2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Teşekkürler ben de günlük yıkamayı bıraktım zaten bir buçuk iki hafta kadar oldu . İşte o halde bile hasta oldu dedim ya zaten canım. Şimdiden başladık daha kış gelmeden Allah yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun mandalinalar çıkmış. Bir de bol su için. Umarım gecer

Tahriş etmiş olabilirsin. Acaba acaba serum fizyolojisi miktarını mı arttıran.

Kizlar elektirikli tırnak törpüsü kullanan var mı? Tırnak keserken çok zorlanıyoruz. Bir de bebeği alt dudağını emen var mı? Benim bebeğim alt dudağını emiyor.

Tahriş etmiş olabilirsin. Acaba acaba serum fizyolojisi miktarını mı arttıran.
Ailehekimine gittik geldik canım çok iyi doktordur kızım da da hep onunla iyilestirdim. Burun spreyi verdi burnu çok kötü çünkü . Boğazı azcik kızarık cigerde bişey yok dedi bide aferin verdi

Benim de düzeleceğini ummaktan başka elimden bir şey gelmiyor.. gündüz yorulmadan esnediği anda uyutmaya çalışıyorum 1 buçuk saati geçirmemeye çalışıyorum ama emziriyorum anca öyle dalıyor onun dışında yatırıp pat pat yaparak vs asla uyumuyor ağlamaya başlıyor kucağıma gelmek için. Kesintisiz iki saat uyuduğu tek saat akşam 10-12 arası onun dışında her gece her saat ayaktayız

Ben de gündüz uykularına dikkat etmeye çalışıyorum
7:30 uyanınca

9da uyut

1-1.5 saat uyumasını bekliyoruz

Uyandıktan 1 saat 45 dk sonra tekrar uyut
9:00 uyku
10:30 uyandır. 1. uyku
12:15 uyku
13:45 uyandır. 2. Uyku
15:15 uyku
16:45 uyandır. 3. Uyku

18:15den sonra banyo rutin vs 7de uyut tekrar

Bunu yapmaya çalışıyorum ama bu kadar uzun uyumuyor gündüz de o yüzden program tam olmuyor zaten, akşam sadece 9 buçuk 10 gibi tamamen dalıyor 12ye kadar kesintisiz uyuyor 12den sonrası tam bi kabus

Anlıyorum seni. Gündüz artık tek düşündüğüm uyutmaya çalışmak. Gece 3.40 ta kalktı. Sabah beşe kadar göğsümde uykulu uykulu emdi. B3n dalıp dalıp gidiyorum . Belki de direnmek yerine aksina bırakmak gerek

Kizlar elektirikli tırnak törpüsü kullanan var mı? Tırnak keserken çok zorlanıyoruz. Bir de bebeği alt dudağını emen var mı? Benim bebeğim alt dudağını emiyor.
Ben doğduğundan beri kullanıyorum tırnak makasıyla kesemem etini sıkıştırırım die hiç almadım törpü çok iyi derisine değdiğinde duruyor canını acıtmıyor

Ben kullanıyorum . Bir kere makasla etini kestim çocuğumun o günden beri artık kullanmıyorum çok korktum pilli törpüyü kullanıyorum instagramda meşhur olan ilk önce biraz zor geliyodu şimdi alıştım benimki dudak emme değil ama dilini bazen emiyor. Bir de sürekli bişeyler yalamaya emmeye çalışıyo ama emzik almıyo hanımefendi

Bizde sıkıntılıyiz 2 gündür, diş ağrısı hızlandı, patladı patlayacak birde 4.aylık aşıları oldu 2 bacaktan, onlarda sanci yapıyor çocuğum mahvoldu, tabi bizde

Canım ben buraya geçen haftalarda yazmıştım benim bebeğim de kucaktan başka uyumuyordu en son zıplata zıplata uyutuyordum baktım olucak gibi değil. Bel kol kalmıyor. Dedim bari yastığa alıştırayım. Yastıkta da direk yatırınca yatmadı, mayıştırıp koydum. Artık yastığa direk koyabiliyorum alıştı. Böyle olunca şimdi de yatağa alıştırmaya çalışıyorum. Mayıştırdıkça yatağa alıyorum pışpış patpat yapıyorum çok ağlarsa alıp tekrar sakinleştiriyorum böyle yapa yapa en son anlıyor ve uyuyor tabi kolay değil ama 2-3 kere kucağa alıp sakinleştirip yatınca uyuyor. Zamanla direk koyunca uyuyacak diye umuyorum. Çünkü yastığa o şekilde alıştırdım. Yastık bizim için kucaktan iniş için bir araç oldu. Umarım yatak işini de başarırım . Dilersen sen de dene

Ben doğduğundan beri kullanıyorum tırnak makasıyla kesemem etini sıkıştırırım die hiç almadım törpü çok iyi derisine değdiğinde duruyor canını acıtmıyor
Bugün acayip zorlandım normal tırnak.makasiyla bilerek çok kısa da kesmiyorum ama mosmor oldu nefesini filan tuttu. Bende alayım.

Ben çok kisaltmiyorum.surekli eli de ağzında olunca hızlı üzüyor tırnaklar. Eskiden uykudayken kesiyordum. Ama uykuları da hafifledi.bugun uyanıkken keseyim dedim. Mosmor oldu ağlamaktan. Bizim küçük beyde emzikten başka her şeyi emiyor.dudak , el, üzerindeki kıyafet, hisirtili oyjncak

Ben törpüyü de uyurken yapıyorum çünkü uyanıkken çok hareketli öyle zor oluyor yapamıyorum

Yastığa alıştırdım demişsiniz ama kucakta mayıştırıp yastığın üstüne mi yatırıyorsunuz? Tam anlayamadım da
Bir de mayıştırıp yatırdığınızda ağlayınca tekrar aldığınızda uykusu açılmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…