- 30 Mayıs 2015
- 5.216
- 12.861
- 448
- 34
alışveriş yapmak isteyenler için birkaç karşılaştırma ekleyeceğim şimdi
Bebbek dar kalıp mi . Bir tane bende vardı dardı. Ben elbise konusunda ebebegi bıraktım. Lcw alirim galiba .koton ve defacto da nasıl acaba3 ü de e bebekten alınan takımlar. en üstteki hellobaby 6 ay bi alttaki cassiope 9 ay. en alttaki bebbek 9 ay
bunların dokuları da farklı altlarını da sırayla çekicem
Eki Görüntüle 3317570 Eki Görüntüle 3317571 Eki Görüntüle 3317573
Ben kotondan birkaç eşofman takımı aldım 6-9 ay. Tam oluyor salaş diyemem. 6.6 kg 67 cmBebbek dar kalıp mi . Bir tane bende vardı dardı. Ben elbise konusunda ebebegi bıraktım. Lcw alirim galiba .koton ve defacto da nasıl acaba
Hmm. Kalıp dar o zaman . Ben sadece Atatürk baskılı bir tişört almıştım. 4 yaşBen kotondan birkaç eşofman takımı aldım 6-9 ay. Tam oluyor salaş diyemem. 6.6 kg 67 cm
kotondan hiç alamadım bizim buradaki çok küçük yazlık hiçbir şey bulamamıştım ama yine bakacağım. ben de üst eşofman tarzı almalıyım zıbın yeteri kadar var.Bebbek dar kalıp mi . Bir tane bende vardı dardı. Ben elbise konusunda ebebegi bıraktım. Lcw alirim galiba .koton ve defacto da nasıl acaba
Çok ürünler üst üste .sosyete pazarı gibi. Bir de bizim ebebgin yanında farklı bir mağaza var uygun biraz daha. Lcw kumaşı sanki daha kaliteli geldi. Penye kumaşları da güzel. Bu arada e bebek sanki daha pahalı geldi bana ya da elimi hep pahalı ürünlere atıyorumkotondan hiç alamadım bizim buradaki çok küçük yazlık hiçbir şey bulamamıştım ama yine bakacağım. ben de üst eşofman tarzı almalıyım zıbın yeteri kadar var.
bebbek hellobaby e göre daha dardı. neden e bebeği bıraktın?
lcwda çok güzel kumaşlı ürünler var ama biraz pahalı gibi
ayyy bizde de lcw ve civil tam dediğin gibi. hele civilden kendimi nasıl dışarı attım bilmiyorumÇok ürünler üst üste .sosyete pazarı gibi. Bir de bizim ebebgin yanında farklı bir mağaza var uygun biraz daha. Lcw kumaşı sanki daha kaliteli geldi. Penye kumaşları da güzel. Bu arada e bebek sanki daha pahalı geldi bana ya da elimi hep pahalı ürünlere atıyorum
Benim elime gecmisti bir yerden. Yabancıların bebeleri döke saça elleriyle yiyorlar çok ozeniyorumKızlar mama sandalyesi ne almayı düşünüyorsunuz?
Ben de öyle başlamak istiyorum kendisi baksın tatlarına istiyorum bakalım yapabilirsemBenim elime gecmisti bir yerden. Yabancıların bebeleri döke saça elleriyle yiyorlar çok ozeniyorum
Bizim de son zamanlarda aramız kötü anlamıyorum nedeniniKızlar bu ara hatta nerdeyse doğumdan beri eşimle buz gibiyiz artık böyle sesli sesli kavgalar oluyor evde önceden de olurdu ya ama şimdi bebek var o uyuyor oluyor genelde ama bana hissedip psikolojisi bozuulucak gibi geliyor kahroluyorum aklımda tek çözüm ciddi ciddi boşanmak oğlum dört aylık onu böyle bi ortamda büyütmek istemiyorum maddi gücüm işim aile desteğim çok şükür var sanki ramak kaldı gibi dilekçe vermeme aynı evde onunla kalmaya tahammül edemiyorum artık bişeyler söyleyin nolur yeni bebek oldu diye öi böyleyiz birbirimizi kesicez nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?