- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 103
- 33
Benimki direk yastığı da kabul etmiyordu önce yastığa alıştırdım. Benden bir adım uzağa yani kucakta mayıştırıp yastığa. Direk yatağa denediğimde asla durmadı. Yastığa alışınca da kucağımda memede veya yastıkta mayıştırıp yatağa almaya başladım eline bir oyuncak uyku arkadaşı vererek. Baya direndi aldım kucağıma mayıştırdım geri koydum bu birkaç kere tekrar etti baktım öyle öyle uyudu tabi koyunca pışpış ve patpat yaptım. Zamanla direnmesi de azalıyor birkaç günde gördüğüm kadarıyla. Daha sonradan bozulmazsa şimdilil baya baya benden uzağa alıştı gibi. Kucaktaydı hep çünküYastığa alıştırdım demişsiniz ama kucakta mayıştırıp yastığın üstüne mi yatırıyorsunuz? Tam anlayamadım da
Bir de mayıştırıp yatırdığınızda ağlayınca tekrar aldığınızda uykusu açılmıyor mu?
Şu an hevesim kaçtı. Yine de denemekte fayda varBen törpüyü de uyurken yapıyorum çünkü uyanıkken çok hareketli öyle zor oluyor yapamıyorum
Benimki daha dönmüyor, 22 haziran doğumlu daha bir şeyleri tutmak için uzanma vs de yok ben eline tutturursam tutuyorKızlar bebişleriniz ne zaman yüzüstü dönmeye başladı?ya da dönüyor mu? Benim kızım tembel sanki yaa en fazla yana dönüyo yüzüstü dönmek hiç yok. 4 aylık olmak üzere
Benimki de yan dönüyordu 100. Gün bir baktık sırtüstü koyduğumuz bebiş yüzüstü dönmüşKızlar bebişleriniz ne zaman yüzüstü dönmeye başladı?ya da dönüyor mu? Benim kızım tembel sanki yaa en fazla yana dönüyo yüzüstü dönmek hiç yok. 4 aylık olmak üzere
Anne sütünden yoğurt vs yapılıyor, bende de bi o kadar vardır ilk sütler sapsarı yağlı sonrakiler beyaz, ilkleri içse ne güzel baya kilo aldırır gibi ama süt alerjisi olduğu için onları kullanamıycam sanırım çünkü ilk zamanlar çok süt ürünü tüketiyordum.benim sağdığım sütler komple duruyor buzlukta yaklaşık 30 poşet var. nasıl kullanılıyor anne sütü ilk defa duydum
mamajo akıtmayan suluk ve kanz mama sandalyesi almıştım çok sağoloioi çok pahalı yaaa belki almam blw yapmayı umuyorum
35 cm doğmuştu 3.ay 41 4.ay 42Kızlar sizlere bişey sorucam lütfen cevap verirseniz çok.
Bebekleriniz doğum baş çevresi ve ilk 3 ay baş çevresi kac çıkmisti.
Mesela
Yenidoğan:
1.ay
2.ay
3.ay
Bizde bugün 4 aylık olduk desteksiz yüz üstü dönemiyor henüzKızlar bebişleriniz ne zaman yüzüstü dönmeye başladı?ya da dönüyor mu? Benim kızım tembel sanki yaa en fazla yana dönüyo yüzüstü dönmek hiç yok. 4 aylık olmak üzere
Gözünün önüne getirip elinin uzanacagi hizada oyuncakları tutuyor musunBenimki daha dönmüyor, 22 haziran doğumlu daha bir şeyleri tutmak için uzanma vs de yok ben eline tutturursam tutuyor
Canım 1 hafta içinde 39.5 , 40 ve 41.5 cm olctuler 3 farklı yerde hangisi doğru bilmiyorumKızlar sizlere bişey sorucam lütfen cevap verirseniz çok.
Mesela
Yenidoğan:
1.ay
2.ay
3.ay
Lütfen cevap esrigemeyin
Cnm peki ilk doğduğunda kaç cm ve 1 aylıkkenCanım 1 hafta içinde 39.5 , 40 ve 41.5 cm olctuler 3 farklı yerde hangisi doğru bilmiyorum
Dogugunds 35 cmdi . 1 aynen kaçtı hatırlamıyorum.Cnm peki ilk doğduğunda kaç cm ve 1 aylıkken
bir haftadır dönüyor. birden oluyor hiç endişelenmeKızlar bebişleriniz ne zaman yüzüstü dönmeye başladı?ya da dönüyor mu? Benim kızım tembel sanki yaa en fazla yana dönüyo yüzüstü dönmek hiç yok. 4 aylık olmak üzere
ben dönmeden önce daha rahattım sanki. tabi bir şeyler öğreniyor seviniyorym ama mesela gece bi kalkıyorum yüzüstü dönmüş kurtaramıyor kendiniKızlar bebişleriniz ne zaman yüzüstü dönmeye başladı?ya da dönüyor mu? Benim kızım tembel sanki yaa en fazla yana dönüyo yüzüstü dönmek hiç yok. 4 aylık olmak üzere
yaaa çok üzücü ziyan oluyorlar değil miAnne sütünden yoğurt vs yapılıyor, bende de bi o kadar vardır ilk sütler sapsarı yağlı sonrakiler beyaz, ilkleri içse ne güzel baya kilo aldırır gibi ama süt alerjisi olduğu için onları kullanamıycam sanırım çünkü ilk zamanlar çok süt ürünü tüketiyordum.
selamKızlar sizlere bişey sorucam lütfen cevap verirseniz çok.
Mesela
Yenidoğan:
1.ay
2.ay
3.ay
Lütfen cevap esrigemeyin
Benimkide emiyordu yaklaşık iki hafta yaptı sonra bıraktı canim.Kizlar elektirikli tırnak törpüsü kullanan var mı? Tırnak keserken çok zorlanıyoruz. Bir de bebeği alt dudağını emen var mı? Benim bebeğim alt dudağını emiyor.
Canim naptın ? Mama veriyormusun aynı durumdaydik seninle. Benim ki tamamen bıraktı mamayı . Günde 1 kere bile almıyor artik. Üzülüyorum bana hep aç gibi geliyor ama çocuk gayet huzurlu mutlu. Tabi mama icerkenki kadar değil çiş sayısı da. Kilo durumu ne durumda onu da bilmiyorum. Artık akışına bırakacağım. İnatlasmaya gerek yok bebeğimle. Bu sefer daha çok inatçı oluyorlar. Ek gıda sürecinde daha zorlanırız inatlasirsam.Benim ki bitmek bilmiyor. Ben de öyle olmasını isterdim
Gündüz uykularından siz mi uyandiriyorsunuz?Ben de gündüz uykularına dikkat etmeye çalışıyorum
7:30 uyanınca
9da uyut
1-1.5 saat uyumasını bekliyoruz
Uyandıktan 1 saat 45 dk sonra tekrar uyut
9:00 uyku
10:30 uyandır. 1. uyku
12:15 uyku
13:45 uyandır. 2. Uyku
15:15 uyku
16:45 uyandır. 3. Uyku
18:15den sonra banyo rutin vs 7de uyut tekrar
Bunu yapmaya çalışıyorum ama bu kadar uzun uyumuyor gündüz de o yüzden program tam olmuyor zaten, akşam sadece 9 buçuk 10 gibi tamamen dalıyor 12ye kadar kesintisiz uyuyor 12den sonrası tam bi kabus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?