2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Arkadaşlar sizin de bebeniz uykuya geçerken yada henüz geçmişken ayaklarını kaldırıp yatağa pat diye geri bırakıyor mu? Bunu neden yaptığını anlamadım
Evet, hem de bir kaç kez yapıyor, önceleri canı acıyacak diye korkuyordum artık gülüyorum

İnşallah çabucak iyileşirsiniz, çok geçmiş olsun

Bebekleriniz gece de 3 saatte bir emmek için uyanıyor mu? Ben süreyi açmak için biraz bekleyeyim dedim bu gece bebeğim 2,5 saatte bir uyandı Bana kolaylık oluyor diye yanımda yatırıyorum. En azından 4-4,5 saat olursa beşiğine alayım artık .

Gece uyandığımda yavrum gözüme kocaman gözüküyor, sabah minicik

Malum havalar soğudu kıyafetler de bir tık kalın kurumuyorlar. Çok kıyafet almamıştım her parçadan 5 er tane . çabuk küçülüyor diye, yıkayıp giydiriyordum ama artık kurumuyor..
Sıcak tutar diye tayt almıştım 6-9 ay 2 tanesi artık olmuyor.
6 ay zıbınlar, pantolonlar da artık kısa geliyor. 10 güne giyemeyecek sanırırım.
Tam bedeni olan kıyafetleri almak istiyordum şimdiye kadar. Artık büyük beden alıcam . Kalabalık ortama çok sık gitmeyelim diye. Her parçadan 5 tane az mı olur sizce?

Hksu benim oğlum da geceleri emmek için sık uyanıyor.
Benim de aldığım 6-9 aylık kıyafetlerin çoğu tam oluyor. 9-12 aylar da fazla büyük gibi. 6.600 kg 67cm
Bence her parçadan beşer tane yeterli. En çok kazak swearshirt kirletiyor benim oğlum sürekli salya ya da kusmuk oluyor

Bugün akşam ankara aktarmalı olarak adana'ya uçakla gidiyoruz. Ankara'da yaşayan var mı? acaba akşamları çok serin mi? Ne giydirsem bebeğe. Uçak zaten serin oluyor ama beni uçaktan inip havaalanına geçiş korkutuyo

Arkadaşlar sizin de bebeniz uykuya geçerken yada henüz geçmişken ayaklarını kaldırıp yatağa pat diye geri bırakıyor mu? Bunu neden yaptığını anlamadım
Benim ki doğduğundan beri öyle, öyle bi kuvvetle vuruyor ki hem de gaz ve kaka yapma isteği diye düşünüyorum, Demir e başladıysanız belki zor yaptığından olabilir

Ben uyku tulumunu 1 yaş aldım e bebekin tekli pijama ve sweetlerini de 1 yaş aldım sweet oluyor pijama çok az büyük oluyor ama 71 cm oğlum, yaşına göre aldığım her şeyi çok az giydirebilmiştim, kurutma makinesi de küçültüyor zaten

Benim bebem de 2 saatte bir uyanıyor bir ara 4 saat filan aralıksız uyuyordu ne güzeldi o günler valla canım ben artık direk bir yaş alıyorum. Kolu paçayı kıvırıp giydiriyorum. Annem de almış 6 aylık belki 10 gün bile giymez kalıbı darmis . Üzülüyorum hiç giydirmed3n kenara ayırdığımız için

Aksam esiyor canım. 7den sonra .Ne kadar disarda kalacaksiniz

Benimki de çok sık uyanıyor 2 2 buçuk saatte uyanmasa hemen mastit oluyorum zaten dün meme değiştirmeyi unutmuşum 5 saat birini emmemiş oldu sabah yine acı içinde uyandım

denediginde haber eder misin
Ederim tabii ki
Ege bölgesi soğumadı bir türlü, en azından bizim ev hala ateş gibi
Bakalım ne zaman giydirebilcem
Bir de bazı bebekler de sıcak sevmezmiş benimki mesela sıcakta uyumuyo yazın klima açıksa anca öyle uyurdu

Ben o ilk heyecanla o kadar çok yenidoğan almışım ki yarısından çoğu kaldı öyle :/
Bi de annem Haziranda doğsa da uzun giyer, bebek bu üşür dedi hep gidip uzun muzun aldım ama yazın atletle durdu çok sıcak diye.
Kısaca hiçbi şeyini giyemedi öyle duruyo hepsi

Ankara da soğudu. Akşamları baya soğuk. Ama bu yqz anormal sıcaktı .
.

Maşallah , ben de uyku tulumunu en az marta kadar giydiririm diye bir yaş aldım elleri ve ayakları da içinde kalıyor, iyi oluyor.

Mathildays seni etiketlemek isterken yanlış yaptım herhalde, sen yazmışsın gibi oldu

Mathildays seni etiketlemek isterken yanlış yaptım herhalde, sen yazmışsın gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…