2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Hayır örtmüyorum içine havaya göre giydiriyorum. Emzirirken gece çok iyi oluyor tulumla al emzir geri koy bence gerekli battaniye yorgan biraz tehlikeli oluyor
Peki kaloriferleri açınca tog seviyesine göre mi almak lazım. Daha açmadık açınca daha da mi sıcak olur. Bilginiz var mı konuda?

Peki kaloriferleri açınca tog seviyesine göre mi almak lazım. Daha açmadık açınca daha da mi sıcak olur. Bilginiz var mı konuda?
Her tog değeri belli sıcaklıklar arasında giydiriliyor, atıyorum 2 tog aldın 22 derecede altına atletle, 20 derecede kollu zıbınla gibi, dereceyi bilmek içinde termometre kullanmak gerek tabi Xaomi var bende nem de ölçüyor, benim bebeğim üstünü açıyor seninki açmıyorsa bence şart değil

Yani oda ısısını bilmek lazım bence ki ona uygun kıyafet giydirilsin içerisine. Evin ısısı 21-22 derecelerden fazla olmaz sanırım kalorifer bile açılsa. Zaten uyunan odanın öyle çok sıcak olması önerilmiyor. Kaloriferi çok açarsanız elbette çok sıcak olur. Hani kışın da kısa kollularla gezicek kıvamda evi tutuyorsanız sıcak olabilir

Teşekkür ederim :) bende termometre alacağım. Kışın evin nem.degerinj bilmek istiyorum

Kısa kollu gezecek derecede acmiyoruz ama alipta elimde patlamasın istedim Google da yazılanlardan çok bu bebek ürünlerinde tecrübe daha iyi sonuç veriyor

Üstünü bazen açıyor bazen açmıyor aslında battaniyeyi bazen kafasının üstüne çekmiş yakalıyorum hava alamamisnda korktuğum için denemek istiyorum uyku tulumunu

Bugün banyodan sonra bebeğime hafif nemli eşofman takımı giydirmişim,emzirirken fark ettim. Çamaşırlar geç kuruyo bu ara evde. İnşallah hasta olmaz

Arkadaşlar sizin de bebeniz uykuya geçerken yada henüz geçmişken ayaklarını kaldırıp yatağa pat diye geri bırakıyor mu? Bunu neden yaptığını anlamadım

Arkadaşlar sizin de bebeniz uykuya geçerken yada henüz geçmişken ayaklarını kaldırıp yatağa pat diye geri bırakıyor mu? Bunu neden yaptığını anlamadım
Benimkide daha çok sabaha karşı artık uykusu hafiflemeye başladığında yapıyor yorganı da iteleyip duruyor ben normal olduğunu düşünüyorum bence gelişimlerinin bir parçası bu da

Benimkide daha çok sabaha karşı artık uykusu hafiflemeye başladığında yapıyor yorganı da iteleyip duruyor ben normal olduğunu düşünüyorum bence gelişimlerinin bir parçası bu da
Birden kaldırıp pat diye geri bırakıyor bi yandan merak ediyorum bi yandan da komiğime gidiyor tuhaf

ya bu bebeler gerçekten çok tuhaf benimki de uyanırken yapıyor
bugün biraz hasta gibiyim bebiş de aynı şekil.. gündüz çok uyudu şimdi 11.5ta zor uyuttum. zorla tırnaklarını kestim gündüz uykuda bile bırakmıyor tam yerine koydum içeri geldim öyle bi bağırıp ağladı kiiii bi koştum ayağını beşikten dışarı sokmuş geri içeri alamamış

Bu uyku tulumu gerekli mi ? Bir de uyku tulumu alanlar üstünü yine örtüyor musunuz. Galiba bana hediye gelmişti ama büyük galiba .3 yas8nda filan olur gibiydi
Uyku tulumu zaten yorgan vs çocuğu uykusunda boğar diyeymiş yani örtmeyiz. Ben aldım ama daha kullanmadım
1 tog aldım ama iyi mi yaptım kötü mü görcem

Aynı benm oğlumun hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…