2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Benimki direk yastığı da kabul etmiyordu önce yastığa alıştırdım. Benden bir adım uzağa yani kucakta mayıştırıp yastığa. Direk yatağa denediğimde asla durmadı. Yastığa alışınca da kucağımda memede veya yastıkta mayıştırıp yatağa almaya başladım eline bir oyuncak uyku arkadaşı vererek. Baya direndi aldım kucağıma mayıştırdım geri koydum bu birkaç kere tekrar etti baktım öyle öyle uyudu tabi koyunca pışpış ve patpat yaptım. Zamanla direnmesi de azalıyor birkaç günde gördüğüm kadarıyla. Daha sonradan bozulmazsa şimdilil baya baya benden uzağa alıştı gibi. Kucaktaydı hep çünkü

Kızlar bebişleriniz ne zaman yüzüstü dönmeye başladı?ya da dönüyor mu? Benim kızım tembel sanki yaa en fazla yana dönüyo yüzüstü dönmek hiç yok. 4 aylık olmak üzere

Kızlar bebişleriniz ne zaman yüzüstü dönmeye başladı?ya da dönüyor mu? Benim kızım tembel sanki yaa en fazla yana dönüyo yüzüstü dönmek hiç yok. 4 aylık olmak üzere
Benimki daha dönmüyor, 22 haziran doğumlu daha bir şeyleri tutmak için uzanma vs de yok ben eline tutturursam tutuyor

Benimki de yan dönüyordu 100. Gün bir baktık sırtüstü koyduğumuz bebiş yüzüstü dönmüş merak etmeyin bir anda bir bakmışsınız dönüyor çok hızlı gelişiyorlar

Kızlar sizlere bişey sorucam lütfen cevap verirseniz çok.

Bebekleriniz doğum baş çevresi ve ilk 3 ay baş çevresi kac çıkmisti.
Mesela

Yenidoğan:
1.ay
2.ay
3.ay

Lütfen cevap esrigemeyin

Anne sütünden yoğurt vs yapılıyor, bende de bi o kadar vardır ilk sütler sapsarı yağlı sonrakiler beyaz, ilkleri içse ne güzel baya kilo aldırır gibi ama süt alerjisi olduğu için onları kullanamıycam sanırım çünkü ilk zamanlar çok süt ürünü tüketiyordum.

Bizde bugün 4 aylık olduk desteksiz yüz üstü dönemiyor henüz

Mesela

Yenidoğan:
1.ay
2.ay
3.ay

Lütfen cevap esrigemeyin
Canım 1 hafta içinde 39.5 , 40 ve 41.5 cm olctuler 3 farklı yerde hangisi doğru bilmiyorum

bir haftadır dönüyor. birden oluyor hiç endişelenme eğer dönmesini istiyorsan yerde oynarken biraz destekleyebilirsin yan taraflarına oyuncak kitap vs dikkat çekecek bir şeyler koyabilirsin

ben dönmeden önce daha rahattım sanki. tabi bir şeyler öğreniyor seviniyorym ama mesela gece bi kalkıyorum yüzüstü dönmüş kurtaramıyor kendini şimdi hiççç yerde durmuyor çünkü dönünce yapacak bir şeyi yok.

yaaa çok üzücü ziyan oluyorlar değil mi ben de çok üzülmüştüm. sağlık olsun normal yoğurt verilmiyor mu ya ek gıdaya başlayınca

Mesela

Yenidoğan:
1.ay
2.ay
3.ay

Lütfen cevap esrigemeyin
selam
yenidoğan 34
5 hafta 38
18.hafta 42

Benim ki bitmek bilmiyor. Ben de öyle olmasını isterdim
Canim naptın ? Mama veriyormusun aynı durumdaydik seninle. Benim ki tamamen bıraktı mamayı . Günde 1 kere bile almıyor artik. Üzülüyorum bana hep aç gibi geliyor ama çocuk gayet huzurlu mutlu. Tabi mama icerkenki kadar değil çiş sayısı da. Kilo durumu ne durumda onu da bilmiyorum. Artık akışına bırakacağım. İnatlasmaya gerek yok bebeğimle. Bu sefer daha çok inatçı oluyorlar. Ek gıda sürecinde daha zorlanırız inatlasirsam.
Gündüz uykularından siz mi uyandiriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…