2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
mathildays canim 3 hafta 200 gram aldı yazmışsın . Peki ne dedi hemşireler yada doktor. Benim bebeğim biberonu bırakınca kilo takibi yapmıştımbu ay icerisinde. Haftada 100 gram almıştı burdaki hemşire az almış dedi. Sana da dediler mi boyle birşey.

hiç doktora gitmedik canım. aşıyı yapan hemşire de gayet iyi duruyor kilosu boyu falan dedi. az almış yaaa dedim ben cevap vermedi

hiç inatlaşmana gerek yok doymasa çok huzursuz ve mutsuz olur sürekli ağlar. doyuyorsa mamaya zaten gerek yok. kendini yorma haftada 100 gr çok iyi bence

kızlar bebişim 3 haftada 200 gr almış çok mu az
bugün 4.ay aşılarını olduk. hemşire hanım ateşi olabilir çıkarsa calpol ver dedi
internette bebekler 4,5,6.aylarda ortalama 600 gr kilo almalı yazıyor
2 gündür bizim de gece uykuları kötü,geceleri 1 kez uyanan bebeğim sık-sık uyanmaya başladı,dün 11e yakın uyudu,12de uyandı,emzik verdim uyudu,1de uyandı yine emzikle uyudu,2de uyandı belki açtır,o yüzden uyanıyor diye emzirdim.3 buçukta uyudu,5:45te uyandı emzikle uyutdum,6:15e uyandı.İnşallah 4.ay uyku gerilemesidir de düzelir diyorum.

Selam herkese 2 gün önce gece ciddi boğaz ağrım başladı. Dün daha şiddetlendi kemiklerime kadar ağrı yaşadım. Hastaneye gittim testler yapıldı corona olduğum çıktı. 4 saat emzirmedim antibiyotik aldığım için.. doktor antibiyotik artı kortizon reçete edeceğini 4.5 gün çocuğunu emzirme dedi. Ben kabul etmedim bol sıvı bol c vitamin tüketiyorum bugün şükürler olsun daha iyiyim. Meva min doktoruna danıştım genelde bebekler de gribal enfeksiyon gibi seyrediyor dedi. Ates iştahsızlık durum olursa görmemiz gerekebilir dedi. Corona ciddi patlama söz konusu herkes dikkat etsin

Çok geçmiş olsun canım. Nereden bulaşmış. Dikkat et kendine

Bu kaka meselesine iyice taktım. Altını değiştirirken kaka yaptı. Kaka demeye binsahit. Bildiğiniz köpük çıkarıyor. Tahlillerde bir şey yok ama.bir tane kılcal damar gibi kan. Napacaz ya

Haftaya bebeğimle memlekete gideceğiz. Ama uçaklailk kez bebekle uçak yolculuğu yapacağım. Eşim de yanımızda olacak ama hem heyecanlıyım hem de biraz korkuyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Bir de bebek arabasını da götürmek istiyorum kabin tipi. O nasıl oluyor acaba

Ahh memleketimi bende çok özledim. İyi eğlenceler canim.
Uçak kalkış yaparken ve iniş yaparken mutlaka emzir canim.

1ben de haftaya ucak yolculuğu yapacağım bebeğim 2 aylık insaallah bir sorun yaşamayız emzirmek dışında neler yapmak gerek acaba ben de çok heyecanliyim

çok geçmiş olsun canım bence maske takarak ilgilenirsen bebişle sorun olmaz ya. 4-5 gün emzirmemek bana da mantıklı gelmedi

Klavye yanlış yazmış e bebek markasinin kalıpları nasıl yazcaktim alışveriş yapcam da
Merhaba, ben de Haziran annesiyim hiç yazmadım ama tüm mesajları günlük takip ediyorum .Bebeğim 24 Haziran doğumlu kız 3180 gr doğmuştu şu an 6900 gr 64 cm( p tesi ölçüldü)
ben de e bebekten alıyorum ama patikli - patiksiz 6 ay tulumları bu ölçülerdeki bebeğime olmuyor artık 9 ay alıyorum.
Sweat ve kazaklar, patiksiz pantolonlar 6 ay tam oluyor .
Çoraplar 12 ay aldım oluyor.
Uzun kollu zıbınları da 6 ay tam oluyor
Ayrıca de facto, koton ve lcw dan da alıyorum
Onların pantolon ve tayt kalıpları daha küçük 6-9 ay şu anda tam oluyor

Bu kaka meselesine iyice taktım. Altını değiştirirken kaka yaptı. Kaka demeye binsahit. Bildiğiniz köpük çıkarıyor. Tahlillerde bir şey yok ama.bir tane kılcal damar gibi kan. Napacaz ya
Doktor normal diyorsa kafana takma. Bizim de mukuslu ve kan da oluyor. Kilo alımı iyi vücutta döküntü yok ve keyfi iyi o yüzden doktorlar önemsemiyor. Sizin de keyfiniz iyi kilo alımınız iyiyse doktor da sıkıntı görmediyse Allahın izniyle bir sorun yoktur

Lcw 1 yaş kiyafeti giydirdim kolları paçaları katliyorum. Tek çözüm bu .ayına göre aldıklarımı çok az giydiiryorum kalıpları küçükse hiç giydiremedigimde oluyor. Büyük al seneye giydirirsin dedikleri buymuş demekki

Guruldama var. Bir de yaparken çok ikiniyor ağrısı oluyor demekkki. Ama doktor tahlillerde sorun yok diyor

Allah bagislasin maşallah güzel kilo almış güzel uzamış bizden 4 gün kucuksunuz yorum yapmayınca kimse valla gece aldiydim ya 6 ay bı tane o ayağında oyuncak ilan varya onunla bı badi aldım o da 6 ay şimdi giydireyim diyecunku kucakta olduğunda ayaksizlar hep sivaniyor paçaları . Bir de 2li 9 ay ayaklı alt varmış onu aldım bide 0 6 ay çorap aldiydim. Tüh küçük gelcek sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…