2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Geçen sene oda takımı almadığıma çok pişmanım. Şimdi gidip nerdeyse 40bine alacağım 18 falandı
Büyüyen beşik değil de montessori model düşünüyorum,

Mathildays seni etiketlemek isterken yanlış yaptım herhalde, sen yazmışsın gibi oldu
yorumunu okudum canım artık gitmek farz oldu evdeki şapkalar hiç gelmiyor. ben sinüzit olduğum için oğluşun kulaktan soğuk almasından çok korkuyorum diğer yerlerini çok sıkı giydirmemeye çalışıyorum valla böyle alışmasın diye mesela eşim çorabını pantolonun üstüne çekiyor ben gıcık oluyorum biz rahat edemiyorsak o da edemez diye abartıyorum belki de. ama penye şapka alacağım bol bol çok teşekkür ederim

Geçen sene oda takımı almadığıma çok pişmanım. Şimdi gidip nerdeyse 40bine alacağım 18 falandı
şu an nerede yatıyor kuzu? eğer yanında bir yerdeyse ve 2 yaşına kadar kullanılıyorsa acele etme diyecektim
ben yatak ve dolap aldım bir de anne yani olabilen beşik. anne yanındaki beşikte yatırıyorum. diğer yatağı yüklük gibi kullanıyorum inş bozulmaz.

benimki en az 3 saat uyuyor gece 2-3 defa. ben hiç yanımda yatırmadım hep yatağına koyuyorum. sıkıntımız geç uyuması ki hala çözemedim bunu biraz zamana bırakıyorum. uyanıp yatağından alıp yatağıma geçiyorum son günlerde sanırım üşüttüğü için çişi dolu oluyor değişene kadar çok ağlıyor çünkü acıkmış oluyor. sonra emzirip yerine koyuyorum. bana da gece daha kilolu geliyor uyuyor olduğumuz için mi acaba

alışveriş yapmak isteyenler için birkaç karşılaştırma ekleyeceğim şimdi

Benimki de çok sık uyanıyor 2 2 buçuk saatte uyanmasa hemen mastit oluyorum zaten dün meme değiştirmeyi unutmuşum 5 saat birini emmemiş oldu sabah yine acı içinde uyandım
Beslenme düzenin, su içme durumun nasıl canım senin?
Benim hiç o kadar süt olusmuyor iki emzirme arasi.
Ancak 6-7 saat emmeyecek, o zaman dolu dolu oluyor göğüslerim.

Uçaktan inip havaalanına girene kadar. Belki servisle taşırlar tam bilemiyorum. Bebekle yolculuk çok zormuş, dünden beri valiz hazırlıyorum o da lazım olur bu da diye diye her şeyi aldım yanıma
Ben bebekle misafirliğe giderken bile çantası o kadar dolu oluyor ki, her defasında uzun yola çıkıyoruz sanki esprisi oluyor. :))

Ben odasını 2.5 yaş civarı gibi yaparım diye düşünüyorum.
Park yatakta yanımda yatıyor. 2 sene daha böyle olur.
Bir tane dolap ve şifonyer aldım kıyafetleri için. O zamana kadar yeter gibi.
Salonun büyük kısmını ona oyun odası yaparım gibi geliyor, zaten şimdiden kitaplar, oyuncaklar derken baya öyle.

Canım ben hamileyken genç odası aldım. Beşikte filan 4 yaşına kadar durur diye düşündüm. Ama aklım montessori de kaldı. Ama 6 bin fiyat fark ediyordu

Arkadaşlar beni etiketleyip cevap veriyorsanız hiç bildirim gelmiyor. Gördüğüme yazmaya çalıştım yazmadığım varsa kusura bakmasın. 20 ekimde Bime bir sürü çocuk eşyası oyuncağı ve kıyafet geliyor. A101den aldığım penye zibinlar iyi çıktı. Belki bimde ki de iyidir. Haberiniz olsun.

Gece kalk ,beşikten al emzir , yerine koy , bana çok zor geliyor.

Tam da bu mesajı okurken bizim kızın çoraplarının pantolonun üstünde olması , başka türlü ayağında çorap tutmuyor. Ben sıcağı çok severim ama bebeğim sevmiyor. Ben de çok giydirmemeye çalışıyorum.

Benim gebelik sürpriz oldu. Tam da çok beğenerek koltuk almıştım. Gebeliği öğrenince en azından koltukları 2 yıl kullanalım sonra çocuğa oda yaparız dedik . Park yatak aldık sadece.Hiç bakmadık bebek odalarına fiyatlarını bilmiyordum . Fiyatlar da bayağı pahalanmış, biz alana kadar yüzbin olur herhalde

Beslenme düzenin, su içme durumun nasıl canım senin?
Benim hiç o kadar süt olusmuyor iki emzirme arasi.
Ancak 6-7 saat emmeyecek, o zaman dolu dolu oluyor göğüslerim.
Düzen falan yok sürekli memede, belki süt fazla değildir, depolama alanım azdır yapısaldır çünkü son ay 300 gr almıştı sadece ama 3 4 saatten sonra mastit oluyorum, belki çok kaka yapıyor ve çok hareketli bunlarda az kilo almasında etkili olabilir, 55 cm doğdu şimdi 71 cm boya gidiyor diyenlerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…