2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
ay gerçekten ben de o doktor gibi düşünüyorum ama ailem ve eşim ailesi falan izin vermezdi zaten. sünnet ettirmeyi kesin düşünüyorsan bence ayaklanmadan yaptırabilirsin ilk iki günden sonra bebiş iyi oluyor benimki normalmiş sanırım. P prenses_01 in de inşallah hiçbir şeyi yokturdur

Emzirme atleti kullanan var mı? Malum havalar soğuyor, normal atletle zor oluyor bana . Varsa önerilerinizi alabilirim
Sen normal atletinde alttan mi açıyorsun memeni canim? Ben lastikli ip askili atlet kullanıyorum. Çok rahat ediyorum bu şekilde. Yani karnımı açmama gerek yok memeye ulaşmak icin

Ben de sünnet yaptırmayı düşünüyordum Dört aylık şu an ama bunları okuduktan sonra açıkçası vazgeçtim sanırım yaptırmıycağım
Biz de bu ay yaptiracaktik. Araştırınca sağlık açısından çok gerekmediğini gördük. Bir de burdaki yorumlardan sonra iyice vazgeçtik. İlerde gerekirse kendisi yaptırsın diye karar verdik.

Kızlar erken emeklemenin bir sakıncası var mı sizce?
Bence her bebek kendine özel. Erken diye bir şey yok.
Ben ikinci ayın sonuna doğru oturtmaya başladım çünkü çok istiyordu.
Üç buçuk aylıkken çevrem çok erken ama dedi oturuyor olmasına.
Erken ya da geç demek doğru değil bence, hazır olması yeterli

ben komple yapılmasına karşıyım artık bir sorun mu var diye araştıra araştıra dini bir temeli olmadığını tıbben de gereksiz olduğunu gördüm inşallah öyle değildir yaaa
Din kısmını arastirmamistim. Söylediğin çok iyi oldu.
Ailem sürekli ne zaman da ne zaman diye soruyordu.
Araştırıp bahsederim bundan.

Bizim çocuk doktorumuz sosyal olarak sorun yaşandığını söyledi.
Çocuklar birbiriyle konuşuyor ve olmayan çocuk ailesine neden ben sünnetli değilim diye soruyormus ama buna değer mi bilemiyorum.
Biz açıklarız olur diye düşünüyoruz. Sırf bunun için derisinin kesilmesi mantıklı gelmedi bize şu an için.

Bebeği küçükken kış geliyor diye üzülen bir tek ben miyim? Kışın da çıkarız mutlaka ama yazın tadını vermez,
Sayılı sıcak günlerden bugünkü deniz seyrimiz
istanbula bilet aldım. oğlum denizi görsün istiyorum biraz da kafam dağılsın. eşimle yine problemler var. kendi içimde bir türlü çözemiyorum. ben de üzülüyorum bugün dışarı çıktık sert bi rüzgar esti…

Sen normal atletinde alttan mi açıyorsun memeni canim? Ben lastikli ip askili atlet kullanıyorum. Çok rahat ediyorum bu şekilde. Yani karnımı açmama gerek yok memeye ulaşmak icin
Evet alttan açıyorum, benimkiler pek esnemiyor sütyen de olunca zor oluyor diye. Öneriniz için teşekkürler, ben de öyle alayım

Anldım canım baya erken başlamış gerçekten benimki de çok oturmak istiyor ama korkuyordum artık yavaş yavaş başladım. Doğru diyorsun her bebek kendine özel ama bir zarar verir miyim diye de korktum ilk çocuk olunca

Değişiklik size cok iyi gelir inşallah, arada uzaklasmak özlemek lazim. Bizim eşimle problemimiz olmadi ama uzakta kalınca daha bir değerli oluyoruz sanki bende memleketteyim de eşim bizi bıraktı gitti o yüzden diyorum değişiklik iyidir.

Look Up pozitifolpozitifyasa kizlar benim acikcasi dini yönüm çok zayıftır. Sünneti erken yaptırma nedenim ayaklanmadan, ben sünnetimi hatırlıyorum demeden, yaptırmak istedim. Evet okulda arkadaşları birbirlerine böyle muhabbet yapıyormuş. Ama kimden ne zaman duymuştum hatırlamıyorum. Birde oyuncu Zaafer algozun bir videsosunda enfeksiyon kaynaklı bir sünnet olayından bahsetmiş.(ben idrar yolu enfeksiyonundan çok.cektim) olmasın diye. Tercih sizin tabiki de. Ama biraz büyüyünce yaptırayım diyorsanız. Daha çok kipirdanmadan yaptırın. 2 yaşından sonra 7 yaşına kadar yaptiramiyirsunuz cinsel kimlik kazanımı olduğu için.

Son düzenleme:
ay inşallah hepimize iyi gelir hayatımız çok fazla değişti kabul edip alışması zor oluyor.
bugün aşırı başım ağrıyor öneriniz var mııı

Bu uyku tulumu gerekli mi ? Bir de uyku tulumu alanlar üstünü yine örtüyor musunuz. Galiba bana hediye gelmişti ama büyük galiba .3 yas8nda filan olur gibiydi

İnşallah değişiklik sana da bebeğine de çok iyi gelir. Benim açımdan anneler hep haklı . Allah eşine akıl fikir versin.

Bu uyku tulumu gerekli mi ? Bir de uyku tulumu alanlar üstünü yine örtüyor musunuz. Galiba bana hediye gelmişti ama büyük galiba .3 yas8nda filan olur gibiydi
Hayır örtmüyorum içine havaya göre giydiriyorum. Emzirirken gece çok iyi oluyor tulumla al emzir geri koy bence gerekli battaniye yorgan biraz tehlikeli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…