2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
alışveriş yapmak isteyenler için birkaç karşılaştırma ekleyeceğim şimdi

alttaki e bebek markası hellobaby üstteki lcw
lcw nın ürünleri genelde daha dar kalıp ve likrasız geldi bana ama aldıklarım öyle çıkmış olabilir genelde ucuz tercih etmiştim
ikisi de 9 ay

3 ü de e bebekten alınan takımlar. en üstteki hellobaby 6 ay bi alttaki cassiope 9 ay. en alttaki bebbek 9 ay
bunların dokuları da farklı altlarını da sırayla çekicem

Bebbek dar kalıp mi . Bir tane bende vardı dardı. Ben elbise konusunda ebebegi bıraktım. Lcw alirim galiba .koton ve defacto da nasıl acaba
kotondan hiç alamadım bizim buradaki çok küçük yazlık hiçbir şey bulamamıştım ama yine bakacağım. ben de üst eşofman tarzı almalıyım zıbın yeteri kadar var.
bebbek hellobaby e göre daha dardı. neden e bebeği bıraktın?
lcwda çok güzel kumaşlı ürünler var ama biraz pahalı gibi

Çok ürünler üst üste .sosyete pazarı gibi. Bir de bizim ebebgin yanında farklı bir mağaza var uygun biraz daha. Lcw kumaşı sanki daha kaliteli geldi. Penye kumaşları da güzel. Bu arada e bebek sanki daha pahalı geldi bana ya da elimi hep pahalı ürünlere atıyorum

bebbek bir tık dar kalıp gibi yaaa. bir de kumaşı daha kalın bi ürün almışım. alttaki bebbek 9 ay üstteki cigit 6-9 ay. cigit çok daha likralı ve kullanışlı

hellobaby 6 ay
cigit 6-9 ay
tinylamb 9 ay
hellobaby 9 ay
motherlove 6 ay

ben aslında patiksiz pantolon seviyorum ama annemler paçaları çorabın içine çektiği için patikli giydirsem rahat olur diyorum cigit in patikli olanları efsane ayağına tam oturuyor dikişli kısmı. diğer patikliler gibi toplanmıyor. bir de yeni bi marka yazıcam e bebekte var motherlove diğerlerine göre birazcık daha kaliteli hem kumaşı etiketi falan çok güzel.

bu arada böyle marka ve ay olarak yazdım karışık oldu her markanın da kendi içinde kumaşı falan değişiyor. görerek almak en iyisi tabi ama ben e bebek dışındakileri hep internetten aldım. burada çok seçenek yok maalesef

sizlere tavsiyem cigit’in indirimini kovalamanız olur en likralı esnek rahat kumaşlar orada gibi. diğer markalarda da var tabi ama cigit indirimde diğerlerine göre daha uygun oluyor bende bir taytı vardı daha bebişken de onu çok kullanmıştım şimdi bulamıyorum
bu tayt 56 tl idi

lcwda da daha çok kazak tarzı ürünler beğenmiştim. ama dediğim gibi bana pahalı geliyor herhalde kazak tarzı çok almam bulursam polar alırım. kazakla kaşınır rahat edemez gibi geliyor şu 6 ay olarak hediye gelmişti ben 9 ayla değiştim

ayyy bizde de lcw ve civil tam dediğin gibi. hele civilden kendimi nasıl dışarı attım bilmiyorum

Kızlar bu ara hatta nerdeyse doğumdan beri eşimle buz gibiyiz artık böyle sesli sesli kavgalar oluyor evde önceden de olurdu ya ama şimdi bebek var o uyuyor oluyor genelde ama bana hissedip psikolojisi bozuulucak gibi geliyor kahroluyorum aklımda tek çözüm ciddi ciddi boşanmak oğlum dört aylık onu böyle bi ortamda büyütmek istemiyorum maddi gücüm işim aile desteğim çok şükür var sanki ramak kaldı gibi dilekçe vermeme aynı evde onunla kalmaya tahammül edemiyorum artık bişeyler söyleyin nolur yeni bebek oldu diye öi böyleyiz birbirimizi kesicez nerdeyse

Bizim de son zamanlarda aramız kötü anlamıyorum nedenini
Kavgadan ziyade ilgisizlik bizim sorunumuz ben de merak ediyorum bebekle mi ilgili diye
Sizin kavga sebeplerşniz genelde neyden kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…