya da 4. Saatinde uyanıyo gece 2 gibi yani ondan sonra yatağında uyutamıyorum yanıma alıyorum sabaha kadar 6 7 ye kadar hep memede emzik gibi emerek uyuyor, ben de dalıp dalıp uyanıyorum derin uyku denen bi şey kalmadı.
Bize dr menenjiti 5 ay da yaparız dedi. Ben de yapıp yapmamak arasında kararsızım.İlk doz 2 aylıkken diye okumuştum ama o en erken tarihmiş sanırım
Yaptırmayı düşünen ya da yaptıran var mı peki?
benim sağdığım sütler komple duruyor buzlukta yaklaşık 30 poşet var. nasıl kullanılıyor anne sütü ilk defa duydumBen yavaştan sağım yapmaya başladım buzluğa atıyorum, muhallebi, meyveli yoğurt ya da başka tariflerde kullanmak için, og (organik gurmem) markasının ek gıda paketleri var güzel indirim yakalayınca o paketlerden alıcam, İKEA’nın antilop mama sandalyesi uygun fiyatlı yeterli gelir diye düşünüyorum, buharlı pişirici alıcaktım vazgeçtim önermiyorlarmış tencere içine yerleştirilen Çelik aparattan alıcam, oioi indirimi yakalayınca silikon kaşık ve tabağı, mamajoo akıtmayan suluk, 2 tane de uzun kollu mama önlüğü, şimdilik listemde bunlar var
korkmuş olabilir mi? mesela emerken ben birine bi şey söylediğimde irkiliyor. ya da kucağımda birine seslendiğimdeTeşekkür ederim Allah razı olsunbi daha olmadı takip ediyorum inşallah normaldir
çok huysuzlandı çeyrek kaşık verdimTakip et 38in üstüne çıkarsa ver bence
ben de vermem ya diyordum ama veriyorum bi şey olmaz sıkmayalım canımızıBen direk iki uc saat sonra veriyorum.atesi olur farkedemezsem diye korktum. Sağlıklı bir seçenek mi tartisilir
ay gerçekten çok üzgünüm keşke yan yana olsak birbirimizi dinlendirebilsek. benim bebişimin uykuyla büyük bir problemi olmamasına rağmen kendimi çol yorgun hissediyorum. uykusuzluğu düşünemiyorum bile allah yardımcın olsun inşallah etrafındakiler seni biraz da olsa dinlendiriyordurYok emzik istemiyor. Öğüruyor. Mamayi da bıraktık.biberonu bile unutmuş.kesinlikle eziyet gece o kadar kötü geçti ki ağrı kesici içmeme rağmen ağrı geçmiyor. Gün içinde 1 saat uyusa hemen uykuya yatacağım bende. Görüntüleri ektedir
Ben yaptırdım.birini değerini sağlık ocağı 1 yaşında sonra yapalım.dedi ben iki menenjit aşısını aynı anda yapmam sorumluluk almam dedi. Hastaneye gittim herkes aynı anda yaptırmış.doktorlarda aynı anda yaptırabilirsin demişti.asinin biri kaldı şimdiİlk doz 2 aylıkken diye okumuştum ama o en erken tarihmiş sanırım
Yaptırmayı düşünen ya da yaptıran var mı peki?
Aynen canım ben hala annemlerdeyim.22.40 uyuttugum bebem ikinci kez uyandı. Bir de çığlık atıyor sanki saatlerce emzirmedimay gerçekten çok üzgünüm keşke yan yana olsak birbirimizi dinlendirebilsek. benim bebişimin uykuyla büyük bir problemi olmamasına rağmen kendimi çol yorgun hissediyorum. uykusuzluğu düşünemiyorum bile allah yardımcın olsun inşallah etrafındakiler seni biraz da olsa dinlendiriyordur
Canım bizim asm 63 cm , 39.5 cm 6500 kgBizim sağlık ocağı ile hastane aynı fark görmedim hiç.. hastaneye kilosu 100 gram fazla farkı olmuştu.
Ben de kaç kez kalkıyorum. Sonrasında bir uyuyoruz tam uyuyoruz.
Bize dr menenjiti 5 ay da yaparız dedi. Ben de yapıp yapmamak arasında kararsızım.
Korkmuş üşümüş olabilir takip ediyorum bi daha olmadı canımkorkmuş olabilir mi? mesela emerken ben birine bi şey söylediğimde irkiliyor. ya da kucağımda birine seslendiğimde
Aynıyız canım hiç merak etme ben bide çalışıyorum koştur koştur geliyorum yanına dedgin gibi 5 19 dk emiyo sonra az daha uğraşıyorum bı yudum daha fazla emsin diye diliyle memeyi iyiyi sipaBenim ki bitmek bilmiyor. Ben de öyle olmasını isterdim
Ya gerçekten, bende bazalarin altını tekrar actim bu kez bi tık büyük kisliklari çıkardım, benim şansım,oglum da mayis doğumluydu, kızımda mayısta doğdu, yazlıkların kisliklarin bedenleri denk gidiyorbugün aşıya apar topar gitmemiz gerekti elime şu hırka geçti hava rüzgarlıydı. minik insan tanelerimiz nasıl da büyüyor…..Eki Görüntüle 3311026
Bence artik gunluk yikama bebisi, ben 3 4 günde bir yıkıyorum 2 haftadır, çünkü akşamları çok soğuyor, iyice kurulayıp sıkı giyinsede yinede burun tıkanıyor, geçmiş olsunSelam kizlar. Nasılsınız. Yaz bebeleri iyi hoş da en sevmediğim yan işte bu malesef bunyeleri soğuğa alışkın değil hergun banyo yaptırmayı bı iki hafta oluyo bide. Üstü artık zaten uzun kollu hep . Dün aşırı huzursuz ve hiysuzdu evelsi gün de öyleydi biraz sabah. Bı Öğürmeyle kalktık sanırım balgam var ve midesini bulandirdi nefes alamadı gibi oldu gi. Serum fizyolojikle açmaya çalıştım faln. Gün içinde iki üç kez daha açtım. Az önce yine tıkandı tekrar açtım emzirdim uyuyo şuan ama çok zor yqptiriyo ve mukozasi bir günün içinde sarıya dönmüş grip oldu yaa çok üzgünüm burun aspiratoruyle güçlü çekeyim diyorum bazen mukoza kanlı gibi geliyo heralde tahriş ediyo korkuyorum da nasıl atlatcaz pek küçük. Öyle ateş faln yok ama hemen tikaniyo burnu genzi nefes alamıyor mukozadan
Anne sütünü pişirme yapılacak şeylerde kullanmayın çoğu doktor önermiyor biraz ısıtıp sonradan eklemek daha doğru direk pişirmeyin sütün içeriği değişiyorBen yavaştan sağım yapmaya başladım buzluğa atıyorum, muhallebi, meyveli yoğurt ya da başka tariflerde kullanmak için, og (organik gurmem) markasının ek gıda paketleri var güzel indirim yakalayınca o paketlerden alıcam, İKEA’nın antilop mama sandalyesi uygun fiyatlı yeterli gelir diye düşünüyorum, buharlı pişirici alıcaktım vazgeçtim önermiyorlarmış tencere içine yerleştirilen Çelik aparattan alıcam, oioi indirimi yakalayınca silikon kaşık ve tabağı, mamajoo akıtmayan suluk, 2 tane de uzun kollu mama önlüğü, şimdilik listemde bunlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?