- 22 Mayıs 2023
- 364
- 403
- 33
- 35
Bizimki de ayni dört beş gündür böyle 7 haziran doğumlu kafayı yedim ne zaman biticek kiKızlar bebeğim 25 haftalık oldu,gündüz uyumasada gece memede uyuttuğum Bebeğimi 2 gündür hiç uyutamıyorum Sürekli ağlıyor önce diş diye düşündüm meğersem 5. Büyüme atağıymış bizimki hep 1 hafta Önden giriyor, 4. Ay Atağından çok daha kötüymüş
Anneleri diyorum canım bebeklere bakmaya alışmaları lazımNeye alışırsa guzum
benimki de 3 haziran doğumlu uykuları çok değişti 2.5ta anca yatırabildimBizimki de ayni dört beş gündür böyle 7 haziran doğumlu kafayı yedim ne zaman biticek ki
23. 24. Haftalar arasında oluyormuş 6. Ay atağıymış bir hafta sürer diyor bizim 2 gündür böyle gerçekten diğerlerine benzemiyor, Her gelen atak bi öncekinden daha zor galibaBizimki de ayni dört beş gündür böyle 7 haziran doğumlu kafayı yedim ne zaman biticek ki
Agulamaya 2.ay başlamıştı, şimdi b m seslerini çıkarıyor mımma falan diyorKızlar bebişler agulamaya başladı mı
İnşallahAnneleri diyorum canım bebeklere bakmaya alışmaları lazım
ya bizim de öyle diş desem daha şişlik falan yok salyası çok ısırmalar bol ama ne bilim dişse çıkana kadar böyle sürüncez mi? dün gece 3 saat anca uyumuştur napıcaz yakızlar ağlayarak uyanmak ve inlemek neden olur ya?
yaaaa kıyamam hiç üzülme canım bizim de bakımlarımızı yapmaya ihtiyacımız varİnşallahKuaföre geldim biraz hırıltısı vardı nasıl içim acıyor emmedi de gelirken sağıp bıraktım biraz
aynen canım valla kara kara düşünüyorumya bizim de öyle diş desem daha şişlik falan yok salyası çok ısırmalar bol ama ne bilim dişse çıkana kadar böyle sürüncez mi? dün gece 3 saat anca uyumuştur napıcaz ya
ben demi uapsam kafayı yedim ben artık gündüz de aynı sürekli ağlıyo başka bişe olabilir mi dayanamıyorum nolur biri bişe desinaynen canım valla kara kara düşünüyorum
saat başı uyanmalar hem de gözlerden yaş gelerek ağlamalar.. içim şişti bir şey yapamamak çok kötü. ben artık akşamları calpol vermeye karar verdim birkaç arkadaşıma sordum onlar öyle yapmışlar
çiş ve emme durumu nasıl canım bi de vücudunu tırnaklarını kontrol et bi eğer bunlarda bir şey yoksa ya atak geçiriyorlar ya daben demi uapsam kafayı yedim ben artık gündüz de aynı sürekli ağlıyo başka bişe olabilir mi dayanamıyorum nolur biri bişe desin
Ağzımıza sıçrama haftasıKızlar bu neeee beşinci ay mı atak ağzımıza sıçrama haftası mı ben anlamadım ağlayarak uyanmalar asla uyumak istememeler sürekli mızıl mızıl haller kafayı yedim dün gece varya bi uyandı 3 saat sonra ancaa uyuttuk diş miş yok ortada çocuk krizlerde neler oluyor ne zaman biticek buu
aşırı emiyor çişi de dolu dolu uapıuor vücuduna baktım bişe yok programa göre atakta değiliz.çiş ve emme durumu nasıl canım bi de vücudunu tırnaklarını kontrol et bi eğer bunlarda bir şey yoksa ya atak geçiriyorlar ya da
diş kaşıyıcıları veriyor musun her şeyi ağzına alıyor mu
çok geçmiş olsun nasıl bir huysuzluktu biraz anlatır mısın birde başka belirtisi var mıyduKızlar bebeği huysuz olanlar mutlaka idrar tahlili de verin derim. Eğer görünürde bir problem yoksa. Biz yaşadık çünkü rota aşısına bağlamıştım huysuzluğunu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ama biz anlayna kadar çocuğum çektio kadar da doktora götürmüştüm en son bi tanesi idrar tahlili istemeyi akıl etti
Aynen canım haklısın. Bebeği en uzun bıraktığın kaç saat olmuştu? Benim kuaförde işim uzadı da biraz baya geç geldim çok üzüldüm ve sütü de etkiler diye gelir gelmez emzirdimyaaaa kıyamam hiç üzülme canım bizim de bakımlarımızı yapmaya ihtiyacımız var
Sağolasın. Keyifsiz fazla oynamayan ve ağlak bir bebiş olmuştu. İkimiz de çok yıpranmıştık. Normalde ilk uyandığında dalan baya keyifli olurdu o zaman pek yüzü gülmüyor ve oynamıyordu. Akşamları aşırı huysuzluk ve ağlama nöbetleri olmuştuçok geçmiş olsun nasıl bir huysuzluktu biraz anlatır mısın birde başka belirtisi var mıydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?