Evet, hem de bir kaç kez yapıyor, önceleri canı acıyacak diye korkuyordum artık gülüyorumArkadaşlar sizin de bebeniz uykuya geçerken yada henüz geçmişken ayaklarını kaldırıp yatağa pat diye geri bırakıyor mu? Bunu neden yaptığını anlamadım
İnşallah çabucak iyileşirsiniz, çok geçmiş olsunya bu bebeler gerçekten çok tuhafbenimki de uyanırken yapıyor
bugün biraz hasta gibiyim bebiş de aynı şekil.. gündüz çok uyudu şimdi 11.5ta zor uyuttum. zorla tırnaklarını kestim gündüz uykuda bile bırakmıyortam yerine koydum içeri geldim öyle bi bağırıp ağladı kiiii bi koştum ayağını beşikten dışarı sokmuş geri içeri alamamış
İnşallahBugün banyodan sonra bebeğime hafif nemli eşofman takımı giydirmişim,emzirirken fark ettim. Çamaşırlar geç kuruyo bu ara evde. İnşallah hasta olmaz
Benim ki doğduğundan beri öyle, öyle bi kuvvetle vuruyor ki hem de gaz ve kaka yapma isteği diye düşünüyorum, Demir e başladıysanız belki zor yaptığından olabilirArkadaşlar sizin de bebeniz uykuya geçerken yada henüz geçmişken ayaklarını kaldırıp yatağa pat diye geri bırakıyor mu? Bunu neden yaptığını anlamadım
Ben uyku tulumunu 1 yaş aldım e bebekin tekli pijama ve sweetlerini de 1 yaş aldımBebekleriniz gece de 3 saatte bir emmek için uyanıyor mu? Ben süreyi açmak için biraz bekleyeyim dedim bu gece bebeğim 2,5 saatte bir uyandıBana kolaylık oluyor diye yanımda yatırıyorum. En azından 4-4,5 saat olursa beşiğine alayım artık .
Gece uyandığımda yavrum gözüme kocaman gözüküyor, sabah minicik
Malum havalar soğudu kıyafetler de bir tık kalın kurumuyorlar. Çok kıyafet almamıştım her parçadan 5 er tane . çabuk küçülüyor diye, yıkayıp giydiriyordum ama artık kurumuyor..
Sıcak tutar diye tayt almıştım 6-9 ay 2 tanesi artık olmuyor.
6 ay zıbınlar, pantolonlar da artık kısa geliyor. 10 güne giyemeyecek sanırırım.
Tam bedeni olan kıyafetleri almak istiyordum şimdiye kadar. Artık büyük beden alıcam . Kalabalık ortama çok sık gitmeyelim diye. Her parçadan 5 tane az mı olur sizce?
denediginde haber eder misinUyku tulumu zaten yorgan vs çocuğu uykusunda boğar diyeymiş yani örtmeyiz. Ben aldım ama daha kullanmadım
1 tog aldım ama iyi mi yaptım kötü mü görcem
Benim bebem de 2 saatte bir uyanıyor bir ara 4 saat filan aralıksız uyuyordu ne güzeldi o günlerBebekleriniz gece de 3 saatte bir emmek için uyanıyor mu? Ben süreyi açmak için biraz bekleyeyim dedim bu gece bebeğim 2,5 saatte bir uyandıBana kolaylık oluyor diye yanımda yatırıyorum. En azından 4-4,5 saat olursa beşiğine alayım artık .
Malum havalar soğudu kıyafetler de bir tık kalın kurumuyorlar. Çok kıyafet almamıştım her parçadan 5 er tane . çabuk küçülüyor diye, yıkayıp giydiriyordum ama artık kurumuyor..
6 ay zıbınlar, pantolonlar da artık kısa geliyor. 10 güne giyemeyecek sanırırım.
Tam bedeni olan kıyafetleri almak istiyordum şimdiye kadar. Artık büyük beden alıcam . Kalabalık ortama çok sık gitmeyelim diye. Her parçadan 5 tane az mı olur sizce?
Aksam esiyor canım. 7den sonra .Ne kadar disarda kalacaksinizBugün akşam ankara aktarmalı olarak adana'ya uçakla gidiyoruz. Ankara'da yaşayan var mı? acaba akşamları çok serin mi? Ne giydirsem bebeğe. Uçak zaten serin oluyor ama beni uçaktan inip havaalanına geçiş korkutuyo
Benimki de çok sık uyanıyor 2 2 buçuk saatte uyanmasa hemen mastit oluyorum zaten dün meme değiştirmeyi unutmuşum 5 saat birini emmemiş oldu sabah yine acı içinde uyandımBebekleriniz gece de 3 saatte bir emmek için uyanıyor mu? Ben süreyi açmak için biraz bekleyeyim dedim bu gece bebeğim 2,5 saatte bir uyandıBana kolaylık oluyor diye yanımda yatırıyorum. En azından 4-4,5 saat olursa beşiğine alayım artık .
Uçaktan inip havaalanına girene kadar. Belki servisle taşırlar tam bilemiyorum. Bebekle yolculuk çok zormuş, dünden beri valiz hazırlıyorum o da lazım olur bu da diye diye her şeyi aldım yanımaAksam esiyor canım. 7den sonra .Ne kadar disarda kalacaksiniz
Çok kalın değil şöyle bir şey okumuştum1 togun kalınlığı nasıl canım?
Ederim tabii kidenediginde haber eder misin
Ben o ilk heyecanla o kadar çok yenidoğan almışım ki yarısından çoğu kaldı öyle :/Benim bebem de 2 saatte bir uyanıyor bir ara 4 saat filan aralıksız uyuyordu ne güzeldi o günlervalla canım ben artık direk bir yaş alıyorum. Kolu paçayı kıvırıp giydiriyorum. Annem de almış 6 aylık belki 10 gün bile giymez kalıbı darmis . Üzülüyorum hiç giydirmed3n kenara ayırdığımız için
Ederim tabii ki
Ege bölgesi soğumadı bir türlü, en azından bizim ev hala ateş gibi
Bakalım ne zaman giydirebilcem
Bir de bazı bebekler de sıcak sevmezmiş benimki mesela sıcakta uyumuyo yazın klima açıksa anca öyle uyurdu
MaşallahBen uyku tulumunu 1 yaş aldım e bebekin tekli pijama ve sweetlerini de 1 yaş aldımsweet oluyor pijama çok az büyük oluyor ama 71 cm oğlum, yaşına göre aldığım her şeyi çok az giydirebilmiştim, kurutma makinesi de küçültüyor zaten
Lcw da penye şapkalar var 3 tanesi 90 tl güzeldi . Ben kotondan bir tane de kışlık şapka aldım o da yumuşacık 150 tl idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?