yorumunu okudum canım artık gitmek farz oldu evdeki şapkalar hiç gelmiyor. ben sinüzit olduğum için oğluşun kulaktan soğuk almasından çok korkuyorumMathildays seni etiketlemek isterken yanlış yaptım herhalde, sen yazmışsın gibi oldu
şu an nerede yatıyor kuzu? eğer yanında bir yerdeyse ve 2 yaşına kadar kullanılıyorsa acele etme diyecektimGeçen sene oda takımı almadığıma çok pişmanım. Şimdi gidip nerdeyse 40bine alacağım 18 falandı
Büyüyen beşik değil de montessori model düşünüyorum,
Ben de aynı durumdayimYolunmadık saçım kalmadı kızlaaarrr
çok hareketli ya bu hem güzel hem kötüAynı benm oğlumun hareketleri
Benim bebeğim yapıyor.Arkadaşlar sizin de bebeniz uykuya geçerken yada henüz geçmişken ayaklarını kaldırıp yatağa pat diye geri bırakıyor mu? Bunu neden yaptığını anlamadım
benimki en az 3 saat uyuyor gece 2-3 defa. ben hiç yanımda yatırmadım hep yatağına koyuyorum. sıkıntımız geç uyuması ki hala çözemedim bunu biraz zamana bırakıyorum. uyanıp yatağından alıp yatağıma geçiyorum son günlerde sanırım üşüttüğü için çişi dolu oluyor değişene kadar çok ağlıyor çünkü acıkmış oluyor. sonra emzirip yerine koyuyorum. bana da gece daha kilolu geliyor uyuyor olduğumuz için mi acabaBebekleriniz gece de 3 saatte bir emmek için uyanıyor mu? Ben süreyi açmak için biraz bekleyeyim dedim bu gece bebeğim 2,5 saatte bir uyandıBana kolaylık oluyor diye yanımda yatırıyorum. En azından 4-4,5 saat olursa beşiğine alayım artık .
Gece uyandığımda yavrum gözüme kocaman gözüküyor, sabah minicik
Malum havalar soğudu kıyafetler de bir tık kalın kurumuyorlar. Çok kıyafet almamıştım her parçadan 5 er tane . çabuk küçülüyor diye, yıkayıp giydiriyordum ama artık kurumuyor..
Sıcak tutar diye tayt almıştım 6-9 ay 2 tanesi artık olmuyor.
6 ay zıbınlar, pantolonlar da artık kısa geliyor. 10 güne giyemeyecek sanırırım.
Tam bedeni olan kıyafetleri almak istiyordum şimdiye kadar. Artık büyük beden alıcam . Kalabalık ortama çok sık gitmeyelim diye. Her parçadan 5 tane az mı olur sizce?
Beslenme düzenin, su içme durumun nasıl canım senin?Benimki de çok sık uyanıyor 2 2 buçuk saatte uyanmasa hemen mastit oluyorum zaten dün meme değiştirmeyi unutmuşum 5 saat birini emmemiş oldu sabah yine acı içinde uyandım
Ben bebekle misafirliğe giderken bile çantası o kadar dolu oluyor ki, her defasında uzun yola çıkıyoruz sanki esprisi oluyor. :))Uçaktan inip havaalanına girene kadar. Belki servisle taşırlar tam bilemiyorum. Bebekle yolculuk çok zormuş, dünden beri valiz hazırlıyorum o da lazım olur bu da diye diye her şeyi aldım yanıma
Ben odasını 2.5 yaş civarı gibi yaparım diye düşünüyorum.Geçen sene oda takımı almadığıma çok pişmanım. Şimdi gidip nerdeyse 40bine alacağım 18 falandı
Canım ben hamileyken genç odası aldım. Beşikte filan 4 yaşına kadar durur diye düşündüm. Ama aklım montessori de kaldı. Ama 6 bin fiyat fark ediyorduGeçen sene oda takımı almadığıma çok pişmanım. Şimdi gidip nerdeyse 40bine alacağım 18 falandı
Yaa ben sabah 9 aya yetecek kadar yaptım alışverişi ,paramız bittialışveriş yapmak isteyenler için birkaç karşılaştırma ekleyeceğim şimdi
Gece kalk ,beşikten al emzir , yerine koy , bana çok zor geliyor.benimki en az 3 saat uyuyor gece 2-3 defa. ben hiç yanımda yatırmadım hep yatağına koyuyorum. sıkıntımız geç uyuması ki hala çözemedim bunu biraz zamana bırakıyorum. uyanıp yatağından alıp yatağıma geçiyorum son günlerde sanırım üşüttüğü için çişi dolu oluyor değişene kadar çok ağlıyor çünkü acıkmış oluyor. sonra emzirip yerine koyuyorum. bana da gece daha kilolu geliyor uyuyor olduğumuz için mi acaba
Tam da bu mesajı okurken bizim kızın çoraplarının pantolonun üstünde olmasıyorumunu okudum canım artık gitmek farz oldu evdeki şapkalar hiç gelmiyor. ben sinüzit olduğum için oğluşun kulaktan soğuk almasından çok korkuyorumdiğer yerlerini çok sıkı giydirmemeye çalışıyorum valla böyle alışmasın diye mesela eşim çorabını pantolonun üstüne çekiyor ben gıcık oluyorum biz rahat edemiyorsak o da edemez diye abartıyorum belki de. ama penye şapka alacağım bol bol çok teşekkür ederim
Benim gebelik sürpriz oldu. Tam da çok beğenerek koltuk almıştım. Gebeliği öğrenince en azından koltukları 2 yıl kullanalım sonra çocuğa oda yaparız dedik . Park yatak aldık sadece.Hiç bakmadık bebek odalarına fiyatlarını bilmiyordum . Fiyatlar da bayağı pahalanmış, biz alana kadar yüzbin olur herhaldeGeçen sene oda takımı almadığıma çok pişmanım. Şimdi gidip nerdeyse 40bine alacağım 18 falandı
Benim ki doğduğundan beri öyle, öyle bi kuvvetle vuruyor ki hem de gaz ve kaka yapma isteği diye düşünüyorum, Demir e başladıysanız belki zor yaptığından olabilir
Düzen falan yokBeslenme düzenin, su içme durumun nasıl canım senin?
Benim hiç o kadar süt olusmuyor iki emzirme arasi.
Ancak 6-7 saat emmeyecek, o zaman dolu dolu oluyor göğüslerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?