- 3 Aralık 2019
- 277
- 179
- 103
- 35
canım öyle haklısın ki. annem de bir yandan çalışmak zorundasın geçim kolay mı diyo bi yandan herkese bakamayacağını söylüyoay ne yapacağımı şaşırdım. eş tarafıyla da sorunlar olmuştu hala devam ediyor hepsini silmiştim kafam rahatladı gerçekten. böyle daha iyi geri dönüp bebişe bakar mısınız diyemem demem de. mecbur annemi idare edeceğim aynı dediğin gibi bi katı gıdaya başlasaydık sanki her şey daha kolay olacak gibi geliyor ama yanılıyor da olabilirim
bir de sonuçta bebişler için çalıştığımızdan içimiz rahat olmalı, her şey minik kuzular için
Aynen öyle . Sen anneni ikna etmeye bak gerisini boşver . Rahat ol herşey onlar icincanım öyle haklısın ki. annem de bir yandan çalışmak zorundasın geçim kolay mı diyo bi yandan herkese bakamayacağını söylüyoay ne yapacağımı şaşırdım. eş tarafıyla da sorunlar olmuştu hala devam ediyor hepsini silmiştim kafam rahatladı gerçekten. böyle daha iyi geri dönüp bebişe bakar mısınız diyemem demem de. mecbur annemi idare edeceğim aynı dediğin gibi bi katı gıdaya başlasaydık sanki her şey daha kolay olacak gibi geliyor ama yanılıyor da olabilirim
bir de sonuçta bebişler için çalıştığımızdan içimiz rahat olmalı, her şey minik kuzular için
Merhaba geçmiş olsun idrar kültürü de yapıldı mı?Kızlar bebeği huysuz olanlar mutlaka idrar tahlili de verin derim. Eğer görünürde bir problem yoksa. Biz yaşadık çünkü rota aşısına bağlamıştım huysuzluğunu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ama biz anlayna kadar çocuğum çektio kadar da doktora götürmüştüm en son bi tanesi idrar tahlili istemeyi akıl etti
3-4 saat bıraktığım oldu canım ve biberon vs tutmadığı için aç kalmıştıAynen canım haklısın. Bebeği en uzun bıraktığın kaç saat olmuştu? Benim kuaförde işim uzadı da biraz baya geç geldim çok üzüldüm ve sütü de etkiler diye gelir gelmez emzirdim
ay gerçekten olabilir bizim çiş birkaç gündür kokuyor kusmuğu da öyle. üşüttü diye düşündüm ama enfeksiyon ihtimali yüksek hiç aklıma gelmemiştiKızlar bebeği huysuz olanlar mutlaka idrar tahlili de verin derim. Eğer görünürde bir problem yoksa. Biz yaşadık çünkü rota aşısına bağlamıştım huysuzluğunu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ama biz anlayna kadar çocuğum çektio kadar da doktora götürmüştüm en son bi tanesi idrar tahlili istemeyi akıl etti
ah kuzum benim benimki de uyanırken çok ağlıyor rabbim şifa versin bebişlerimizeaşırı emiyor çişi de dolu dolu uapıuor vücuduna baktım bişe yok programa göre atakta değiliz.
neler vermiyorum ki ağzına ya.
bide uykuya geçerken aşırı ağlaması var anlayamıyorum noouyor ama kriz geçiriyor
ben bugün verdim ama birazını kustu. ben de vermek istemiyorum ama bugün 2.20’de uyudu ne yapacağımı şaşırdım oturdum ağlıyorum epeydirUyumadan calpol vermek olur mu ki ya şimdi okuyunca düşündüm iyi gelir mi denesek mi ama sonuçta ilaç yani boş yere bağışıklık kazanıcak ilaca sonra ağrısı sızısı ateşi olunca ne yapıcazyine ağlayarak uyandık 20 25 dk debelendik babası aldı bebek arabasında daldı şimdi nasıl olcak vallahi bilmiyorum
Teşekkürler evet yapıldıMerhaba geçmiş olsun idrar kültürü de yapıldı mı?
Tabiki durduk yere vermek doğru olmaz bence de ama çocuğun bir huzursuzluğu olduğunu fark ediyorsanız da eziyet çektirmek yerine verilebilir . Ben diş sancısı çektiği zamanlarda akşamları verdim epey rahatlattıUyumadan calpol vermek olur mu ki ya şimdi okuyunca düşündüm iyi gelir mi denesek mi ama sonuçta ilaç yani boş yere bağışıklık kazanıcak ilaca sonra ağrısı sızısı ateşi olunca ne yapıcazyine ağlayarak uyandık 20 25 dk debelendik babası aldı bebek arabasında daldı şimdi nasıl olcak vallahi bilmiyorum
Kültürde üreme oldu mu peki? Benim bebeğime de idrar yolu enfeksiyonu demişti doktor ama başka bir doktor yok demişti kültür yapıldı gerçekten de üreme olmadı.Teşekkürler evet yapıldı
Giderken emzirmeye çalıştım reddetti gelince yüzüne vurdum ama ana sözü dinlemezsen aç kalırsın bak gördün mü dedim sanki anlamış gibiydi hemen tuttu memeyi3-4 saat bıraktığım oldu canım ve biberon vs tutmadığı için aç kalmıştısorun olmaz üzülme. bebişlerin en sevdiğim yanı o olayı büyütmüyorlar
4.5 aylıkken bu kilodaydi doktor 5 ayı yakalamış demişti.senin bebeğine de kilolu diyor muBenim de 4 aylık kontrolünde 6.825gr 64.5 cmdi şuan kaç bilmiyorum
Kaç kg doğmuştu ki fazla dedi kilosuna. Bize hiç fazla diyen olmadı 3050 gr doğdu 4.5 aylıkken 68 cm 7600 çıktı.4.5 aylıkken bu kilodaydi doktor 5 ayı yakalamış demişti.senin bebeğine de kilolu diyor mu
Ya evet kucuk çocuklar daha sevmeyi bilmiyor ya da bir şey olacağını anlamadığı için sert seviyorlartam beni tarif etmişsin. en ufak bi hareketinde bak naptı diye yanımdakine göstermek istiyorum. halbuki mesela normal gülümsemiş falan oluyoray hiç böyle hissedeceğimi düşünmezdim. geçen gün markette 2-3 yaşlarında bi velet geldi selimin boynunu sıktı güya seviyor. orada dövecektim ay şaka yapıyorum tabi ki ama şok oldum kaldım öyle
3680 galiba iki hafta hiç kilo almayınca mamaya başladık. Sonra kilo alımı fazla olunca bıraktık. Doktoru değiştireceğim zaten . Burda ne kilolardan bebek var . Bir benimki kilolu olduKaç kg doğmuştu ki fazla dedi kilosuna. Bize hiç fazla diyen olmadı 3050 gr doğdu 4.5 aylıkken 68 cm 7600 çıktı.
Kültürü antibiyotik kullandıktan sonra yaptırdık . Normal tahlilde değeri 20 çıkmıştı antibiyotik sonu 4 olmuştu ve kültürde üreme olmadı. Valla çocuğun o dönemki huysuzluğu da gittiKültürde üreme oldu mu peki? Benim bebeğime de idrar yolu enfeksiyonu demişti doktor ama başka bir doktor yok demişti kültür yapıldı gerçekten de üreme olmadı.
Belki de kısa dönemde aldığı kiloya fazla demiştir canım3680 galiba iki hafta hiç kilo almayınca mamaya başladık. Sonra kilo alımı fazla olunca bıraktık. Doktoru değiştireceğim zaten . Burda ne kilolardan bebek var . Bir benimki kilolu oldu
5.ay atağı da mı var ?Kızlar bebeğim 25 haftalık oldu,gündüz uyumasada gece memede uyuttuğum Bebeğimi 2 gündür hiç uyutamıyorum Sürekli ağlıyor önce diş diye düşündüm meğersem 5. Büyüme atağıymış bizimki hep 1 hafta Önden giriyor, 4. Ay Atağından çok daha kötüymüş
Geçen ay çığlık atmayı öğrendi. Hayatta en nefret ettiğim baş ağrısıdır. Başım agririken çığlık atıyordu bir de .Hani 4.ay en kötüsüydü, şimdi 5 mi en kötü oldu,diğer ayda en kötü 6 olur. Hiç biri kotu degil, iki ağladı zırladı diye kötü sanıyorsunuz, en kötüsü 2 yaş sendromu çıldıracaksınız, şimdi neki bi kac ağlar yırtınarak, bi kac eksik uyur hoop bitti, bu sözümü herkes yazsın 2 yaş sendromu çok kötü, hem yürüyor ki zaptedemezsinizde, benim oglum istedigi olmasın aninda yere yatip kafasını yere vururdu, yada duvara hemde tum gücüyle
Ohooo çoktan, benimki konuşmalara karşılık bile veriyor, dudaklari uzatıp uuuuu uuuuu diyor sohbet ederkenbi kac gündür de çığlık atmayı öğrendi ciyak ciyak bagiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?