- 30 Mayıs 2015
- 5.217
- 12.862
- 448
- 34
aynen ben de vallaBazı arkadaşlar diyor ya saatlerce emiyor diye çok şaşırıyorum
ay gerçekten ben de o doktor gibi düşünüyorumBizim doktorda şey demişti sanki tüm farzları yerine getiriyosunuz bi kaldı gülmüştü sizi de vazgeçireyim mi demişti o an küçük bi aydınlanma yaşadık ama kısa süreli şimdi kararsız kaldım iyice illa yaptırcam ama ne zaman bakalım
Sen normal atletinde alttan mi açıyorsun memeni canim? Ben lastikli ip askili atlet kullanıyorum. Çok rahat ediyorum bu şekilde. Yani karnımı açmama gerek yok memeye ulaşmak icinEmzirme atleti kullanan var mı? Malum havalar soğuyor, normal atletle zor oluyor bana . Varsa önerilerinizi alabilirim
Biz de bu ay yaptiracaktik. Araştırınca sağlık açısından çok gerekmediğini gördük. Bir de burdaki yorumlardan sonra iyice vazgeçtik. İlerde gerekirse kendisi yaptırsın diye karar verdik.Ben de sünnet yaptırmayı düşünüyordum Dört aylık şu an ama bunları okuduktan sonra açıkçası vazgeçtim sanırım yaptırmıycağım
Bence her bebek kendine özel. Erken diye bir şey yok.Kızlar erken emeklemenin bir sakıncası var mı sizce?
Din kısmını arastirmamistim. Söylediğin çok iyi oldu.ben komple yapılmasına karşıyım artıkbir sorun mu var diye araştıra araştıra dini bir temeli olmadığını tıbben de gereksiz olduğunu gördüm inşallah öyle değildir yaaa
Bizim çocuk doktorumuz sosyal olarak sorun yaşandığını söyledi.. Burda doktor da dini temelli olmadığını söylüyor tıbben de gereksizmiş çok güzel anlatıyor, ben de istemiyorum canının yanmasını ama eşim ilerde sosyal olarak sorun yaşıycağını söylüyor
hakkımızda hayırlısı canımDin kısmını arastirmamistim. Söylediğin çok iyi oldu.
Ailem sürekli ne zaman da ne zaman diye soruyordu.
Araştırıp bahsederim bundan.
istanbula bilet aldım. oğlum denizi görsün istiyorumBebeği küçükken kış geliyor diye üzülen bir tek ben miyim? Kışın da çıkarız mutlaka ama yazın tadını vermez,
Sayılı sıcak günlerden bugünkü deniz seyrimiz
Evet alttan açıyorum, benimkiler pek esnemiyor sütyen de olunca zor oluyor diye. Öneriniz için teşekkürler, ben de öyle alayımSen normal atletinde alttan mi açıyorsun memeni canim? Ben lastikli ip askili atlet kullanıyorum. Çok rahat ediyorum bu şekilde. Yani karnımı açmama gerek yok memeye ulaşmak icin
Anldım canım baya erken başlamış gerçekten benimki de çok oturmak istiyor ama korkuyordum artık yavaş yavaş başladım. Doğru diyorsun her bebek kendine özel ama bir zarar verir miyim diye de korktum ilk çocuk oluncaBence her bebek kendine özel. Erken diye bir şey yok.
Ben ikinci ayın sonuna doğru oturtmaya başladım çünkü çok istiyordu.
Üç buçuk aylıkken çevrem çok erken ama dedi oturuyor olmasına.
Erken ya da geç demek doğru değil bence, hazır olması yeterli
Değişiklik size cok iyi gelir inşallah, arada uzaklasmak özlemek lazim. Bizim eşimle problemimiz olmadi ama uzakta kalınca daha bir değerli oluyoruz sankiistanbula bilet aldım. oğlum denizi görsün istiyorumbiraz da kafam dağılsın. eşimle yine problemler var. kendi içimde bir türlü çözemiyorum. ben de üzülüyorum bugün dışarı çıktık sert bi rüzgar esti…
Ya bu kocaları sopayla döveceksin. İyi gelir gez biraz.istanbula bilet aldım. oğlum denizi görsün istiyorumbiraz da kafam dağılsın. eşimle yine problemler var. kendi içimde bir türlü çözemiyorum. ben de üzülüyorum bugün dışarı çıktık sert bi rüzgar esti…
ay inşallah hepimize iyi gelirDeğişiklik size cok iyi gelir inşallah, arada uzaklasmak özlemek lazim. Bizim eşimle problemimiz olmadi ama uzakta kalınca daha bir değerli oluyoruz sankibende memleketteyim de eşim bizi bıraktı gitti o yüzden diyorum değişiklik iyidir.
kesinlikle anca hırsımı alabilirim gibi geliyorYa bu kocaları sopayla döveceksin. İyi gelir gez biraz.
İnşallah değişiklik sana da bebeğine de çok iyi gelir. Benim açımdan anneler hep haklı . Allah eşine akıl fikir versin.istanbula bilet aldım. oğlum denizi görsün istiyorumbiraz da kafam dağılsın. eşimle yine problemler var. kendi içimde bir türlü çözemiyorum. ben de üzülüyorum bugün dışarı çıktık sert bi rüzgar esti…
Hayır örtmüyorum içine havaya göre giydiriyorum. Emzirirken gece çok iyi oluyor tulumla al emzir geri koyBu uyku tulumu gerekli mi ? Bir de uyku tulumu alanlar üstünü yine örtüyor musunuz. Galiba bana hediye gelmişti ama büyük galiba .3 yas8nda filan olur gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?