- 10 Ekim 2019
- 3.081
- 2.456
- 133
- 35
Peki kaloriferleri açınca tog seviyesine göre mi almak lazım. Daha açmadık açınca daha da mi sıcak olur. Bilginiz var mı konuda?Hayır örtmüyorum içine havaya göre giydiriyorum. Emzirirken gece çok iyi oluyor tulumla al emzir geri koybence gerekli battaniye yorgan biraz tehlikeli oluyor
Her tog değeri belli sıcaklıklar arasında giydiriliyor, atıyorum 2 tog aldın 22 derecede altına atletle, 20 derecede kollu zıbınla gibi, dereceyi bilmek içinde termometre kullanmak gerek tabi Xaomi var bende nem de ölçüyor, benim bebeğim üstünü açıyor seninki açmıyorsa bence şart değilPeki kaloriferleri açınca tog seviyesine göre mi almak lazım. Daha açmadık açınca daha da mi sıcak olur. Bilginiz var mı konuda?
Yani oda ısısını bilmek lazım bence ki ona uygun kıyafet giydirilsin içerisine. Evin ısısı 21-22 derecelerden fazla olmaz sanırım kalorifer bile açılsa. Zaten uyunan odanın öyle çok sıcak olması önerilmiyor. Kaloriferi çok açarsanız elbette çok sıcak olur. Hani kışın da kısa kollularla gezicek kıvamda evi tutuyorsanız sıcak olabilirPeki kaloriferleri açınca tog seviyesine göre mi almak lazım. Daha açmadık açınca daha da mi sıcak olur. Bilginiz var mı konuda?
Teşekkür ederim :) bende termometre alacağım. Kışın evin nem.degerinj bilmek istiyorumHer tog değeri belli sıcaklıklar arasında giydiriliyor, atıyorum 2 tog aldın 22 derecede altına atletle, 20 derecede kollu zıbınla gibi, dereceyi bilmek içinde termometre kullanmak gerek tabi Xaomi var bende nem de ölçüyor, benim bebeğim üstünü açıyor seninki açmıyorsa bence şart değil
Kısa kollu gezecek derecede acmiyoruz ama alipta elimde patlamasın istedimYani oda ısısını bilmek lazım bence ki ona uygun kıyafet giydirilsin içerisine. Evin ısısı 21-22 derecelerden fazla olmaz sanırım kalorifer bile açılsa. Zaten uyunan odanın öyle çok sıcak olması önerilmiyor. Kaloriferi çok açarsanız elbette çok sıcak olur. Hani kışın da kısa kollularla gezicek kıvamda evi tutuyorsanız sıcak olabilir
Üstünü bazen açıyor bazen açmıyor aslında battaniyeyi bazen kafasının üstüne çekmiş yakalıyorum hava alamamisnda korktuğum için denemek istiyorum uyku tulumunuHer tog değeri belli sıcaklıklar arasında giydiriliyor, atıyorum 2 tog aldın 22 derecede altına atletle, 20 derecede kollu zıbınla gibi, dereceyi bilmek içinde termometre kullanmak gerek tabi Xaomi var bende nem de ölçüyor, benim bebeğim üstünü açıyor seninki açmıyorsa bence şart değil
Artık havalar soğudu,her şey yaza nazaran geç kuruyot,inşallah bir şey olmaz.Ütülerken fark etmediniz mi?Bugün banyodan sonra bebeğime hafif nemli eşofman takımı giydirmişim,emzirirken fark ettim. Çamaşırlar geç kuruyo bu ara evde. İnşallah hasta olmaz
ben bazen saç kurutma makinesi ile kurutuyorumBugün banyodan sonra bebeğime hafif nemli eşofman takımı giydirmişim,emzirirken fark ettim. Çamaşırlar geç kuruyo bu ara evde. İnşallah hasta olmaz
Benimkide daha çok sabaha karşı artık uykusu hafiflemeye başladığında yapıyor yorganı da iteleyip duruyor ben normal olduğunu düşünüyorum bence gelişimlerinin bir parçası bu daArkadaşlar sizin de bebeniz uykuya geçerken yada henüz geçmişken ayaklarını kaldırıp yatağa pat diye geri bırakıyor mu? Bunu neden yaptığını anlamadım
Birden kaldırıp pat diye geri bırakıyor bi yandan merak ediyorum bi yandan da komiğime gidiyor tuhafBenimkide daha çok sabaha karşı artık uykusu hafiflemeye başladığında yapıyor yorganı da iteleyip duruyor ben normal olduğunu düşünüyorum bence gelişimlerinin bir parçası bu da
Ütüleyemiyorum malesefArtık havalar soğudu,her şey yaza nazaran geç kuruyot,inşallah bir şey olmaz.Ütülerken fark etmediniz mi?
Uyku tulumu zaten yorgan vs çocuğu uykusunda boğar diyeymiş yani örtmeyiz. Ben aldım ama daha kullanmadımBu uyku tulumu gerekli mi ? Bir de uyku tulumu alanlar üstünü yine örtüyor musunuz. Galiba bana hediye gelmişti ama büyük galiba .3 yas8nda filan olur gibiydi
Aynı benm oğlumun hareketleriya bu bebeler gerçekten çok tuhafbenimki de uyanırken yapıyor
bugün biraz hasta gibiyim bebiş de aynı şekil.. gündüz çok uyudu şimdi 11.5ta zor uyuttum. zorla tırnaklarını kestim gündüz uykuda bile bırakmıyortam yerine koydum içeri geldim öyle bi bağırıp ağladı kiiii bi koştum ayağını beşikten dışarı sokmuş geri içeri alamamış
1 togun kalınlığı nasıl canım?Uyku tulumu zaten yorgan vs çocuğu uykusunda boğar diyeymiş yani örtmeyiz. Ben aldım ama daha kullanmadım
1 tog aldım ama iyi mi yaptım kötü mü görcem
Bizim de öyle, hem benimkini hem de kendikini yoluyorYolunmadık saçım kalmadı kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?