- 3 Aralık 2019
- 277
- 179
- 103
- 35
Teşekkürler ben de günlük yıkamayı bıraktım zaten bir buçuk iki hafta kadar oldu . İşte o halde bile hasta oldu dedim ya zaten canım. Şimdiden başladık daha kış gelmeden Allah yardımcımız olsunYa gerçekten, bende bazalarin altını tekrar actim bu kez bi tık büyük kisliklari çıkardım, benim şansım,oglum da mayis doğumluydu, kızımda mayısta doğdu, yazlıkların kisliklarin bedenleri denk gidiyor
Bence artik gunluk yikama bebisi, ben 3 4 günde bir yıkıyorum 2 haftadır, çünkü akşamları çok soğuyor, iyice kurulayıp sıkı giyinsede yinede burun tıkanıyor, geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun mandalinalar çıkmış. Bir de bol su için. Umarım gecerNerdeyse 1 haftadır hastayız, eşim daha önce hastalandı 10 gün olmuştur, bir türlü iyileşemedik. Bende boğaz ağrısı var hala, 3 gece yüksek ateşten ilaç almam gerekti. Bebege de 1.5 gün ateş düşürücü verdim. Ateş geçti ama boğaz ağrısı duruyor. Bebeğimin burnu tıkanıyor. Hastalıktan mı ataktan mı bilmiyorum geceleri çok huysuz geçmiyor şu hastalık da yoruldum kaç gündür
Tahriş etmiş olabilirsin. Acaba acaba serum fizyolojisi miktarını mı arttıran.Selam kizlar. Nasılsınız. Yaz bebeleri iyi hoş da en sevmediğim yan işte bu malesef bunyeleri soğuğa alışkın değil hergun banyo yaptırmayı bı iki hafta oluyo bide. Üstü artık zaten uzun kollu hep . Dün aşırı huzursuz ve hiysuzdu evelsi gün de öyleydi biraz sabah. Bı Öğürmeyle kalktık sanırım balgam var ve midesini bulandirdi nefes alamadı gibi oldu gi. Serum fizyolojikle açmaya çalıştım faln. Gün içinde iki üç kez daha açtım. Az önce yine tıkandı tekrar açtım emzirdim uyuyo şuan ama çok zor yqptiriyo ve mukozasi bir günün içinde sarıya dönmüş grip oldu yaa çok üzgünüm burun aspiratoruyle güçlü çekeyim diyorum bazen mukoza kanlı gibi geliyo heralde tahriş ediyo korkuyorum da nasıl atlatcaz pek küçük. Öyle ateş faln yok ama hemen tikaniyo burnu genzi nefes alamıyor mukozadan
Ailehekimine gittik geldik canım çok iyi doktordur kızım da da hep onunla iyilestirdim. Burun spreyi verdi burnu çok kötü çünkü . Boğazı azcik kızarık cigerde bişey yok dedi bide aferin verdiTahriş etmiş olabilirsin. Acaba acaba serum fizyolojisi miktarını mı arttıran.
Çok geçmiş olsunAilehekimine gittik geldik canım çok iyi doktordur kızım da da hep onunla iyilestirdim. Burun spreyi verdi burnu çok kötü çünkü . Boğazı azcik kızarık cigerde bişey yok dedi bide aferin verdi
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
15 haziran doğumluyuz. 3 gecedir çok sık uyanıyor 1 saatte bir 40 dakikada bir falan. Bugun çıldırdım. Önceden çok iyiydi. Bir ara bir hafta falan6-7 kere uyanıyordu düzelmişti şimdi yine böyle. Normalde 3 kere uy
Benim de düzeleceğini ummaktan başka elimden bir şey gelmiyor.. gündüz yorulmadan esnediği anda uyutmaya çalışıyorum 1 buçuk saati geçirmemeye çalışıyorum ama emziriyorum anca öyle dalıyor onun dışında yatırıp pat pat yaparak vs asla uyumuyor ağlamaya başlıyor kucağıma gelmek için. Kesintisiz iki saat uyuduğu tek saat akşam 10-12 arası onun dışında her gece her saat ayaktayız20 haziran doğumlu bizim hiç doğru düzgün uykumuz yoktu. Ama bu gece çok rezildi.sizin gibi uyku saatleri. Ve çok huysuzlasti.nasil olacak bilmiyorum . Bazı bebeklerin uykuları böyle devam ediyormuş tek umudum düzeleceğini düşünmemdi
Ben de gündüz uykularına dikkat etmeye çalışıyorumDerin uykuya geçmiyor, atak döneminde olabilir ama geçmiş gönderilerde bahsetmiştim bir uyku uzmanı diyirdu ki gece uyumuyorsa gündüz yapılan yanlışlardan. Bunlardan biri gece uykusuna geçmeden önce uyaranların azaltılmamasi imiş mesela 8de uyutmaya başlayacaksınız ya, 1-2 saat öncesinde yüksek ses, fazla ses, karmaşık renkler vs azalması lazım uyuyacağı zaman loş ışıga alın kendini hazırlasın vs diyor. Bir de gündüz uykusu iyi uyumayınca gece uykusu iyi olmaz dedi. Gündüz uyku işareti gördüğünüz anda yine loş ışıga geçip uyutmaya çalışmak gerek. Benim bebe yan yatınca uyuyor düz yatarken uyumuyor mesela. Uyutunca 10 dk oldu diyelim ki kıpırdanıyor hemen poposuna nazikçe pışpış yapıyorum uyanmıyor devam ediyor. Derin uykuya geçmeden yatağına götürüp koyarsanlm yatağın soğuğu ile mutlaka uyanıyor bazen yatağı isitiyirum vs. Atak haftası bile olsa mutlaka biraz daha iyi hale getirecek bilgiler çıkar sizin de çocuğunuza uyan
Anlıyorum seni. Gündüz artık tek düşündüğüm uyutmaya çalışmak. Gece 3.40 ta kalktı. Sabah beşe kadar göğsümde uykulu uykulu emdi. B3n dalıp dalıp gidiyorum . Belki de direnmek yerine aksina bırakmak gerekBenim de düzeleceğini ummaktan başka elimden bir şey gelmiyor.. gündüz yorulmadan esnediği anda uyutmaya çalışıyorum 1 buçuk saati geçirmemeye çalışıyorum ama emziriyorum anca öyle dalıyor onun dışında yatırıp pat pat yaparak vs asla uyumuyor ağlamaya başlıyor kucağıma gelmek için. Kesintisiz iki saat uyuduğu tek saat akşam 10-12 arası onun dışında her gece her saat ayaktayız
Hepsi farklı ölçümler insanın kafası karışmış hangisi doğru diyeCanım bizim asm 63 cm , 39.5 cm 6500 kg
Şehir hastanesi 61 cm ,41.5 cm 6450 kg
Etlik zubeyde ise 40 cm, 6300 kg 1 hafta içinde ölçümleri bunlar.
Hepsi farklı ölçümler insanın kafası karışmış hangisi doğru diye
Ben doğduğundan beri kullanıyorum tırnak makasıyla kesemem etini sıkıştırırım die hiç almadım törpü çok iyi derisine değdiğinde duruyor canını acıtmıyorKizlar elektirikli tırnak törpüsü kullanan var mı? Tırnak keserken çok zorlanıyoruz. Bir de bebeği alt dudağını emen var mı? Benim bebeğim alt dudağını emiyor.
Ben kullanıyorum . Bir kere makasla etini kestim çocuğumun o günden beri artık kullanmıyorum çok korktumKizlar elektirikli tırnak törpüsü kullanan var mı? Tırnak keserken çok zorlanıyoruz. Bir de bebeği alt dudağını emen var mı? Benim bebeğim alt dudağını emiyor.
Bizde sıkıntılıyiz 2 gündür, diş ağrısı hızlandı, patladı patlayacak birde 4.aylık aşıları oldu 2 bacaktan, onlarda sanci yapıyor çocuğum mahvoldu, tabi bizdeTeşekkürler ben de günlük yıkamayı bıraktım zaten bir buçuk iki hafta kadar oldu . İşte o halde bile hasta oldu dedim ya zaten canım. Şimdiden başladık daha kış gelmeden Allah yardımcımız olsun
Canım ben buraya geçen haftalarda yazmıştım benim bebeğim de kucaktan başka uyumuyordu en son zıplata zıplata uyutuyordum baktım olucak gibi değil. Bel kol kalmıyor. Dedim bari yastığa alıştırayım. Yastıkta da direk yatırınca yatmadı, mayıştırıp koydum. Artık yastığa direk koyabiliyorum alıştı. Böyle olunca şimdi de yatağa alıştırmaya çalışıyorum. Mayıştırdıkça yatağa alıyorum pışpış patpat yapıyorum çok ağlarsa alıp tekrar sakinleştiriyorum böyle yapa yapa en son anlıyor ve uyuyor tabi kolay değil ama 2-3 kere kucağa alıp sakinleştirip yatınca uyuyor. Zamanla direk koyunca uyuyacak diye umuyorum. Çünkü yastığa o şekilde alıştırdım. Yastık bizim için kucaktan iniş için bir araç oldu. Umarım yatak işini de başarırım . Dilersen sen de deneBenim de düzeleceğini ummaktan başka elimden bir şey gelmiyor.. gündüz yorulmadan esnediği anda uyutmaya çalışıyorum 1 buçuk saati geçirmemeye çalışıyorum ama emziriyorum anca öyle dalıyor onun dışında yatırıp pat pat yaparak vs asla uyumuyor ağlamaya başlıyor kucağıma gelmek için. Kesintisiz iki saat uyuduğu tek saat akşam 10-12 arası onun dışında her gece her saat ayaktayız
Bugün acayip zorlandım normal tırnak.makasiyla bilerek çok kısa da kesmiyorum ama mosmor oldu nefesini filan tuttu. Bende alayım.Ben doğduğundan beri kullanıyorum tırnak makasıyla kesemem etini sıkıştırırım die hiç almadım törpü çok iyi derisine değdiğinde duruyor canını acıtmıyor
Ben çok kisaltmiyorum.surekli eli de ağzında olunca hızlı üzüyor tırnaklar. Eskiden uykudayken kesiyordum. Ama uykuları da hafifledi.bugun uyanıkken keseyim dedim. Mosmor oldu ağlamaktan. Bizim küçük beyde emzikten başka her şeyi emiyor.dudak , el, üzerindeki kıyafet, hisirtili oyjncakBen kullanıyorum . Bir kere makasla etini kestim çocuğumun o günden beri artık kullanmıyorum çok korktumpilli törpüyü kullanıyorum instagramda meşhur olan ilk önce biraz zor geliyodu şimdi alıştım benimki dudak emme değil ama dilini bazen emiyor. Bir de sürekli bişeyler yalamaya emmeye çalışıyo ama emzik almıyo hanımefendi
Ben törpüyü de uyurken yapıyorum çünkü uyanıkken çok hareketli öyle zor oluyor yapamıyorumBen çok kisaltmiyorum.surekli eli de ağzında olunca hızlı üzüyor tırnaklar. Eskiden uykudayken kesiyordum. Ama uykuları da hafifledi.bugun uyanıkken keseyim dedim. Mosmor oldu ağlamaktan. Bizim küçük beyde emzikten başka her şeyi emiyor.dudak , el, üzerindeki kıyafet, hisirtili oyjncak
Yastığa alıştırdım demişsiniz ama kucakta mayıştırıp yastığın üstüne mi yatırıyorsunuz? Tam anlayamadım daCanım ben buraya geçen haftalarda yazmıştım benim bebeğim de kucaktan başka uyumuyordu en son zıplata zıplata uyutuyordum baktım olucak gibi değil. Bel kol kalmıyor. Dedim bari yastığa alıştırayım. Yastıkta da direk yatırınca yatmadı, mayıştırıp koydum. Artık yastığa direk koyabiliyorum alıştı. Böyle olunca şimdi de yatağa alıştırmaya çalışıyorum. Mayıştırdıkça yatağa alıyorum pışpış patpat yapıyorum çok ağlarsa alıp tekrar sakinleştiriyorum böyle yapa yapa en son anlıyor ve uyuyor tabi kolay değil ama 2-3 kere kucağa alıp sakinleştirip yatınca uyuyor. Zamanla direk koyunca uyuyacak diye umuyorum. Çünkü yastığa o şekilde alıştırdım. Yastık bizim için kucaktan iniş için bir araç oldu. Umarım yatak işini de başarırım . Dilersen sen de dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?